Генка Шикерова ги изяде с парцалите: Ядем египетски картоф и турски домат, а те ми говорят за тръбопроводи!

Генка Шикерова е бясна от политическия елит, който намира за нелеп!

Журналистката от радио “Свободна Европа” Генка Шикерова продължава да негодува от политическата система у нас и да смята, че тя се нуждае не само на подмяна откъм кадри, а на подмяна на цялостната идеология.

Шикерова се възмути публично от приоритетите на новата политическа власт. Хората на Слави Трифонов повтарят грешките на предходните правителства и не залагат в програмата си нищо за българско производство.

Както е известно, България внася почти всичко от своята храна от чужди държави. По този начин цените по магазиите се оскъпяват в пъти и инфлацията расте, а заплатите и пенсиите почти не мърдат.

genka-shikerova_600x370
Генка Шикерова е възмутена и от новата власт

Генка Шикерова написа, че е недопустимо никой от политиците да не забелязва, че картофите ни са от Египет, доматите от Турция, а пържолите от Аржентина. Разбира се, тук тя по-скоро показва образно, че всичко се внася отвън, отколкото буквално да идват от тези държави.

Факт е обаче, че нито Борисов, нито сега Трифонов говорят за производство, увеличение на доходите и т.н. На преден план се поставят тръбопроводи и постоянно се цитира Наказателния кодекс.

Генка Шикерова е сред онези журналисти, които по време на 12-годишното вербуване на медиите от страна на Борисов останаха независими. Именно затова изгуби работата си на разследващ журналист в Нова телевизия.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

3 Мнения

  1. Нали сме член на ЕС и НАТО.А и Ердоган,нали е брат на Б.Б,А Доган дърпа конците на цялото управление-с една дума роби на трима.Ядем им БОКЛУЦИТЕ,УНИЩОЖИХА всичко,върнаха ни 100 год.назад.Това е скапания капитализъм.Най-лошото е че всички мислят да унищожат България и да я превърнат само в тяхна територия.

  2. Народът,го вижда ,но сме безгласна БУКВА.Гербаджийският вожд,нали бръщолеви,че живота ни е розов.България събира буклуци от всякакво естество.Идват дори с вагоните.Не искаме чужди господари на ток,вода,пощите и други.Искаме си и нашата продукция,но нали избиха животните.Трябва съд за виновните.

  3. Да много точно , слаби сме зщото елементарно храната ни е ВНОС /боклука на света/ . А не е толко трудно както дават и опрощават милиони , да стимулират производството в България !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *