„Паралел 42“. Кои сме ние?

Тези дни тук ще започнат да се публикуват първите материали на новия сайт „Паралел 42“.

Името идва от единствения паралел, който минава през България. Той е под №42. Преди време в Пловдив излизаше седмичник със същото име. Не смеем да се наречем негови приемници, а само можем да отдадем признателността си към колегите, които го правеха. Вестникът беше наистина добър!

Първоначално сайтът ще бъде ориентиран към по-„трайни“ теми, а впоследствие ще се съсредоточаваме повече към историите от месеца, седмицата и деня. Освен в политиката и бизнеса, ние ще се опитаме да отразяваме и най-интересното от областта на спорта, международните новини, любопитните факти, здравето, загадъчните явления от науката, мистиката и астрологията.

Няма да ни бъдат чужди местните и световни скандали, далаверите на управляващите и по-дребните участници в информационния поток. Ще правим очерци на популярни хора и интервюта с тях, ще коментираме и анализираме всичко, което заслужава внимание от България и света.

Издател на сайта е „Фарма витал“ и е част от Марс медиа груп. Адрес за кореспонденция: 1113 София, България, „Цариградско шосе“ 85, п.к. 19.

Телефон за реклама – 0888 571 981.

Главен редактор: Георги Календеров

Редакционен екип: Марта Савова, Елена Иванова, Радост Ангелова, Иван Василев, Мариета Алексиева.

2 Мнения

  1. Станка Шингарова

    ——–И вестник Паралел 42 – Пловдив, както се казва – всяко ново е добре забравено старо!
    Успех на сайта!!!

    • Ивелина Димитрова

      Благодарим ви! Добавихме и споменаване за седмичника “Паралел 42”, който навремето четяхме с интерес. Естествено, нямаме самочувствието да се мерим с него, но ще се опитаме, доколкото е възможно, да оправдаем доброто име.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *