Киро Скалата: Още преди 15 години чипираха хора в Америка, видях го с очите си!

Киро Скалата попиля всички, които си мислят, че материалният свят е водещ!

Известният фитнес маниак Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата, разкри своите политически възгледи. Той направо попиля всички, които вярват в пандемията.

Скалата е американофил по душа и мрази комунизма, но самият той признава, че САЩ отдавна не е това, което беше. Още когато стъпих в Америка 90-те години, разбрах, че комунизмът тотално е превзел тази държава, отсече Вълчев.

Според него има около 100 000 души, които командват света. Всички те са много богати и дирижират въпросната пандемия. Скалата твърди, че те са в основата на създадения коронавирус.

kiro-skalata_600x370
Киро Скалата с интересни възгледи за политиката и света

“В момента воюва доброто със злото, както е било винаги. В Америка още 2005-2006 г. се заговори за чипирането, което цели да постави обикновения човек под пълен контрол на тези, които командват. Чрез ваксините срещу Ковид точно това правят. Преди 15 години дори имаше 50 000 човека – доброволци за чипиране. Самият коронавирус е създаден още 2010 г.”, разкри Скалата в предаването на Крум Савов по телевизия “7/8”.

За него спасителят е Доналд Тръмп. Той вижда в Тръмп единственият американски лидер, който е работил с обикновения човек – дърводелец, шофьор, чистач, виждал ги е ежедневно и мисли за тях. Докато останалите мразят обикновения човек, защото не го познават.

Киро Скалата се изказа негативно за комунизма. Според него той проповядва липсата на душа. Той обаче уточни, че в България никога не е имало такъв комунизъм, а един социализъм, създаден от Бай Тошо, с който сме си живели райски.

Кирил Вълчев отрича напълно материалните хора, за него те са тотално сгрешени хора. Парите са едно нищо, те са просто средство, измислено от сатанистите, за да контролират света, смята звездата от “ВИП Брадър”.

Скалата смята, че когато човек започне да залага повече на вътрешния си свят и не мисли за материалните блага, тогава светът ще тръгне нагоре.

Според Скалата ще се избиват все повече и повече хора с предтекст като коронавируса, тъй като тези хора пречат на останалите да живеят прекалено охолно, понеже Земята е пренаселена.

Вижте непременно и ТОВА:

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Кой е Киро Брейка? Биография, най-добрите клипове, жена и др.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Едно мнение

  1. Кире, Тъп си като галош.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *