Д-р Панайотов от първа линия: Затвор за всички, които твърдят, че COVID убива!!

Лекар от първа линия направи на пух и прах всички твърдения за коронаворуса!

Панчо Панайотов за манипулацията COVID

Един от лекарите, които работят ежедневно с COVID инфекцията, се изказа изключително критично към всичко, което се случва през последната година и половина по цял свят. Д-р Панчо Панайотов е крайно против твърденията, че коронаворусът е смъртна заплаха и отнема постоянно човешки животи.

Той твърди, че няма как съобщенията за смърт от Ковид-19 да са истина, тъй като няма как да се знае от какво е починал един човек. В клиничната диагноза не присъства причината за смъртта. Тя се определя от патолозите, а в България аутопсия се прави само при насилствена смърт или с решение на съда.

pancho_400x300
Този лекар се опълчи на Ковид измамата

“В България средно умират по 300-400 души на ден. Тези хора са с тежки хронични заболявания, а една малка част са починали от насилствена смърт. Няма причина тяхната смърт да се причислява към Ковид, защото няма такова заключение от патоанатом”, смята д-р Панайотов.

Той смята още, че броят на заразените с коронавирус също е пълна манипулация, защото PCR тестовете не са надежден източник.

“В САЩ се отрекоха от тези тестове, защото дават 30% фалшиви положителни резултати и 30% фалшиви отрицателни резултати”, твърди докторът.

Както той се изразява, всичко е Пунта Мара, за да може да се лъжат обществата и в нечии джобове да влязат много пари. Според него светът е жертва на грандиозна измама и тези, които са я направили, заслужават затвор.

Вижте цялата публикация на лекаря във Фейсбук!

Ваксиниран срещу Ковид разкри невероятни неща!

Журналистът Стефан Марков Стелиянов е сред първите ваксинирани с „Астра Зенека“. Той разкри какво точно се е случило с него и какво да очакват другите, които решат да се имунизират срещу COVID-19, съобщава Novinite.bg.

Самият процес е стартирал на 19.02.2021 г., когато се е извършила ваксинацията. След това няколко часа пациентът е бил добре, но вечерта е получил рязка умора и си е легнал.
След почти безсънна нощ Стефан едва закарал детето си на тренировка по баскетбол, след което започнал кошмарът за него.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

„Към 11 ч. вече бях премазан и си легнах в леглото. Премерих си температурата, беше над 38 градуса. Умишлено не взех мерки, за да дам възможност на организма сам да се пребори. С всеки час температурата ми се покачваше, а болките в мускулите ставаха все по-осезаеми. Появи се и главоболие, постоянно ми се ходеше по малка нужда, а когато отидох по голяма – се появи диария.” – разказва ваксинираният господин.
Накрая той все пак не издържа и по предписание на лекаря си пие сериозна доза течен аналгин, както и голяма доза витамин С.

Страничните ефекти при Стефан продължават около 20 часа. Те са доста тежки, но той е бил подготвен психически за тях.

коронавирус
Лъже ли ген. Мутафчийски?

Интересното обаче е друго. Журналистът твърди, че от НОЩ или са некомпетентни, или лъжат.
„Тези хора от Националния оперативен щаб или не са наясно, или откровено лъжат хората. Ген. Мутафчийски каза, че в България е имало досега едва няколко случая със странични ефекти от ваксинация и те били съвсем леки. Не е вярно това, аз съм доказателството. Не е хубаво така, с лъжи, да се мотивират хората да се ваксинират. Според мен няма как лекар като Мутафчийски да не е наясно, че страничните ефекти са тежки, но явно умишлено крие.” – разкрива репортерът.

Той уточнява, че имунизация срещу коронавируса ще има чак след втората доза ваксина, която е планирана за 5 май 2021 г., и то около 10 дни след тази дата.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Интересното е, че между двете дози има цели 3 месеца, през които ваксинираният може да се зарази с Ковид и тогава ваксината се обезсмисля напълно, тъй като ще придобие антитела.


Ваксинирани се заразяват с Ковид-19

Масовата ваксинация срещу коронавирус у нас вече започна. Докато се леят опашки от желаещи пред лабораториите, се оказа, че дори и след ваксинация можеш да се заразиш с вируса, пише Onovini.eu.

Това стана ясно от изявлението на проф. Камен Плочев, който е началник на Първа клиника по инфекциозни болести във ВМА София. Той разкри, че в момента има пациент, който е ваксиниран, но въпреки това се е разболял.

“При мен лежи човек, който преди 2 седмици се е ваксинирал срещу Ковид-19. Състоянието му е добро, болестта при него протича леко.” – каза по БНТ проф. Плочев.

Той твърди, че ваксините не предпазват от заразата, а спомагат за по-леко протичане на болестта. На практика който се е ваксинирал, ще изкара коронавируса или безсимптомно, или като лек грип. Така излиза от думите на професора.

kamen_600x400
Проф. Камен Плочев преобърна представите за ваксините срещу Ковид

Възниква въпросът обаче дали същият пациент, който преди 2 седмици се е ваксинирал, е щял да изкара по-тежко болестта без ваксината. Защото е добре известно, че по-големият процент заразени изкарват леко вируса.

Освен това по логически път можем да си зададем въпроса дали изобщо е щял да се разболее без ваксината.

Евелина Лютова

Това са въпроси, на които не могат да се дадат отговори.

Проф. Плочев твърди, че с “Пфайзер” и “Бионтех” има по-голяма вероятност да се заразиш с Ковид, докато при Астра Зенека 63% от ваксинираните се спасяват от вируса изцяло. Той похвали и руската  ваксина “Спутник В”, която определи като уникално изобретение на науката.


“Приятелката ми се ваксинира в София и сега едва диша!”

Жена, носеща името Aneta de la Mar във Фейсбук, разкри брутален случай на ваксинация. Той се е случил на нейната най-добра приятелка.

По написаното от Анета в групата “Аз подкрепям доцент Мангъров” става ясно, че нейната приятелка се е ваксинирала в София, след което е получила много тежка алергична реакция. Имала е задух, кашлица, висока температура и загуба на сили. Общото й състояние и днес, два дни след ваксинацията, все още е лошо.

коронавирус
Най-добрата й приятелка е много зле след ваксинация

Анета иска да разгласи този скандален случай, за да се знае, че ваксината не е безопасна за всекиго. Тя твърди, че лекарите се опитвали да изкарат приятелката й хронично болна, т.е. че е дошла в лошо здравословно състояние, което госпожата отрича да е така.

Анета се зарича да не остави случая така. Тя дори иска да подаде жалба до СЗО. Освен това ще потърси доц. Мангъров за съвет.

Предлагаме на вниманието ви едно към едно скандалния случай!

aneta_460x240ВИЖ ПУБЛИКАЦИЯТА В ОРИГИНАЛ ТУК!

 


Българско хапче срещу коронавирус!

Във време на пандемия, когато всеки говори за ваксини, България се доказа в медицинската наука. Наши лекари съставиха лекарство, което помага срещу COVID-19, пише Lupa.bg.

Цял екип от лекари, оглавяван от акад. д-р Добрин Свинаров, е автор на медикамента. Става въпрос за нещо много просто – таблетка за смучене.

“Още в началото на пандемията започнахме нашата работа по това лекарство. В него има витамин С, витамин Д, цинк и кверцетин. Това е първата му съставка. Във втората съставка се съдържа мелатонин, който е много богат на антиоксиданти и се използва във всички лечения на коронавируса.” – споделя д-р Свинаров, който оглавява Клинична маборатория и Клинична фармакология в Александровска болница.

коронавирус
Акад. д-р Добрин Свинаров има свое лекарство за коронавирус

Другите хора от екипа, разработил лекарството, са акад. Богдан Петрунов, проф. Рахамин Шекеджийски и проф. Георги Момеков.

По идея на акад. Петрунов новият продукт срещу COVID-19 трябва да се съчетае с продукт, комбиниращ микроелементи, поливитамини и четвърт перорална ваксина, която предпазва от наслагването на бактериални инфекци.

Изобретението на българските учени е одобрено от Министерството на здравеопазването и скоро ще излезе на пазара. Д-р Свинаров обаче недоумява защо се купуват скъпи и недоказани все още чужди ваксини, вместо да се пробва с български медикамент. Той твърди, че новото изобретение може да се ползва както за профилактика срещу коронавирус, така и за лечение.


50 000 учени от цял свят бият тревога: Затварянето на хората заради коронавируса е опустошително за здравето им!

Учени от най-престижните университети – Харвард, Йейл, Кеймбридж, Станфорд, са се подписали в петиция. Епидемиолозите, а не политиците, трябва да предлагат решения за справяне с пандемията

За тази петиция на учени от цял свят, започнала да събира подписи от началото на октомври, съобщи доцент Андрей Чорбаов, шеф на Института по микробиология при БАН в ефира на Евроком. Той, както и подписалите петицията, в никакъв случай не отричат КОВИД-19, нито опасността от инфекцията. Към настоящия момент в света са заразени 40 милиона човека. Но

пандемии с различни причинители има всяка година.

Доцент Чорбанов

Това блокиране на цели сфери и отрасли скоро може да се окаже по-вредно от самия вирус, коментира доц. Чорбанов.

Учените и лекарите епидемиолози не са безотговорни хора. Те твърдят, че не трябва за се затварят здрави хора. Необходимо е строго да се изолират болните, за да се ограничат рисковите. Всички останали трябва да живеят нормално, казва доц. Чорбанов, който поддържа тази си позиция от самото начало на истерията около коронавируса.

Има нещо гнило в тази пандемия,

каза преди два месеца д-р Стойчо Кацаров. На върха на световната паника и ужас от заразата д-р Рашид Бетар, военен лекар, попита: “Ами ако всичко, което ни казаха за коронавируса, е лъжа?”, а във видеото каза, че някои хора като Фаучи още преди две години са говорили, че ще има световна пандемия. Два-три след това му изявление

видеото в ютюб изчезна и повече не се появи…

Преди дни български лекари, сред които д-р Антония Първанова, д-р Георги Тодоров и разбира се – доц. Атанас Мангъров, се обединиха в борбата за връщане на хората към нормалния им начин на живот. А за болните и заразените – да се грижат и да дават съвети само учените и медиците.
Това означава всички училища, университети, заведения, театри, опери, спортни зали,

да работят абсолютно нормално.

Струва си търпеливо да прочетете под какъв призив към политиците са се подписали тези 50 хиляди микробиолози и медици от цял свят ТУК. Полезно е и за личното ни поведение и отговорност в тази стресова за цялата планета обстановка. Време е политиците да спрат да се налагат диктаторски над учените и лекарите!

Вижте какво сме писали по-рано за коронавируса


[ВИДЕО!]: Мижитурки или дебили сме?

Какво можем да научим от протестите в Сърбия?

Българите сме подложени на всекидневни унижения. Нашите съседи сърбите протестираха срещу лигавите действия на премиера си Вучич. Другите съседни народи също се държат достойно. Какво ни има на нас?

Вижте видео коментара на философа Ангел Грънчаров, който задава много интересни въпроси относно качествата на българите като граждани!

Дали не сме по-зян даже и от сърбите? Сърбите излязоха на протест. Проведоха се избори, знаете, техният правник Вучич спечели потресаващо мнозинство, но ефимерно и лъжливо. Той има доста спорни неща в политиката си по отношение на Косово и Русия. Махнал ограниченията за коронавируса във връзка с наближаващите избори, за да вземе властта. Седмица по-късно започва пак да въвежда забрани. Обаче сърбите викат “Пробуди се, Сърбийо”. (Показва улица в сръбската столица, пълна с протестиращи.) Когато мечката заиграе у комшията, може и у нас да заиграе. А у нас протестите са все не спонтанни, а са обикновено и платени. Има си хора, които ги организират. Ако имате пари, можете да си поръчате. Така беше, когато избираха Гешев от една бандитска групировка например.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Но защо да сме по-зян от Сърбия? По тази причина, че не реагираме като граждани, а сме народ, съставен сякаш предимно от мижитурки или от дебили. Вие коя от двете думи предпочитате? Идиоти или тъпанари? Мижитурки или дебили? Ето, сърбите излизат, държат се достойно, румънците – също, гърците – много добре се държат, турците… Македонците дори се държат, както подобава на граждани от 21-ви век. Само ние българите се държим по унизителен начин. Какви ли не безобразия се случват, министъра-председател го снимаха с пълно чекмедже и пищов, и кюлчета злато. Всеки ден скандали, изцепки, наглост, корупция. Как си личи, че държавата е на автопилот, бандитски формирования се борят за властта.

Нали видяхте това клипче с Христо Иванов на плажа край сарая на Доган? И видяхте как служители на НСО се държат като мутри и нарушаваха закона, без да им мигне окото. Ние им плащаме заплатите с данъците и те се държат по начин, от който ние можем да си направим заключението, че за тях Ахмед Доган е по-важен от българските закони, от Конституцията. Доган даже е махнал морския пясък, за да не иска никой да ходи там.

Добре де, тук възниква въпросът ние волско търпение ли имаме? Човеци ли сме? Волове ли сме, говеда ли сме, какво сме? По-зян ли сме ние даже и от сърбите? Те също са под кривата круша, и в Европейския съюз не са даже. Имат някакви идиотски сантименти към Русия… Едно време сърби и югославяни се държаха що-годе нормално, а сега се държат като… Знаете, при разпадането на Югославия какви идиотщини станаха, какви кръвопролития, какви ужасии се случиха… И сърбите сега са големи патриоти, проявяват дори проруски настроения.

У нас също има немалко хора, които се прекланят пред Путин, пред тиранията, пред кариеризма, идиотизма и комунизма. Защото путинизъм няма друг начин да се оцени, освен като идиотизъм. Путинистите живеят в някакъв фантастичен свят, съзнанието им е на нивото на Седемнайсти век и т.н., смятат, че могат да бъдат империя, за завоюват съседните държави, решават кой да е премиер у нас, месят се по безобразен начин. Нарекоха ни руски троянски кон в Европейския съюз и в НАТО и т.н. И при това положение да си путинист, това е атестат, че си идиот. Толкова.

И така интересува ме какво мислите: Ние българите мижитурки ли сме, дебили ли сме, идиоти ли сме, какво сме? И какво ни пречи на нас, българите да бъдем граждани. Тоест да си изпълняваме дълга. Което го правят даже сърбите и всички наши комшиии… И дали има някаква надеждица щом мечката играе у комшиите, да заиграе и у нас. Тоест да започнем и ние да протестираме, но не на някакви менте протести, не платени от Пеевски или от Доган или от Сулю и Пулю, някакви си бандити и мутри, а да отидем на протест, защото искаме да изпълним гражданския си и човешки дълг. Защото е нетърпимо да живеем в унижение в най-корумпираната държава, с най-нищожната свобода на медиите, с организирана престъпност, която е равна на държавата. Бандитите се разпореждат с държавата. Що за хора сме, че търпим тези неща?

За Елена Иванова

Прочети още

stoycho-radev_600x400

Стойчо Кацаров “изяде главата” на Радев! Вторият мандат е под въпрос

Стойчо Кацаров навреди брутално много на своя ментор Румен Радев! Служебното правителство започва лека-полека да …

3 Мнения

 1. ПЕНКА ИВАНОВА

  Πo eдин oт дoĸyмeнтaлнитe тeлeвизиoнни ĸaнaли нeoтдaвнa cъoбщиxa, ĸaĸ cлeд ĸaтo пycнaли нa виcoĸи дeцибeли зaпиcaн нa ĸaceтoфoн peв нa тигъp 12 мaймyни yмpeли нa мяcтo.

  Cтpaxът e нaй-cтpaшният yбиeц нe caмo зa мaймyнитe, тoй e пo-cтpaшeн oт ĸoй дa e виpyc yбиeц.

  Taĸa чe ceгa нaй-вeчe тpябвa дa cлyшaмe cпeциaлиcтитe, нe cтpaxoвититe глacoвe в глaвитe cи. A мepĸитe зa зaщитa ca лecни и нe cтpyвaт пapи. Hapичaт ce дoбpa xигиeнa.

  НИТО ЗА МИГ НЕ СЪМ ВЯРВАЛА, ЧЕ ИМА КОВИД 19! БЯХ УБЕДЕНА ОТ ПЪРВИЯ МОМЕНТ, ЧЕ ТОВА Е ИЗМАМА! НЕ ПОДОЗИРАХ, ОБАЧЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ В ТАКИВА РАЗМЕРИ!

  • Дъщеря ми е лекар в една голяма болница в Калгари, Канада. Всеки ден споделя за многобройните случаи и тежката борба за живота на хората. За тия безотговорни думи, предполагам, би ти отвъртяла един хубав шамар!

 2. Бива страх и паника от ваксина, ама тоя чак се насрал!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *