Вижте калкулатора за ангелски числа на Дорийн Върчу!

Безплатно гадаене на ангелските числа. Какви ангелски послания се откриват в срещащите се огледални числа. Дорийн Върчу за модерната ангелска нумерология

ВЪВЕДЕТЕ по-долу своето число и ще получите незабавно тълкование на това, което то означава!

Как да въвеждаме ангелски числа? Това е интересен способ, който ще промени живота ви. Затова е важно да го усъвършенствате.

Запишете в кутийката числото, което виждате често. То трябва да е до 4 цифри, например 2, 98, 8372 и да не започва с нула. Отдолу ще получите тълкованието на числото по двойки, както е правилно, според учението на Дорийн Върчу. Така ще разберете каквото е необходимо във връзка с въпросното ангелско число.

Калкулатор на ангелски числа:

Молим, споделете своя опит с ангелските числа ТУК или по-долу в коментарите!

Още в текста: Как и защо ангелите говорят с числа. Видове числа и значенията им. Възходящи и низходящи редици 

В живота ни се появяват неясни ситуации, при които не виждаме оптималното решение. Всяка помощ е добре дошла и Висшите сили са готови за съдействие. За тях няма малък и голям проблем – те винаги са на линия. Но не всеки човек е отворен, за да види и приеме подсказката.

Щом четете това, вие осъзнавате или поне се досещате за посланията в живота си. Случайности не съществуват. Ангелите нямат свои средства, за да ни говорят в нашия материален свят. Те използват нашите и най-удобни за това са числата.

Как подсказват Висшите сили? Например трябва да решите за нещо: да или не? И докато се чудите, на няколко пъти при различни обстоятелства попадате на цифрата 7. Тя е на обичайни места, но някак ви се набива на очи. Знайте, че някой насочва услужливо вниманието ви към тази цифра. А какво ви намекват? 7 казва, че ситуацията е благоприятна и че решението, към което клоните, е положително. 7 символизира успешен ход напред.

Днес свързваме ангелската нумерология с Дорийн Върчу, но тя не е неин патент. Човечеството от зората си разчита знаци от небето, а от даден момент използва и цифрите. Питагор е казвал, че във всяко число или числово съчетание зашифрова послание.

“Фигурин

И в 21 век когато се зададе въпрос към ангелите и се помоли за подсказка, отговорът идва. Даже днес той идва бързо, направо мигновено. Отговорите са два вида:

 • Еднозначни, твърди и ясни – те са изразени чрез едноцифрени числа (1, 5, 9);
 • Разгърнати, многозначни – те не са така ясни, но носят повече информация. Изразяват я чрез повтарящи се числа (111, 777), комбинации от числа и огледални числи (1221, 7337).

Как да разбера, че съм получил послание? Ако някое число привлече вниманието ви, не го пренебрегвайте. Всичко, което ви е важно, се поднася пред вас, така че да го забележите. Просто и ясно. Само трябва будност, внимание и място като това, където да разчетете посланието си.

Числата в ангелската нумерология

 • 0 – начало и край, източник на всичко. На човека дарява огромен потенциал и изисква реализация;
 • 1 – ново начинание, самостоятелност, инициатива. Свидетелства за лична воля и потенциал за реализация на целите;
 • 2 – умение да се адаптираме, гъвкавост, нагаждане. Олицетворява хармоничните отношения;
 • 3 – ръст и разширение. Показва прогрес и напредък, натрупване на материални или духовни ресурси;
 • 4 – стабилност, разумност. Показва надеждност в живота, постигната чрез целенасочени усилия и труд;
 • 5  – стремеж към разнообразие, творчество. Символизира безкрайните промени в живота ни;
 • 6 – материалният свят, трудолюбие. Под този знак се създава дом, семейство, стабилност;
 • 7 – независимост, духовност, съзнателен живот и покровителство на Бога;
 • 8 – контрол над ситуацията, управление. Действие на кармата;
 • 9 – възвишеност, идеали, жертване.

Какви ангелски послания се откриват в срещащите се огледални числа

Огледалните числа забелязваме на циферблата и на регистрационните табели. Защо ни се поднасят на вниманието все 22:22 или в 21:12?

Бъдете сигурни, че личните ви ангели ви подават сигнал – подсказват вярно решение, мотивират ви за действие или просто ви подкрепят.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Какво да направите:

 1. Започнете да записвате комбинациите от цифри, които ви правят впечатление.
 2. След 7 дни седнете и разгледайте записаното. Изведете повтарящите се, симетричните и тези, които ви привличат по интуиция. Със сигурност ще откриете няколко значения. Използвайте калкулатора по-горе.

В нумерологията на Дорийн има 5 разновидности комбинации:

 1. Огледални – първата половина се повтаря във втората, но огледално (15:51). Тези числа ни дават разгърната информация. Въведете ги в калкулатора изцяло и на части, за да видите повече тълкувания;
 2. Двойни – дублиращи се значения (09:09). Те дават еднозначни, ясни послания;
 3. Тройни – съвпадение на еднакви числа (3:33). За значението вижте калкулатора;
 4. Щастливи – тройки еднакви числа;
 5. Красиви – те са необичайни, не се забелязват от всеки и носят редки тълкувания. Например 12:34, 9876.

Всички тези комбинации носят своите послания. Лесно ще ги разчетете, ако въведете цифрите в нашия калкулатор по-горе.

Какво представлява ангелската нумерология?

Ангелската нумерология – това са цифри, които привличат вниманието ни. По-често са еднакви, но има симетрични и огледални комбинации, които с времето не остават незабелязани. Виждаме ги на часовниковия циферблат, на регистрационни табели, етикети, банкови карти, като номера на документи – в нашия свят цифрите са навсякъде. Затова ангелите ги използват, за да ни предават своите послания.

Как да тълкуваме резултатите

Нумерологията е древна наука, в чието поле са се трудили стотици знайни и напълно неизвестни учени. Разшифроването на ангелските послания чрез познанията на нумерологията стъпва на различни източници и варира в широк диапазон. Нумерологът винаги поднася собствена интерпретация. Тълкованията са от този вид: “Ако ви се падне 2213, значи ангелските числа предупреждават, че може да ви се наложи да изтеглите бърз кредит, може и Online заем, за да покриете непосредствени нужди. Няма да имате проблем, ако го върнете на време, но за целта ще трябва да се стегнете малко и да харчите по-балансирано.”

Дорийн Върчу и нейната ангелска нумерология

Ангелската нумерология на Дорийн Върчу е прочута, но опитите на човечеството да разгадае цифровия код на Вселената започват доста преди нея. Имаме и друг хубав материал на сайта, написан специално по темата (текстът продължава и след този анонс):

Дорийн Върчу и нейните ангелски числа: Методът, който разтърси света

Затова: ако срещнете противоречие, как да постъпите?

Прекарайте прочетеното през сърцето си. Не мислете, а се вслушайте в душата си. Усещате ли прочетеното тълкуване като вярно за себе си? Създава ли ви радост или ви тревожи?

Евелина Лютова

Ако изпитвате тревога, значи не сте получили „факс от Небето“. Ангелските послания винаги, без изключение, окуражават и успокояват. Те пораждат радост, вяра и надежда.

Тълкуване на ангелски послания

След като сте забелязали, че ангелите говорят, може би очите ви сами ще започнат да търсят още и още информация.

Всички числа, които срещате, са добри за гадаене, стига да изникват пред вас отново и отново. Гледайте табелите на преминаващите автомобили, номерата на жилищните сгради, на кредитни карти, на фискални бонове, поръчки, договори. Нашият свят е пълен с числа. С тях се означава навсякъде. Но до вас са адресирани само тези, които виждате, забелязвате и осъзнавате като „нещо странно“.

Един елегантен начин да получите ангелски послания е като ви звъннат от непознат номер. В комуникациите стават грешки, привидни. В енергийната Вселена няма грешки и случайности, всичко е точно, както трябва да бъде.

Непременно разгледайте и проверете телефона на непознатия, който ви е позвънил. В него е кодирано съобщение за вас.

Нумерологията изучава последователността от цифри, които фиксират мига на появата на човека. Денят, месецът и годината на раждане съхраняват в себе си информация за характера и мисията на човека. Редица науки стъпват на виждането, че човекът не се появява в произволен момент. Неговият вход към трета плътност се реализира при прецизирана конфигурация на небесните тела. (Сайт на Дорийн Върчу на английски.)

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Вижте и ТОВА:

Гадаене на бъдещето: Любовно и още 10+ метода, вкл. гледане на карти

За Ивелина Димитрова

Прочети още

жена зодия овен, характеристика

Жената Овен: Характеристика. Съвместимост на жена Овен с мъж Везни, Стрелец и др.

Жена Овен: силни и слаби страни. Талисмани, щастливи числа и дни. Съвместимост ♠ Обща характеристика …

57 Мнения

 1. Тълкованията, съответстват на настоящото ми състояние! Благодаря!

 2. много актуално и точно

 3. Владимирова

  Благодаря! Радвам се, и разчитам гореописаното да се реализира!

 4. Аксиния

  Съвпада много точно

 5. Кремена

  Точно е тълкованието.Благодаря ви!

 6. Още преди около 3 години започнах странни повторения на определени комбинации.Абсолютно всичко отговаря!

 7. Маргаритка Цекова

  Днес случайно погледнах часовника и видях,че показваше 9.09ч.Това беше сутринта и не предполагах,че вечерта ще ангелите ще ми открият какво означава тази комбинация от цифри.Отговорът,който получих ме изненада,макар,че вътре в себе си усещах нещата точно така и този отговор ме зарадва много и ме направи щастлива,защото чувствах именно това-очакваната промяна за добро,стоеше пред мен и ме чакаше..!Чакаше да настъпи точният момент,за да ме направи истински щастлива!Благодаря на моят Ангел-пазител!

 8. Аз постоянно виждам двойки,и на номерата на колите и на часовника,какво ли означава?

 9. Надежда

  Да, благодаря за отговора.

 10. Лилия Стефанова

  Съвпадението не е случайно. Благодаря. Радвам се в, че съм на прав път в живота си.

 11. Лилия Стефанова

  Благодаря много! Абсолютно точно!

 12. Da,Blagodaria za otgovora

 13. Снежана

  Благодаря за отговора ви от сърце❤Ще следвам напътствието ви…

  • Велина Георгиева

   Изключително често усещанията ми отговарят изцяло на описаните състояния!
   Благодаря, че ви има!
   Съответствието на описаното с душевното ми състояние ми дава кураж да продължавам по пътя си!

 14. Дано е така .

 15. Здравейте!От много време ми излизат пред погледа комбинации от еднакви числа,тълкувам ги чрез вашия сайт,но в живота ми нищо не се променя.Всичко си е както преди!

 16. Невянка

  Всичко е вярно и точно доказано за 50год.

 17. Абсолютно вярно

 18. Стефания

  Водя се по числа от година и не са ме подвеждали. Нищо не почвам докато не видя знак в числа. Чакам, колкото трябва , но горе-долу бързо идва, най-много съм чакала 10 дни.

 19. Щях да правя операция и не бях сигурна. Почнах да виждам 1, 11:11, кабинет на №11, срещнах важен човек в автобус 1, подобни работи, ама постоянно. Разшифровката беше, че трябва да се оперирам и че с това ще започна нов живот и така стана, всичко се промени за добро.

 20. на 99% е вярно

 21. Надежда

  Ангелите само с числа ли говорят? Символи и рисунки стават ли? Непрекъснато ми се поднасят спирали и нещо ми казва, че е за мен, че е послание.

 22. Благодаря! За мен са светлина, напомняне, предупреждение и подкрепа! И винаги на място!

 23. Много вярно

 24. Благодаря ! Точни и подкрепящи и с надежда и насоки винаги ..намирала отговори ! Благодаря за изчерпателната информация в статията ви !
  Поздрави, бъдете здрави и успешни !

 25. Съвпада много добре с момента, благодаря от сърце

 26. Да много точни определения.
  Благодаря!

 27. Анастасия Томова

  МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ,Съвпада много добре с момента, благодаря от сърце
  Поздрави, бъдете здрави и успешни !

 28. Да,звучи интересно и правдоподобно.

 29. Росица Димитрова Георгиева

  Много вярно и точно благодаря!!

 30. Благодаря много точно.
  Весели празници и бъдете здрави
  Вдъхновяващо е!

 31. Силвия Кръстева

  Съвсем точно!

 32. Велина Георгиева

  Изключително често усещанията ми отговарят изцяло на описаните състояния!
  Благодаря, че ви има!
  Съответствието на описаното с душевното ми състояние ми дава кураж да продължавам по пътя си!

 33. Много е точно!

 34. Точно, случва се щом настъпи „ Божественото време! ”

 35. Валентина Гаджева

  Напълно вярно!

 36. Е. Илова

  Благодаря Ви!

 37. Пепеляшка

  Числото 2222 е с много правилна вибрация за мен

  • Има неща, които напълно съвпадат. Накараха ме да се концентрирам и да променя мисленето си. Подтикнаха ме да осъзная неща, които са ми от полза.

 38. Латинка Пасева

  Напълно съвпада тълкуването на 7575. Благодаря!

 39. Николета

  От известно време наблюдавам този вид числа . Записвам си ги , защото съм сигурна че има причина да ми се набиват така в очите . Винаги си казвам “На прав път съм ” ,но чрез вашият сайт вече мога да стигна по дълбоко в тълкуванията, за което много ви благодаря. Някои от последните ,които проверих ,абсолютно резонират с моята същност.

 40. Божидар Добрев

  Да,всичко,което е написано за 2та съвпада със събитията,които се случиха и случват с мен! Благодаря за анализа и коментара! Успех!

 41. Сънувам често числа, и сега когато се запознах с това чрез вас, се замислих дали не са някакви знаци, аз все си мислих че са числата от тототоно благодаря за добрата информация

 42. Мариета

  Благодаря

 43. Валерия

  Много точно и ясно. Благодаря

 44. Резултатите са много точни и често ми помагат в трудни моменти! Благодаря!

 45. Много точно.Благодаря!

 46. Много ми помага!

 47. Спаска Методиева

  Вярвам в ангелските числа

 48. Да всичко е така благодаря.

  • Благодаря! Благодаря! Благодаря! Чувствам се закриляна и сигурна във всяко отношение.

 49. Благодаря! Резонира със ситуацията в живота ми.Идва новото начало.Ангелите и Вселената са ме чули.Благодаря !!!

 50. Невероятно е.Много ми помага.Благодаря Ви!

 51. Елена Младенова

  Да почти съвпадат, но нищо не пишеше за тройката

 52. ПЕТЯ ЧАРЪКЧИЕВА

  ДОСТА ПОДРОБНА, ТОЧНА /ВСМИСЪЛ ССЪВПАДАЩА С АКТУАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ/ И ДОБРЕ ПОДНЕСЕНА ИНФОРМАЦИЯ.

 53. Надя Петкова

  Възхитена съм от точността на тълкуването.Много ми помага ползвам калкулаторът да си “сверя часовника”,да коригирам поведението си,да разбера вярна ли е посоката ми и в хармония ли съм със себе си и околните.Благодарна съм,че го открих!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *