Ангелски числа. Безплатно гадаене с ангелска нумерология по Дорийн Върчу

♠ Какво е ангелска нумерология на Дорийн Върчу? ♠ Повтарящи се ангелски числа (цифри) ♠ Еднакви числа ♠ Огледални ♠ Числови комбинации ♠ Как да си гледаме в нашето безплатно гадаене? ♠ Как да тълкуваме резултатите ♠ Какво да правим после ♠

ВЪВЕДЕТЕ по-долу своето число и ще получите незабавно тълкование на това, което то означава!

Как да въвеждаме ангелски числа? Запишете в кутийката числото, което виждате често. То трябва да е до 4 цифри, например 2, 98, 8372 и да не започва с нула. Отдолу ще получите тълкованието на числото по двойки, както е правилно, според учението на Дорийн Върчу. Така ще разберете каквото е необходимо във връзка с въпросното ангелско число.

Молим, споделете своя опит с ангелските числа по-долу в коментарите!

ВАЖНО: Ако искате вашите ангелски или повтарящи се числа да бъдат по-подробно и професионално разтълкуване, можете да минете и на варианта платена консултация с нумеролог. Ние работим с Добрина Делева. Тя от години изследва феномена на повтарящи се числа и еднакви числа, които се явяват на хората. Също и ако имате засечени чести огледални числа.

Можете да ѝ пишете на мейла: deleva.dobrina@gmail.com. Нейната консултация струва 20 лева, които се превеждат предварително, след като ви даде банкова сметка и др. начини за плащане. Добрина Делева ще ви обясни прецизното послание на числото, което се повтаря в живота ви. Също така ще даде насоки как да се действа и по какъв начин то сочи на жизнените ви задачи. Какви предимства ви дава и как да го използвате.

Така че ако искате да ползвате платената ѝ консултация, копирайте мейла, който е в синьо по-горе, и ѝ пишете. Изпратете ѝ самото число и кратко описание на ситуацията във вашия живот, в която то се появява.

Още в текста: ♠ Какво представлява нумерологията ♠ Теорията на Дорийн Върчу ♠ Защо ангелите говорят с числа ♠ Видове числа и значения ♠ Възходящи и низходящи редици ♠ Малко история ♠

Какво представлява ангелската нумерология?

Ангелската нумерология – това са цифри, които привличат вниманието ни. По-често са еднакви, но има симетрични и огледални комбинации, които с времето не остават незабелязани. Виждаме ги на часовниковия циферблат, на регистрационни табели, етикети, банкови карти, като номера на документи – в нашия свят цифрите са навсякъде. Затова ангелите ги използват, за да ни предават своите послания.

Как да тълкуваме резултатите

Нумерологията е древна наука, в чието поле са се трудили стотици знайни и напълно неизвестни учени. Разшифроването на ангелските послания чрез познанията на нумерологията стъпва на различни източници и варира в широк диапазон. Нумерологът винаги поднася собствена интерпретация.

Дорийн Върчу и нейната ангелска нумерология

Ангелската нумерология на Дорийн Върчу е прочута, но опитите на човечеството да разгадае цифровия код на Вселената започват доста преди нея. Имаме и друг хубав материал на сайта, написан специално по темата (текстът продължава и след този анонс):

“Демир

Дорийн Върчу и нейните ангелски числа: Методът, който разтърси света

Затова: ако срещнете противоречие, как да постъпите?

Прекарайте прочетеното през сърцето си. Не мислете, а се вслушайте в душата си. Усещате ли прочетеното тълкуване като вярно за себе си? Създава ли ви радост или ви тревожи?

Ако изпитвате тревога, значи не сте получили „факс от Небето“. Ангелските послания винаги, без изключение, окуражават и успокояват. Те пораждат радост, вяра и надежда.

Тълкуване на ангелски послания

След като сте забелязали, че ангелите говорят, може би очите ви сами ще започнат да търсят още и още информация.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Всички числа, които срещате, са добри за гадаене, стига да изникват пред вас отново и отново. Гледайте табелите на преминаващите автомобили, номерата на жилищните сгради, на кредитни карти, на фискални бонове, поръчки, договори. Нашият свят е пълен с числа. С тях се означава навсякъде. Но до вас са адресирани само тези, които виждате, забелязвате и осъзнавате като „нещо странно“.

Един елегантен начин да получите ангелски послания е като ви звъннат от непознат номер. В комуникациите стават грешки, привидни. В енергийната Вселена няма грешки и случайности, всичко е точно, както трябва да бъде.

Непременно разгледайте и проверете телефона на непознатия, който ви е позвънил. В него е кодирано съобщение за вас.

Нумерологията изучава последователността от цифри, които фиксират мига на появата на човека. Денят, месецът и годината на раждане съхраняват в себе си информация за характера и мисията на човека. Редица науки стъпват на виждането, че човекът не се появява в произволен момент. Неговият вход към трета плътност се реализира при прецизирана конфигурация на небесните тела. (Сайт на Дорийн Върчу на английски.)

Вижте и ТОВА:

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Гадаене на бъдещето: Любовно и още 10+ метода, вкл. гледане на карти

Евелина Лютова

За Ивелина Димитрова

Прочети още

Бог, Вселена, книги, Стивън Хокинг филми,

Стивън Хокинг и неговите наследници: Робърт Хокинг, Илейн Мейсън, Джейн Уайлд Хокинг и др.

♠ Родители на Стивън Хокинг, раждане, зодия ♠ Болест ♠ Физика ♠ Научни достижения, видени …

17 коментара

 1. Тълкованията, съответстват на настоящото ми състояние! Благодаря!

 2. много актуално и точно

 3. Владимирова

  Благодаря! Радвам се, и разчитам гореописаното да се реализира!

 4. Аксиния

  Съвпада много точно

 5. Кремена

  Точно е тълкованието.Благодаря ви!

 6. Още преди около 3 години започнах странни повторения на определени комбинации.Абсолютно всичко отговаря!

 7. Маргаритка Цекова

  Днес случайно погледнах часовника и видях,че показваше 9.09ч.Това беше сутринта и не предполагах,че вечерта ще ангелите ще ми открият какво означава тази комбинация от цифри.Отговорът,който получих ме изненада,макар,че вътре в себе си усещах нещата точно така и този отговор ме зарадва много и ме направи щастлива,защото чувствах именно това-очакваната промяна за добро,стоеше пред мен и ме чакаше..!Чакаше да настъпи точният момент,за да ме направи истински щастлива!Благодаря на моят Ангел-пазител!

 8. Аз постоянно виждам двойки,и на номерата на колите и на часовника,какво ли означава?

 9. Надежда

  Да, благодаря за отговора.

 10. Лилия Стефанова

  Съвпадението не е случайно. Благодаря. Радвам се в, че съм на прав път в живота си.

 11. Лилия Стефанова

  Благодаря много! Абсолютно точно!

 12. Da,Blagodaria za otgovora

 13. Снежана

  Благодаря за отговора ви от сърце❤Ще следвам напътствието ви…

 14. Дано е така .

 15. Здравейте!От много време ми излизат пред погледа комбинации от еднакви числа,тълкувам ги чрез вашия сайт,но в живота ми нищо не се променя.Всичко си е както преди!

 16. Невянка

  Всичко е вярно и точно доказано за 50год.

 17. Абсолютно вярно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *