Владо Береану към Борисов: Отивай да бачкаш за 1300 лв. заплата, да те видя! Само можеш да биеш хората ти

Владо Береану разби на пух и прах Бойко Борисов!

Журналистът Владимир Береану отдавна е изразил неприязънта си към Бойко Борисов. Почти няма негово предаване по “Евроком”, което да не осмее или унизи бившия ни премиер.

Според Береану Борисов е оставил България в толкова безпомощно положение, че ще ни трябват години да се съвземем. Той дори прави паралел със социализма и времето на Тато, пише Petel.bg.

“По-зле сме, отколкото при социализма. Тогава държавата те репресираше, но ти даже не разбираше, докато сега имаш база за сравнение. Член на ЕС сме и какво от това, нещо да ни е помогнало това? Най-бедните сме, най-корумпирани и най-злепоставени в Европа.” – смята бившият съпруг на Кака Лара.

Той е на мнение, че нещо много неприятно се е случило в детството на Борисов, за да има днес той такива големи комплекси.

Явно като е бил малък не са му давали да играе с играчки и по цял ден е биел другите деца”, смята Береану.

vlado_500x300
Владо Береану срази Бойко Борисов

Той е категоричен, че Борисов трябва да намали парите, които има, а най-сигурният начин за това е да му се намали заплатата. Разбира се, Владо Береану тук си служи с ирония и сарказъм.

“Да ходи да си играе с машини за 1300 лв. заплата, да го видя как ще живее”, изригна журналистът.

А може би неговата заплата в “Евроком” е именно толкова и затова иска да види експремиера дали ще се оправя с подобна сума на месец.

Публична тайна е, че Бойко Борисов има в банковите си сметки милиарди левове, а и още е пресен споменът за снимките му с полови милион евро в нощното му шкафче.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Владимир Береану пък никога не е бил богат, тъй като е от онези журналисти, които са неподвластни на властта, която и да е тя. Затова ненавистта му към хора като Бойко Борисов, забогатели по съмнителен начин, е огромна.

За Михаил Здравков

Прочети още

borisov_600x400 (1)

Наркотиците погубиха Бойко Борисов, ще прекара края на дните си под стража!

Нова скандална информация за Бойко Борисов го праща право зад решетките! Борисов и наркотиците Престъпленията …

9 коментара

 1. Никога не съм се съмнявала, че един ден мнозина, дори и неговите симпатизанти, ще прогледнат и видят чумата в България. Този ден дойде. Отвратена съм. Как е възможно, толкова безчинства, поквара?

 2. Тримата Тошковци ряпа да ядат, този ги скри в джоба си за отрицателно време. За тези, които не се сещат кои са тримата, пиша за Тодор Колев, Тошко Козарев и Тодор Живков, които разсмиваха България

 3. Браво, Владо! Всяка неделя гледам предаването. Интелигентно критично! Ех! Ако не беше страшно и тъжно, че този ни управлява, щеше да е много смешно! Като глутница са! Как ги е застопорил да му пазят гърба. Срам и позор за Цвета Караянчева!!! Да се подложи на още унижения да я “цунат” пред всички! Бойкоооо…. Иди си!

 4. Абе този Б.Б говори измислици, той е сценарист, и да ходи в Холивуд. . Неизживяно детство, параноя, то бива хумурески ама тези неща трябва да станат достояние на цялата нация.

 5. Такова падение в човешката същност, никога не бях виждал.За нация ,да не говорим.А такова унижение на жени ,също!Ама като като се надпреварват в кражбите,какво да очакваме!?

 6. Изпълнителната власт дръпна за косата законодателната власт фамилиарно и показа кой кара влака. А като гледам сервилният поглед на законодателя би приела и повече от това да те галят като куче.

 7. От каде знаеш ти Борисов лайнарино какво пише в учебниците на КГБ след като не си чел или учил историята Българска един премиер който незнае коя година е подписан Варшавския договор и какво гласи той е смешно да говори за учебния материал на КГБ ти си си смешниш но и на всичко одгоре и малуумник

 8. Владо,това зад теб тапет ли е или прозорец.Изгледа е хубав.Ако е прозорец направо скачай през него,ако е тапет,си удари главата в него.Всички знаят от кога си журналист,и по кое време беше добър журналист.Комунистическо произведение на изкуството на журнализма си.Смени телевизията.Има “БСП-тв.”!

 9. Иво Димитров

  Тиквоооо,като ги приказваш тия неща, ти сам вярваш ли си?-ако си вярваш,- малиии,ти наистина си много прозззз. Защо не вземеш да се скриеш вече,че ставаш за посмешище.Не вярвай на своите имиджмейкъри,те ти казват това,което искаш да чуеш ти!Боко,много си жалък,като си се н@срал, замълчи,че иначе вече смърдиш.Много ниско падна,ама много,защото си проззз.Много като теб,си мислят,че са тарикати,но ВИНАГИ идва КОЛЕДА, ииии…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *