Яна Маринова: Съпруг (съпрузи), биография, филми, връзки

♠ Яна Маринова с грим и без грим ♠ Колко деца има? ♠ Реакции на естествените снимки в Инстаграм ♠ Биография ♠ Личен живот ♠ Съпруг: Богомил Маринов (скоро почина) и сега Тихомир Винчев

Още в текста: ♠ Кариера ♠ Предавания Черешката на тортата ♠ Филми и сериали ♠ Привличане ♠ Диви и щастливи ♠ Instagram и Facebook ♠ Известна съименница ♠ Анкета

Това лято тя ще навърши 41 г. Но малцина и по-млади жени биха се похвалили със стегнатата атлетична фигура, свежият вид и жизнено излъчване на актрисата Яна Маринова.

Животът постоянно й подава предизвикателства и преживявания. Яна динамично напредва – в действие, успех и пак в действие към следващия проект. В някои отношения животът ѝ напомня за мафиотските филми, в които участва.

Коя е Яна накратко: актриса, каскадьор, сценарист, собственик на продуцентска къща. Творческа натура и бизнес дама. Инициативна и креативна личност.

И красива жена – дори без грим.

Яна Маринова с грим и без грим

Какво би станало, ако жена около 40-е се покаже в 100% естествен вид – без грим, без коригиращото влияние на дрехите, без удобна за снимки поза?

Яна Маринова, филми, сериали, роли, Привличане, Диви и щастливи
Натурална, без грим

Яна няма проблем с това. Тя се показва „неглиже“. Стегнато тяло, чиста и еластична кожа с малко бръчки, които по-скоро подчертават чара й.

Актрисата отлично осъзнава, че лицето й без грим и тялото без дреха са неин позитив. Няма какво да прикрива, няма какво да коригира.

Около промотирането на филмите „Привличане“ и „Диви и щастливи“ Яна Маринова на няколко пъти пуска в социалните мрежи свои снимки в естествен вид. Посланието й става кристално ясно заради придружаващи коментари като

100% будна

“Фигурин

Профилът й в Инстаграм съдържа десетки снимки, разкриващи естествената й красота. Сред природата, в планината или у дома – несресана, негримирана, спортна, тя без съмнение всякак изглежда добре.

Ефектът от естествените снимки в Инстаграм

Браво, супер, красива, уникална, смела – почитателите й се възхищават открито и я окуражават в социалните мрежи. Вижда се, че мнозина я харесват и се радват на отношението й.

Естествено четем и противоположни мнения. Разкриването пред непознати не минава съвсем без изстрели. „Плашеща“, „След две раждания е старица“, „Пропагандирате мърляви женоря, които не се поддържат“ и др. (fakti.bg).

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Голяма част от публиката все пак прави търсеният паралел с продуцирания от Маринова филм „Привличане“. Героинята й – преподавателката по история г-ца Ангелова, живее естествено, следвайки поривите на сърцето си. Без превземки и робуване на обществено възприети модели. Тя съвместява строгият образ на учител с артистичният образ на танцьорка. Но средата реагира остро на това „своеволие“ – както се случва и в коментарите под снимките и статиите за Яна.

Във филма „Привличане“ не играя, себе си съм, заявява Яна Маринова в едно интервю. Тя отправя посланието си и в прав текст за тези, които не разбират от намеци.

Яна казва едно високо: Да! на естественото и натуралното – без маска и грим на лицето, в поведението и в отношението към живота.

Има ли силикон в дупето и гърдите?

Къси поли, прилепнали трика, както играта по бельо разкриват добре оформеното дупе на Яна Маринова. Не остава незабелязан бюстът й – доста добър по обем, съотнесен към слабото тяло.

Ето как се пораждат предположенията, че актрисата вае силует с помощта на силикона: Яна се оля със силикона (24 часа), Яна обожава да показва задни части (lifestyle.bg), Яна громи фолк певиците по кубици в пазвата (bgdnes.bg)…

По време на снимките на втория сезон на сериала „Връзки“ Маринова е обвинена, че е наляла по 400 мг силикон на гърда. Тя опровергава всички такива твърдения. Героинята й във „Връзки“ Ясмина е със силикон, но не и самата актриса. Яна пояснява за неразбралите, че сценичният ефект е постигнат с подплънки, а не с импланти.

Анкета

Евелина Лютова
Според вас коя е най-ярката роля на Яна Маринова?
Гласувай!

Молим, споделете по-долу как и защо гласувахте. Заповядайте в коментарите!

Коя е Яна Маринова?

Яна е родена на 17 август – типична Лъвица. От разположението на планетите идва нейната популярност и царското излъчване.

За Лъвиците всичко е възможно, но те рядко се задоволяват с по-малко от… най-доброто. По хороскоп Яна е водач, кралица, модел за подражание. Властването е заложено в гените й.

За Лъвиците прочутата Линда Гудман пише и още по-впечатляващи неща. А Яна Маринова ги въплъщава в живота си, всеки ден доказвайки отново и отново, че е 100% въплъщение на своята зодия.

Биография

Родена е през 1978 г. в София. Родителите й са интелигентни хора. Баща й е син на дипломат, майка й – красиво и миловидно момиче. Срещат се като студенти – той по журналистика, тя – по психология.

Яна Маринова, филми, сериали, роли, Привличане, Диви и щастливи
Родителите и малката Яна

В интервю пред „Труд“ Яна „шокиращо“ се изповядва за драматичните си детски години. Тя разказва как майка й бива психически срината през трудните години на Прехода и поради провала в личния живот. Когато момиченцето е на 6 г., родителите й се развеждат. От тревоги и безсъние майката – учителка, започва да си помага с алкохол и лекарства, докато се пристрастява. Следващите 30 години от живота на Яна Маринова минават под този знак – опитвайки се да помага и лекува майка си. Жената развива белодробен рак и си отива през 2017.

Яна окачествява детството си като трудно. Обяснява, че животът я е направил прекалено сериозна. Затова от съвсем малка се е научила да прикрива сериозността и проблемите под маската на хипер активна и жизнерадостна личност.

И личният път на Яна Маринова не започва гладко. В началото развитието й сякаш криволичи, в търсене на истинското призвание.

Първата среща на Яна е със спорта. Спортът я намира. Момиченцето пътува в автобуса с дядо си, когато една жена ги заговаря и им казва, че детето има физически дадености за художествена гимнастика.

Яна бива заведена в залата на „Славия“. Започва да тренира първо при Ваня Шабанова, а по-нататък при Елизабет Колева. След година и нещо се мести в леката атлетика. hotarena.net пише, че причината е бой с „колежка“ от клуба. Според Маринова, причината е, че леката атлетика й подхожда повече – на характера и поведението на „мъжкарана“.

През цялото си детство Яна Маринова тренира. Средното й образование е спортно – дипломира се в 132-о на ДФС „Славия”. Получава солиден фундамент, който по-късно ще използва на макс в киното и телевизията – стегната фигура, добрата тренираност и високата спортна култура.

Следващият завой е от спорта към икономиката. Висшето й образование е в УНСС.

След дипломирането започва по специалността. Първата й работа е като управител на ресторант в София – тогава името му е „Даунтаун“, сега – „Кавказ“.

После обаче се насочва към друго поприще. Става модел, манекенка, а през 2004 г. – мисис България.

Улучва „истинското“ от четвъртия път – отдава се на актьорската професия, като липсата на такъв тип образование не я спира.

Години по-късно Яна минава тримесечен курс в САЩ – в Института по театър и кино на името на Лий Страсбърг.

Яна Маринова, филми, сериали, роли, Привличане, Диви и щастливи
Сцена от “Смях в залата”

В резултат: днес Яна Маринова се реализира като актриса, каскадьор, сценарист, продуцент. Изцяло е отдадена на театъра, киното и телевизията. Участва в десетки български и чуждестранни проекти – игрални, серийни продукции, постановки, реалити формати

  • Височина: 1.68 м
  • Килограми: нормално 54 кг, но е сваляла и до 47 кг.

Личен живот: любов и деца

Първата любов на Яна се казва Милан и е син на гимнастичката Красимира Филипова. Те са на около 6 години и прекарват едно незабравимо лято. Когато наесен Милан влиза в „мъжка компания“, Яна го последва, за да остане до него. В момчешка компания и с момчешки игри тя се превръща в мъжкарана. И белите, в които участва, са мъжки. Това е времето, когато родителите й се развеждат. По-късно Яна коментира, че е изкарвала стаената в душата си агресия или по-точно недоволство.

В следващите 10 години Яна се отдава само на спорта. Учи се да се справя самостоятелно.

Следващият й любовен опит е на 16 г. И пак проблемен. На тази възраст тя вече не е точно мъжкарана, а красиво и стройно момиче с тренирано тяло.

Мнозина си падат по нея, но тя се влюбва в кварталния бандит – 18-годишен, експанзивен, взривоопасен характер. Наркоман и автокрадец (skandalno.net). Според зрялата Яна – просто гневен тийнейджър.

Той я бие, прострелва я в крака, чупи й носа. След последното Яна приключва с него. Помага й нейният бъдещ първи съпруг

Съпруг: Богомил Маринов – Боте

През май 2019 излезе печалната новина, че бившият съпруг на Яна – Богомил Маринов – Боте, е починал. Боледувал е дълго и не се съобщава точната дата на смъртта му. Боте е умрял едва на 48 години в Германия, където е живеел с новата си половинка и 17-годишния син от Яна.

Когато се запознават, Яна е на 17 г. Той носи прякора Боте и се подвизава във ВИС-2. Затова, както и заради следващия й съпруг Hotnews.bg пише, че актрисата харесва висаджии. По-обобщено – лоши момчета.

Яна и Богомил сключват брак през 2001 г., когато тя е едва на 22. Ражда сина си Никола.

Няколко години по-късно се развежда с Богомил, като детето остава при баща си (skandalno.net). За първи път връзка на Яна не завършва драматично. Раздялата е спокойна и цивилизована. Родителските права се присъждат на майката, но тя осъзнато поверява детето на баща му.

Яна продължава, отдадена на сцената и екранните си превъплъщения. И на новата си любов

Съпруг: Тихомир Винчев

Те сключват брак в първия снимачен ден на сериала „Стъклен дом“.

Винчев е боксьор и боен хореограф. Ангажира се като каскадьор в чуждестранни продукции. Притежава „Славия Спортес”.

Пресъздава образа на Рамбо в бойните сцени на „Последна кръв“ (Рамбо 5, 2018 г.), разказва Монитор.

Според life.dir.bg, появата на Тихомир в живота на Яна е причина тя да приключи с първия си брак. Когато се запознават, и двамата са обвързани, но се освобождават и се събират. Просто се влюбих, казва Яна и посочва, че с Тихомир си приличат изцяло. Определя го като

екстремен, луд и добър

Заради втория си брак и оставянето на детето при Тихомир, се прокрадва определението за Яна като „лоша майка“. Тя не отрича, че би била лоша майка за Никола, ако го бе взела при себе си. Тогава детето щеше да се отглежда от бавачка, а сега е при родния си баща и новата му приятелка.

Колко деца има Яна?

Яна Маринова, филми, сериали, роли, Привличане, Диви и щастливи
Яна и Никола

Яна Маринова не желае второ дете. spisania.rozali.com разказва, че Никола има стая в дома на майка си. Заедно с втория й съпруг ходи на почивки и екскурзии.

Яна поддържа връзки с първия си съпруг и понякога край нея се събират три деца. Приятелката на първия й съпруг Богомил има малко момиченце, а настоящият й съпруг има дъщеря – тийнейджър.

Пред spisania.rozali.com Яна разказва забавни случки, когато всички почиват почти заедно – децата с истинските и доведените им родители. Заплетено, но забавно.

А Иво Аръков?

През 2013, когато се снима „Фамилията“, някои жълти сайтове свързват екранните партньори и в живота и пишат за интимна връзка. Яна открито опровергава слуховете, като разказва как е запознала Аръков със съпруга си.

А Башар Рахал?

Той пък партнира на Яна в „11А“. Схемата се повтаря. bgdnes.bg пише, че съпругът на Яна бил бесен на Рахал. Самият актьор заявява, че двамата са се влюбили по време на танго и планират дете. Това се оказва шега, но пък тя дава добра храна на жълтите сайтове.

Кариера

Основата поставя титлата Мисис България, спечелена през 2004 г.

Същата година е дебютът й – в ролята на сервитьорка в драматичния сериал „Хотел България“. Яна работи с Аня Пенчева, Елена Петрова, Екатерина Евро и др.

Следващото й участие идва след известно прекъсване. Продукцията е от 2007 г. под името „Спокойното езеро 2“ – американски филм на ужасите под режисурата на Дейвид Флорес.

Предавания

Междувременно Маринова активно се появява на малкия екран.

Води предаването „Елегантно“ (2005 – 2007). Снима се в реклами, лице е на козметичната компания Aroma.

Запомнящо е участието й в третия сезон на Сървайвър (2008).

През 2013 г. е гост-актьор в Шоуто на Слави и води „Гласът на България“.

През 2015 г. отново е в реалити – „И аз го мога“.

Черешката на тортата

Докато снима „Привличане“, Яна се включва и в „Черешката“. Логично менюто на амбициозната жена и актриса да се определи като „амбициозно“. Всъщност амбициозният елемент идва оттам, че тя не може да готви, но иска да се представи възможно най-добре.

Нейни гости са Иван Ласкин, певици Катя Близнакова и Дебора, и Башар Рахал. Яна ги посреща в дома си и ги гощава с ракия и сладко от бели череши.

Яна при Слави:

Тази година Яна привлече погледите със страстна целувка. Тя излезе на сцената на шоуто „Като две капки вода“, за да представи вода на зрителите. Но преди това актрисата целуна така страстно водещият Димитър Рачков, че след това се изписаха няколко стотин статии.

Яна поясни, че с целувката е промотирала новия си филм „Привличане“, в който има подобна сцена.

Впрочем конкурсите продължават да привличат актрисата. През пролетта на 2019 г. тя се включва в спектакъла „Девойка Кюстендилска пролет“, заедно с Криско и Орлин Павлов.

Филми и сериали

Непрофесионалната актриса участва в някои чужди продукции като американския „Спокойното езеро-2“ и немския „Ласко“. Проектите са общо седем.

Но тя става истински популярна от българските сериали, които чупят рекордите по гледаемост.

Забранена любов 2009

Стъклен дом 2010

Ева Захариева и Елена Атанасова са нейните стъпала към известността. Първата й дава опит и самочувствие. Втората – признание. Двете телевизионни поредици я правят безспорна звезда.

130-е епизода на „Любовта“ я утвърждават като професионална актриса, макар че й липсва образование. А слава й носи „Стъклен дом“.

Яна казва, че сериалът осъществява нейни мечти – да играе с икони като Асен Блатечки, Стефан Данаилов, Юлиян Вергов.

Яна работи за шест сериала и се снима в общо 300 епизода. Запомнящите са нейните роли в продукцията

Фамилията 2013

„Фамилията“ е с почти същия актьорски състав от „Стъклен дом“.  В ролята на Лора Яна директно си партнира с Данаилов – нещо, което не успява в предната продукция.

В следващия сериал Яна вече е авторитетно име и не минава през кастинг.

Връзки 2015

Сюжетът развива сложни, но комични взаимоотношения в уж нормално семейство. Сериалът е градска комедия с драматични елементи. Яна работи с Михаил Билалов, Валери Йорданов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Николай Ишков.

Филми

Първият игрален филм на Яна Маринова е

„Живи легенди“,

който излиза през 2014 г. 24chasa.bg пише, че режисьорът Николай Илиев е срещнал Яна във фитнеса и моментално му е паснала към представата му за танцьорката на пилон Моника. За това си превъплъщение Яна се учи да танцува в продължение на 4 месеца. Тя трябва да е секси и в същото време филмът да е подходящ за деца.

Следващият филм еh

11А

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Яна изненадва с екранното си превъплъщение. Тя излиза от досегашното си амплоа на активна мъжкарана и пресъздава образа на кротката учителка Лина. Режисьорът е насочва как да „изкорени“ Яна от себе си и актрисата успява.

„Привличане“

през 2018 г. е истинско събитие. Яна е учителката Лора, която обожава и спортните танци. Тя е божество за учениците и трън в петата за учителския колектив.

Във филма Яна работи с Мартин Макариев и съпругата му Луиза Григорова, и отново с Башар Рахал. По този повод Яна и Башар са гости на „Междузвездни игри” и отговарят на много въпроси:

„Диви и щастливи“

Екшън-комедия, вдъхновена от „Телма и Луиз“. Режисьор е Мартин Макариев. Маринова и актьорът Александър Сано са съпродуценти. Превъплъщават се и в главните роли.

Сюжетът проследява историята на две жени, които искат да живеят на макс и излизат извън обикновеното течение на живота си.

Яна казва, че лентата е посветена на смелите мъжки момичета.

Още за Яна Маринова ще научите от

Съименница: Яна Маринова, балерина

Друга известна Яна Маринова е балерина от Националната ни опера. Тя е с 6 години по-голяма от актрисата и от 3 години преподава в Националното училище за танцово изкуство.

За Радост Ангелова

Прочети още

Берен Саат, Великолепният век Кьосем, Забранения плод,

Берен Саат. Филми, деца, биография

♠ Детство в Анкара. Джем Саат. Филми. ♠ Визитка на Берен Саат ♠ Първа любов …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *