Папи Ханс изригна с нов хит: “Стой си вкъщи”

Стотици хиляди вече са гледали и чули клипа

Само за броени часове любимецът на младите творецът Папи Ханс изригна и създаде нова песен. Тя е провокирана от самотата на принудителното ни затваряне по домовете заради епидемията от коронавирус. Заглавието й е послание към любимите хора и въобще: “Стой си вкъщи”.
Нправил е и видео с талантливата Дара, което вече е гледано 252 хиляди пъти. А клипът е качен едва вчера – на Първа пролет според календара. Признава, че Дара му е много, много скъпа, но сега не може да я вижда. И без да го казват директно се разбира, че и

Двамата са много отговорни

и за себе си, и за околните. В тези трудни за повечето от нас времена всеки помага с каквото може. Тази песен е равностойна на безбройните дарения за справяне със заразата.
Вижте и чуйте я ТУК:

Още в текста: ♠ Биография на Константин Трендафилов ♠ Родители ♠ Сестра ♠ Папи Ханс като певец ♠ Константин Трендафилов като писател ♠ Книги ♠ Предавания с Papi Hans ♠ Като две капки вода ♠ Черешката на тортата ♠ Биг Брадър ♠ Други

Кой е Константин Трендафилов и с какво е известен?

Две книги, три песни, сценарист на N-броя клипове, творчески директор на куп рекламни кампании – това е бекграундът на Константин Трендафилов към 2019 г.

Книги

Стихосбирката и романът му стават „най-четени“ за даден период (2016-2017 г) и се преиздават. Да кажем за тях накратко, а по-надолу в текста отново ще ги споменем и ще разширим информацията. 

Константин Трендафилов, Папи Ханс, Кекс, книги, песни, Като две капки вода
Той има впечатляващи излъчване и интелект

В литературната сфера продажбите са толкова ниски, че ако половината публика тук си купи романа, ще стана първи, шегува се Константин в едно ТВ-шоу. И пояснява: Аз се занимавам главно с реклама. Ако се издържах с литература, щях да водя много скромен живот.

Към юни-юли 2019 г. има две авторски книги и участие в един сборник с разкази:

книга на Папи Ханс
Книгите на Папи Ханс (Константин Трендафилов)
 • Поетичната книга “За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?” е издадена от “Жанет” и вече има три допечатки, което си е сериозен факт, когато става въпрос за стихове. У нас поезия се продава трудно.
 • Но Трендафилов успява да развълнува читателите, и то не само от своето поколение. Романът “Затворисърце” пък (нарочно го е написал слято) е предназначен да се чете на плажа, едно от основните места, на които все още се чете. Положителните отзиви са предимно от дами, които са го чели именно на брега на морето. Сигурно е така, защото става въпрос за любовта.
 • Третата книга “Пощенска кутия за мръсни приказки – част 1” е обща. В нея Константин участва само с един разказ, “мръсен”, както се разбира и от заглавието. Можете да го чуете прочетен от самия автор в това видео. Отнема 10 минути и 44 секунди. Подобаващ текст за изпълнителя на “Кекс”.

„Нескромният“ двойник на Константин всъщност е Папи.

Всъщност кой е Папи Ханс?

Папи Ханс е отнесъл за своя сметка много майтап. Константин не е бил подготвен с биография, в случай че го питат за Папи. И така се раждат различни истории, все разказани от Трендафилов. Например:

 • Аз само приличам на един немец – Папи Ханс. Не се познаваме и започна да ми писва от разни сравнения. Аз нямам общо!
 • Не, не съм Папи Ханс. Той е първи братовчед на Хорст Фукс от Вест Телешоп. Той ме е споменал в края на парчето си, което е извън добрия вкус.
 • Папи е много скромен, затова аз го хваля.
 • Бях диагностициран с шизофрения и това е моето проявление.
Демир бозан билки против акне

Истинската история на Папи

Истинската история просто не е интересна, разказва един път Константин. Покойната ми баба имаше една приятелка. Тя живееше в Германия и съпругът й се казваше Папи Ханс. Веднъж той беше споменат на маса и ми се заби като най-абсурдното име, което съществува.

Когато с Искрата (Искрен Тончев) ни дойде наум това парче, реших, че Папи Ханс трябва да го подпише.

Константин говори за първата си песен – Кекс, издържан „в стилистиката на немското порно от 80-е години“.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

И може би най-доброто обяснение: В писането си лъхам на дълбока депресия, а в музиката – съм весел.

Константин Трендафилов, Папи Ханс, Кекс, книги, песни, Като две капки вода
Папи Ханс весели, но дамите повече харесват Константин

Константин твърди, че българите сме рекордьори по тесногръдие и че много хора не разбират шегите. Но негови фенове, които се разписват под клиповете му в ютуб, демонстрират доста добро разбиране. Те смятат, че първите две песни са на Папи Ханс, а третата – на К. Трендафилов. Защото Папи бил по „мръсните“ песни. „Папи е скандалната версия на Константин“, заявява него фен и май е супер прав.

Песните на Папи Ханс

Кекс (текст + видео)

Никога повече луканка!
Защото снощи правих кекс!!! Кекс (6) (2)
Съседът ми одра колата, но всичко е точно (Вс-Е-Т!)
Намалиха моята заплата, но Вс-Е-Т!
Откраднаха ми колелото, но Вс-Е-Т!
Ударих си кутрето в леглото, но Вс-Е-Т!
Защото снощи правих кекс!!! Кекс (6)! (2)
На плажа заваля порой, но Вс-Е-Т!
Животът ми е в застой, но Вс-Е-Т!
Майка ми не ме обича, но Вс-Е-Т!
Осъзнах безсмислеността на своето съществуване
и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди…
Но Вс-Е-Т!!!
Защото снощи правих кекс!!! Кекс (6)! (2)
Брашноо, захар, олиоо, яйца, содаа, мляко, какао… Какао!
Пудра захар, стафидии, жълт кантарион (?!), любов, гемео…
Набухвател… Още набухвател… хахаха!
Кекс… Кекс… Защото снощи правих…

Издадена: 2017 г.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

Супер палав (видео)

Издадена: 2018 г.

Твой (видео)

Издадена: 2019 г.

Има ли нова песен от 2019 г.?

Всичко е възможно и нещо не подлежи на прогноза. Още в края на 2017 г. писателят казва през телевизионните камери, че мисли да „килне“ Папи Ханс. Но бърза да се застрахова: Освен ако не ми се роди някаква нова идея.

Идеите не липсват. Преди 2 години Константин трасира: Основното ми нещо е рекламата, и писането остава, макар за по-нататък. Защото чувствам, че се изчерпах и продължавам да цикля върху някакви сълзливи стихчета.

Наблюдателните цитират реплика от песента „Твой“ (Сбогом е само начало) и я приемат като заявка за нови неща – със сигурност забавни, изненадващи, разбиващи.

Защо сме сигурни ли? Защото го има това изказване: Спокойно можех да си остана в комфортната зона и да се разхождам на висок кон като писател. Въпросът е, че има нещо много важно в откровената глупост. В живота си нонстоп премисляме. Но има нещо страхотно в това да изплюеш за 15 мин. нещо, което се забива, не претендира да е умно, а е просто забавно (визира скоростното създаване на първата песен „Кекс“).

Връзки на Папи Ханс

Папи Ханс и Дара – любов и раздяла

Една много симпатична и пасваща си двойка остана такава около 15-ина месеца. 19-годишн. певица Дара и Константин даваха заявки, че ще останат по-дълго заедно, защото между тях имало спокойствие, доверие и нула ревност. Разбира се, и двамата се застраховаха срещу за „винаги“, като Дара се позоваваше на възрастта си, а Константин – на нещата от живота.

Любовните искри прескачат между Дара и Константин през май 2017 г., по време на снимките за „Черешката на тортата“, разказва 24chasa.bg. Още на третата вечер Дара възкликва, че го иска. Бързо се превръщат в популярна светска двойка, защото момичето вече е популярна на музикалната сцена. По-нататък животът им е като двойка – той я съпровожда в участия, партнират си в интервюта, не крият, а разказват за отношенията си.

Според blitz.bg драматичният обрат в отношенията им се дължи на певицата…

Гери-Никол

Сайтът говори за любовен триъгълник, за раздели и ревност. После Дара пуска клип, който свидетелства, че се е събрала с Константин.

Константин Трендафилов, Папи Ханс, Кекс, книги, песни, Като две капки вода
Почитатели се редят за автограф

Все пак раздялата идва отново и се налага Дара да я потвърди обществено чрез фейсбук. Това се случва през есента на 2018 г.

Поетите са известни с краткотрайните си връзки – бързо пламващи и също толкова бързо изгасващи влечения, разсъждава Константин в едно ТВ интервю. И продължава: Поетите са нарцисисти, които обичат чувството да обичат и постоянно търсят тази тръпка. Но истинската любов, истинското чувство няма общо с тази тръпка. Тя е по-скоро на егото. Истинската любов е да се доверяваш на някого, да сте спокойни заедно.

Папи и Мария Илиева

Жълтите сайтове спрягат Папи и с Мария Илиева, с която са в „Капките“. Може би защото писателят открито показва симпатиите си, а в „На Кафе“ я определя като интелигентна и интересна жена, с която има за какво да се разговаря.

Главният плюс на Мария е, че разбира от неговия хумор, споделя писателят.

Тита

Тита и Константин са заедно в „Капките“. Изпълнителката на „Антилопа“ и „Фотошоп“ се е разделила с приятеля си Виктор и била влюбена в Папи Ханс, публикува Hotnews.bg. Подробностите са, че Тита постоянно следвала писателя по светски събития и не криела чувствата си пред екипа и участниците в шоуто.

Португалката Рита

Сайтовете обаче пиша за истинска владетелка на сърцето на Константин – мистериозна португалка на име Рита Патросинио. ТопНовини казва, че вероятно на нея е посветена песента „Твой“ (на жена с инициал Р.)

Папи и Фънки

Харизматичният Константин не печели само почитатели. Хейтъри се намират – както за песните му, така и за личността.

Ако обръщам внимание на такива неща, ще взема да се напрегна. Което не е хубаво нито за мен, нито за Папи Ханс, коментира веднъж критиците на „Кекс“ и другите му песни.

Но Фънки направо се гаври с писателя, писа lifeonline.bg. Като член на журито в „Две капки вода“ рокаджията първо се прави, че не е чувал за него, а после му казва „Папи Пас“, с намек за „съмнителна сексуалност“.

Сред членовете на журито дори възниква спор. Хилда Казасян заявява, че Папи Ханс й е слабост, а Фънки я засича, че не бива да има пристрастия. Хилда добре се мотивира: че Константин е единственият не-певец във формата. Което е от огромно значение, защото основните качества за имитирането на певец всички останали ги имат априори. Но Фънки докрай не й дава думата и възможността да се чуе.

Константин Трендафилов, Папи Ханс, Кекс, книги, песни, Като две капки вода
В шоуто, което му носи супер известност

Намеците в седмият сезон на „Капките“ идват на фона на намеците в тази посока на Валентин Кулагин в Биг Брадър.

Но проблемът явно не е в сексуалността, а в певческите качества. Както пише lifeonline.bg, за Фънки Папи е изфабрикувана еднодневка, която ще залезе.

Последни жълти новини от 2019 г.

Папи Ханс продължава участието си в „Капките“, разработва образа на Слави Трифонов.

Публиката чака разкрития – коя е Р., мистериозната дама, на която е посветена песента „Твой“ (в Ютуб от 5 март).

Биография

Той е роден на 14.XII.1990 г. Зодия Стрелец, воден от веруюто: Аз мога!

Стрелецът знае истинската стойност на нещата и не би си губил времето с безсмислени истории. Второ, не може да лъже. Константин го е заявявал и показвал.

Първото си „нещо“ пише на 14-15 години (не било достойно да се нарече произведение). Вдъхновило го едно гадже – песен с три акорда.

Всъщност литературата е родова „карма“. Майка му е Кристин Димитрова – поетеса, баща му е преводач – Владимир Трендафилов. Константин признава, че дължи писането на родителите си. Владимир Трендафилов почина в началото на май 2019 година, малко след като беше набеден за сътрудник на Държавна сигурност. Твърде вероятно е и тази кампания да се оказа причината за неговата смърт, писа ден след това Константин Мишев.

И по-нататък не се отклонява от тази линия. Следва англ. филология и журналистика в Софийския университет, заработва като копирайтър, а после се прехвърля в рекламата, става творчески директор в агенция.

Писането е сърцевината в живота на Константин, но той не може да се издържа с него. Въпреки успеха на книгите си. Веднъж се шегува, че един автор в България може да се издържа от писане на книги, но само ако е един. Най-много трима – четирима. Положението е окаяно, продължава сериозно писателят. Пазарът е много малък, тиражите – дребни, малко хора имат интерес към литературата.

Затова Константин се издържа главно от работата си в рекламата, а междувременно известността му лавинообразно расте. Не малък принос имат харизматичното му излъчване, симпатичната външност, интелигентното държане и (каквото и да казват специалистите) певческият и артистичен талант. Трендафилов става чест гост в телевизиите и участва в много шоу-програми.

Папи Ханс като певец

До момента е създал три парчета – Кекс, Супер палав и Твой, съответно през 2017, 2018 и 2019 г.

Още за книгите

През 2016 г. Константин представи дебютната “За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?“. Издадена е от “Жанет 45” и съдържа 50 лирични стихотворения. Според автора – изцяло плод на въображението.

Константин Трендафилов, Папи Ханс, Кекс, книги, песни, Като две капки вода

Част от стиховете са вече публикувани в „Мърлявият блог на един спретнат човек“ Адресът на блога, линк, към който даваме през червените букви, може да се прочете като “Кокича рулира”.

Година по-късно същото издателство отпечатва и първия му роман „Затворисърце“. Слятото изписване не е печатна грешка, а търсен ефект. „Подвеждащо лесен. Подозрително дълбок“, пише Захари Карабашлиев в анотация. Книгата има феноменални продажби през 2017г.

Константин Трендафилов, Папи Ханс, Кекс, книги, песни, Като две капки вода

Папи не е наполовина толкова готин, колкото К. Трендафилов“, пише фен в Инстаграм.

Сестрата на Папи Ханс

Сестрата на Папи Ханс – Лили, се очаква да роди през юли и да го направи вуйчо, гръмнаха жълтите медии в края на май. Тя стана известна покрай участието си в Биг Брадър, заедно със своя брат. Радостната новина за предстоящото раждане идва буквално дни след смъртта на таткото на Константин, за която ще стане дума по-долу в този материал.

За личния си живот Константин Трендафилов говори малко. Или говори повече, но заради свойствения му стил да се шегува, трудно се отделят истина от хумор. Сред по-малко известните факти е сестра му Лили. Или беше.

Той я споменава по повод романа си, като й благодари за неуморната подкрепа. Но после я виждаме наживо, след като я вкарват за среща в Биг Брадър. Кlіukі.bg отбелязва, че тази среща никак не радва Папи Ханс, който се е надявал да доведат португалката.

Сестрата на Папи Ханс Лили
Сестрата на Папи Ханс Лили

Предавания с участието на Papi Hans

“Като две капки вода”

Без съмнение шоуто за преобразяване дава супер сцена за изява на Константин. Без да е учил за певец, той успешно се конкурира с професионалисти. Показва, че с лекота влиза в образи и е добър имитатор. Въпреки критиките на членове от журито. Шоуто, водено от Зуека и Рачков, определено завладява, а Папи Ханс е част от вълнуващата интрига.

В „Капките“ той имитира приятелката си Дара, като песента й „Все на мен“ в негов стил се преобразява на „К’во не чу“.

Това беше странно изживяване, през 90% от времето не можех да си поема въздух, коментира след това Константин. Той похвали индиректно дара за справянето й с песента, като я нарича „истински герой“.

Константин дълго е подмятан за превъплъщението си в Дара. Човече, онова с Дара беше дъно, заяви му Зуека в друго издание. „Аз съм си дъновист от години“, отговори в оригиналния си стил Папи Ханс.

Не всички появи на Константин се оценяват добре. Сред критикуваните е това негово превъплъщение в образа на Миро:

Освен в „Капките“ писателят се появява в доста реалитита. Участва в „Биг Брадър“ и дори е претендент за Финала. Готви в „Черешката на тортата“, където се среща с Дара през ранното лято на 2017 г. Виждаме го още в „Шоуто на играчите“, в „Мармалад“ и др.

Какво ще ни поднесе оригиналният Папи през 2019 г.?

В началото на април Факти.бг и „Марица“ писаха, че Константин е напуснал рекламната агенция. Може би животът го побутва към авторска изява… Дали посоката ще бъде писане или пеене, или и двете в тандем, предстои да видим.

Май 2019: Загадки около трагедията в семейството

– загуби баща си и финансовата си стабилност

Траур и парични проблеми притискат Папи Ханс в най-прекрасния пролетен месец на годината. В началото на май поетът загуби баща си. Владимир Трендафилов – професор, поет, критик, литературовед, преводач, почина от рак доста млад – едва на 63-годишна възраст. Битката с болестта е била тежка и мъчителна както за болния, така и за близките му.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Пред fakti.bg Папи Ханс коментира, че животът поднася своите изненади, с които да се справяме. Но и животът, и шоуто продължават. Най-важното било човек да може да си сложи и усмивка. Всъщност тази усмивка коства много на младежа, който постигна да бъде еднакво познат и като германеца с глупаво име Папи Ханс, и като поетът и автор на две книги Константин Трендафилов. Причината е, че Константин е бил много близък с баща си. Със смъртта му той губи не само родител, но и приятел, и сродна душа.

Смъртта на проф. Трендафилов беше отразено широко от пресата. Причината е, че той е известно име в културните среди, доктор по филология и преподавател. Освен това името му нашумя и поради изнесената от Комисията по досиетата информация (през 2017 г.), че литературоведът е сътрудничил на ДС в три отдела под псевдоним „Богдан“. Той бил агент в т. нар. „политическа полиция“ и в отделите за младежта и за медиите. След смъртта му приятел на Трендафилов написа във фейсбук, че именно инфото за ДС е сринало професора, като намеква, че то е причина и за раковото му заболяване. Но дали наистина това е така, остава загадка.

Без никакви намеци поетът Константин се сбогува с баща си открито, от сцената на „Капките“, заявявайки колко много го обича и че го подкрепя безрезервно. Разлигавените водещи на „Капките“ въобще не осъзнаха дълбокия смисъл на сбогуването и го „размиха“ с неуместни шеги, отбеляза дори развлекателния сайт pik.bg.

Финансова криза?

Няколко дни преди трагичното събитие излезе информация за тежкото финансово положение на Папи Ханс. fakti.bg писа, поетът е закъсал откъм редовни приходи и трябва да разчита само на спорадични ангажименти. След участието си във Vip Brother той на практика няма особени ангажименти, освен участието си в „Капките“. Сайтът твърди, че Папи нямал и два лева в джоба, след като е уволнен от рекламната агенция (пак заради реалити шоуто).

Каквото и да се говори за Папи Ханс, Константин Трендафилов продължава да изпълнява ангажиментите си. Той дори минава през мелачката, на която са подложени всички обществено познати личности – да трябва да преодолее личните си проблеми и болки и да се появи на сцена или на екран, без да ангажира публиката с чувствата си.

Папи Ханс не прекъсна участието си в тв формата. Той излезе на сцена скоро след траурното събитие. При това за късмет вместо някоя тъжна балада, Константин трябваше да изпълни парче на Криско, а именно „Bazooka”. Последните трагични събития около поета за момента прекъснаха писанията за любовния му живот. През април вълнуващата тема бяха Папи и Мария Илиева. Телеграф писа, че колегите са станали доста близки и са засичани заедно. Твърденията бяха съпроводени и от видео, в което се вижда как Мария – докато се разхожда с Константин, си купува и двете му книги.

Изданията клюкарстват, че Папи Ханс отдавна си пада по Мария, обаче истински са се сближили около Капките, където заедно участват. Обаче по същото време в Ютуб се завъртя кратко видео, чието заглавие информира, че Папи Ханс отново се е събрал с Дара. „Скъсах с поета Константин Трендафилов, но поне си имам Папи Ханс“, заявява любимката на тийнейджърите. „И всичко е точно“, преглася отзад Папи.

Клипът продължава със снимки на двамата под съпровода на парчето „Твой“ („Всички ме питат със кой съм…“).
.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За Радост Ангелова

Прочети още

Мария Игнатова - биография

Мария Игнатова след Рачков и „Господарите“: накъде? Нови проекти през 2020 г.

♠ Най-новото около Мария Игнатова ♠ Колко спечели миналата година ♠ Биография ♠ Песни и …

4 коментара

 1. Радка Цанкова

  “Ръкописът на Стефан” и “Принципът на нещата” и до днес са едни от любимите ми книги, прочетох ги още като излязоха и нямах идея кой ги е писал. Бог да прости Владимир Трендафилов.

  • Соня Александрова

   Нека да почива в мир професорът! Последният му постинг е към Стефан Тафров, който е кандидат за депутат в EP от Демократична България. Останах с впечатление от неговата болка и разочарование. Сърцето ме заболя за Трендафилов, Папи Ханс (неговият син) и съпругата му! Жалко! А беше много млад и много надежда и болка бяха събрани при него!

  • Игнат Ангелов

   Защо разкриват досиетата само на жертвите на Държавна сигурност, а не на техните палачи – майорите или подполковниците, които са ги изнудвали със заплахи и мъчения? Убиха този добър и фин човек – бащата на Папи Ханс с техните “разкрития”. Не се намери един човек, когото той да е натопил. В същото време извергите от ДС, които съсипваха кариери и животи, остават недосегаеми.

 2. Вие нормални ли сте?! Той е зодия стрелец, не козирог!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *