Иво Аръков: възходи и кризи, успехи и загубени любови. Нови планове за 2019 г.

♠ Най-новото за Иво от 2019 г. ♠ Запор от ЧСИ ♠ Нов сериал „Слънчев бряг“ ♠ С Къванч Татлъту ♠ Кой е Иво Аръков ♠ Детство, дебют ♠ Театрални участия ♠ Любовни истории ♠ С Мика Стоичкова ♠ С Мария Илиева ♠ С Елен Колева ♠ С Боряна Братоева ♠ Жълти новини и клюки ♠ Гей ли е? ♠ Иво Аръков гол? ♠ Бил ли е дебел?

Още в текста: ♠ Филми и сериали ♠ Кецове ♠ Кантора Митрани ♠ Рота Герои ♠ Фамилията ♠ Мъже ♠ Скъпи наследници ♠ Сблъсък ♠ Предавания ♠ Профили и дискусии за него

Животът на актьора Иво Аръков не се поддава на еднозначни определения. Той най-добре пасва към името на последното му участие – турският сериал „Ирония на съдбата“.

Цялата 31-годишна биография на Иво е изтъкана от възходи и трудности. Той е бит, съден, ухажван, обожествяван… Последната новина го показва като клиент на ЧСИ и със запорирани средства.

Последни новини за Иво Аръков

Юни 2019 г. Името на Иво Аръков неочаквано се появява в съдебна дописка. В. Телеграф съобщава, че Окръжният съд във Варна е осъдил актьора да заплати 34 022.03 лв на свой бивш съдружник в столичния мексикански ресторант El Toro. По-точно това е заведение за бързо хранене в България Мол.

Иво Аръков, актьор
Снимка bTV

Иво Аръков даден на ЧСИ

Ищецът е Антон Данов, с когото преди 6 г. актьорът разкрива заведението. Според дописките, Данов е продал дела си от ½ (възлизащ в размер на 20 000 лв.) на съдружника си Иво Аръков, но парите не са постъпили. По тази причина е образувано търговско дело (от 2017 г.), а на негова база – изпълнително дело и е издаден изпълнителен лист (4.02.2019).

На негова база ЧСИ запорира дружествения дял на Аръков във фирмата “Ел торо мексикан грил” ЕООД. Делът след продажбата вече е 100% от капитала и възлиза на 40 000 лв.

Аръков и Данов са движили общата фирма съвсем за кратко – само за 10 месеца. Още през март 2014 г. те се разделят, като Аръков изкупува дела на съдружника си.

По този повод звездата е цитирана да определя историята с ресторанта като детска грешка. Той обяснява, че мексиканският ресторант реализира мечтата на негов приятел, без да дава повече подробности. Но Аръков коментира, че това са тежките събития и грешки, които го каляват, изграждат го като характер и го правят по-издръжлив.

Наистина 30-годишната история на актьора е изпълнена с превратности и тежки моменти. Но и възходите не липсват и са наистина впечатляващи. Ако погледнем отвисоко, животът на Иво е приключение, през което той преминава с вдъхновение и страст.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Затова трудностите не спират творческата му кариера. Напротив, тя става все по-наситена.

Летният сериал „Слънчев бряг“

Най-новият ангажимент на Иво Аръков е в летен сериал на bTV с името на прочутия ни курорт. Ще бъдат излъчени 12 серии по 43 минути. Сюжетът е романтично-комедиен. Той гравитира около туристическия бизнес, концентрирайки лични истории на персонал и летовници.

Подробностите към момента добре се пазят в тайна. В. Монитор научи, че Иво влиза в главна роля. Любопитно е името на героя му – бате Младен. Актьорът анонсира в социалните мрежи, че ще изненада зрителите с тази си роля. Той загатва, че много ще се гордее с персонажа бате Младен, защото сериалът е с високо качество и отлично заснет.

В романтичната комедия Аръков играе заедно с Явор Бахаров, Боряна Братоева, Бойко Кръстанов, Лидия Инджова и др. Режисьор е Димитър Димитров.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Тази година е продуктивна за Иво Аръков. Новините около него не свършват. Връщайки се малко по-назад, стигаме до знаковото му

Партньорство с Къванч Татлъту

bTV договори участието на Иво Аръков в турския крими сериал „Ирония на съдбата“. Оригиналното име е Çarpisma и сравнително точно се превежда като „Сблъсък“.

Драматичният сериал се снима от 2018 г. от водещия режисьор на Ay Yapim Улуч Байрактар с участието на знаковия актьор Къванч Татлъту.

Иво Аръков, актьор
От кухнята на “Сблъсък”

Къванч е главният герой на сериала Кадир Адалъ – полицай, комисар, разследващ организираната престъпност. В един момент той се сблъсква и с представител на руската мафия – роля, която изиграва Аръков. Въпреки участието на иконата на много дами Татлъту, Аръков успява да разтупка много сърца. В турски и руски форуми се питат кой е красавецът и изразяват съжаление, че той така бързо бива убит и напуска историята.

Ролята е епизодична, но не е незначителна. Иво Аръков я получава изцяло заради таланта си и подходящата си визия. Първоначално той е ангажиран за много по-незначителна роля – да бъде редови полицай. Но на снимачната площадка той привлича вниманието и бързо му се поверява по-важен персонаж.

Снимките в Истанбул са поредно изпитание за актьора, чийто живот почти не върви гладко и безметежно. След екстрената промяна на ролята, Иво получава репликите си в последния момент. Някои от тях са на турския, но всичко е супер и снимките завършват с успех.

Çarpisma ще се излъчи в България през есенния тв сезон, като името за разпространение в България е „Ирония на съдбата“.

Кой е Иво Аръков накратко?

 • Кариера: актьор
 • Рождена дата: 27.09.1988 г.
 • Месторождение: Белослав
 • Зодия: Везни
 • Височина: 183 см.

Личен живот

Вселената е избрала за Иво Аръков неравен път, по който доста друса. Още в ранното му детство се оформят контрасти, любопитни обрати и появата на прекрасни възможности.

Евелина Лютова

Белослав е малко градче на 20 км от Варна и сравнително близо до морето. Там през 1988 г. се ражда Иво. По-точно той се ражда в родилен дом във Варна, но това е формалност. Детството му минава в Белослав. Както разказват, доста бедно и притеснено.

Баща му Максим Аръков е стъклар. Майка му е детска учителка. На нея той отдава любовта си към писането и стиховете. През 2014 г. България Днес разкрива бедното детство на актьора. Дори се споменава думата „нищета“. Тежко, но забавно детство, в което Иво на губи чувството си за хумор – така го описва майката на най-добрия му приятел и учителка в местното училище.

Проблемите продължават и в тийнейджърските му години. Редуват се трудности, премеждия интересни случки.

Пред woman.bg Иво разказва, че започнал да изкарва пари и да помага вкъщи от 12-годишен. Вършел дребни услуги срещу заплащане, берял плодове и продавал.

razkritia.com разказва, че на 13 г. Иво започнал „официална“ работа – като сервитьор и помощник в кухнята в близките курорти. Първите си изработени пари той пропилял, но пък се научил сам да си изкарва пари.

Иво Аръков, актьор
Младежки снимки

По същото време семейството заминава за Ростов на Дон. Баща му Максим има шанса да специализира в Русия гравюра върху стъкло, което е творческо надграждане на занаята му.

Творчески заложби показва и сина му, но доста късно – към края на гимназията. Но баща му веднага го подкрепя. Записва го във варненска театрална школа при Сия Папазова, за която се казва, че е „открила“ Иво. С това започва подготовката му за изпитите в НАТФИЗ.

Папазова разказва пред България Днес, че Иво е пристигнал при нея на ниво „нула“, хващайки абсолютно последния влак. Тя го изпратила на подготвителен курс при Атанас Атанасов с уговорката, че ще бъде каквото каже професора: ако става – добре, ако не – ще се откаже веднага.

Но Иво Аръков става, той е приет и завършва в класа на проф. Атанасов. Несгодите не го напускат напълно – налага се да живее със сестра си. Но в обучението си жъне успехи – учи упорито, пише стихове, развива се като личност.

Дебютът му на театрална сцена е като студент.

През 2009 г. Явор Гърдев го включва в „масовката“ в „Крал Лир“, а после го харесва за ролята на Били в пиесата на Ед. Олби „Козата или коя е Силвия“. Играе в тази постановка до края на 2013 г. – още две години след завършването си на НАТФИЗ.

Театрални участия

 • 2010 – Дамата с камелиите от Ал. Дюма-син, роля: граф Варвий;
 • 2010 – Хеда Габлер от Ибсен, роля: Айлерт Льовборг;
 • 2010 – Измяна от Х. Пинтър, роля: Джери;
 • 2011 – Жената от миналото от Роналд Шимелпфенинг, роля: Анди;
 • 2011 – Криминале 2D по Иво Сиромахов, роля: Музиканта, Башев, Кришнар;
 • 2011 – Хоровод на любовта по Шницлер, роля: Твореца;
 • 2013 – Лодка в гората, Хайтов;
 • 2013 – Когато дъждът спря да вали, Андрю Бовел и др.

Любовни истории на Иво Аръков

Пред woman.bg Иво Аръков разкрива какви жени харесва – да са умни, да го привличат сексуално, но и духовно. Да му бъдат приятел, майка и сестра, любовница и непозната.

Аръков споделя, че досега все не се е получавало във връзките му. Все някой от компонентите липсвал.

Иво Аръков нашумя с връзките си с три известни жени.

С Мика Стоичкова

Иво Аръков, актьор
С Мика официално

Една голяма любов, който завършва неочаквано през лятото на 2014 г. Мика и Иво дават първото си съвместно интервю за bTV (предаването CoolT) и Мика (сама) обявява края на връзката пак в bTV (предаването Тази неделя).

Аз самата не искам да вярвам, че се е случило, казва дъщерята на Христо Стоичков в интервю за bTV. Той е прекрасен човек, талантлив, с него мога да си говоря за хубави, интелигентни неща, допълва тя и споделя, че продължава да се вижда и чува с Иво.

Ние не сме се разделили, защото сме се скарали, защото има трети човек. Така се случиха нещата, той трябва да се насочи към неговата работа, аз към моята. В момента не можем да сме заедно. Пътищата ни се разделиха.

Статусите на двамата във Фейсбук дават по-добър ориентир. Те обявяват официално раздялата и сменят профилните снимки. Обясненията са идентични, с разлика в едно изречение – разлика, която дава различните гледни точки. Мика говори за различни призвания и различни пътища, визирайки, че Иво остава с театъра. А Иво пише, че обича България и остава тук.

Връзката продължава малко под година – от август 2013 г. до юни 2014 г. 24chasa.bg пише за интриги и за възползване от популярността на сем. Стоичкови, които най-накрая са писнали и на двете страни. Самата Мика казва през „Тази неделя“: Има много лоши хора.

Мика и Иво се запознават край морето – в курорта „Свети Влас“. Връзката им започва веднага. Иво разкрива чувствата си публично през ноември. Три месеца по-късно двамата дават съвместното си интервю, а още три месеца по-късно всичко е приключило.

С Мария Илиева

В края на 2014 г. Иво Аръков призна за връзка с певицата Мария Илиева, която е 11 години по-възрастна от него. Това се случи след

жесток побой над актьора,

за който бившата му вече приятелка Мика обвини поп изпълнителката.

По това време Аръков се дистанцира от задочния спор между двете си бивши и заяви, че не знае за какво се карат. Той отхвърли идеята, че едната или другата може да бъде поръчител на побоя.

Актьорът бе пребит на 17 юли 2014 г. малко след раздялата си с Мика. Извършители бяха двама неизвестни, а мястото – Манастирски ливади.

kliuki.net разказва, че връзката между Мария Илиева и Иво завършва заради изневяра на певицата. Сайтът се базира на думи на

пиарката Ива Екимова,

която разказва за игра с кубчета в реалити формата Биг Брадър. Заради Иво продуцентите са сложили кубче с надпис „Мария Илиева ми изневери“, но той не го избира.

Иво Аръков, актьор
Целувка с непозната

След изгонването си от Къщата, Ива Екимова си признава, че се е влюбила в Иво Аръков, но скоро осъзнала, че възприемането на реалността е изкривено и че между тях не може да има връзка.

С Елен Колева

Любовната връзка на актьора отпреди Мика Стоичкова е с актрисата Елен Колева. Двамата са заедно за кратко и се разделят лятото на 2013 г., точно преди Иво да се срещне с Мика.

Hotarena разказва, че Елен Колева буквално е отмъкнала Иво Аръков от леглото на Мария Илиева, но много скоро след това го е зарязала заради друго гадже – студентът от НАТФИЗ Калин.

Hotarena пише още, че веднага след тази случка Иво се върнал при Мария Илиева. А тя го приела с готовност, защото била много влюбена и не му се сърдела за изневярата.

Всъщност кой на кого е изневерил. Или кой първи е изневерил, няма как да разберем.

С Боряна Братоева

Младата и красива актриса е лятната любов на Иво за 2015 г. Сайтове писаха, че са се събрали да живеят заедно в апартамент под наем и заедно изплащали лизинга на колата на Боряна.

Но по-голям интерес предизвикаха изказвания на Боряна, че Иво и Мика не са си допадали интимно.

Жълти новини и клюки

Някои сайтове свързват Иво и с ред неназовани жени. Lifeonline например твърди, че Иво е минал през леглата на телевизионна шефка, продуцент и редактор в bTV с оглед на доброто си тв бъдеще.

Същият сайт в друга статия свързва Иво с 48-годишна юристка, като подчертава меркантилната основа на връзката им.

И пак този сайт намеква на друго място, че за да прогресира в театъра, Иво трябва да се прежали и за мъжки ласки.

Гей ли е?

По-точно бисексуален. Твърди го Lifestyle, като пише, че преди Мария, Елен и Мика, Иво е бил с Мариус Куркински. Сайтът предава пикантна клюка, според която Иво и Мариус се събрали да живеят заедно. Но после актьорът се опомнил и напуснал театъра.

Изглежда, че много сърца изгарят, когато видят актьорът с холивудска външност и прекрасно тяло. Въздействието му бе изпробвано пред широка аудитория преди няколко месеца.

Иво Аръков гол?

Е, не съвсем гол, но разголен до кръста и показва прекрасна мускулатура. Снимките са любителски и ги пуска самият актьор в социалните мрежи. Вижда се, че тренира усилино.

Иво Аръков, актьор
Иво и прогресът му в тренировките

Културист или актьор?

Пита Secret, визирайки добре оформената мускулатура на корема. Актьорът демонстрира добра мускулатура още в къщата на Биг Брадър през 2014 г., но сега формата му е по-добра от всякога. Работейки в Лондон, актьорът има много повече време за фитнес и го оползотворява добре.

Иво Аръков гол, гей, гадже
Още две снимки, на които Иво Аръков е сравнително гол. От тях не може да се каже дали е гей обаче.

Бил ли е дебел?

Не, и най-ранните му снимки разкриват перфектно телосложение. Видът му е тежък коз и при кандидатстването му в НАТФИЗ. Проф. Атанасов отбелязал несладникавата красота, каквато днес рядко се среща.

Аръков с брекети

Може би най-неприятният относно визията си период актьорът преживява преди 4-5 години, когато се налага за известно време да носи брекети. Вярно, приспособлението е ефектно и полезно – изправя зъбите на актьора и му помага да придобие желания вид.

Въпреки че начинанието е за добро, много фенове на актьора реагират негативно на променената му визия.

Поет

Първата преподавателка по актьорско изкуство и Мика Стоичкова свидетелстват, че Иво активно пише стихове. Повечето от тях не се радват на публика.

Някои стихове не ми ги чете, въпреки че са написани за мен, споделя Мика.

Филми и сериали

Кецове (2011)

Аръков дебютира в киното в пълнометражния „Кецове“ през 2011 г.

Иво Аръков, актьор
в “Кецове”

Филмът разказва за шестима младежи, които бягат от неудачите в живота си. Събират се в непокътнат залив, край морето. Сближават се и откриват надеждата. Филмът внушава, че е възможно да се избяга от агресията на големия град.

Иво Аръков се превъплъщава в ролята на Малкия.

Кантора Митрани (2012)

Следващото участие на Аръков е в сериал – кримито „Кантора Митрани“, излъчен по ТВ7. 12-е серии стават известни като първата адвокатска поредица у нас.

Сериалът разказва за сляп адвокат, който разрешава трудни дела. Аръков е в ролята на актьора Антон Димитров.

Рота Герои (2013)

Американският екшън за Втората св. война се снима в Перник. Звездите в него са Вини Джоунс и Том Сайзмор. Сюжетът е базиран на компютърната игра Company of Heroes.

Фамилията (2013 – 2014)

Това е сериалът, който дарява истинска известнот на Иво Аръков. Семейната драма по bTV ангажира доста известни актьори.

Иво влиза в образа на Тони – бивш боксьор, настоящ собственик на футб. клуб и зет на Борис.

Неговата съпруга е Лора, в ролята Яна Маринова. По време на снимките актьорът е на 24 г. и трябва да играе 10 години по-възрастен персонаж.

С Яна Маринова си допадат на тема спорт и екстремни преживявания. Защо казват, че Яна Маринова е луда глава, разказваме ТУК:

Яна Маринова: Съпруг (съпрузи), биография, филми, връзки

Секс академия: Мъже (2017)

Следващият игрален филм във филмографията на Иво Аръков е „Мъже“ под режисурата на Георги Костов.

Иво Аръков влиза в главната роля – Жан. Той е младеж с добра работа и внимателна майка, но си няма приятелка. Той не може да се запознава, да заговаря жени.

Заради увлечението си по една колежка, Жан се решава на промяна. Той ще стане Дон Жуан. Кадри от лентата във видеото:

Скъпи наследници (2016 – 2017)

Смес от комедия и драма, сериалът се състои от 170 епизода. Ролята на Аръков е Калин. Той и негов съдружник (Михаил Билалов) драпат за придобиването на апетитни парцели в Бели Вит, от които възнамеряват да забогатеят.

Сблъсък (2019)

Турската продукция, която ще излезе у нас под името „Ирония на съдбата“ поставя на една снимачна площадка Иво Аръков и Къванч Татлъту. Той работи и с актрисата Елчин Сангу, която знаем от сериала „С Русия в сърцето“.

Повече за сериала и за участието на Къванч в него ТУК:

Къванч Татлъту е приет в болница със съмнение за зараза с коронавирус

Предавания

Мармалад

Иво Аръков влезе като водещ във втори сезон на предаването в ефира на bTV. Това е негов първи опит като водещ в телевизионно предаване. Аръков замества Димитър Павлов от първи сезон, който минава в нова за него позиция.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

В „Мармалад“ Иво работи с Радост Драганова и Митко Павлов. Заедно с Радост той посреща гости е и ги предизвиква по забавен начин, за да измъкне тайните им.

ВИП Брадър

Иво участва в шести сезон – VIP Brother през есента на 2014. Под един покрив са Елена Кучкова, Евгени Минчев, Тити Папазов, Ива Екимова и др. Печели Влади Въргала, а Иво бива запомнен с влюбването на Ива Екимова, както и с нападките на Евгени Минчев, който поставя под съмнение мъжките му способности в леглото.

Иво Аръков в CoolT – видео:

Профили и дискусии за него

Във форума на БГ-майките има няколко теми, в които се коментира Аръков. Те са посветени на сериала „Фамилия“ и на турската продукция, в която нашият актьор се включва за кратко.

Става ясно, че фенките отблизо следят и профилите на актьора в социалните мрежи. Ето как да го намерите.

https://www.instagram.com/p/ByicZKPjvB_/

Фейсбук профил на Иво

Видео: Ежедневието на Иво, заснето от „Папараците“:

За Радост Ангелова

Прочети още

Берен Саат, Великолепният век Кьосем, Забранения плод,

Берен Саат. Филми, деца, биография

♠ Детство в Анкара. Джем Саат. Филми. ♠ Визитка на Берен Саат ♠ Първа любов …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *