Луиза Григорова: Дива и щастлива. Височина, бременност, биография

♠ Коя е Луиза Григорова ♠ Семейството й ♠ Как започва ♠ Биография накратко ♠ Профилите й във Фейсбук и Инстаграм ♠ Прочутата ѝ сватба  ♠ Бременна ли е  ♠ Филми и сериали

Последни новини от юни-юли 2019

 • Актрисата каза в “На кафе”, че е готова да прекрачи закона заради приятел, както се разбира и от видеото по-долу. По принцип съм такъв човек, обичам дивите идеи. Кажат ли ми “Тръгваме за морето”, тръгвам. Скачане с парашут също не отказва.


Още в текста: ♠ Стъклен дом ♠ Дървото на живота ♠ Откраднат живот ♠ Привличане ♠ Диви и щастливи ♠ Луиза в театъра и телевизията ♠ А дали е анорексичка? ♠ Татуировките ♠ Луиза – депутат

Коя е Луиза Григорова?

Луиза е родена през 1990 г. Тя е юнски близнак (7 юни). Великата Линда Гудман ще ви каже (а и не само тя), че да живееш, работиш и въобще да престояваш в аурата на жена близнак е сериозно изпитание.

Шегуват се, че съпругът на Близнака имал харем, обаче съвсем не е толкова просто. Това са артистични, креативни, динамични, гъвкави, продуктивни, интелигентни и много смели натури, до които би се чувствал добре само истински мъж. В съдбата си те често изживяват паралелно живота на принцесата и живота на слугинята. Само че бързо влизат и излизат от образ, докато на околните им се завива свят.

Луиза е на 29 години и вече има толкова опит в ръце, сякаш е изживяла два живота. И нищо чудно – тя е просто динамичен, целеустремен и пълен с енергия близнак. В този случай зодията й просто казва всичко.

Биография

Да се върнем към фактите, които не опонират на казаното. Луиза е родена със златна лъжичка в устата. Майка й – Ивет Григорова, е създател на едноименната модна агенция.

Какво ли значи да се формираш като личност в свят на мода, красиви модели, финес, но и високи стандарти, жестока дисциплина, ред и усилен труд? Луиза „поема“ от всичко.

Луиза Григорова Макариев
Тя никога не изоставя напълно професията на модел

За малко „минава“ през подиумите. Първата й работа е в Тайван – като модел. Там е избрана за лице на лаптопите Асус. У нас тя рекламира М-тел, модния бранд „Андрюс фешън“ и други.

Истинска за Луиза обаче е по-различна сцена – тази на киното и театъра. След като завършва гимназия за изучаване на чужди езици, тя учи актьорско майсторство в НАТФИЗ, под ръководството на проф. Пламен Марков.

Изстрелват я два сериала – „Стъклен дом“ и „Откраднат живот“.

 • Височина (ръст) – 1.73 см;
 • Тегло: „скандално ниско“ (виж: анорексичка ли е Луиза?);
 • Телосложение: слабо, атлетично;
 • Коса: кестенява;
 • Зодия: Близнаци.
Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Любим спорт: фитнес. А от всички упражнения във фитнеса – кардиото. Наскоро Луиза постна във фейсбук своя снимка от тренировка и написа как се имунизира срещу скуката да тичаш или въртиш педали дълго време. Оказа се, че актрисата през цялото време гледала филми и се надъхвала. Така времето отлитало и тя забравяла, че тренира. Пробвайте и вие, призовава актрисата своите приятели.

Близките на Луиза

Майка на Луиза Григорова:

Ивет Григорова, основател на „Ивет фешън“. С професионализъм и здрава ръка ръководи агенцията си за модели, на които намира ангажименти по световните подиуми. През април модната агенция проведе най-мащабния кастинг, организиран у нас. На него се представиха 500 момичета, сред които бяха открити три лица с капацитет да направят кариера на световните подиуми. Откриването на три бъдещи звезди може да изглежда малко, но всъщност е уникален резултат предвид специфичните изисквания, които се откриват рядко.

Ивет с дъщерите си

Баща на Луиза Григорова:

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Красимир Григоров, първи съпруг на Ивет. От краткия брак се ражда Луиза. Ивет се запознава с Красимир, когато е в последните месеци на гимназията. Влюбването е било мигновено, но бракът е продължил едва 8 месеца. Луиза запазва връзката с баща си през всичките години. Дори наскоро тя пусна във фейсбук снимки от тяхна обща ваканция в ски курорт.

Сестра на Луиза Григорова:

Кристина, дъщеря на втория съпруг на Ивет – Евгени. С него Ивет прекарва 18 години, без да сключи брак. Кристина е на 14 години и вече се появява в списанията, заедно с майка си и сестра си.

Още за Луиза – в нейния профил в Инстаграм. В него има почти 700 публикации и много готини снимки, включително и актуални от Варна.

Последователите на Луиза са почти 43 000 души.

Фейсбук страница

Целувка с нейния любим и съпруг – режисьорът Мартин Макариев, украсява корицата на Луиза във фейсбук. Профилната снимка ни показва последната й обществена инициатива – участието в „Тичай, за да помогнеш“.

58 000 лайка. Не случайно – виждаме жив профил, в който начесто се появяват свежи неща и снимки – от работния ден, зад кулисите, от почивките.

Евелина Лютова

Плюс любовта й към Мартин. Ние се обичаме, подчертават снимките, текстовете, всичко на страницата. Виждаме щастливата Луиза, влюбена в своя съпруг.

Прочутата ѝ сватба и мъж (съпруг)

Когато говорим за Луиза Григорова, няма да пропуснем най-най-любопитната част от личния й живот – нейната прословута сватба. Различна, малко тайна, изненадваща, но и изстрадана.

По-рано Луиза е въвлечена в любовен четириъгълник. Нейния любим – режисьорът Мартин Макариев, е спряган с три жени. Това са законната му – Кремена, и две любими – актрисата Елена Петрова и Луиза.

Харизматичният мъж е интересен за жените и определено има доста обожателки. Първата му съпруга е прекрасна – актриса, интересна жена и отдадена на професията си. Тя му ражда син Боби.

По време на брака си Мартин влиза във връзка с Елена Петрова. Това е ситуацията, в която Луиза се появява в живота му или тя – в неговия. Клюкарските сайтове коментират, че бракът му е изчерпан, но и връзката с Елена. Предполага се, че именно Луиза с появата си го мотивира да подреди живота си.

Раздялата с Кремена минава дискретно, но за Елена Петрова доста се пише. Деликатният момент е, че тя също е в брак тогава и го губи, а заедно с него и добрия си финансов статус.

Откога са заедно Мартин и Луиза – това е един малко неясен въпрос. Според някои издания те само се запознават през 2013 г., но влизат във връзка през 2015 г. Според други дописки пък, те са влезли във връзка още през 2013 г., но се е разбрало 2 години по-късно (dnes.bg).

Но в едно интервю за vesti.bg, запитана какво е най-важното за нея, Луиза отговаря: Мартин, от около 4 години.

Всичко става безпределно ясно през 2017 г. През лятото Мартин и Луиза подписват на церемония, която до последно е държана в пълна тайна. Факт, че от курорта Лозенец, където се състои сватбата, почти не излизат папарашки снимки. Виждаме само това, което семейството публикува по-късно.

Луиза Григорова сватба
Булката Луиза Григорова е с кубинки на прочутата си сватба, а младоженецът – с маратонки

Бракът също е оповестен, след като е вече факт. Луиза обича да качва снимки в социалните мрежи и тя саморъчно публикува снимки, на които е с бяла рокля. Е, под роклята се показват черни кубинки, но обувките далеч не са най-нестандартната част от церемонията. Освен това там има две куми и няма кум. Има и малък шафер – синът на Мартин от Кремена.

Луиза запази фамилията си, с която придоби творческа известно, но изписа фамилията на съпруга си с тире. Сега тя е Григорова – Макариев.

Оттогава Луиза постоянно говори за любовта си към Мартин. И пръска щастие, че е омъжена жена. Той е мъжът й завинаги, най-силното притегляне, по-силно и земното. За него имаме отделен материал-очерк:

Мартин Макариев и Луиза Григорова ‘2019: Постижения в любовта и в киното

Бременна ли е Луиза?

Периодично се появяват слухове, че актрисата е бременна и ще дари съпруга си с дете. Първите такива статии се явяват, докато Луиза и Мартин са гаджета. skandalno.net разказва как Луиза ще прекъсне кариерата си, за да стане майка. Колко е прилежна, как посещава женската консултация.

По-късно – през лятото на 2017 г., kliuki.net възкликва: Потвърдено, Луиза е бременна. Причина за дописката става снимка от медения месец, на която актрисата е по бански, а над бикините се очертава малко коремче. За всяка раждала жена е ясно, че коремче от бременност не изглежда така, нито се намира на подобно място.

Луиза Григорова бременна?
Бременна ли е Луиза Григорова? – се питат всички, след като излезе тази нейна снимка с коремчето.

Снимката с коремчето отново е пусната лично от Луиза. Тя определено няма проблем с комуникациите – феновете й са в течение на всичко ново. Последните снимки от „Диви и щастливи“ за пореден път ни убеждават, че майчинското все още е нереализирана мечта.

Филми и сериали

 • 2010 – 2012 г. Стъклен дом, роля: Алекс
 • 2013 г. Дървото на живота, роля: Яна
 • 2014 г. Ядрена заплаха
 • 2017 – 2018 г. Откраднат живот, роля: д-р Добрева
 • 2018 г. Привличане, роля: Диана
 • 2019 г. Диви и щастливи, роля: Мила

Луиза изгрява в сериала

„Стъклен дом“ (2010 г.)

Тя е дебютантка и споделя, че й е трудно. Снима се в него, докато учи в НАТФИЗ, втора година.

По онова време младата актриса е партньорка с Явор Бахаров в живота и в сериала (Хари). Младият актьор е 5 години по-голям от Луиза, също кадър на НАТФИЗ от класа на проф. Марков. Преди „Стъклен дом“ се е изявявал само в романтичната комедия „Цахес“.

В сериала Луиза се сприятелява с актрисата Радина Кърджилова (отново в живота и по сценарий).

Приятелството и последвалото охлаждане между двете надълго се коментира от медиите. Според kliuki.bg главната причина е не професионална конкуренция, а любовна такава – Луиза прекратява връзката си с Явор и се събира с бивше гадже на Радина. Става дума за

Рапъра Стефан Иванов,

познат с псевдонима Wosh MC и още по-познат като сина на емблематичния ни актьор Иван Иванов. Стефан е 6 години по-голям от Луиза. Той вече е издал албум – Animal (2009). Популярността на изпълнителя доста се покачи през 2015 г. поради участието му във Vip Brother.

Името на Луиза върху гърба на сина на Иван Иванов

По това време blitz.bg пита директно рапъра с кого е изпитал истинската любов – с Луиза или с Радина. Стефан Иванов елегантно избягва отговора, но споделя, че поддържа връзка с Луиза и периодично си пишат, защото си липсват като приятели.

24chasa.bg пък забелязва, че Луиза винаги остава в близки отношения с бившите си и дава пример с Явор Бахаров.

Но нека отбележим, че на гърба на Стефан има татуирано име и то е: Луиза.

По времето на „Стъклен дом“ Луиза се сприятелява и с актрисата Теодора Духовникова. Фотографи улавят двете в страстна целувка (hotnews.bg), или усмихнати по бикини.

Всъщност предизвикателното поведение е израз са близко приятелство. По-късно Теодора Духовникова ще стане кума на Луиза, а втората кума е също колежка от сериала – Дария Симеонова.

През 2013 г. Луиза Григорова работи за историческия сериал

„Дървото на живота“

В семейната драма актрисата влиза в ролята на прислужница. Професионалистите коментират, че Луиза е изненадващ хит в сериала.

Според сюжетната линия, прислужницата Яна става съпруга на офицера Вълчев. В ролята е Христо Шопов. Младата актриса споделя, че се чувства притеснена от интимността с големия актьор. Деликатна е ситуацията, защото в „Откраднат живот“ тя има интимна сцена със сина му Наум Шопов.

Д-р Борис Тасев е лекар и в живота, но е изкушен от семейната професия – актьорството. Дядо му е големият Наум Шопов. В сериала той и Луиза снимат гореща еротична сцена.

Коментирайки деликатната ситуация, Луиза обяснява, че се е притеснявала от Христо Шопов най-вече поради възрастовата разлика.

Луиза и Деян Донков

В „Дървото“ Луиза пак има повод да се конфронтира с колежката си Кърджилова и пак заради гадже. hotarena.net разказва как Луиза флиртува с Деян и го целува тройно над необходимото в сцените, за да дразни ревнивката. Но това е през далечната 2013 г. Скоро Луиза ще срещне любовта си и ще спре с шегите.

В първите години не всичко в кариерата на Луиза Григорова върви по вода. Певецът Миро например я използва в клипа си към песента „Ангел си ти“, но не й плаща хонорара. Това твърди актрисата пред pik.bg, силно ядосана от неговата некоректност.

В последните три години актрисата жъне само успехи и участва в престижни проекти.

В „Откраднат живот“

Луиза и внукът на Наум Шопов

тя облича лекарска престилка, за да изиграе д-р Добрева. Ролята супер й пасва. Оказва се, че като малка Луиза е мечтаела да стане лекар и дори се е двоумила кой път да избере. Заслужено героинята й има ключова роля в множество сюжетни моменти.

„Привличане“ (2018)

Веднага след това Луиза се снима с Яна Маринова в „Привличане“. Режисьор е съпругът й Мартин. Включването на Луиза в проекта обаче е по настояване на Яна, която е продуцент, заедно с Башар Рахал. Самата Макариева е смятала, че не е подходящо да работи с мъжа си, но накрая получава най-отрицателната роля във филма.

„Привличане“ събира рекорден брой зрители в кината и става най-гледаният за годината, в която излиза. Историята се развива в училище, но засяга теми за свободата и трудния път да си себе си.

Луиза е супер доволна от ролята си.

„Диви и щастливи“ (2019)

Както анонсирахме, най-накрая започна реализацията на отдавна планирания проект „Диви и щастливи“. На снимачната площадка отново се събират семейство Макариеви и Яна Маринова. Те снимат в най-красивите български градове една вълнуваща история за непримирими и свободолюбиви жени, подобни на легендарните Телма и Луиз.

Луиза в театъра и телевизията

Паралелно с филмовите участия Луиза играе на сцената на театритеСофия“, „Стоян Бъчваров“, „Стефан Киров“, Модерен театър, Сатиричния „Ал. Константинов“ и др. Можем да я видим в постановките „Вуйчо Ваньо“, Тирамису“, „Лодка в гората“, „Скъперникът“, „Бел Ами“ и мн. др.

Луиза споделя любовта си към кардиото

Отскоро гледаме Луиза Григорова и по телевизията. Тя започна работа като поддържаща водеща в тегленето на тиражите на Националната лотария. Сега актрисата раздава тлъсти награди – още в началото имаше възможността да връчи чек за 1.3 млн. лв.

Феновете на актрисата сега имат по-често възможността да й се радват.

А дали е анорексичка?

Телосложението и килограмите на Луиза стават често повод за злобни обсъждания. Дали е анорексичка, пита senzacia.net, като се позовава на зрители и сравнява актрисата с ходещ скелет. В статията се разказва как Луиза кара цял ден само на литър вода и как колегите й били крайно загрижени за нея.

Наистина теглото на актрисата е под 50 кг при нейния ръст от 1.73 см. Видно е, че Луиза е наследила стройната и фина структура на майка си Ивет. Освен това е израснала край човек от модния бизнес и самата тя започва като модел. Нормално е Луиза от малка да е научена да се контролира в храната и да спортува. А тя спортува много и редовно, както ни информира чрез профила си в социалните мрежи.

Татуировките на Луиза

Фенове и медии ги следят, а актрисата ги улеснява. В началото на кариерата си тя има вертикален надпис над лявата пета. В последствие татусите се увеличават.

Луиза не спира скандалните фотосесии и след сватбата с Мартин Макариев. В същата година на сватбата Макариева снима реклама по бикини и розови боти. Тя показва нов сюжет на гърдите си.

Скоро след това татуистката Ивет Тошева разказва за работата си и дава пример за най-интересна татуировка с Луиза и Мартин. Оказва се, че двамата са си направили татуировка за двойки, при която сюжетът започва на едното тяло и завършва на другото. Конкретно при семейство Макариеви е символът Ин и Ян.

През зимата на 2019 г. пък научихме, че актрисата се е сдобила с татуировка и на най-интимното си място. Ставало дума за надпис на създадения от Толкин език на елфите, само че върху кожата на Луиза била изпусната една буква. Така ли е или не – не знаем, защото никой не е виждал надписа. Или почти никой.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Луиза – депутат

И накрая – най-любопитният факт от биографията на Луиза Григорова: тя бе номинирана за депутат от партия „Да, България“. В листата на партията за нея бе отредена седмата позиция. Коментарите – някои доста негативни, отказаха актрисата да се пробва на политическото поприще и тя сама в емоционално изявление си оттегли кандидатурата.

Завършваме с видео за новия филм, в който Луиза се снима в момента:

Новини от май 2019 г.

Месец май на 2019 г. е паметен за актрисата Луиза Григорова и за най-близки до нея хора. След дълга подготовка, многократни анонси, реклама и най-вече – голямо очакване, започнаха снимките на българската версия на „Телма и Луис“ – динамичната лента „Диви и щастливи“.Луиза Григорова Макариев

В образите на българските непокорни авантюристки се превъплъщават Яна Маринова и Луиза Григорова. Режисьор е съпругът на Луиза – Мартин Макариев.

Лентата ще бъде забележителна с каскадите си, които са съществена част от историята. Някои от тях се изпълняват лично от Яна, която е специалист в рискованите снимки.

Миналата година във Варна бяха заснети 10 минути от филма. Те впечатлиха и международните разпространители. Наскоро един от продуцентите Александър Сано съобщи, че филмът е купен „на зелено“ от голяма френска компания. Тя ще му осигури присъствие в киносалони от целия свят.

Така Луиза, Яна и другите актьори ще получат доза международна известност. Същото ще се случи и с най-красивите ни градове, които са сцена за разгръщане на сюжета – Варна, В. Търново, Русе и столицата. Изборът на красиви и значими за България места не е случаен.Луиза Григорова Макариев

Още за проекта – във филмографията на Луиза Григорова по-горе.

За Радост Ангелова

Прочети още

Берен Саат, Великолепният век Кьосем, Забранения плод,

Берен Саат. Филми, деца, биография

♠ Детство в Анкара. Джем Саат. Филми. ♠ Визитка на Берен Саат ♠ Първа любов …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *