Калин Терзийски: Страшна е властта след падането на Бойко, тази, която наложи измамата Ковид-19

Борисов е като смешно лайно от муха. Аз протестирам срещу свинщината наречена “мерки”, а наричаща се всъщност “нов световен ред” от доста време, казва писателят.

Защо не участвам в протестите? Истината е, че това правителство никак не ме интересува: То е просто проводник – и то – извънредно малък, незначителен, безличен, абсолютно без значение какъв е (дали ще е той, дали не) проводник – на решенията на една много по-голяма и непонятна за нас задаваща се власт; тя е до такава степен всеобхватна, че сегашното правителство на България е смешно лайно от муха за нея, каквото ще бъде и следващото, както и всяко следващо; тази власт е това, което ме интересува.

Тя наложи измамата Ковид-19. Тя ще наложи и чудовищно несвободен световен ред. Тя го и налага сега. Лека-полека, но всъщност – ужасяващо бързо. Явно е дошло времето. Така че – който протестира – трябва да протестира с мисъл за тая задаваща се нова несвобода. Която няма нищо общо с Бойко и подобни фъстъци. Който протестира – трябва да мисли за това – какви ще бъдат следващите и дали те ще могат да бъдат нещо различно от безлични проводници на тая глобална и тъмна власт.

Калин Терзийски - 03
Картини от Калин Терзийски

А аз протестирам срещу свинщината наречена “мерки”, а наричаща се всъщност “нов световен ред” от доста време. И не съм спрял и за ден! И за миг! Като журналист, като писател като мислещ, пишещ и говорещ човек!

Може и да съм малодушен, но имам доста белези по главата и тялото от много от протестите досеага – от 90-та до наши дни, както и присъда за протеста от 97-ма – за подпалване на огън пред народното събрание, както и счупена (на 11 отломъка, в двата ъгъла, всъщност – раздробена) от мутрите челюст, както и много други такива, които издават някак си по-друг характер 🙂

И коя е тая “глобална и тъмна власт”, къде и е централата, кои са шефовете ?????? Дай информация, не само конспиративни теории! Това трябва спешно да разберем; мога ли аз да знам? Виждат се ефектите ѝ – но тя именно затова е такава. Ако кажех, че знам – щях да съм именно параноик; но една такава власт има достатъчно средства и сила да работи без въобще да бъде открита и посочена с пръст! Аз протестирам срещу свинщината, наречена “мерки”, а наричаща се всъщност “нов световен ред” от доста време. и не съм спрял и за ден!

Но се вълнувам. И всяка сутрин без оставка ми вгорчава кафето още повече.
Оставка ще има. После трябва да видим какво ще стане. Защото ако някой след оставката заговори за “втора вълна” и за спиране на живота и натикване в дупките на целия народ – аз ще вложа известна сума пари в закупуване на автомати Калашников. 🙂 Да.

И още по темата от по-рано:


Ето какво друго каза

Калин Терзийски: Идват диктатура и репресии!

Калин Терзийски - 04
Калин Терзийски

Властите и медиите готвят шоуто “Втора вълна”, за да въведат ново и още по-брутално погазване на свободата, казва писателят. Диктатура и репресии ще бъдат факт след края на лятото, вещае известният писател Калин Терзийски. Той е един от малкото интелектуалци в България, които взимат отношение към актуалните събития не само от областта на културата и здравето, но и от сферата на политиката. Терзийски, който е лекар по образование, постоянно изрича предупреждения във връзка с “медицинската диктатура”, която се готви. Според него, новото подемане на темата за “втора вълна” на коронавируса е знак, че това време наближава.

Свободата си заминава!

“Фигурин

“Хора: страхливи и смели, наплашени или просветлени, заети или улисани – внимавайте! Втората вълна е на прага! Всички услужливи, долни и подмазвачески медии, инструменти на новата пропаганда и слуги на задаващия се нов ред започват отново да надигат вой, че “вирусът се готви да дойде”, че идва тъй наречената “Втора вълна”. Тоест – подготвят ни за ново и още по-брутално погазване на свободите ни, отнемане на поминъка ни и натикване в бетонните бункери на параноичната виртуална психоза.” – пише Калин Терзийски.

И действително се вижда, че многохилядните протести започват да изнервят властта, която прави все повече и повече тестове и те дават съответно данни за по-голяма бройка носители на вируса. Властта предпочита да ги нарича “заразени”, въпреки че това не е правилно. Всеки човек е носител на стотици или хиляди вируси, включително и смъртоносни. Но той не може да бъде наречен заразен, докато симптомите на вируса не започнат да се проявяват. Ако си направите изследване специално с тази цел, сигурно ще откриете в организма си не само коронавирус, но и други негови колеги. Ако вие действително бяхте “заразени” от всичко това, както би се изразила властта, вече нямаше да сте между живите.

Също така пропагандата държи хората да не правят разлика между процент на заразените и брой носители на вируса. Принципно и самото образование допринася много за това. Голяма част от българите така и не знаят как се изчислява процент. И не ги интересува.

Диктатурата идва!

Калин Терзийски - 02
Калин Терзийски със своя котарак

“Пропагандата върви отпред. И тръби: идва втора вълна. А след нея на бял кон идват диктатурата и репресиите. Те вече са “оправдани”. И ще ви казват: какво толкова има да носиш една маска?! И с тия думи ще ви отнемат правото да работите, да храните семействата си и да се срещате с близките и приятелите си. До момента в България от този така страшен вирус за половин година!!! са умрели толкова хора, колкото умират за един ден и половина от други причини.” – казва писателят.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

В страната като починали от коронавирус се писаха какви ли не хора. Даже излязоха много свидетелства, че на близки на починали са били предлагани пари, за да кажат, че техният човек е умрал от КОВИД-19. Мнозина се питаха: “А какъв интерес има властта да прави това?”. Калин Терзийски дава отговора с хирургическа прецизност: Целта е въвеждането на диктатура и репресии. Това е един логичен отговор на многохилядните протести, които текат в момента.

Терзийски вади и конкретни факти, които ще бъдат трудни за проумяване от незнаещите как се изчислява процент: “Откак има коронавирус в България от всички други възможни причини са починали 45000 човека. Тоест – хора, колкото населението на град Казанлък. От тях само 0,8% са починали от коронавирус. И починалите са хора, които статистически със сигурност биха починали в същата година от другите си, по-тежки заболявания.” Това са данни, които не се огласяват от властите и никой властимащ няма интерес да ги обясни с прости думи на населението. Нека се страхуват! Страхливите овце се управляват по-лесно!

Къде отиде грипът?

Калин Терзийски - 01“Но пропагандата не се интересува от факти, а статистиката използва само за да замазва очи – пише Калин Терзийски. И когато и бъде представена ясна контрааргументация – веднага се хвърля от науката към емоциите и патоса – и казва: А знаеш ли колко са се мъчили тези, които са починали? И никога не отчита, че всичките други – над сто пъти повече хора, също не са умирали в радост и веселие. Но за тях не се говори. Никой не говори и за традиционния и така добре познат грип, който изведнъж изчезна, макар че за същия период (от половин година) от него всяка година !!! умират три до пет пъти повече хора.”

Действително грипът сякаш вече не съществува за пропагандата. Всеки, който се е разболял от грип, се счита за болен по причина на коронавирус. Ако има случайно някой изяден от тигър, и него ще го пишат, че е умрял от COVID-19, пишат в коментарите.

“Така че: Бъдете бдителни! – предупреждава писателят! И който ви заговори отново за втора вълна – познайте го! Той всъщност ви казва: Гответе се, отново ще ви докажем, че не сте хора, а най-обикновени овце. И ще бъдете роби…
… докато не докажете обратното.”

Терзийски, както казахме по-горе, е сред малкото интелектуалци, призоваващи хората да се борят за свободата си. Повечето от другите – писатели, музиканти, учени, художници и т.н. си натискат парцалите. Друго ярко име, което взима отношение е световно известният диригент Йордан Камджалов. Също и писателят Георги Господинов. Посочете и вие по-долу в коментарите още имена на известни интелектуалци, които взимат отношение. Сигурни сме, че няма да са милион.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Евелина Лютова

Бунт на родители срещу задължителните маски на децата им в училище

За Ивелина Димитрова

Прочети още

5g

Скандалната 5G мрежа тихомълком бързо превзема България, ще се изненадате колко са напреднали нещата

Човечеството бавно го превръщат в безмозъчни биоединици – достатъчно е само да работят и да …

Едно мнение

  1. Вярно е,че властта се страхува от образовани, умни и инициативни хора. Вярно е,че потъпкаха нашите граждански и човешки права. Но защо се случи всичко това? Защото купиха лекарите да пишат измислици, да изоставят болни от сърце хора без помощ,защото учителите се издържат от други дейности и напуснаха училищата, професорите предадоха университетите. Така им е по-удобно. Докато парите свършат.После всички тези хора ще се чудят как да запазят стандарта си.Само най-богатите ще спечелят.Никоя диктатура не може да бъде наложена ако хората не я искат! Само може да бъдат накарани да я поискат. С много пари!За съжаление ще пострадат и тези,които не са взели пари и които могат да мислят и се чудят как да запазят семействата си.За съжаление европейският гражданин се почувства прекалено сигурен и позволи да стъпят на главата му! В Европа има протести , за които не се съобщава в нашите платени медии, но те не са достатъчно ярки и масови, не са така организирани , за да пометат нахалната върхушка от некадърници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *