Мика Зайкова помля Борисов: И циркаджията е повече от него!

Мика Зайкова разби екс премиер с много остри думи по негов адрес!

Емблематичната Мика Зайкова, която се оказа най-запомнящата се фигура от партията “Има такъв народ”, отново демонстрира своята смелост и нападна словесно Бойко Борисов и хората от неговия екип.

Зайкова, която със своите 79 години се превърна в най-възрастния депутат на 45-тото и 46-тото Народно събрание, смята, че Борисов е абсолютно недостоен човек и политик, който не е работил и ден през живота си, писа Стандарт.

Според нея лидерът на ГЕРБ не е научен на труд, защото цял живот бяга по тъча и изкарва пари по лесния начин. Това го прави изключително некомпетентен не само за премиер, но и за политик като цяло.

mika-zaikova_590x380
Мика Зайкова унизи жестоко Бойко Борисов

“Не искам да използвам думата “цирк”, защото в цирка хората се трудят и изкарват парите си с много работа. Докато при ГЕРБ е пълна лудница и никой не разбира това, което работи”, споделя Зайкова.

Тя е изключително възмутена не само от далаверите на Бойко Борисов, но и от неговото нагло поведение. За 12 години срина България, а се държи сякаш е направил нещо велико. На всичкото отгоре предаде поста си на премиер по крайно срамен начин, смята Мика Зайкова.

Мика Зайкова разби на парчета бившите управници!

Най-възрастният активен политик Мика Зайкова не крие ненавистта си към Бойко Борисов. Като член на партията на Слави Трифонов “Има такъв народ”, 79-годишната пенсионерка не може да сдържи “приятелските” си чувства към лидера на ГЕРБ.

Зайкова е възмутена от факта, че Борисов и доста други хора около него, а и от други партии, се присмиват на Слави и злорадстват, че не е успял да създаде правителство за втори пореден път. Според бившата номер 2 в Народното събрание шоуменът няма никаква вина за провалите в преговорите и е атакуван крайно подмолно и нечестно.

“Борисов побърза за погребе Слави Трифонов, но самият той ще завижда на мъртвите. На всички слуги на мафията ще им се иска да са умрели, защото идва възмездитето. Господ ни прати в политиката, за да възстановим това, което беше отнето насила от българския народ. Иска ви се да ни няма, ние сме тук и ще отмъстим за погубените животи на нацията.” – изригна Мика Зайкова, пише Narodnasila.com.

mika-zaikova_600x400
Мика Зайкова разнищи Борисов

Бившата депутатка е категорична, че черни дни чакат Борисов и компания. Самата тя е повела лична битка срещу него в съда, целяща да изкара на показ всички далавери на ГЕРБ.

Зайкова не може да приеме за нормално българинът да живее 1070 лв. средна брутна заплата. Това за нея е подигравка. Според икономистката средната брутна заплата в България трябва да бъде 1656 лв., а на едно четиричленно семейство му трябват 2542 лв. на месец. Това показва статистиката на базата на доказани данни.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

“Ако не беше клрал толкова г-н Борисов, щеше да има за нуждаещите се пари. Той окраде толкова милиарди, как не му приседнаха, не знам.”, беснее Мика Зайкова.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Подобно на своя лидер, и Зайкова застава зад Румен Радев. Тя е убедена, че президентът е сред най-важните фигури в нашата политика в момента и много го харесва, тъй като постоянно хули ГЕРБ.

За Михаил Здравков

Прочети още

orban-putin_600x380

Орбан и Путин унищожават САЩ в Трета Световна война! От ЕС няма да има и помен

Виктор Орбан е голямата пробойна на Запада, която ще осигури победата на Русия в Третата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *