Ваня Червенкова избухна: Чувствам се брутално насилена от тази държава, която ни избива с ГМО боклуци!

Ваня Червенкова смята, че здравето на българина е в сериозен риск!

Бизнесдамата Ваня Червенкова не крие разочарованието си от българската държава. Тя не вижда изход в тази злощастна обстановка.

Бившата брадърка използва интересно сравнение, за да опише чувствата си. Тя разкри, че се чувства като брутално изнасилена от държавата, пише Flagman.bg.

“Преди не разбирах хората, които напускаха България, но сега вече ги разбирам. От години сме под икономическа обсада на чужди интереси. Именно тези чужди сили за натъпкали магазините ни с боклуци, пълни с ГМО и какви ли не консерванти. За да ядеш качествена храна, трябва да имаш пари. Много хора нямат пари, ядат ГМО и после умират или се разболяват тежко. Държавата взима от данъците ни, за да ги лекува, като ги е отровила преди това с липсата на грижи и безразличие. Ето затова се чувствам като изнасилена.” – споделя Червенкова.

Ваня Червенкова
Ваня Червенкова е недоволна от държавата

Не е тайна, че бизнесдамата имаше проблеми с теглото. Тя обаче ги реши по невероятен начин, сваляйки над 30 кг. Успя да го направи със специална диета, включваща много картофи.

Има вероятност да е била с проблеми с теглото именно от тъпченето с ГМО боклуци. Ваня Червенкова разполага със средства за екологично чиста храна, но в наши дни не е сигурно качеството на нищо по магазините.

Ваня Червенкова по принцип е в добри отношения с Бойко Борисов и затова е изненада, че говори против държавата. Защото на практика Борисов представлява държавата и всяко хулене на държавата е като хулене на Борисов.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Преди години тя сподели, че Бойко Борисов трябва да стане като Робин Худ, да взима от богатите и да дава на бедните. Днес обаче реалността у нас е друга. Богатите са още по-богати, а бедните още по-бедни. Самият Борисов е милионер, ако съдим по чекмеджето му, което е доста далеч от представата за Робин Худ.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

2 Мнения

  1. Елена Пенишева

    Това страница за новини и шоу ли е или страница ЗА РЕКЛАМИ / НЕ ПИТАМ/ ???????????????????????????????

    • Ивелина Димитрова

      Госпожо, сайтът се издържа от реклами. Ако ви харесва това, което пишем, бихте могли да ни подпомогнете, гледайки рекламите и взаимодействайки с тях. Без рекламите сайтът просто няма как да съществува. Именно благодарение на тях е възможно да проучваме и да пишем по теми, които се надяваме да ви бъдат интересни. Ползата от нашия труд се измерва по броя на взаимодействията с рекламите, които хората осъществяват. Ако един сайт няма реклами, най-вероятно той има спонсор или цензор, който му казва какво да пише. В такива случаи читателите могат да са сигурни, че са обект на пропаганда, че те самите са обект на продажба. Рекламите са в голяма степен гаранция, че на сайта авторите пишат това, което съответства на тяхната съвест и професионализъм. Липсата на реклами говори за изкривена информация и продажност на сайта. За облъчване на читателите. Благодаря за разбирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *