Пророкът Божидар Караджов: Виждам Румен Радев на върха на България!

Божидар Караджов е сред най-големите пророци в света и затова думата му тежи много!

Ясновидец номер 1 на България Божидар Караджов сподели своите видения за 2021 г. Той разкри, че тази година ще бъде изключително любопитна откъм събития в политиката и извън нея.

В неговото пророчество ясно се вижда, че Румен Радев ще спечели отново президентските избори. Той обаче пояснява, че това ще се случи само ако бившият летец реши да се кандидатира отново за президент. Не е изключено да поеме по ново път и да опита да ръководи държавата. При всички случаи Караджов го вижда като победител.

На парламентарно ниво също ще бъде много интересно. В новия парламент ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, “Демократична България” и “Има такъв народ”, но не уточнява в какъв ред. Единственото, за което загатва, е, че Слави Трифонов ще бъде втора политическа сила.

“Новото правителство няма да изкара много. Ще се сформира коалиция с напълно различни идеологии и това ще я унищожи.” – предсказва ясновидецът.

Той смята, че изборите са удачно насрочени за началото на април, но кармично най-добрата дата е била 16 май.

Божидар Караджов
Божидар Караджов с предсказания за 2021 г.

От предсказанията му не става ясно дали Бойко Борисов ще се пробва за президент и ще загуби от Румен Радев. Ако не го стори, това ще значи, че ГЕРБ отново е първа политическа сила. Борисов би използвал президентството само като спасителен пояс, за да не влезе в затвора или да не бъде убит.

Божидар Караджов коментира и бъдещето на Великите сили. Той вижда проблеми с цялостното изкарване на мандата на Джо Байдън в САЩ, но те няма да са от политически характер. В Русия пък Владимир Путин ще се оттегли, но ще остане да управлява в сянка.

“Предстоят земетресения в Гърция и Румъния, но България отново ще мине между капките и тук ще ни се размине.” – заявява смело пред “България днес” пророкът.

Той вижда една много дъждовна година, в която ще има и обилен снеговалеж в България.

Относно пандемията и коронавируса, Караджов твърди, че в България положението ще започне да се нормализира от април месец. Постепенно ще отворят заведенията и моловете, а безработицата ще се снижи. Това обаче не значи, че няма да има новозаразени, тъй като вирусът ще си остане.

“Демир

Пророкът не е особено голям фен на измислените до момента ваксини срещу Ковид-19. Той вижда сериозни проблеми за хората, които се ваксинират след изкарване на болестта.

“Опасявам се за здравето на онези, които се ваксинират, след като са били вече болни. Не бива да го правят.” – казва ясновидецът.

Проблемът обаче е, че много хора изкарват коронавируса безсимптомно и не знаят, че някога са били заразени. Същите тези хора могат да отидат и да се ваксинират, което става много опасно за тях. Затова е нужно преди всяка ваксинация да се прави тест за антитела, но към момента това не се прави.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Божидар Караджов е считан за най-добрия ни ясновидец. Той попадна в топ 10 на ясновидците от цял свят. Той предсказва отцепването на Крим, самолетната катастрофа над Френските Алпи през 2015 г., забавянето на Брекзит, както и много други случили се неща. Затова думата му се счита за закон.

За Михаил Здравков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *