Пророкът Божидар Караджов: Слави ще увеличи гласовете си, с Борисов е свършено!

Божидар Караджов ни подготвя за една държава, управлявана от Слави Трифонов!

Спокойно можем да кажем, че в момента Божидар Караджов е най-добрият ясновидец на България. Той позна в абсолютно всичко през последните години. Предвиди, че “Има такъв народ” ще бъде втора политическа сила след 4 април, както и че БСП ще се срине.

Днес, вече след изборите, пророкът сподели в интервю за “България днес” какво още ни очаква на политическата сцена. Страстите няма да секнат още дълго време.

Караджов е категоричен, че в най-скоро време ще има нови парламентарни избори. На тях загатва, че победител ще бъде Слави Трифонов, чиято партия ще увеличи значително гласовете си, пише 365novini.com.

Премиер обаче няма да стане Слави. Няма да бъде повече премиер и Бойко Борисов, за когото властта ще секне. На този пост ще бъде назначено напълно ново за политиката лице.

bojidar_600x400 (2)
Божидар Караджов с нови предсказания

Пророкът е категоричен, че Трифонов и Борисов никога няма да се сдобрят, защото и на двамата егото им е много голямо.

Божидар Караджов отреди и специално място на БСП в интервюто. Той е категоричен, че докато Корнелия Нинова е начело на левицата, партията ще продължава да се свлича.

“Кармично времето на Корнелия Нинова в БСП е изтекло. Тя ще предаде своя пост. Никоя от старите муцуни на партията няма да промени пропадането й. Само Калоян Паргов е в състояние да го направи.” – отсича ясновидецът.

Още за предсказанията му можете да прочетете по-надолу!

Божидар Караджов: Виждам Румен Радев на върха на България!

Божидар Караджов е сред най-големите пророци в света и затова думата му тежи много!

Ясновидец номер 1 на България Божидар Караджов сподели своите видения за 2021 г. Той разкри, че тази година ще бъде изключително любопитна откъм събития в политиката и извън нея.

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

В неговото пророчество ясно се вижда, че Румен Радев ще спечели отново президентските избори. Той обаче пояснява, че това ще се случи само ако бившият летец реши да се кандидатира отново за президент. Не е изключено да поеме по ново път и да опита да ръководи държавата. При всички случаи Караджов го вижда като победител.

На парламентарно ниво също ще бъде много интересно. В новия парламент ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, “Демократична България” и “Има такъв народ”, но не уточнява в какъв ред. Единственото, за което загатва, е, че Слави Трифонов ще бъде втора политическа сила.

“Новото правителство няма да изкара много. Ще се сформира коалиция с напълно различни идеологии и това ще я унищожи.” – предсказва ясновидецът.

Той смята, че изборите са удачно насрочени за началото на април, но кармично най-добрата дата е била 16 май.

Божидар Караджов
Божидар Караджов с предсказания за 2021 г.
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

От предсказанията му не става ясно дали Бойко Борисов ще се пробва за президент и ще загуби от Румен Радев. Ако не го стори, това ще значи, че ГЕРБ отново е първа политическа сила. Борисов би използвал президентството само като спасителен пояс, за да не влезе в затвора или да не бъде убит.

Божидар Караджов коментира и бъдещето на Великите сили. Той вижда проблеми с цялостното изкарване на мандата на Джо Байдън в САЩ, но те няма да са от политически характер. В Русия пък Владимир Путин ще се оттегли, но ще остане да управлява в сянка.

“Предстоят земетресения в Гърция и Румъния, но България отново ще мине между капките и тук ще ни се размине.” – заявява смело пред “България днес” пророкът.

Той вижда една много дъждовна година, в която ще има и обилен снеговалеж в България.

Относно пандемията и коронавируса, Караджов твърди, че в България положението ще започне да се нормализира от април месец. Постепенно ще отворят заведенията и моловете, а безработицата ще се снижи. Това обаче не значи, че няма да има новозаразени, тъй като вирусът ще си остане.

Пророкът не е особено голям фен на измислените до момента ваксини срещу Ковид-19. Той вижда сериозни проблеми за хората, които се ваксинират след изкарване на болестта.

“Опасявам се за здравето на онези, които се ваксинират, след като са били вече болни. Не бива да го правят.” – казва ясновидецът.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Проблемът обаче е, че много хора изкарват коронавируса безсимптомно и не знаят, че някога са били заразени. Същите тези хора могат да отидат и да се ваксинират, което става много опасно за тях. Затова е нужно преди всяка ваксинация да се прави тест за антитела, но към момента това не се прави.

Евелина Лютова

Божидар Караджов е считан за най-добрия ни ясновидец. Той попадна в топ 10 на ясновидците от цял свят. Той предсказва отцепването на Крим, самолетната катастрофа над Френските Алпи през 2015 г., забавянето на Брекзит, както и много други случили се неща. Затова думата му се счита за закон.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

3 Мнения

  1. Аксиния

    Капацитет е Казвам го от личен опит,ходила съм при него за личен сеанс

  2. Борисов е първият клиент на прокуратурата,при избиране на нов гл.прокурор

  3. Валентина

    Смирете се хора! С коя глава мислите? Дайте шанс на хората да покажат,какво имат предвид,каква е стратегията! Безумни коментари на хора,които очакват промяна за 20 дни,се начетохме! Бъдете малко реалисти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *