Даниела Дариткова, ГЕРБ, си го каза директно: Правото е само на наша страна!

Едва 16,7 на сто от имащите право на глас курдисаха ГЕРБ на власт. Излиза, че останалите български граждани нямат право да протестират срещу върхушката, но имат свободата да ръкопляскат на мутрите

ГЕРБ депутатката Даниела Дариткова даде поредните недвусмислени доказателства защо мафиотското правителство на партията й, начело с фронтмена на мутрите Бойко Борисов, час по-скоро трябва да бъде изметено. Пишем бавно, защото герберите по принцип вдяват трудно, нямат по рождение сетива да вдяват това, което не изгодно за личните им сейфове.

Даниела Дариткова: Ние, казва тя, имаме абсолютното право да браним своите позиции и позициите на нашите избиратели.

Отговор: Вашите избиратели не са цяла България – нямат цели 17 на сто. А и напоследък все по-масово се разбягват от осмърдяния ви кораб. Останалите милиони български граждани също имат абсолютното право да отстояват своите позиции. А те са много прости:

Отказват повече да бъдат ограбвани.

Отказват да се срамуват простаци да ги представят пред света така, че навън да си мислят, че всички български граждани са толкова тъпи, колкото Баце, колкото Дани Ръбъла и т.н. Отказват съдебната система да бяга от справедливостта както дяволът от тамян.

Дариткова: Идва криза, икономическите последици още не достигнали максимума. Затова държавата трябва да работи, а Народното събрание да реагира със закони на предизвикателствата.

Отговор: Видяхме колко адекватно реагира Народното събрание, начело с ръководената от Дариткова парламентарна група на ГЕРБ. След ваканцията като най-спешно и в “полза” на българските граждани светкавично ПОДАРИХА златото на България, като

удължиха с предателски закон концесията

на “Дънди Прешъс” на 60 години. А дъндитата само за миналата година са изсмукали от българските земи 7000 !килограма злато, излетяло в неизвестна посока.

Сега набързо се стягате да гласувате колекторските фирми – тоест частните съдебни изпълнители, да влизат в домовете на длъжниците. Не е гласувано окончателно, но натам отиват нещата. Преди това ръснахте на частни съдебни изпълнители с годишен доход от една социална пенсия 75 милиона лева от Банката за развитие. Закон, който адекватно и бързо реагира на кризата в полза на събирачите, за унищожение на длъжниците и разбира се –

за “законно” конфискуване на имотите им.

Спешен закон – наистина. Набързо променихте Изборния кодекс, за да спечелите с манипулации и следващите избори. И той спешен, като за концесиите, като подаръка на плажове на съмафиота ви Марешки.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Дариткова: Протестиращите искаха да бъде свикано Велико народно събрание. Но после решиха, че не се налага, защото така ГЕРБ печели време.

Отговор: Това е само една и то – по-странична причина за отказа на протестиращите от това си искане. Истинската причина е, че протестиращите се втрещяват при мисълта

престъпници на власт да правят поправки в Конституцията.

И се оказаха прави. Още в проекта на Дани Тъпото вместо регулиране и задължителна отчетност на главния прокурор, сегашните дУпетати искат да му предоставят още по-безконтролни правомощия.

Запитали ли сте се г-жо Дариткова, защо дори социологическите агенции, на които броите от нашите милиони да ви лъскат имиджа, не могат чак толкова да лъжат, че да ви изкарат повече от 5-6 процента доверие? Може ли при такъв позорен рейтинг на парламента да твърдите, че държавата трябва да продължи да работи? Да, тя наистина продължава да работи безотказно като смазана машина в една единствена посока – грабеж на българския народ до дупка. Вижте “спешните” кризисни закони по-горе. Всяка година по 11 милиарда ЕВРО крадете от залъка му – това го казва Европейската комисия, не някой платен български икономист.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Така че – поне замълчете, като не знаете какво говорете и какъв бумеранг хвърляте. И се измитайте час по-скоро! Представлявате едва 16,7 на сто от българските избиратели, но дори и техния интерес не защитавате.

Хайде понапънете малко деформирания си гербав  мозък и изчислете колко са останалите български, които не желаят да бъдат представлявани от крадливи прости мутри като всички вас? И защо български граждани – университетски преподаватели в цял свят също ви искат оставката? Защото се срамуват, защото ги боли за България!

#Оставка!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


[НОВИ ПОДРОБНОСТИ!] Дариткова, маскирана на милиционер, бяга като Орешарски!

Дариткова ли е най-големият мъж в ГЕРБ, та я оставиха да се бори с протестиращите? Нинова като сподвижница на управляващите, бяга през глава! Задминаха Орешарски. Режат огради и се маскират като ченгета!

 

Позорното бягство

Даниела Дариткова е била облечена от полицаите в милиционерска куртка, маскирана, за да може да избяга от народната любов посред нощ. Тя е трябвало да премине през специално изрязана за целта ограда, за да се измъкне от чакащите я пред БНТ от часове протестиращи, научи репортер на “Паралел 42”. Тя е била придружена от Корнелия Нинова, която е недоумявала защо хората протестират и срещу нея. Но после Нинова се е измъкнала от страничен ход и на бегом е хванала такси. Докато Дариткова е трябвало да се срещне лице в лице с протестиращите и да чуе някои неприятни истини по свой адрес. Повече подробности – в поста и видеото по-долу.

Кой е опозиция?

Председателката на парламентарната група на ГЕРБ Дариткова и Нинова са били поканени в “Панорама” да се правят на опозиция едни на други. В същото време ръководството на БНТ системно пропуска да покани Христо Иванов, който е истинската причина за днешната политическа криза и за бъдещото падане на правителството. Телевизията се прави, че протестът не съществува и вместо това се опитва да изкара, че БСП едва ли не е опозиция на ГЕРБ. Вече и малките деца знаят, че това не е така. БСП работи изцяло за добруването и безкрайно дългото царуване на ГЕРБ. Основната вина за това е на лидерката Корнелия Нинова. Неслучайно и в самата нейна партия вече има брожения за свалянето ѝ, защото и там са разбрали, че БСП не е никаква опозиция на ГЕРБ.

Евелина Лютова

Дариткова Нинова

Нинова и Дариткова успешно са влезли в ролята на Орешарски и са чакали няколко часа на протестиращите да им омръзне и да се разотидат. Но те са били упорити. Едва малко преди полунощ около 50 полицаи са започнали да ги извеждат от сградата на “Сан Стефано”, където те са били обградени от бесни протестиращи.

Насилие върху жени?

Днес основната опорка от страна на партиите БСП и ГЕРБ (които са партии майка и дъщеря) е била, че протестиращите са упражнили насилие върху невинни клети женици. Това не е вярно. По-скоро ръководителите на ГЕРБ са се изпокрили и са пуснали Дариткова да се явява по БНТ с риск да чуе неприятни истини за себе си и за своята сподвижница Нинова. Дариткова в момента се явява най-големият мъж в ГЕРБ. Другите се изплашиха, изпоразболяха се от коронавирус, маясъл и какво ли още не. Само и само да не се срещнат с “любовта народна” в среднощния час.

Още подробности можете да научите от разказа от първо лице на Весислава Танчева на профила ѝ във Фейсбук:

Вижте също и скандалното видео ТУК:


Ето какво писахме по-рано за Дариткова:

Какво стана с човешките права?

Не коронавирусът ни лишава от тях!

„Ние не сме животни! Управляващите се гаврят с нас!“ – народът избухна, след като д-р Даниела Дариткова изрече, че животът на българите е запазен благодарение на предприетите от ГЕРБ мерки.
Промените в Закона за здравето дълбоко бъркат в душата ни на тема свобода и свободен избор, нищо че от години се самонаричаме рая, овце и преклонени глави. Българинът никак не е склонен да го водят за носа, показа лавината от коментари в социалните мрежи.

Недоволството поравно е разпределено между

ГЕРБ и насилствените ваксини

Това е посегателство над личността! Никой не може да ми посяга! Какво стана с човешките права? Май напълно ни лишиха от тях. Ние не сме животни!“, възмущават се потребители. Бегъл поглед върху профилите им показва, че

темата е болезнена за младите хора

Но в какво се корени причината? Очевидно в основата стои недоверието. Никой не е сигурен какво ще има в тези ваксини и как могат да навредят. Кой знае какви зарази ще ни вкарат, опасяват се хората.

Другият проблем: кой ще взима решението. Управляващите, ГЕРБ? „За моето здраве и моя живот се грижа лично! Не спазвам тъпите наредбички писани от малоумни управници! Не желая да се грижите за моя живот!“

Докога ще ги търпим да се гаврят с нас? Аман от нагли индивиди!

„Благодаря ви, спасители на живота ми“. Едни са иронични, а други визират финансовата страна на проблема: „Запазихме живота и здравето ни, но ни взехте всичко друго“!

Най-много негатив събира самата Дариткова: „А коя си ти, да ми пазиш живота?“,  спомнят си, че не е проявила съчувствие към медицинските сестри при протестите.

Из мрежата се прекопира изказване на бившия депутат Димитър Байрактаров, че поправките на Закона за здравето са писани на коляно и може да са провокирани от нечисти интереси. Той говори за изследването за Ковид-19, а не за ваксините, но е достатъчно да се натисне бутона на изнервения народ.

По тази тема най-голямата народна любов обира ГЕРБ: „Народа не ви иска грижата, уморихте ни от грижи“, избухва жена на средна възраст.

Докато идеята за насилствена ваксинация повече провокира младата аудитория, то

политическият аспект по темата

е дразнещ за сънародниците ни на средна възраст. Реакциите са в следния дух: „А кой и как ще ни спаси от пандемията ГЕРБ?! И ваксина срещу вас няма да действа!“

Дариткова заявява, че мерките гарантират справянето с едно ново епидемично разпространение на вируса.

Ние различни ли сме? Преди дни руската преса отрази социално проучване на благотворителния фонд Wellcome Trust, според което 38% от руснаците са хората са скептично настроени и се боят, че ваксината може да вреди на организма. Въпреки че до момента не е изобретена ваксина срещу коронавирус, много хора по цял свят остро реагират срещу всеобщото ваксиниране. Наричат ги

Антиваксъри

Те не са ново явление. Антиваксърите реагират срещу всички ваксини, считайки ги за вредни и опасни. Това, което днес вълнува противниците на ваксините навсякъде е как властите биха реагирали на отказите от ваксинация.

Да припомним, че по данни на СЗО в момента се работи на 67 прототипа на ваксина срещу коронавирус. Традиционното мнение на специалистите е, че имунизациите са основен метод да се спаси човечеството от COVID-19. Изтъква се, че така са преборени световни бичове като морбили и туберкулоза.

ваксини против коронавирус
Най-големите в света производители на ваксини (пазарен дял в % по данни от 2017 г.)

Но антиваксърството процъфтява. Оспорва ефективността, безопасността и правомерността на ваксините. Идеята се подкрепя от знаменитости. Сръбският тенисист Новак Джокович изказва открито във Фейсбук против задължителния подход. Британската рапърка M.I.A. написа в Twitter: „Ако трябва да избера ваксина или чип, ще избера смъртта“. Австралийската актриса Изабел Лукас е отстранена от поста посланик на една благотворителна организация за момичета, след като заявява, че „не се доверява на ваксинацията“.

Засега остава открит въпроса: как би се осъществила една масова ваксинация, когато бъде изнамерена ваксина против Ковид-19.

Какви биха били мерките срещу противниците?

Ще бъдат ли ограничени от работа, от обществен живот? Ако да, в какъв срок?

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Това са детайли, които остават неясни за мнозинството. Засега провокират гняв, а не страх. Може би защото до реална ваксина има не по-малко от 6 месеца, както ни заявяват от СЗО.

Видео: репортаж от март, 2019 г. Група руски ученици без манту (реваксинация за туберкулоза) са изолирани. Не им се разрешава да напускат класната стая, да ходят в столовата и да общуват със съучениците си. Те са изолирани, след като родителите им са забранили да бъдат ваксинирани.

 

 

За Радост Ангелова

Прочети още

maya-manolova_600x400

Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Мая Манолова е човекът, който ще сложи тотален край на опитите на Бойко Борисов да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *