Явор Бахаров: Филми, биография, интриги. Накъде през 2019 г.?

♠ Каква е 2019 за Явор Бахаров ♠ Нова провокативна пиеса ♠ Арест и пробация ♠ Кой е Явор Бахаров ♠ Родители и брат Захари Бахаров ♠ Един ден на Явор ♠ Любовни връзки ♠ С Луиза Григорова ♠ С дъщерята на Фатик ♠ С Вики от „Мастило“ ♠ С Рая Пеева ♠ Пикантни и жълти клюки ♠ Напушен в ефир? ♠ Явор Бахаров гол? ♠ Нападение над ТВ екип  ♠ Приятел: Бойко Кръстанов

Още в текста: ♠ Филми  ♠ Цахес  ♠ Стъклен дом  ♠ Тилт  ♠ Недадените  ♠ Плюя на гроба ти 2 ♠ Под прикритие ♠ Легендата за Херкулес ♠ Али Баба и 7-те джуджета ♠ Бойка: Фаворитът ♠ All the Devil’s Man ♠ Бахаров в театъра  ♠ Телевизия и предавания

От наградата „Достоен българин“ за спасен живот до „Златния скункс“ за невиждано изнудване на Биг Брадър – и то в една и съща година (2016). От грозни думи по адрес на жена до очевидна чувствителност и творчески талант.

Казват му бунтар, защото е с взривоопасен характер. Но бурните изблици бързо се сменят от звучащо по детски съжаление, изказано със смирен вид.Явор Бахаров, актьор

Той е актьорът Явор Бахаров. Присъства в театралния афиш и в криминалната сводка. Така изглежда и 2019. Арест и 9-месечна пробация заради хулиганство и в същото време репетиции за нова любопитна постановка.

Най-бързият часовник във Вселената

Това е нова пиеса, която се поставя в Театър 199. Определят я като британски експеримент, защото е създадена в стила на театър  in-yer-face. Пред 24chasa.bg актьорът разказва, че пиесата на Филип Ридли разкрива тъмни страни от човешкия характер – нещо, което му се случва точно навреме в чисто човешки план.

Явор Бахаров точно излиза от сериозен скандал, а някой сайтове намекват и за един по-ранен побой, също от тази година.

Арест и пробация

Засега това е най-значимото житейско събитие за Явор през 2019 г. Става дума за скарване на улицата, което бива класифицирано като хулиганска постъпка.

Докато се изясни ситуацията, сайтовете извеждат две версии – че Явор е срещнал свое бивше гадже, придружено от чужденец. Ревността му го накарала да нападне новия приятел на бившата си изгора. Втората версия е, че е видял настоящата си приятелка Рая с бивше гадже и го е нападнал, пак от ревност.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Когато делото на актьора отиде в съда, стана ясно и точно какво се е случило. А случилото се е поредно доказателство за избухливия характер на актьора.

Историята е по-семпла от въображаемите версии. Явор се скарва с приятелката си Рая, случайни минувачи викат полиция, но с това проблемът се задълбочава, защото актьорът отказва да предостави документите си за самоличност.

С това той си печели 72 часа арест, за който казва, че му е дал време да помисли, дело по бързото производство и присъда – 9-месечна пробация.

Няколко дни след инцидента, станал точно на националния ни празник 3 март, Явор и Рая обясняват чрез фейсбук, че се обичат и нищо фатално не се е случило между тях.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Ето и репортажа на NOVA по темата:

Неприятностите съпровождат периодично живота на талантливия актьор. Но това е като паралелна реалност за него. Тази реалност не му пречи да работи с всички сили и с целия си хъс. Явор репетира и играе, без да спира, без умора. Той определя за оптимална натовареност на актьора да играе в 10 до 15 представления на месец.

Това е Явор – вулкан под наивна външност, огромен творчески заряд и невероятно желание да се осъществява в професията.

Кой е Явор Бахаров накратко?

  • Кариера: актьор
  • Рождена дата: 12.07.1985 г.
  • Месторождение: София
  • Зодия: Рак
  • Семейно положение: ерген
  • Височина: 186 см.
  • Гръдна обиколка: 99 см.
  • № обувки: 45

Явор Бахаров и 5 години по-големият му брат – актьор

Захари Бахаров

са от турски произход по майчина линия. Senzacia.net пише, че майка им Мюжгян е журналистка, работи за турската редакция на БНТ. Прадядото на братята някога избягал от Турция, за да не бъде призован в армията. Той се установил в Бургас и се оженил за българка.

Турският произход на Явор не е толкова силен, за да знае езика. Той изговаря само няколко думи и 2-3 цели изречения. Но турският му върши работа, защото заради него получава роля в сериала „Под прикритие“.

Родният баща на Явор и Захари се казва Емил. Той бил икономист. Разделил се с Мюжгян, когато големият син влизал в пубертета, а малкият бил в началните класове. Отгледани са от втория съпруг на майка си. Вече и двамата братя живеят самостоятелно, Явор – на квартира с приятелката си Рая.

Евелина Лютова

Във видеото – един ден на Явор:

Явор е роден под знака на Рака. Мъжът Рак е мил и чувствителен, с дълбоки емоции и объркано сърце. Смяната на настроенията са негова запазена марка. Според Линда Гудман, това е най-чувствителният и емоционален знак, който умее да бъде лоялен в любовта.

И наистина, в любовните си връзки Явор показва експанзивен характер и на моменти незряло  поведение.

Любовни връзки на Явор Бахаров

С Луиза Григорова

Явор и Луиза се влюбват в сериала „Стъклен дом“ и едновременно с това – в живота. Страстта се разгаря между техните герои Хари и Александра и между самите актьори. Те признават официално връзката си през 2010 година.

Явор споделя в интервю, че любовта просто ги е сполетяла, без да я търсят. Младежите се запознават на снимачната площадка и веднага изпитват влечение.

Изглежда връзката между Явор и Луиза е доста специална, защото двамата се опитват да я опазят от медиите от страх да не „развалят“ нещата. За жалост краят се случва, макар и едва след 4 години.

През 2014 г. става ясно, че двойката се е разделила, а и е имало неприятен публичен скандал. По онова време жълтата преса изкарва две противоположни версии. Според някои изоставеният е Явор, след като Луиза среща рапъра – син на Иван Иванов, Уош МС. Бахаров подходил с годежен пръстен, но случката се изродила в кавга и нищо не се получило (skandalno.net).

Друга версия хвърля вината върху Явор. Той бил зарязал Луиза заради милионерска дъщеря (ezine.bg). Това дълбоко уязвило Луиза, която вложила първите си спечелени пари като модел и рекламно лице в покупката на жилище, за да имат двамата спокойно собствено гнездо.

Но Явор съвсем не е голямата любов за актрисата. По-късно тя ще срещне мъж, в който да се влюби до полуда. Историите на Луиза събрахме ТУК:

Луиза Григорова: Гола, дива и щастлива. Височина, бременност, биография

Вероятно раздялата на Явор и Луиза не е била толкова драматична, защото скоро те се снимат заедно в тв предаване и се държат като близки приятели. Ето и видео:

С дъщерята на Фатик

През 2014 г. Явор се показва в обществото с голямата дъщеря на Филип Найденов – Фатик – Александра Тюркмен. Тя е една ва 20 години, прекрасна и с милиони. Излизат дописки как Явор е изоставил Луиза заради милионерската дъщеря. На премиерата на сериала „Недадените“ двойката се държи влюбено и не се крие – целувките, милувките и близките отношения стават публично достояние.

Но някои обществени познавачи са скептични – как си въобразява бедният актьор, живеещ ден за ден и под наем, че ще получи милионите на Фатик?!

Явор Бахаров, актьор
Една гореща снимка

Други пък изкарват версията, че Александра се е светнала за користните намерения на актьора и го е зарязала (lifestyle.bg).

С Вики от „Мастило“

Годината 2014 все още не е изтекла, а ето че името на Явор се спряга с това на друга дама. Третата за годината е певицата Виктория Терзийска. Двамата се сближили при снимането на клипа „Ела, ела“.

Отново любовта е по сценария, а от снимачната площадка се прехвърля в живота. Този път – съвсем за кратко.

Ето историята в резюме под формата на песен:

Какво се случва с любовния живот на Явор до 2017 г., когато се появява Рая Пеева, не можем да сме сигурни. Споменават се мимолетни връзки, интриги, но нищо по-дълготрайно. Докато се появява младата актриса от „Скъпи наследници“.

С Рая Пеева

Сайтовете пак пишат, че Явор Бахаров се е влюбил истински (kliuki.bg). Пак се пише за раздели, скарвания, събирания. Отношенията между двамата не вървят съвсем гладко. Има разправии, които дават повод за дописки.

В същото време актьорите се събират да живеят заедно и се държат като семейство (hotnews.bg). Нещата никога не се установяват в едната крайност, а скандалът на 3 март тази година завършва картината. Въпреки всички предположения и теории, оказа се, че жената, с която Явор се е карал в нощта след националния празник, е приятелката му Рая. Двамата след това се оправдаваха, че не е има бой, удряне или друга грубост, но факт, че минувачи са се намесили и са извикали полиция.

Пикантни и жълти клюки

Защо Явор Бахаров има проблеми с жените, все се влюбва дълбоко, но нещата се провалят? През 2016 г. kliuki.bg излиза с разкритието, че актьорът е получил дълбоко разочарование от жените в младостта си и тази травма е моделирала нападателното му и взискателно отношение към дамите в живота му.

Явор Бахаров, актьор
С Вики

Сайтът разказва, че на абитуриентската вечер на Явор неговият брат Захари, тогава на 22 г., преспива с приятелката му Яна. Ситуацията била още по-болезнена от факта, че самият Явор не е имал интимни отношения с момичето.

kliuki.bg говори за комплекс на актьора по отношение на жените и се мотивира с изказването му по време на Биг Брадър, че винаги има само „супер мадами“.

Дали затова Бахаров твърди, че е бил интимен с жени, а те отричат? Вероятно манекенката

Глория Петкова

е вкарана в Биг Брадър, за да се получи интрига. Атрактивната дама била бясна, че актьорът разправя насам и натам, че са били интимни. Използва ефира на реалити шоуто, за да нарече Явор пълен лъжец и да отрече думите му.

Но други сайтове като pik.bg например твърдят, че манекенката е разделила Явор и Луиза и винаги се е конкурирала с актрисата, като й се правела на приятелка.

Рут Колева

Друго име, с което се забърква името на Явор Бахаров, е това на певицата Рут Колева. Двамата са имали мимолетна връзка през 2012 г., но излизат в дописки на жълтите сайтове 5 години по-късно.

Както се посочва, причината е, че актьорът под влияние на опиати си развързва езика и разказва за интимните си похождения. В случая той твърди, че Рут Колева е чудна хубавица, но съвършено дърво в леглото (hotnews.bg).

Случки и дописки периодично ни напомнят, че актьорът си пада по марихуаната. През 2011 г. пренощува в ареста заради по-малко от 1 г. марихуана (24chasa.bg). След като делото срещу него е прекратено, актьорът се кълне, че не си пада по наркотиците и напълно ги е отказал (skandalno.net)

Напушен в ефир?

А това се случва няколко години по-късно. Бахаров се появява „странно ухилен“ в bTV, от което blitz.bg прави извода, че актьорът е явно напушен.

Явор Бахаров гол?

Скандални снимки, незнайно как изтекли в нета, показват Явор Бахаров полугол, а актрисата

Радина Кърджилова

сякаш му прави френска любов. Казваме „сякаш“, защото Явор твърди, че снимката е постановка, а не реалност и показва всеобщ купон в НАТФИЗ.

Нападение над екип на bTV

Явор Бахаров, актьор
Нападнатата Паскалева, точно след като е обидена

А това е поредната изцепка на Явор Бахаров от 2015 г. Екип на „Папараци“ го снима на излизане от театъра, което вбесява актьора. Той отнема телефона на шофьора, бълва непристойни думи и нарича редакторът на предаването Калина Паскалева „мръсна ку*ва“  Всичко това излиза в ефир, заедно с възмущението на свидетелите.

Приятел: Бойко Кръстанов

Двамата актьори са близки приятели от години. Те се познават повече от добре и в лудориите, и в работата. Затова Бахаров и Кръстанов са поканени да премерят сили: кой кого познава по-добре, в предаването Friends Challenge.

Филми

Цахес

(2010)

Романтичната комедия е по мотиви на повестта на Хофман „Малкият Цахес, наречен Цинобър“. Уродливото джудже Цахес е дарено от една фея с три прекрасни подаръка – никой да не забелязва грозотата му, да му приписват всички красиви постъпки, извършени в негово присъствие и обратно – да приписват другиму грозните постъпки, извършени от Цахес.

В едноименнния филм историята е разработена на два плана, като действието прескача между миналото и настоящето. Богати костюми, прекрасна сценография, нескромна за българските възможности продукция – така описват филма от 2010 г.

Това е първото участие на Явор Бахаров. В него той играе заедно с брат си Захари Бахаров и се среща с актьори, с които ще играе и в бъдеще – Мая Новоселска и Малин Кръстев.

Стъклен дом

(2010)

Хитовият бг сериал дарява огромна известност на Явор. В драмата му е поверена ролята на Хари Ставрев. На тази сцена той се запознава и влюбва в Луиза Григорова.

Тилт

(2011)

Следващата година предоставя на Явор роля в романтичния филм „Тилт“, където той играе с Радина Кърджилова. Първа главна роля за актьора, който пресъздава образа на Сташ.

Филмът разказва любовна история, развиваща се по време на промените в България в началото на 90-е години.

Недадените

(2013)

Сериал с 12 епизода, продукция на БНТ, в която се разказва за спасяването на евреите в България. Бахаров изиграва ролята на Любен Загорски.

Сериалът търпи много критики и някои го наричат провал. В статия по темата Борислав Гърдев доказва, че поредицата не е провал и има ред достойнства и 3 артистични находки. Една от тях е участието на Явор Бахаров.

„Плюя на гроба ти 2“

(2013)

Втората част от американската хорър поредица се снима в България и даже има български сюжет. Трима братя – българи, отвличат красива манекенка от Ню Йорк и я докарват в София. Единият от братята – Георги, е Явор Бахаров.

Лентата е изпълнена с кръв и насилие, които минават границата дори за филм на ужасите. Затова тя се гледа само в мрежата.

Под прикритие

(2014)

Бахаров участва в четвъртия сезон на хитовия крими сериал. Ролята му е на турски мафиот (Месут), син на по-голям турски мафиот (Фарук), около които се върти история за поръчково убийство и отмъщение за него. В крайна сметка Месут е убит и Явор напуска сериала.

За ролята на баща и син турски мафиоти продуцентите са подготвяли участието на турски актьори. Но пристигането на единият е осуетено. Тогава създателите на сериала се спират на Бахаров, като особено натежава факта, че той знае малко турски. Някои репликите му са на майчиния му език, но актьорът твърди, че просто ги е наизустил.

Легендата за Херкулес

(2014)

Американската екшън продукция ни връща 12 века назад към времето на древногръцките богове и мита за Херкулес. Във филма участват някои бг актьори като  Башар Рахал, Траян Миленов и Явор Бахаров в ролята на Villager.

„Али Баба и седемте джуджета“

(2016)

Следващата филмова продукция, в която Бахаров получава роля, е турска. Той играе на една сцена с Джем Йълмаз.

Филмът е комедиен. Разказва за производител на градински джуджета, който търси по-добра реализация и адекватна реклама на продукцията си. Така главният герой стига до София, за да участва в търговски панаир. Бахаров е в ролята на Рикардо.

Бойка: Фаворитът

(2016)

Българо-американската продукция е следващото поле за изява на Бахаров. Той играе лекар.

All the Devil’s Man

(2018)

Миналата година Бахаров се връща към позната за него роля – този път той е не турски, а руски гангстер  – Олег, който продава оръжие. За негово нещастие – на служител на ЦРУ.

В този филм Явор играе заедно с Елиът Коуън и синът на Мел Гибсън – Майло, съобщава “Монитор”.

Бахаров в театъра

Явор Бахаров активно играе в театъра. Той се изявява на различни сцени, като участва в няколко пиеси едновременно. Някои от ангажиментите му са извън София и затова актьорът често пътува за представления.

Телевизия и предавания

ВИП Брадър

Знаковото участие на Явор Бахаров е във ВИП Брадър през 2016 г. Едва ли има по-запомнящ се обитател на къщата от актьора, който се опита да шантажира Биг Брадър с цел да бъде изкаран от играта, без да загуби хонорара си.

Другата изцепка на актьора бе обидата, която нанесе на певицата

Жана Бергендорф

Това издание на „На кафе“ ни припомня цялата случка + коментарите по нея.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Заради несполучливия, но много нагъл опит за шантаж, Явор Бахаров получи Златния скункс от

Господари на ефира

Актьорът прие статуетката със смирение, извини се за постъпката си и обеща, че няма да прави повече така. Ето и самата сцена:

Черешката на тортата

Актьорът готви и посреща гости от своята ергенска квартира. Може да прави единствено пържоли с млечен сос. Гарнира ги със зелена салата.

Друг запомнящ се детайл е липсата на трапезна маса в дома на актьора. Той сервира на ниската масичка в хола, а гостите му крепят чиниите си на коленете. По този повод Явор разказва за детството си, когато са живеели шестима души в стандартен апартамент в кв. Малинова долина.

Стани богат

Симпатично участие на Явор и неговия приятел Бойко Кръстанов през 2014 г. Благотворителна игра по двойки събра баскетболисти, журналисти и актьори в полза на социалното предприемачество.

Нов сериал “Слънчев бряг”

Накъде ще продължи актьорът в оставащите месеци от 2019 г.? Засега по всичко личи, че „натиска“ в посока театър. Очакваме го и в новия сериал „Слънчев бряг“.

Романтичната комедия се снима от есента на 2018 г. Според изявление на bTV, главният герой е едноименния курорт. Той фокусира личните истории на летовници и хотелиери.

В продукцията са ангажирани предимно млади актьори. В сцените се срещат приятелите Бахаров и Бойко Кръстанов, Лидия Инджова, Иво Аръков, Евелин Костова и др.

За Радост Ангелова

Прочети още

Берен Саат, Великолепният век Кьосем, Забранения плод,

Берен Саат. Филми, деца, биография

♠ Детство в Анкара. Джем Саат. Филми. ♠ Визитка на Берен Саат ♠ Първа любов …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *