Гадаене на бъдещето: Любовно и още 10+ метода, вкл. гледане на карти

Конкретно как се извършва гадаене на бъдещето с гледане на карти, свещ (восък) и много други начини.

Можем да надникнем в своето бъдеще. Без да посещаваме професионални ясновидци. Можем сами да го направим, у дома. Въпросът е как да станем предсказатели на собствената си съдба.

Опитните гадатели предупреждават: Това занимание изисква разум и отговорност. Да се водим не от простото любопитство, а от сериозния и обоснован интерес. Боим ли се какво ще узнаем, по-добре да не се захващаме с ритуалите.

От векове до ден днешен магьосници и оракули трупат и препредават опит, знания, техники и обреди за пророкуване. За да бъде всичко наред, а не да дърпаме дявола за опашката, ще трябва не на шега, а сериозно да търсим отговор на важни за нас въпроси. Например, за: здраве, любов, женитба, деца, кариера, пари, материални придобивки, взаимоотношения с близки и роднини…

Домашните ритуали за гадаене

Те са много. Общото между тях е, че всички те използват предмети от бита и общодостъпни материали. Например: огледала, свещи, хартия и др. Разнообразието е в средствата, подходите, техниките, характера на въпросите, Всеки може да избере подходящия за него ритуал и начин. Но всички следва да се ръководим от няколко не толкова сложни правила. За да се получат достоверни резултати.

Правилата за гадаене

гадаене на бъдещето - 06 - с викане на духове и числа
Много популярно е гадаене на бъдещето с викане на духове.

Простички, но ефективни са те. Пренебрегнем ли ги обаче, рискуваме да отидем отвъд чертата и да се надсмеем над съдбата си. А тя да ни отвърне по същия начин. Най-важните норми:

Ритуалът е таен.

Гадаенето за нашето бъдеще трябва да се извършва в пълно уединение. За ритуала – независимо за какво точно се прави и по какъв начин – никой не трябва да знае, дори най-близкият ни човек. Трябва да сме сами в стаята. Гадаенето е свещенодействие.Този вид „магия“ няма нищо общо с публичността. Нарушаването на това правило ще доведе до изкривяване на точния резултат.
Концентрация. Когато се гадае – особено за любов и любим – трябва да сме изцяло концентрирани върху действието, напълно да сме потопени в ритуала, да го извършваме при изключителна съсредоточеност. Никакви външни звуци – тропот, звънци, шумове, гласове, не бива да смущават начинанието.

Вяра в ритуала.

Който не вярва в силата на ритуала, не бива да го прави. Тайнството „не сработва“, ако се извършва от нездраво любопитство.

Добронамереност.

Церемонията следва да произтича от добрата ни воля и положителна настройка. Любовта и вярата в бъдещето, което ще се прогнозира, се отпечатват върху последващия изход от ритуала.

В кой час на деня.

Специално внимание трябва да обърнем на часовете от деня, когато е най-резултатно да се извърши церемонията. Втората половина на деня, привечер дори, е най-подходящото време за гадаене за бъдеще, за любов, за изгора. След 7 часа вечерта е идеалното време.

В кой ден.

Всеки делничен ден е подходящ. Не бива да се гадае в неделя и когато отбелязваме църковни празници. Звучат ли храмовите камбани, тайнственият гадателен ритуал не бива да се извършва. Ритуали за любов не бива да се извършват в петък, и в събота – иначе е възможна кратка връзка, бърза раздяла.

Кои са специалните дни?
Демир бозан билки за бъбреци

В магьосничеството има специални дни и нощи, когато интуицията и връзката ни с мистичния свят е най-силна. Да се гадае е подходящо, когато луната е пълна и през 2, 5, 6, 7, 10, 12 и 13-ия ден на намаляваща луна. Специално дни – особено за предсказване на любов и жених – са Бъдни вечер и Коледа. Силен се смята и Василов ден (по стар стил – 13 януари, по нов – 1 януари).

Кой месец за какво е подходящ?
 • Януари е за дългосрочна прогноза. Тогава можем да разберем и колко дълго ще живеем.
 • Февруари, октомври и ноември са добри за финансови предсказания.
 • През април е подходящо да си гадаем за любов и бъдещи контакти;
 • през юли – за здраве, през септември – за пътешествия.

Популярни и лесни видове гадаене

Гадаене по книга

– вземаме книга (по-добре да е с духовно съдържание), отгръщаме я напосоки, намисляме числото на някой ред отгоре надолу на отворилата се страницата и гадаем по неговия смисъл.

Който ни се присъни

– преди да заспим слагаме малко огледалце под възглавницата и нашепваме името на любимия, който искаме да сънуваме и да имаме наяве. Можем да си кажем и следното:

„Възлюбени, нека да сме заедно, когато сме събудени!“.

3 от 12 желания

– написваме на листчета 12 желания, слагаме ги под възглавницата. На сутринта теглим 3 от 12-те и разбираме какво ще ни се случи занапред. Ритуалът е силно действащ в нощта срещу Нова година. За подсилване е добре да визуализираме трите желания преди да заспим.

4 валета от колода карти
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

– в нощта срещу Коледа или срещу Нова година изваждаме от колода карти 4-те валета и ги слагаме под възглавницата. Наричаме: „Да ми се яви онзи, който ще бъде мой възлюбен съпруг“. Когото сънуваме, той ще е.

Гадаене на бъдещето с карти

гадаене на бъдещето - 05 - още таро
Масово врачките предлагат любовно гадаене с гледане на карти. Но можете и сами да си гледате.

Гледането на карти е много популярно. То съществува, откакто са познати картите за игра. Днешните карти нямат нищо общо нито с изображенията, нито с начина на използването на появилите се около 800-та година карти на Изток, нито пък на онези, утвърдили се в Европа през ІХ век. Днешната колода съдържа 36 карти – от шестица до асо.

Най-популярното гледане на бъдещето
Първи вариант

Най-напред трябва добре да разбъркаме тестето карти. Прави се с дясната ръка. В това време точно формулираме въпроса си, за да може да получим ясен отговор. С лявата ръка вземаме част от колодата и я слагаме под другата. След това разполагаме във вид на ветрило 9 карти. Не бива да обръщаме тестето, нито да поглеждаме другите карти. На основата на тълкувателя (поместваме го по-долу), ще открием търсения отговор .

Втори вариант
гадаене на бъдещето - 01 - на кръст
Подредба “Кръст” при гадаене на бъдещето с карти.

Извършваме познатите от първия вариант действия колодата карти. Най-напред слагаме в средата картата, която характеризира човека, на когото гледаме, т. н. наша карта. Това е карта № 1. Около нея разполагаме другите четири карти така, както е показано на рисунката.

Дешифрираме по следния начин:
 • двойката означава – близко бъдеще;
 • тройката – далечното бъдеще,
 • четворката – далечното минало,
 • петицата – нещата, които пречат желанието ни да бъде изпълнено.

Обръщаме ги последователно и според символа им – гадаем, като се основаваме на тълкувателя.

Тълкувател на картите
гадаене на бъдещето - 02 - на карти
Тук ви даваме начини за безплатно гадаене на съдбата, което да си направите сами.

Отговорите на въпросите, които ни вълнуват ще получим от класическия тълкувател на картите.
Значенията на символите подсказват най-важното в една любов, в едно очакване за появата на любимия, в бъдещото развитие на връзката, а също има ли спънки, има ли успехи по пътя на живота. Важни са не само числата, а и картнните изображения, а също и цветовете на знаците.

Купа
 • 6 — среща.
 • 7— лек флирт без сериозни последствия.
 • 8 — някой се интересува от теб.
 • 9 — предстои голяма радост, любов.
 • 10 — дом, семейно гнездо.
 1. Вале — любовни проблеми.
 2. Дама — омъжена жена.
 3. Поп — приятен русокос мъж.
 4. Асо — голяма радост, понякога и лъбовна вест.
Спатия
 • 6 — път по вечерно време.
 • 7— малък подарък или малка сума пари.
 • 8 — делови интерес.
 • 9 — получаване на пари, а също и връщане на дълг, големи подаръци и значима печалба от лотария. .
 • 10 — много пари.
 1. Вале — верен приятел или колега, който може да разреши твоите проблеми.
 2. Дама — енергична зрял жена.
 3. Поп — зрял, стабилен, сериозен и надежден мъж.
 4. Асо — трудностите ще бъдат победени, богатство.
Пика
 • 6 — пуст път.
 • 7— дребни грижи и неприятности.
 • 8 — лошо настроение, сълзи, малки грижи.
 • 9 — тъга или болест.
 • 10 — неочаквани резултати.
 1. Вале — напразни грижи.
 2. Дама — жена се опитва да те раздели с любимия, интриги.
 3. Поп — мъж на държавна служба, доста често – военен.
 4. Асо — служебна квартира.
Каро
 • 6 — жизнерадостен път.
 • 7— приятно предложение.
 • 8 — сполучлива среща.
 • 9 — любовна новина.
 • 10 — сполучливо пътуване.
 1. Вале — прекрасни новини, често – сватба, или раждане на дете.
 2. Дама — девойка или неомъжена приятелка.
 3. Поп — млад мъж, приятел
 4. Асо — щастливо приключил проблем.
Гледане на карти с една карта

Бързо и много лесно можем да разберем дали любимият ни е верен и дали ни обича с помощта на една карта, извадена от тесте карти. Ритуалът трябва да се прави късно вечер, Концентрацията и спокойната атмосфера са задължителни. Разбъркваме тестето, държим с дясната ръка. С лявото кутре „цепим“ колодата и първата карта, която се покаже най-отгоре, ще е нашата карта. Според нейната символика – прогнозата.

Евелина Лютова
 1. Купа – любов
 2. Спатия – трудности
 3. Каро – щастие
 4. Пика – неприятности
 • 6 – новини
 • 7 – радост
 • 8 – разочарования
 • 9 – целувка
 • 10 – щастливо бъдеще
 1. Вале – любов
 2. Дама – съперница
 3. Поп – помощник в любовните работи
 4. Асо (туз) – здрави връзки

Картите Таро като алтернатива

гадаене на бъдещето - 10 - с колодата на Уайт, таро
Всички гледания на карти се базират на древното гадаене Таро, което познава най-много.

Възникнали като карти за игра, днес картите Таро се използват за гадаене. Спорен е произходът им – дали идват чрез циганите от Египет през Индия, или от Китай, и как стигат до Европа. Знае се, че подобни на днешните Таро карти са били използвани във Франция и Италия през 14-и век. Спорно е и дали най-напред са възникнали познатите ни днес карти за игра или игралните карти Таро.

Първите съдържат 32 карти, а Таро – 78. Те са разделени на две групи: 22 големи аркани и 56 – малки, които пък се делят на четири групи от по 14 карти. Гадае се по символни изображения на лица и ситуации. Съществуват различни системи за гадаене с различни по интерпретация Таро карти. Много художници (сред тях и български) са създали свои изображения на класическите 78 Таро карти.

Издадени са много книги с техники и тълкувания. В интернет не само можем да прочетем конкретни указания, но можем и да си поръчаме гадаене.

За всичко можем да попитаме Таро картите. И на всеки въпрос ще получим отговор. Освен че за всяка „картинка“ има обяснение, включено в специални наръчници, всеки сам може да намери своето обяснение. Специалисти смятат, че най-важното в гадаенето с картите Таро е интуицията на гадаещия. И неговото въображение.

Как бързо да гадаем с една карта
гадаене на бъдещето - 03 - таро
Гледането на една карта е най-бързото от всички гадания за бъдещето.

С една карта можем да отговорим на един свой въпрос. За всяко следващо питане ще ни трябва нова 1 карта. Например: Какъв ще бъде днешният ми ден? Ще имам ли среща с важен за мен работодател? Ще изкарам ли шофьорския изпи? Възможни са и далеч по-духовни въпроси.
Вещите в гледането с Таро ни съветват да започнем с по-елементарни и не толкова съдбовни за нас въпроси. С такива, за чиито отговори се досещаме.

Ето какво да направим:

Теглим си 1 карта. Разглеждаме картинката, нейния сюжет, отделните изображения, детайлите на тях, цветовете – всичко. И започваме да описваме това, което виждаме, като използваме словесния си запас и въображението си. Не може да сбъркаме. Защото и въпросът е наш. И тълкуването – също. Чужда е картата. Но тя става наша. Водим се по нея.

Модерно любовно гадаене

Бързо развиващите се информационни технологии се отразяват и върху нашите начини на прогнозиране при домашни условия. Подобно на древните видове гадаене, съвременните методи използват модерни предмети от бита (телевизор, компютър, микровълнова печка, автомобил) и наблюдения върху съвременния начина на живота.

Модерният човек възприема тези способи за предсказания като игра, забавление и нищо повече. Но не пречи, ако се доверим и на прогнози, носещи в своята ритуалност специфичния отпечатък на 21 век. Правилата остават същите – още повече, че съвременните начини са аналогични по своята същност на древните обреди. Така че, да заложим не на маргаритката, а на модерните атрибути и да разберем: „Обича ме, не ме обича!“

Гадаене на огледало

Този метод е древен и лесен за изпълнение. Използва се, за да се „види“ бъдещият жених. Ритуалът следва да се извършва в късните часове на деня, в началото на нощта, в абсолютно спокойствие и положителна нагласа.

Нужни са 2 еднакви по размер огледала. Пред едното запалваме две свещи. Вземаме другото в ръце и заставаме с него така, че да се оглеждаме в първото. Смята се, че там ще се появи образът на бъдещия жених.

Гадаене със свещ

гадаене на бъдещето - 04 със свещ

За любим и за бъдещ съпруг може да гадаем и с помощта на свещ. На пламъка на запалена свещ изгаряме листчето, на което преди това сме изписали името на любимия. Събираме пепелта в дланта си. На отворен прозорец или на балкон отваряме дланта си и следим: Ако пепелта остане непокътната в дланта ни, този ще е любимият в живота ни. Ако пепелта се разпилее, чака ни бърза раздяла или разминаваме с избрания от нас любим човек.

Каква ще е съдбата ни – трябва да гледаме съсредоточено в запалената свещ и да мислим за това, което искаме да узнаем. Важно е да следим „езика“ на пламъка на запалената свещ.

 • Ако пламъкът е спокоен, гори равно – няма рязка промяна в сегашната ситуация.
 • Ако се чува препукване, чака ни безоблачно и успешно бъдеще, а също – това което сме си намислили, ще се реши в наша полза..
 • Ако пламъкът се раздвоява или започне да дими, ще се сблъскаме с неприятности.
 • Гасне ли пламъкът, съдбата ще ни поднесе неочаквани удари – беди и разочарования.
Гадаене със свещ – восъколеене

Има бърз начин да гадаем с помощта на свещ, като използваме нейното разтопяване върху вода и образуването на фигурки. Именно чрез получените изображения ще направим прогнозата си.

Как действаме?

Запалваме голяма восъчна свещ. Оставяме я да гори, докато започне да се топи восъкът й. В това време се концентрираме над вълнуващия ни въпрос. Над предварително приготвена купичка с вода държим запалената свещ и леко я накланяме, за да започне да се излива стопеният восък. Получават се различни фигурки. По тях гадаем. Получените символи имат своя дешифровка, която се тиражира в и интернет. Възможно е всеки – според своето въображение и виденията си в момента на восъколеенето да изтълкува по свой личен начин знаците.

Класическият начин на восъколеене предполага да се стопи парченце пчелен восък (може и восък от църковна свещ или от обикновена). Това се прави в голяма лъжица, например, която държим над запалена свещ. След като восъкът напълно се стопи, го изливаме в предварително приготвена купа, пълна с вода. Нататък процедурата е ясна. Остава разгадаването на символните восъчни фигурки.

Подробности за гадаене чрез леене на восък

Материал за восъколеенето.

Гадаене на… телевизор

Принципът на този ритуал е подобен на гадаене по книга. Но вместо да отваряме на еди.коя си страница на т.н. хартиен носител, ще отворим електронен. Ето как:

 • Сядаме пред изключен телевизор. Държим в ръка дистанционното. Затваряме очи и ясно формулираме наум въпроса, който ни интересува. След това веднага включваме телевизора – на който ни падне канал и предаване. Няма значение. Има значение първата дума или фраза, която ще чуем. Те ще дадат отговор на нашия въпрос.
 • Символиката на първото изображение, което ще видим на екрана подсказва решението на нашия проблем.

Гадаене по телефонен номер

гадаене на бъдещето - 07 - с телефонИ в този случай се прибягва до принципа на случайния избор, но не на страница и ред от книга, не на телевизионно предаване, а на телефонен номер. Ритуалът е безпогрешен за конкретен момент и ситуация, когато имам нужда от бързо решение, да направим правилен избор.

Концентрираме мисълта си в търсената посока. Отваряме си телефонния азбучник със списъка на контактите ни. Произволно избираме един от тях. Записваме телефонния номер върху лист. Събираме всичките му числа, докато получим едноцифрен знак (22 и 11 се редуцират до 4 и Например: 0889 45 21 32, сборният резултат е 6.

Тълкуването е на основата на нумерологията.
 1. – не бива да се боим, а да действаме решително – чака ни късмет и успех.
 2. – нужен ни е компромис в ситуацията, в която сме
 3. – трябва да огледаме проблема от всички страни, имаме сили да се нагърбим с преодоляването му,
 4. – ще станем жертва на чужди обстоятелства; трябва да вярваме само на себе си.
 5. – не бива да униваме, ако нещо ни спъне, можем сами да се справим, а след това да потърсим подкрепа от нови познати.
 6. – нужно е да се захванем с духовната част от живота ни; нека не мислим за нищо лошо, по-често трябва да търсим положителни емоции и да заразяваме с тях и околните.
 7. – да следваме интуицията си, тя няма да ни подведе.
 8. – изключително внимание и предпазливост във всичко, с което се занимаваме.
 9. – ще постигнем успех, ако не се предаваме, а действаме смело.
Гадаене по телефонния отговор

За този ритуал е нужно да имаме телефон и да наберем произволен номер. При това следва съсредоточено да мислим за нашия любим. Според това какъв ще бъде отговорът от другата страна, ще направим своите изводи.

 • Телефонът не отговаря: Той не ме обича.
 • Дава заето: Заемам изчаквателна позиция, скоро всичко ще се подреди.
 • Чувам: „Абонатът е недостъпен“: Това означава: Не трябва в момента да вземам сериозно решение, а малко да изчакам.
 • В отговор: „Неправилно избран номер“: Явно възлюбеният се отнася към мен не така, както си мисля.
 • Звучи „Ало“: Всичко ще е наред.
 • „Слушам“: Любимият има сериозно отношение към мен.
 • „Да!“: Скоро всичко ще се подреди към по-добро..
 • „Кажете!“: Предстои да чуя заветното „Обичам те!“
 • „Къде звъните?!“: Очаква ме скандал.
 • „На линия съм“: Любимият скучае и иска да прекара повече време с мен.

Гадаене по номера на автомобил

Подобни прогнози за нашата любов и за нашия любим можем да направим на основата на регистрационния номер на някой автомобил. На улицата сме, готови сме с нашия въпрос, запомняме номера на първи преминаващ покрай нас автомобил. Записваме го, за всеки случай. После, вече вкъщи, сравняваме посланията на числата. Ето каква може да бъде интерпретацията на различните видове комбинации.

 • Първите три цифри са еднакви – неочакван успех ще бележи нашите начинания.
 • Първите две цифри са еднакви – ще имаме парична печалба.
 • Последните две цифри са еднакви – загуба на пари.
 • Еднакви са първата и последната цифра – успех в любовта.
 • Всички цифри са различни – животът ни ще продължи да тече без никаква промяна. Много от тези техники са доразработени в наши дни от Дорийн Върчу.

Още ТУК:

Ангелски числа. Безплатно гадаене с ангелска нумерология по Дорийн Върчу

Гадаене по водата

В далечните времена водата е служила на различни народи за отгатване на желания и благослов за любов.

 • Древните перси са гадаели по чаша вода. Ритуалът се е извършвал на открито. Предсказателят е покривал главата си с кърпа, заставал е пред голяма чаша, пълна с вода, и е задавал интересуващия го въпрос. Ако водата в чашата се разклащала – всичко се развивало благополучно.
 • Древните римляни са извършвали гадателен ритуал по движението и цвета на вълните.
 • Древните гърци хвърляли 3 камъчета в спокойна застинала вода и прогнозирали по образувалите се кръгове.
 • В древна Русия гадаели по замръзнала вода – правило се в нощите по Коледа и Нова година.
 • Днес се е запазил ритуалът за гледане по вода с пръстен. В малък съд се налива вода. Над нея провесваме завързан за конец пръстен. Завъртаме го и няколко пъти удряме с него по съда. По начина, по който се разлюлява и разплисква водата, се правят изводите.

Гадаене на зърна

Да си гледаме на зърна (семена) е подходящо, когато ни вълнува как едно или друго нещо, което сме започнали, ще се развива и как ще свърши. А също, ако искаме да знаем какво бъдеще ни очаква.

Какво ни е нужно?

Трябват ни по една шепа ориз и елда (гречка). Нужна ни е и дълбока чиния, пълна с вода.

Какво правим?

Смесваме семената (зърната). Хвърляме ги в чинията с водата. Внимателно разглеждаме: от кое зърно има повече на повърхността на водата.

 • Ако оризът е повече – ще имаме успех, късмет, щастие.
 • Ако елдата преобладава, бъдещето ни не ще е много гладко.
 • Ако двата вида зърно в еднакво количество плуват на повърхността на водата, всичко е нашите ръце, само от нас зависи развоят на събитията занапред.

Гадаене с лист и химикал

гадаене на бъдещето - 08 с лист и химикалСмята се, че с магическите ритуали с хартия и химикал се постига реалистичен резултат, въпреки че са доста елементарни. Всеки може да си ги направи сам вкъщи. С хартия можем да гадаем за любов, например. Ето как:

– Трябва ни лист на малки квадратчета и един химикал. В ъгъла на листа изписваме с лявата ръка (ако основна ни е дясната ръка) името а възлюбения, а в центъра – със същата ръка – рисуваме сърце. Ако сме левичари, сменяме ръцете, тоест, действаме с дясната.

– След това трябва от контура на сърцето да отделим всички цели квадратчета, от онези, които същата тази контурна линия е застъпила. После зачертаваме по три бройки от целите квадратчета. Тези, които остават, дават отговора на ритуала.

 • Едно квадратче означава, че човекът ни обича и иска да бъде с нас, обаче още не може да признае чувствата си дори пред себе си, Ето защо ще трябва ние да направим първата – тогава щастието ще ни се усмихне по-бързо
 • Две квадратчета прогнозират липсата на любов на нашия избраник към нас. Може и нещо да се промени към по-добро, но ще е нужно доста време.
 • Няма квадратчета – вероятно всичко може да се подреди по най-добрия начин, но ще ни е нужно търпение.

Гадаене с игли

За този ритуал трябва да приготвим следното:
 1. 13 дълги и тънки игли. 3 от тях огъваме по средата. С маркер бележим една от иглите. Това ще е нашата игла.
 2. Чист бял картонен лист. Разделяме го на 5 части – горна, долна, лява, дясна и централна.
Как действаме?

С лявата ръка хващаме всичките игли, държим ги над белия лист и след това ги пускаме върху него.

Как тълкуваме резултата?
 • Когато иглите попаднат в горния сектор, те ръководят обстоятелствата. В долния – се подчиняват. Левият сектор разкрива миналото, десният – определя бъдещи събития. Централната част е зона на покой, увереност и хармония.
 • Най-напред уточняваме в кой сектор е нашата белязана игла. Ако тя е посредата и се пресича с другите, тогава в най-скоро време ни очаква сполука в любовта, приятни изненади от партньора и срещи с интересни хора.
 • Много е важно накъде сочи ухото на нашата игла. Ако „гледа“ към горния десен ъгъл, промените в любовта ще са с положителен знак, ако е насочено към долния десен ъгъл, новините за нашия възлюбен няма да са розови. Съответно – към горния ляв ъгъл, няма да има глобални промени в любовните ни връзки, всичко вече е загърбено; към левия долен ъгъл – какво ще се случи в нашата любовна връзка зависи само от нас самите.
 • Ако иглата лежи самостоятелно, без да се пресича с други игли – чака ни самота. Вероятно имаме затруднения в общуването с хора от противоположния пол, възможни са и конфликти с любимия.
 • Ако иглата ни е попаднала в горни сектор, значи всичко зависи единствено от нас. Ако ухото на иглата е обърнато надясно – постепенно започваме да губим влияние върху нашите отношения с партньора ни и той започва да взема всички в свои ръце. Ако е насочено наляво – трябва да внимаваме какво говорим и какво вършим, защото може да нарушим хармонията.
 • Ако иглата е попаднала в долната част на листа – обратно на предишната позиция, ще бъдем зависими от нашия партньор, ще сме в подчинено положение.
 • Трябва да обърнем внимание и на това как нашата игла се пресича с другите игли – с връхчетата си или с ушичките. Нашият съюз с любимия ще е толкова по-здрав, толкова по-голяма ще е неговата любов към нас, колкото повече ушички са насочени към личната ни игла.
 • Извитите игли, които са попаднали до личната ни игла, пък, разясняват неприятностите в отношенията ни с любимия. Ако те са много близко, при това с острия си край, значи много недоброжелатели се опитват да разрушат нашия съюз. Дали имаме съперница, ще разберем, ако някоя игла видимо е паднала върху нашата.

Прогнозата може да стане още по-подробна, ако разделим листа и на 12 части в кръг. Така ще има отделна зона за всеки календарен месец. И ще знаем как ще се развиват нашите отношения с възлюбения през цялата година.

Гадаене със сол

гадаене на бъдещето - 09 със солОсвен сол за този ритуал ни трябват и 12 люспи от лук. Във всяка лукова люспа, на която сме дали името на един от 12 месеца, сипваме купчинка сол. Гадаем в навечерието на Нова година. Люспите със солта пренощуват и на сутринта гадаем – какво ни очаква, според състоянието на люспите, през следващата година месец по месец.

 • Януари: Ако солта се е стопила, ще ни е нужна помощ. Ако е набъбнала, трябва да отделим повече внимание на децата. Ако нищо не се е променило, да очакваме печалба.
 • Февруари: стопената сол прогнозира добър зимен улов на риба.
 • Март: Стопената сол означава кавги, разногласия. Набъбналата – мъжът да пази жена си, а жената мъжа си, защото пролетта отваря очите за нови красоти. Ако не са настъпили промени, действа поговорката „Студена пролет – гореща любов“.
 • Юни: Да си стоим, където сме си, иначе ни чакат беди, но пък се задава успех в домашните дела. набъбналата сол предвещава успешен улов, или попълнение в семейството. Ако не се вижда промяна, предстоят интересни пътувания, пътешествия.
 • Юли: Ако няма промени, времето е подходящо за почивка.
 • Септември: Когато солта се е стопила, месецът ще е добър за ваканция. Ако е набъбнала, очаква ни нова, по-доходна работа. При липса на промени, ще възстановим изгубени връзки.
 • Октомври: Ако не се забелязват промени със солта, ако не сме обвързани, може да създадем семейство.
 • Декември: Стопената сол предвещава успешни покупки. Набъбналата – нови запознанства. Почернялата – заболяване на този, който гадае, или на негови близки. Целият месец ще е много проблемен. Това е знак за големи загуби – на пари, в работата, на надежди и очаквания.

Внимание! Трябва да забележим как изглежда не само на солта, но и всяка една люспа. Ако и тя е почерняла, предвещава нещастни случаи, дори и смърт на роднина или познат. Когато люспата е набръчкана, късметът ще ни обърне гръб. С една дума – няма да ни върви. Препоръката е: да ограничим контактите си, за да се предпазим от клевети и злословия.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Леене на куршум

Стародавната българска традиция да се лее куршум (олово) е добре позната и днес. Не само по селата, но и в големите градове. Колкото повече нещата в личния и обществения живот са объркани, толкова по-голяма потребност изпитва човек да се обърне и към този алтернативен метод.

Традицията сочи, че леене на куршум е най-ефективно при:

 • уплаха,
 • страх,
 • стрес,
 • липса на сили.

Може би защото открай време, та до днес, най-много по тези причини хората искат да им леят куршум, затова се смята, че този магичен ритуал никога няма да отмре.

Човек не може сам да си лее олово.

Защото след като разтопеният метал веднага се прехвърли в съд с вода, той се доближава да главата, сърцето и коляното. За всяка една от тези области ритуалът се повтаря отново и отново. Тоест, три пъти. До зоната, където оловото се разпръсне с най-голяма сила – там е коренът на проблема.

Изобщо цялата процедура изисква намесата не само на друг човек, но на вещо лице.

 • По получените втвърдени оловни фигурки се гадае какво – що.
 • Най-голямата, главната фигура се завива в салфетка и се дава на търсещия помощ.
 • Тя трябва да преспи под възглавницата му 10 нощи.
 • След това се изхвърля в течаща вода.

Още подробности за леенето на куршум в Чудеса.Нет.

За Ивелина Димитрова

Прочети още

ангелски числа, ангелска нумерология, дорийн върчу

Ангелски числа. Безплатно гадаене с ангелска нумерология по Дорийн Върчу

♠ Какво е ангелска нумерология на Дорийн Върчу? ♠ Повтарящи се ангелски числа (цифри) ♠ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *