Достойна Милица Гладнишка: Гладна ще стоя, но кредити няма да рекламирам!

Милица Гладнишка е категорична, че не може да лъже хората!

За разлика от много известни личности, които рекламират всякакви кредитни компании и теглене на големи суми с лихва, актрисата и певица Милица Гладнишка не може да го прави. Тя твърди, че е отхвърляла много такива предложения.

Чаровницата в миналото е работила какво ли не. Тя е била дори сервитьорка и отлично знае какво е да нямаш дотатъчно пари.

Въпреки това обаче Гладнишка не иска да рекламира кредити, макар предложенията към нея да са изкушаваши. Тя е отказвала много тлъсти хонорари, защото сърце не й дава да лъже хората, било то и от малкия екран.

militsa-gladnishka_600x370
Милица Гладнишка не може да лъже и затова не рекламира кредити

“Не мога да рекламирам кредити. Не мога да казвам на хората колко е изгодно да изтеглят кредит, защото не е. Това ги заробва до живот, лишава те от свобода, лихвите са огромни, кредитът ще те спаси за малко, но после ще станеш по-зле. Не мога да им причиня това.” – споделя Милица Гладнишка.

Звездата от последния сезон на “Като две капки вода” има широко сърце и сериозна гражданска позиция. Политиката не й е чужда, като миналата година беше сред най-големите противници на властта и съответно на Бойко Борисов.

Красавицата не търпи несправедливостите и затова не иска да лъже, че с кредит човек ще се спаси. Дори да няма пари, пак няма да се съгласи на подобна реклама.

Можете да узнаете пълната й позиция по този и по други въпроси чрез видеото, което излагаме на вниманието ви!

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

borisov_600x400 (2)

Шизофреник ли е Бойко? Най-болни, най-бедни и най-неграмотни, а той се гордее!

Бойко Борисов се хвали наляво и надясно какво е направил за България, но фактите за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *