Найден Зеленогорски: Предстоящите избори ще бъдат фалшифицирани!

Всяка втора бюлетина се подменя, у нас има много вредни практики в изборния процес, твърди лидерът на сдружение ДЕН

Обществото в България има нужда от демократични и честни избори. Но нашето сдружение се опасява, че предстоящите избори ще бъдат манипулирани и фалшифицирани. Това заяви пред Българското национално радио лидерът на ДЕН – гражданско сдружение “Достойнството на един народ”. Според него всяка втора бюлетина е заплашена от фалшифициране.Поради тази причина сдружението настоява на изборите

да има максимален брой наблюдатели

от ПАСЕ (Парламентарната асамблея на Съвета на Европа) и ОССЕ (Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа) . Всички партии според него трябва да се обединят така, че да не позволят тази подмяна отново да се случи. У нас има много вредни практики в изборния процес, твърди политикът.

Зеленогорски коментира и приетите на пожар неотдавна промени в Изборния кодекс. Всички те имат една цел – срутената популярност на управляващите и намаленият им двойно потенциал да бъде компенсиран с фалшифициране на изборите и така да им се подбори резултатът.

Това вече се е случвало много пъти,

твърди Найден Зеленогорски. Няма никакви причини да се съмняваме с тези убийствени за управляващата върхушка обвинения на опитния политик. Достатъчно е да си спомним как вече десетилетия наред управляващите, в чиито ръце е цялата държавна машина,

“НЕ МОГАТ” да изчистят стотици хиляди мъртви

души от избирателните списъци на ГРАО, които ДРАСТИЧНО се разминават с цифрите на националната статистика. Но понеже и това не винаги е достатъчно за “спечелването” с белязани карти на изборите, станахме свидетели и на 600 ХИЛЯДИ невалидни бюлетини.

И нещо наистина уникално – 90 на сто сбъркани протоколи през октомври 2019 г. в София. При 90 на сто грешки не трябва ли изборите да се анулират, вместо протоколите да се пренаписват ПРАВИЛНО?

ТАКА ЧЕ, В БЪЛГАРИЯ ИЗБОРИ ОТДАВНА НЯМА. ИМА ИЗБОРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НАЗНАЧЕНИЯ НА МУТРИ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ НЕНАСИТНОТО АЛЧНО ЗАДКУЛИСИЕ. Гласуването без значение как само легитимира оседлаването на държавата от престъпници.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Оставка, мутри!

За Елена Иванова

Прочети още

maya-manolova_600x400

Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Мая Манолова е човекът, който ще сложи тотален край на опитите на Бойко Борисов да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *