Ключови съвети преди регистрация в онлайн букмейкър

Хазартната индустрия се развива с главоломен темп, а основна заслуга за постижението имат онлайн букмейкърите.

Това са уеб платформи, в които пълнолетни лица могат да залагат на събития от света на спорта, шоубизнеса и политиката. В България оперират няколко сайта, които са лицензирани от комисията по хазарта. Приемат се клиенти, навършили 18 години, които не разполагат с друг акаунт в системата. Ако намирате спортните залагания за забавни и истински им се наслаждавате, можете да се регистрирате в някой/и от операторите, представени в BetGenesis.

Запознайте се с наличния асортимент

Изборът на букмейкър трябва да премине през предварителен преглед и разучаване на платформата. Важно е да опознаете силните страни на бранда, да проучите какви видове залози се предлагат и колко добри са предоставените коефициенти. Задължително е повечето от любимите ви спортове и пазари да са налични в оператора, за да играете свободно и да не се съобразявате с достъпния тираж.

В интернет функционират специализирани сайтове за залози, в които експерти информират читателите за възможностите на лицензираните букмейкъри. Подобен портал е BetGenesis, който съчетава забавното с полезното. В независимите ревюта се дават компетентни отговори на често срещани запитвания като:

  • как да се регистрирате,
  • как се депозира и
  • има ли минимум при теглене.

Анализаторите ще ви упътят в света на бетинга и ще ви покажат как да поддържате прилична успеваемост при спортните залагания.

Проучете разплащателните методи

онлайн букмейкъри 02
Най-известните онлайн букмейкъри у нас.

Регистрацията и верификацията са съществени процеси, съпътстващи участието в хазартен сайт, но плащанията са не по-малко важни. За да получите пълноправен достъп до услугите на платформата и да играете с реални суми, трябва да внесете средства чрез избран разплащателен метод.

Препоръчително е вашият букмейкър да поддържа различни системи за превод, да приема ниски и високи депозити и да не налага комисионни.

Най-популярният метод за разплащане в онлайн букмейкърите е чрез дебитни/кредитни карти. Приемат се преводи посредством карти Visa, Maestro и Mastercard, издадени от банкови институции, чиято давност не е изтекла. В българските сайтове можете да депозирате/теглите през Изипей и ePay, които са изключително удобни за бързо превалутиране на кеш в онлайн разплащателна монета. За захранване на сметките са налични също Кештерминал, онлайн портмонета, ваучери, а дори някои от компаниите приемат плащания с криптовалути.

Информирайте се за правилата на бонусите

Най-сладката част от участието в онлайн оператори е получаването на промо оферти. Тяхната основния мисия е да стимулират активността на залагащите, подкрепяйки ги със свежи средства и бонуси. Компаниите за залози оферират клиентите си с всевъзможни предложения – бонуси без депозит, кешбек, фрийбет, фрийрол, бонуси за лоялност, начални промоции, които изглеждат прекалено апетитни и подбуждат желанието за участие в тях.

Препоръчително е, преди да изискате или да се класирате за бонус, да проучите неговите условия. Всяка оферта пристига с дълъг списък от правила, в който се крие информация за начина на разиграване, какъв е максимумът на бонуса, има ли давност и прочее. Неизпълнението на една или повече от рестрикциите води до отнемане на бонус средствата и спечелените печалби чрез него. Дори при системно нарушаване на правилата, букмейкърът е в правото си да лимитира/ блокира достъпа на съответния потребител до последващи промоции.

Допълнителни съвети

Наличието на улесняващи инструменти е в полза на клиентите. Трябва да проверите бързо ли се одобряват фишовете, има ли възможност за залог с един клик и какъв е минимумът при залагане. Някои букмейкъри налагат праг от 0.25 лв., но други изискват по-висок облог за активиране на талона. Проверете в ревютата за оператора дали предлага Кеш-Аут и за кои маркети е достъпен. Това е помощна функция, която служи за затваряне на активни селекции. Други спомагателни инструменти са: “Създай залог” – за съставяне на едномачова комбинация, “Редактирай залог” – за промяна на текущ талон, “Залог с един клик” – за активиране на фиш с предварително избран облог.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
“Фигурин

Не пренебрегвайте ролята на Live залозите. Регистрирайте се в сайт, разполагащ с раздел “На живо”, в който се добавят възможно най-много събития. Прякото предаване и статистиката не са от първостепенно значение, но е по-добре за вас, ако ги има. Чрез тях следите развоя на мача в реално време и взимате решения на база показаното от двата отбора. Bet365 е сред букмейкърите с най-добър лайвстрийм, който излъчва футболни, баскетболни и тенис събития.

За Ивелина Димитрова

Прочети още

Бързи кредити -02

Имаш два или повече бързи кредита? Спести си излишните главоболия като ги обединиш в един! Ето как!

Днес бързите кредити са удобен и лесен начин да решите непредвидени финансови проблеми. Бързо попълвате …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *