Сайтът на Патрик Смитьойс ври и кипи. Защо ли социолозите се правят на ударени и не питат в анкетите си за него?

Нещо се случва извън окото на медиите и анкетните карти на социолозите. Задава се заплаха за мутрите, така че холандецът да се стяга – в нечий кабинет вероятно вече му се пише мръсен компромат

Докато всеки ден ни смазват с цунами от информация за коронавируса, за това как нещата тръгват опасно да излизат от контрол, докато валят всеки ден заповеди и цифри в тази посока с цел сплашване и диктаторски контрол на управляващата шайка, в България се случват и други неща. Засега далече от окото на медиите.

Влезте в сайта на българския холандец Патрик Смитьойс и ще разберете за какво става дума. Преди около месец той обяви, че влиза в политиката и започна да обикаля страната в изпълнение на този си амбициозен проект. С убеждението, че България и

българите имат огромен потенциал

да направят живота и страната си добро място за живеене. При всяка обява за среща със симпатизанти – примерно в Монтана, под нея се изсипва лавина от покани от всички краища на страната. “Видин е наблизо”, “А в Добрич – кога? Тук също е много красиво и също има какво да опазваме”, “А в другото кьоше на България – Странджа, кога”, “В Перник?” и т.н. Освен пожеланията за успех мнозина от коментиращите предлагат услугите си да помагат с каквото могат.

Напомня много на ентусиазма, завладял страната ни след като цар Симеон обяви, че влиза в политиката. Но има и една голяма разлика. През 2001 г. голяма част от народа възприемаше Сакскобургготски нещо като баща на България по наследство и по право. И поради това не се съмняваха в почтеността му. Разочарованието не закъсня. За да сме справедливи обаче трябва да кажем, че въпреки основателните критики към него, от всички правителства през този наш мъчителен преход, кабинетът на Симеон беше сред най-успешните, ако не и най-успешният. Най- малкото заради това, че по негово време България стана член на НАТО и ЕС, като важна

стъпка за освобождение от клещите на руското КГБ,

което и сега вилнее из страната ни. При Патрик е друго. През последните няколко години той се бори за няколко каузи. Такива, за които ги болят сърцата на не един и двама българи. Наблюдаваха го. И полека-лека с труд и постоянство той спечели доверието на много хора.

Както се подразбира, Патрик ще влезе с летящ старт в политиката, нищо, че социологическите агенции се правят, че не съществува и не питат в анкетите си за него. Дебнат го обаче големи опасности. Сегашните управници – царе на кражбите и активните мероприятия от сорта на Естонската афера,

ще направят всичко възможно да го орезилят

и да го изолират, за да не им пречи. А мотивът – Боко тиквата и калинките му не понасят умните и честните – бъркат им директно в здравето, застрашават грабежите им. Затова и впрягат ДАНС, НАП, КПКОНПИ, Гешев, разбира се, за да съсипват “враговете” си, за да им открадна бизнеса. Не се съмнявайте, че и сега се трудят в тази посока. Вероятно Смитьойс вече незаконно е подслушван и записван.

Но дори Патрик да е поредната илюзия мнозина ще гласуват за него въпреки това си опасение. Най- малкото, защото им се повръща от сегашните управници, повечето от които искат да видят осъдени и във затвора.

Вижте какво сме писали по-рано за Патрик Смитьойс


Патрик Смитьойс прави “Движение свободни” и издухва на изборите цялата сегашна мръсна политическа сган?

Движението ще види бял свят на 30 септември, пише българският холандец на страницата си във фейсбук

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Не е това, което си мислите, пише загадъчно в профила си Патрик Смитьойс. Той стана любимец на хиляди българи заради справедливите каузи, които защитава на принципа и сам войнът е войн.

Феновете на страницата му приемат с радост и нетърпение неясната новина и директно го питат: Партийка?
Патрик не отговаря. Ако обаче създаде своя партия и ако не се коалира с

шоумена, другарувал с разстреляни мутри Слави

Трифонов, който го беше поканил в неговата партия “Има такъв народ”, Смитьойс има огромен шанс да обере целия протестен вот на изборите за нов парламент. Повечето от почтените хора в България се ужасяват от мисълта такива като Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Ахмед Доган, Пеевски, Гешев, отново да яхнат държавата. На БСП младите тямат никакво доверие и слава на Бога!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За разлика от други, влизали досега в политиката отвън,

Патрик от години живее в България.

При гласуването на продажния закон за концесиите преди броени дни в последните секунди от предаването “Делници” на Николай Колев по телевизия Евроком, Патрик едва сдържа сълзите си заради този пореден

пладнешки грабеж от българските граждани.

Ако влезе в парламента и попречи на крадливите мутри – прасета като Пеевски, Гергов, Борисов и шайката им пак да си развяват коня, българските граждани ще спечелят.

Смущаващо е обаче това загадъчно: “Не е това, което си мислите”. Скоро ще разберем.

Вижте какво сме писали по-рано за Патрик Смитьойс


СЕДЕМ ТОНА злато е изнесла от България канадската фирма “Дънди прешъс” през миналата година. За България остават само срамните 2 %!

Трима различно оцветени министър-председатели единодушно участват в това чудовищно предателство

Припомняме, всичко започва от правителството на Иван Костов през 1999 г. , когато той дава на концесия златното находище в Челопеч на канадската компания “Дънди прешъс металс”. Според подписания договор концесионерът дължи на държавата смешните 1,5 на сто!!! концесионна такса. Толкоз. Останалите милиарди от тогава насам излитат от бедна България. Българският холандец Патрик Смитьойс неотдавна заяви в ефир, че зад Дънди прешъс” всъщност стоят българи. През миналата година “Дънди”се хвали с

Евелина Лютова

рекорден добив на злато – 7 тона,

след като започва експлоатация освен на мината в Челопеч и на тази в Ада тепе. Като – обърнете внимание, през миналата година от Ада Тепе е добивано злато и други скъпи съпътстващи метали само през половината от годината.

Патрик Смитьойс

“Особено впечатляващо бе производство ни в Ада Тепе, където мината беше отворена през юни, казва в отчета на дружеството Рик Хоус, главен изпълнителен директор на “Дънди”. Развълнувани сме от потенциала си за развитие”.


Към днешна дата (28.08.2020 г.) цената на ЕДИН ГРАМ злато у нас се търгува за 60,70 лева. На международните борси една тройунция пак към днешна дата върви 1927,9 долара при курс на американската валута също към днешна дата 1,667 лв. за долар (една тройунция е равна на 31,1034768 грама). Медта също е един от най-скъпите метали на световните борси. Освен това Дънди добива от рудата също така сребро, платина, паладий, общо над 40 полезни изкопаеми по данни на геолози. Смятайте!!! Разбирате ли за

какво национално предателство

става дума? В него участват всички правителства, като се започне от Иван Костов включително, на Сакскобргготски, Сергей Станишев и на Бойко Борисов в тандем с икономическите им министри – всички те са преподписвали анекси към концесията. И всички анекси са в полза на “Дънди”, не и на България. Все ръководители на държавата, които се държат като доказани предатели на българския интерес, на българския народ. Защо? Защото народът блее и не обръща внимание на някакви си там изпаряващи се милиарди. Нищо, че реално са негови – всеки български гражданин се явява съсобственик на подземните богатства. Дали? Но кой закон в България не е погазван, че да се надяваме, че точно този също няма да бъде брутално заобиколен.

Към 2018 година по официални данни печалбата на “Дънди” е над 30 милиарда лева.

Каква е тази концесия, която съсипва природата

на България, при което за концесионера отива дебел каймак, за българите остава съсипаната природа и бедността?

Може ли от едно такова богатство България да не получава поне половината? Представяте ли си някой петролен шейх само, защото не е разполагал със средства да разработи и пусне в експлоатация нефтения си кладенец, да го даде на концесия и за него от добива да остава само 1,5-2% от печалбата?

Това едва ли го има и в банановите републики.

На тези предатели трябва да им се търси персонална съдебна отговорност. Но още по-важно от това е да се предоговорят час по-скоро условията на концесията. Какво като е за 30 години? Да не е земетресение, ураган или комета, с които наистина не може де се преговаря?

Спим, блеем и позволяваме всеки ден да ни ограбват по всевъзможни линии. Припомнете си за американските електроцентрали, за “Софийска вода”, за задграничните торговски вериги, чуждите банки – всички те изнасят напълно законно с благословията на предателите на власт национално ни богатство. Прибавете към тях 11 милиарда ЕВРО всяка година, откраднати от мафията и корумпираните ни управници по данни на ЕК. Давате ли си сметка

колко всъщност България е богата?

И за какви чудовищни грабежи става дума? Професор Вълко Гергелчев преди години каза по телевизията как само през 2012 година печалбата на “Дънди” от Челопеч е била 1,5 милиарда ДОЛАРА, но са отчетени само 200 милиона долара! Грабеж на века!

Като падне Бойко Борисов от власт, което е неизбежно, още преди да се разследва откраднатото от него и мафиотското му обкръжение, някой родолюбив българин трябва да се заеме точно с това безнаказано изнасяне на богатство от България. Половината от парите на “Дънди” да оставаха в България у нас може светкавично да се въведе безусловен базов доход за всеки български гражданин. И тогава – елате да видите България и българите!

Патрик Смитьойс предупреждава, че се готви ново изнасяне на национално богатство по горната схема. “Дънди” се стяга да разработва златна мина и край Павел Баня върху територия от 150 хиляди декара! И това ли ще проспим?
Не трябва да ги оставяме на мира тези продажници!

Вижте какво сме писали по-рано за Патрик Смитьойс


Патрик Смитьойс: Зад канадската компания за добив на злато „Дънди Прешъс” стоят българи

Знаехте ли, че всеки български гражданин е съсобственик на разработваните полезни изкопаеми? Колко сте получили досега от печалбата на Челопеч за над 30 милиарда лева?

Зад канадската компания „Дънди Прешънс” стоят българи. Те нямат никъде другаде по света концесия за добив на злато и други полезни изкопаеми. Това сензационно заяви в предаването на Люба Кулезич по телевизия Евроком холандецът Патрик Смитьойс . Напоследък заради неотдавнашното прекръстване на родината му на Нидерландия, го представят като нидерландец, но самият той се представя като холандец.

Смитьойс заяви още, че при смяната на режима у нас през 1989 г. са изчезнали много важни папки. Недрата на България са пълни с безценни богатства, всички те са били много старателно проучени и описани. Тези папки са стотици, но са “изчезнали”, няма ги никъде, казва той. Проучването, за което говори,

не е теория на конспирацията,

а абсолютен факт. Някъде през 1985 г. България, която беше под строго технологично ембарго от Запада заради принадлежността си към съветския лагер, използвайки обходни пътища закупи на изключително висока цена уникална техника на “Хюлет Пакър” за геоложки проучвания от въздуха. Тя беше качена на хеликоптер, който за няколко години облетя цялата страна и маркира реалните местоположения на много полезни изкопаеми, потвърдиха наши източници. Когато говорим за ценни метали първото, за което се сещаме е златото. Но има и други, някои от които и много скъпи метали като сребро, титан, платина, мед, които “Дънди” добива от Челопеч. По експертни оценки досега заради смешните клаузи в концесията, дадена на “канадците”, България според експерти по сметки от преди две години е изгубила 30 милиарда лева. Към настоящия момент със сигурност милиардите са повече.

Сега по информация на Смитьойс на територията на страната са маркирани за даване на нови концесии 100 петна. Това означава, че

България ще бъде надупчена, а природата й съсипана.

Холандецът, който все повече сънародници признават, че е повече българин от много българи, се е захванал с поредната си кауза за спасението на природата и богатствата на страната ни.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

„Дънди” са взели нова концесия за добив на злато и други метали покрай природния оазис, каквато е Павел Баня, Старозагорско. Залъгват хората, че ще открият хиляди работни места, което не е вярно. Минното дело отдавна не е като едно време – влизаш под земята и копаеш. То вече е високо технологично. За минимален брой българи ще има работа като трактористи и шофьори. Останалите високи длъжности ще бъдат за хора отвън. Той е убеден, че всичко в околностите ще бъде отровено, в това число и минералната вода.

Окуражен е обаче в борбата си за спиране на поредната разруха в България, защото в Стара Загора вече е създаден инициативен комитет на млади хора, които мислят като него.

Той казва, че съвсем не е срещу разработването и добива на полезни изкопаеми. Но това първо трябва да бъде в полза на всеки българин, защото на него му се полага дял от всички подземни богатства. Какво е получил българският гражданин от експлоатацията на златото в Челопеч, пита риторично Смитьойс. Печалбите сега отиват само в ръцете на концесионерите. Докато това правителство е на власт,

концесии не бива да се подписват.

Макар че са го измислили вече чисто лобистки – който прави проучването, той печели концесията без конкурс. Какво проучване, пита Смитьойс, като напомня на изчезналите стотина папки с готови геоложки проучвания.

Раздадат ли се тези концесии това правителство ще подпише смъртната присъда на България. Правителството е като ламя, нищо хубаво няма се случи, докато е на власт каза Патрик Смитьойс. Той намекна доста мъгляво, че вече е готов да влезе в политиката, за да продължи да се бори за каузите за спасение на България. Можем да храним половин Европа, а сега себе си не можем да изхраним, каза българският холандец и показа разтърсващо видео за поголовната сеч и износ на букова дървесина от нашите гори.

За Елена Иванова

Прочети още

ivan-geshev_600x400

Народът победи! Румен Радев би шута на Иван Гешев, съд за Борисов ще има!

Тотален крах за Иван Гешев, вече никой не го иска! Американският край на Гешев Дните …

2 Мнения

 1. Богатствата на България трябва да останат в държавата и народа да живее и се ползва от тях подобаващо.
  Ако това което казва холандецът-българин управляващите, правителството да помисли за народа, а не за джоба си!

 2. Росен Радославов

  Уважавайте поне малко хората, които сме свидетели на грабителското управление на Сакскобурготски.

  А това е как дяволът чете евангелието. Цитат : кабинетът на Симеон беше сред най-успешните, ако не и най-успешният. Най- малкото заради това, че по негово време България стана член на НАТО и ЕС, като важна”

  Сакса няма нищо общо с приемането на България в ЕС и НАТО. Отдлено, че той не управляваше при приемането ни в ЕС. Други бяха тогава. Тригъзата ламя. И кабинетът на този изобщо не беше успешен. Доказва го факта, че партията му потъна в пета глуха веднага след като научихме с кого си имаме работа.

  Приемането ни в ЕС и НАТО се дължи единствено на труда на правителството на Иван Костов. Тогава беше направено всичко необходимо влизането ни в НАТО и ЕС да бъде необратим процес. Следващите ДВЕ правителства просто подписаха подготвеното от ОДС с мин. председател Иван Костов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *