Ето го Гибо Бейби, обявил живо чуждо дете за свое, умряло в катастрофа!

Едно момче, изглеждащо и от самолет като тъпичко и с мека китка, се изгаври по ужасяващ начин с живо чуждо дете.

Обяви го за свое и за загинало в катастрофа, като за по-убедително краде снимка на седемгодишно момиченце от мрежата.

Но понеже в този живот няма нищо случайно позната на родителите на детето попада на влогъра, разпознава момиченцето и информира таткото.

Родителите направо се побъркват,

Гибо Бейби - 2не могат да повярват, че това въобще е възможно и реално. Баща на момиченцето е пазарджишкият фотограф Стоян Георгиев. Брандирането на снимката на детето му с негово лого е ключът за разплитането на тази отвратителна измама.

Крушката си има опашка. Това е същото циганé, което преди време разгневи България с видеото си, в което яростно крещеше, че “вие българите трябва да умрете, да се изколите…” Службите го погнаха заради това и го намериха в Германия. Но тази опашка, както и в повечето житейски случаи, си има и друга страна.

Като ученик децата често са го пребивали, защото е циганче. А вероятно и заради сексуалната му ориентация. Родителите му са го спрели от училище заради побоищата. От Лясковец е, но засега се смята, че е в Германия при майка си. Това е само опит за търсене на мотив в гнусното му поредно престъпление, защото, както се вижда, не му е за първи път. Представя се в мрежата като Гилберт Стефанов, а също и Gibo Baby.

Вселенските закони си действат, независимо дали ни изнася или не – насилието ражда насилие. Това съвсем не е оправдание за

тъпоумната му последна изцепка.

Гибо БейбиПредишното му видео беше със страховити яростни закани към българите. Успокоителното е, че обикновено такива като него са доказани страхливци и се свират в миша дупка при първата опасност. Но всичко това само показва колко ни е болно обществото и какви китайски стени се настаниха у нас.

Ошашавените до разболяване родители са подали сигнали до служба “Киберсигурност” и Главна дирекция “Борба с организираната престъпност”. Днес бащата ще се срещне с началника ѝ Явор Колев. Таткото е успял да свали от мрежата всички доказателства за тази изумителна помия, които разбира се – вече са изтрити.

Родителите са подали жалба и в пазарджишката прокуратура.

Най-любопитното е, че Гилбърт в началото започнал да заплашва Стоян Георгиев със съд, когато таткото го хванал на линия в мрежата. Но скоро схванал положението си и започнал да моли да не го съдят, да се извинява, да съжалява. Обяснил, че взел точно тази снимка, защото момиченцето не му приличало на българче. А целта на занятието – да събере много лайкове.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Вярно е, че Гибо Бейби не е единствения, който се държи като безобразен дебил в тази държава, но много от тях не пречат на никого другиго освен на себе си. Опасно е обаче да си дебил, но да се мислиш за голямата работа. На такива мисли навеждат не само последните му действия, но и самото му видео с рапърски клип в Ютюб – „талантът” му може да те порази на място.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Елена Иванова

Прочети още

5g

Скандалната 5G мрежа тихомълком бързо превзема България, ще се изненадате колко са напреднали нещата

Човечеството бавно го превръщат в безмозъчни биоединици – достатъчно е само да работят и да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *