Николета Лозанова преди (+ гола). Топ ‘2021 стари и нови снимки и клюки

♠ Николета преди, като абитуриентка и по-рано ♠ Бременна, гола ♠ Подвизи в Инстаграм ♠ Голи снимки на Николета Лозанова ♠ Гола през 2015 г. ♠ На плажа ♠ В Playboy ♠ Скандално видео ♠ И през 2021 г.

Николета Лозанова се е отказала от диетите и смята да се подложи на операция за уголемяване на задника. Звездата искала да прилича на Ким Кардашиян, която е известна с големите си габарити. Това става ясно от пост в собствения профил на българската красавица в Инстаграм. Не става ясно дали това ще се случи у нас или в чужбина.
Такъв вид операции не са на голяма почит у нас, макар че има отделни моделки, които са се подлагали на нея. Някои от тях са слагали до 4 килограма биополимер в задните си части.
Лозанова от край време работи с пластичния хирург Ангел Енчев. Неотдавна с него раздаваше ваучери за пластични интервенции в клиника “Симетрия”, писа сайтът за новини от Средногорието и Карлово RNews.

Ето какво още сме писали за Николета Лозанова:

В продължение на 13 години Николета Лозанова неизменно присъства по страниците на жълтите сайтове и на малкия екран. Скандална и интересна, красива и богата, тя фокусира вниманието – за добро и за зло. По неин адрес се изливат тонове коментари и не всички – ласкави.

Николета се появява на сцената през 2006 г., когато става Мис Плеймейт. Оттогава тя задържа вниманието ту с любовните си истории с известни мъже, ту с разголени снимки, ту с екзотични пътувания.

Най-дълъг живот има историята за „бившата“ визия на днешната красавица. Нейни училищни снимки се публикуват за първи път през 2012 г. и до днес се предъвкват отново и отново.

Втората вълна компромати са снимки от „палавото“ минало на модела. Те се конфронтират с новия образ на сериозна жена и майка, който Ни Ло започва да гради в навечерието на 30-та си година.

Недоброжелатели на дразнещата с визия и скъп стил на живот Николета винаги са готови да подадат към жадните медии компрометиращи фотоси.

Стари снимки на Николета Лозанова

Перхидролена коса, чип нос, обикновени скули. На ученическите си снимки Николета е хубаво момиче, но в нея няма „уауу“. Виждаме, че хубостта й е природно заложена. Тялото е стегнато, добре оформено, генът си е казал думата.Николета Лозанова през 2019 година

Кой изрови снимките?

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Вината се хвърля върху неназовани приятели от родния град на плеймейтката Пловдив. Логично – тя е учила под тепетата и у първите й приятели и съученици са останали доста фотоси.

Само да вметнем, че „началото“ при Николета не е престижно. Тя произлиза от краен пловдивски квартал и учи в непрестижно квартално училище, намиращо се съвсем в края на града.

И така, ученическите снимки на плеймейтката се публикуват, защото те разбиват предположенията за естествена красота. Вижда се, че впоследствие жената се усъвършенства, изработва си стил. Сменя русото с черно, което е в пъти по-подходящо за нея предвид вродения й мургав тен. За носа казват, че е коригиран, скулите са подчертани. Жълтите сайтове радостно заключават, че Николета е минала през няколко пластични корекции на лицето си.

Какво от ученическите снимки е в полза на Лозанова?

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

От квартална хубавица тя се превръща с жена, която стриктно се поддържа, следи за вида и тялото си и полага усилия за тях. Фигурата й е подарък по рождение, но с годините тя става все по-перфектна.

Николета Лозанова през 2019 година
Младежката визия

С времето визията на Николета се освобождава от евтиния привкус и се оформя като съвършен плод на скъпи и висококласни услуги.

На какво се дължи разликата “преди и след”?

На финансите на богатите й любовници, злобно се коментира в жълтите статии. kliuki.net подчертава как „бузестата“ ученичка се превръща в истинска госпожа от висшите кръгове.

Естествено, има грозни коментари и от читатели. Била евтина, била като момиче на повикване, пишат под клюките. Подиграват я като „секссимволът на махалата“.

Още в текста: ♠ Бременност на Николета Лозанова ♠ Никол ♠ Ще има ли второ дете наистина ♠ Николета като рекламно лице ♠ Филип Плейн ♠ Домът на Николета Лозанова ♠ Личен живот ♠ Любовен четириъгълник ♠ Кристиано Роналдо ♠ В телевизията ♠ Черешката на тортата ♠ Лозанова през 2021 г.

Подигравки пораждат не само визията и неподходящото облекло от младостта на плеймейтката.  „Резилът съвсем не се изчерпва с това“, отбелязва Кlіukі.nеt и изкарва още младежки снимки. Николета позира в гората, позите й са предизвикателни. Сайтът я определя като префърцунена, със селски манталитет. Обръща внимание на пухкавото тяло с кичозни аксесоари. Тежък грим посред бял ден и сред природата.

Проблемът не е в пухкавото тяло, а в липсата на стил и класа. И проблемът не би бил липсата на класа, ако по-нататък в живота си Николета не претендира за такава.

Буди смях, тя си е такава. Гради имидж, но класата й „крещи“ от километри, продължава да налива сайтът в ред публикации. А после признава, че определенията са крайни.

Николета Лозанова през 2019 година
Още “преди” и “сега”

Естествено! Всеки има право да се развива и усъвършенства. Кой от нас не е смешен на пубертетските си снимки?

Евелина Лютова

Изглежда истински дразни не визията, а огромният скок, който демонстрира Николета. Смяната на класата, излитането към върховете, завинаги загърбила нискокачествения живот в краен пловдивски квартал.

И все пак доста коментирани в общественото пространство са

Пластичните операции на Ни Ло

Корекция на устните? Операция на носа? Редакция на брадата? Модификация на скулите? Цялостен тунинг?

Да, да и да, ако вярваме на клюкарските издания. Сайтовете изброяват 5 ключови корекции на много важни зони от лицето.

Очи и зъби, всичко е изкуствено, добавя pik.bg. И анализира: преди хирургията брадата е овална, после – ясно изразена. Преди лицето е обло, после – издължено. Преди носът е с чип връх, сега – идеално прав. Николета отрича да е подплътила силиконово устните си, но в младостта й те са доста по-тънки, всъщност нормални. Клепачите сега са идеални, а силиконът в бюста въобще няма защо да се коментира, продължава изданието.

Шокираща снимка, Николета „лъсна“ отпреди пластиките, пише вестникът на родния й град „Марица“. Няма много общо с днешната визия, се отбелязва в статията. „Преди“ тя е средностатистическо момиче, „сега“ – най-желаната българка.

А разликата са няколко операции + бoтoĸc и xиaлypoн (blіfе.bg). Така ли? Звучи леко елементарно.

В. „Марица“ ни информира колко струват подобренията по лицето на Николета по средни цени на пластичните хирурзи. Според изданието общата цена на корекциите е около 50 хиляди лева.

Николета без грим

Клюкарските статии леко се парират от снимки без грим, които периодично пуска красавицата. Тя качва фотоси в своя профил в Инстаграм – моменти от реалния живот, а не студийни пози. На тях виждаме как изглежда Николета сутрин, когато става от леглото или на излизане от банята.

Последните такива снимки от 2021 г. излязоха в края на април. Плеймейтката пусна снимки от Малдивите, където е на почивка с дъщеря си.

Повечето реакции бяха насърчителни – че тя заслужава да се показва в естествен вид. Но други реагираха: Не успях да я позная! Имаше подозрения за пластична операция на носа и скулите.

Николета като малкаНиколета Лозанова през 2019 година

Тази снимка е пусната в мрежата от самата Николета. Според нейния личен коментар, тя показва, че от малка си пада по позирането и снимките. А ние виждаме едно хубаво момиченце, с чисто лице и високо интелигентно чело.

А някои видяха колко малката Николета прилича на дъщеря си Никол. Абсолютно идентични!

Сестрата на Николета

Истинският ген на Николета доста добре личи и от снимките, където красавицата е до сестра си Велина. Наричат Велина хубавица и смугла красавица (HotArena.net), но преценете сами има ли разлика и в какво се корени тя.

Николета е по-малката дъщеря. Сестра й има един приключил брак и момченце от него. Тя, майката и бабата на плеймейтката живеят в с. Караджалово, където притежават магазин за хранителни стоки. Добри хора са и дават на съселяните си на вересия, разказва HotArena.net.

Николета Лозанова през 2019 година
Велина и Николета

Сайтът припомня, че стилът на Велина се дължи на Николета. По-малката, но и по-опитна сестра помага на по-голямата в определянето на стила и избора на дрехи.

Николета като абитуриентка

Следващият повод за критика към Николета е тази нейна визия от абитуриентския бал (flagman.bg). Лозанова много си падала по чалгата и успяла да възпроизведе типичната визия на фолкдива 1:1. Е, пресолила е, коментира сайтът, като визира купищата блестящи елементи по оскъдното облекло, екстеншъните и съчетанието на руса коса и мургава кожа, без да отбелязва щедрото показване на гола плът.

Николета Лозанова през 2019 година
На бала

Думата кичозен продължава да се спряга с името на Николета и по повод вида на нейни абитуриентки – момичета, на които тя помага благотворително за бала. Всъщност най-много критики отнася визията от 2013 г., докато момичето от 2015 г. е много харесвано. Ето техни снимки от бала.

Татуировките

Към 2010 г. плеймейтката има вече 5 татуса на тялото си. Един от най-известните представлява три орхидеи, изрисувани на място, където би ги виждал само интимен партньор. Ще пазят аромата си за моята голяма любов, казва Николета пред woman.bg.

Три години по-късно в „Къртицата“ Ни Ло разкрива още няколко татуировки. На дясната й китка тя призовава да й завиждат, на лявата пита дали я усещат и й вярват? Вдясно горе Николета обявява, че само Бог има правото да я съди. На гърба й пише “Don’t wanna miss“.

Според реплики от предаването, по тялото на красавицата има и други надписи, но не са за показване.

Голи снимки на Николета Лозанова

Тя не е притеснителна. Тя с удоволствие показва хубавото си тяло със стегната мускулатура и перфектна кожа. Ако желаете да я видите, само трябва да изпишете в Google името й + гола и ще видите и някои интимни подробности.

Гола през 2015 г.

Към тази година се появяват художествени кадри и по-разголени любителски снимки от нейни почивки.

На плажа, по бански

Морето е любим декор за голи снимки на модела. Ще я видим на плаща, край вълните, по бански, по монокини и почти без прикритие.

Много от тях има в профила й в instagram:

https://www.instagram.com/p/BZrQ7buB0mh/?utm_source=ig_embed

Много голи и разголени снимки на Николета (и дори на сестра й) се намират в сайта sportal.bg.

Фотосесия за Playboy

През септември 2017 г. Николета се снима за словенския Плейбой. Преди това тя прави подобни сесии за изданията в Сърбия и Унгария.

Най-важното участие на модела обаче е на корицата на юбилейния брой на българското издание, с което то отбеляза 15 г. от началото на своето съществуване. Изборът на Лозанова бе реверанс, който и тя коментира във фейсбук с думите:

Еднодневки, мераклийки, късметлийки, но само една е легенда…

Благодаря за признанието, удоволствието е взаимно!!!

Колекция от секси снимки във видеото:

Скандално видео?

То може да се види във vbox7. Обявява се като любителски клип с участието на Андреа и Златка Райкова + Ни Ло. Дамите си разменят ласки и свалят оскъдните си дрехи.

И през 2019 г.

Сякаш нищо не се променя. Години, след като всичко по Ни Ло е обществено известно, продължават „разкритията“. Излизат нови и нови кадри. В края на март kliuki.net отново припомня, че Николета е образ, а не реалност. Сайтът пуска снимки, от които си личи, че краката на модела не са толкова дълги, колкото се представя на обработените снимки. И го доказва със следното сравнение:Николета Лозанова през 2019 година Николета Лозанова през 2019 година

За Великден 2019 г. Лозанова пусна нова порция снимки по бельо и бански от СПА-почивката си в Сапарева баня. Тя е снимала по халат и половинката си Ники Михайлов, за да се види, че и той я придружава на неспецифичната за нея ваканция на родна земя. Иначе плеймейтката обича да почива на екзотични места. Миналия април (2018) тя беше на Малдивите.

Дори и у дома, Николета умее да фокусира вниманието върху себе си. Вместо да си покаже великденската трапеза и козунаците, тя се показа в лукс и размазване от удоволствие в СПА-хотел.

Първа бременност

Никол Божинова, дъщеря на футболиста Валери Божинов. Родена е на 1 април, зодия Овен.

Днес (2019 г.) тя има навършени 7 години (родена е през 2012 г.).

Много е хубава, нежна, доста прилича на майка си. Двете често подчертават приликата, като се обличат в еднакви дрехи.Николета Лозанова през 2019 година

Източена, слаба, Никол от малка обича движението и физическите упражнения. Снимките от Малдивите показват, че детето упражнява йога.

Николета и Никол

Най-голямото им шоу са партитата за рождения ден на малката. Винаги са пищни, тематични и с много гости. Тази година Никол бе Алиса, миналата – Барби. Стрували в хиляди.

Ще има ли второ дете наистина?

Николета Лозанова – бременна. С такива заглавия ни впечатляват периодично. Още отпреди 4-5 години започва очакването, че плеймейтката ще стане майка за втори път.

В началото Николета сама дава повод за предположения, когато казва през сп. Love Style, че би водила предаването си („Папараци“) и бременна. По-нататък тя директно споделя, че желае отново да роди.

През 2018 г. очакванията за втора бременност са свързани с връзката на Николета с вратаря Ники Михайлов. Миналата пролет излизат уж сигурни данни, че събитието е факт. Николета е заснета пред столична клиника, набедена, че в нея раждат звездите. Сайтовете броят, пресмятат и й дават трети месец.

Засега второто дете е само желание. Готова съм за него, казва наскоро Николета и добавя, че този момент наближава.

Николета е с Ники Михайлов от есента на 2016 г.

Рекламно лице

Николета Лозанова често е критикувана, че е футболна съпруга“, която живее на гърба на мъжете си. Но тя и сама заработва добри пари. Красавицата е едно от най-добре продаваните рекламни лица в България и не само.

Доказателство за успешността й е фактът, че някои нейни клиенти се обръщат повторно към услугите й. Пример за това е марката от модата Mon Cher.

В портфолиото на модела са вписани кампании за Cavalli, Nicole Oliver & Rebecca, Clichе, Bayer, Enigma, Premium Car, Modera, Водка Flirt и

Филип Плейн (Philipp Plein)

Николета стана лице на модна линия на дизайнера през 2016 г. Спортната й фигура пасна на колекцията му Sport.

Домът на Николета Лозанова

В дома й влезе камера през 2013 г., в рамките на „Поверително от NL“. Лукс за 1 млн. $, написа kliuki.ws. Апартаментът на футболната съпруга се оказа с площ от 232 кв.м., обзаведен в бяло и цвят шампанско. Дворът е малък – едва 100 кв.м., но китен.

Апартаментът е в комплекс със СПА, басейн, фитнес и денонощна охрана.

Ето кадри от дома, в който Николета живее с Валери Божинов.

През 2017 г. Николета се нанася в друг апартамент – в този на Ники Михайлов. Половинката е сменена, а с нея – и домът (senzacia.net).

Личен живот

Любовният живот на Ни Ло се описва накратко с думите

Любовен четириъгълник

В него участват футболистите Валери Божинов и Николай Михайлов + фолк-певицата Алисия.

senzacia.net съумява най-кратко да обобщи ротациите между четиримата. В началото на кариерата си Ни Ло има кратка връзка с Ники Михайлов, но той я прекратява.

Според клюките, Николета се хваща с приятеля му Валери Божинов за отмъщение. Когато забременява, Божинов оставя Алисия, от която има син, и се жени за плеймейтката (2011 г.).

Следващият партньор на Алисия е Ники Михайлов, който поема грижите за Валери Божинов – младши.

Малко по късно двете двойки се разделят. Николета отново се събира с Ники Михайлов. Жълтите сайтове пишат, че плеймейтката винаги го е обичала безумно.

Сапуненият сериал би бил пълен, ако Валери Божинов се бе завърнал към Алисия. За щастие порочният кръг е прекъснат – футболистът е със сръбкинята Биляна Дол.

С Кристиано Роналдо

През лятото на 2018 г. в. Монитор публикува преводен материал на италиански сайт, в който се изброяват всичките 26 жени от „харема“ на Кристиано Роналдо. В списъка на португалския ас се открива и Николета Лозанова.

Сайтът МСН, който минава за сериозен, посочва кратка афера между звездата на „Ювентус“ и Ни-Ло, случила се през 2016 г. Нашата хубавица обаче се води в графата „непотвърдени“ авантюри, вероятно защото е сред най-кратките.

Николета Лозанова през 2019 година
Николета с фризьора си или провокация?

Николета Лозанова в телевизията

Кариерата на Николета започва от конкурса Мис Плеймет и спечелването на титлата през 2006 г. Три години по-късно красавицата влиза в телевизията и досега тя по някакъв начин присъства на малкия екран.

Първата й изява е през 2009 г. във VIP Dance. Представянето й с партньора Найден се определя като слабо и те напускат преждевременно танцовия формат.

Следващото запомнящо се участие е

При бабите джуджета

През 2011 г. „Отечествен фронт“ показва реалити, в което Николета Лозанова гостува на бабите в с. Ресилово. Тя идва от Милано и попада в приключение, в което кара каруца, пържи яйца и т.н.

Целта ни е да се забавляваме, обяснява интереса към бабите с ръст на джудже Мартин Карбовски. Охрана на Николета в това реалити е Ванко 1.

През 2013 г. Ни Ло участва в реалити форматът „Къртицата“. Тя влиза в предаването като съпруга на Божинов. Участието й отново е прекратено преждевременно, но този път по желание на плеймейтката. Във фейсбук тя споделя, че е успяла да преодолее страховете си и се чувства като победител.

В следващата една година тя е водеща на „Поверително от N.L.“, излъчвано по TV7.

През 2014 г. минава към „Папараци“ по бТВ, отново като водеща. На екран остава до 2017 г.

“Черешката на тортата”

Николета се включва в кулинарното шоу “Черешката на тортата” през 2011 г., когато е все още млада булка – младоженка. Тя готви в първия сезон на реалити формата, еп. 63.

Менюто включва нещо като руска салата, но без колбас, ордьовър шункови рулца, за основно – пилешко филе с топени сиренца и плодов десерт на основата на ананас.

Гости и съперници на Николета са Карбовски, Азис, рапърът Ванко 1 и бохемът Петко Димитров.

Николета Лозанова през 2019 г.

По всичко личи, че годината ще е щастлива. Тя си го пожелава и го очаква. Подпечатва го в първите минути от 2019 г., като пише в Инстаграм, че

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

мечтите й се реализират безлимитно

Животът й е като глава от книга, която чака да бъде написана. Николета не изпреварва събитията, а очаква най-доброто и е готова за него.

Николета гори в страст към Ники Михайлов. sportlive.bg съобщи, че за Св. Валентин си е татуирала в негова чест думите: Белязана в сърцето и в душата ми… и още две изречения, завършващи с честитка за празника.

Април носи на Ни Ло прекрасна ваканция на Малдивите. Тя събира тен в прекрасна обстановка, както виждаме на снимките в Инстаграм.

А работа? fakti.bg пише, че Николета вече е по-богата и от Ники Михайлов. Ако някога е разчитала на гаджетата си да й осигуряват добър стандарт, сега моделката продава бельо и бански, с което печели солидни суми.

И накрая: Николета под прицела на “Папараци”

Накрая нека нахвърляме и няколко бързи

Последни клюки от юни 2019 г.:

Ако не ви се четат, използвайте таблицата на съдържанието по-горе, за да навигирате из текста:

Почивка в Дубай без Валери Младши
Валери Божинов и Никол
Валери Божинов и Никол в Дубай, но без Валери Джуниър

Николета и Валери Божинов разпространиха свои снимки от почивка в Дубай, където са от началото на месеца заедно с щерка си. Поводът бил Денят на детето. Злобари са се разписали под поста в социалните мрежи, като коментарите бързо-бързо са били заличени. Питали са къде е Валери Младши и няма ли и той празник?

Ни Ло се ориентира към левите либерали?
Николета Лозанова либералка?
Николета Лозанова става лява либералка от “Демократична България”?

Лозанова се е изявила като една лява либералка от “Демократична България” и е подкрепила гей прайда. Пуснала се е на снимка с костюмче с цветовете на дъгата, през което ѝ се вижда долната част от гърдите. Малко след това в коалицията “Д. България” избухна скандал, при който се постави началото на разделението между либерали и консерватори вътре във формацията.

Тежка присъда
"Папараци" с Николета Лозанова е било осъдено
Предаването “Папараци” с Николета Лозанова е било осъдено на първа инстанция

Бившата зам.-министърка Гергана Паси е съумяла да осъди предаването “Папараци”, но което Ни Ло беше водеща преди 4 години. По-точно са си го отнесли фотографите, които са я следили. Следенето е забранено по Конституция и всеки, който го практикува без да е оторизиран за това, може зле да си изпати. Лозанова не е пострадала от атаките на г-жа Паси.

За Радост Ангелова

Прочети още

мистична любов актьорски състав

Филмът: Мистична любов: Актьорски състав, сюжет и клюки

♠ Основа на “Мистична любов”: митът за Вишвамитра и Менака ♠Главните роли ♠ Акшай Мхатре …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *