[НОВО 2020] Безплатен египетски хороскоп за дами. Адски точен, чак плаши!

♠ Египетски хороскоп 2020 (точен!) ♠ Египетски зодии, с какво се различават ♠ Календар с дати на зодиите ♠ Как да си гледам?

Още в текста: ♠ Съвместимост между египетските зодии

Как да си гледам?

Ако искате да узнаете скритите си качества и потенциали, изберете от падащото меню по-долу датата и месеца на раждане, например: 17 април, ако сте родена на този ден и ще видите своя Египетски хороскоп 2020.

Важно: Ако сте доволни от хороскопа, ако намирате, че ви е познал, дайте ни да разберем! Споделете публикацията с бутоните по-долу и оставете коментар във формата за коментари. Така ще ни насърчите да правим още такива хубави гадания. Ако ли пък смятате, че хороскопът е неверен или откриете някъде грешка в него, също не пропускайте да оставите коментар, за да можем да се поправим!

Внимание! Хороскопът, който предоставяме, е за жени и включва потенциали за любов, връзки и семейство.

Египетският мистицизъм е на хиляди години. Древните хора боравили с тайни знания и общували със същности от фините светове. Живеели примитивно, но разчитали плетеницата на живота с поразяваща проницателност.

Предсказанията на жреците пораждали дълбок респект, понякога и ужас. Защото те винаги се сбъдвали, сякаш прочетени от книгата на живота.

Хороскопът на египтяните от миналата ера и западната астрология нямат допирни точки.

Древните зодии, съставени край река Нил, по-фино разграничават човешките характери. В един календарен месец може да попадат от две до четири зодии.

Например двама души, родени през януари и септември, може да се окажат от една и съща зодия, а други, родени на съседни дати – от различни.

Египетските зодии са наречени на най-мощните богове. Египтяните вярвали, че боговете „отговарят“ за определени хора, придават им определени качества, даряват ги с тайни познания, влияят им по свръхестествен начин.

“Фигурин

Нещо повече, според Египетския хороскоп и хората, които са го изповядвали и ползвали, всеки човек, включително и всяка жена, носи в себе си един Бог. В зависимост от датата на раждане в календара се определя и кой бог живее в дадения човек. Самите египтяни са били много светнати в областта на зодиите, хороскопите и астрологията. Според някои учения тяхното време се повтаря в наши дни, но в променен вид.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Ние също започваме да се интересуваме от хороскопи, след като през Средновековието те са били абсолютно забранени. Но вече развитието ни става съзнателно. Съзнанието ни не е съноподобно като това на египтяните, а всичко минава през мисълта. Затова и Египетският хороскоп става все по-актуален в края на Двайсети век и началото на Двайсет и първия.

Египетски хороскоп 2020 зодии
Египетски хороскоп 2020 зодии за жени

За Ивелина Димитрова

Прочети още

Трепетник, Трептене на окото, Играе ми лявото око,

Трепетник за ляво око, дясно око, вежда, клепач

Ако ти трепти дясната вежда какво означава? Играе ми лявата вежда. Трепетник за дясно око …

Едно мнение

  1. Доста точен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *