[ВИДЕО!]: Тайната на американските комунисти, която те не биха искали да знаете!

Видео на тема “Ще успеят ли американските комунисти? Застрашени ли са САЩ от левите движения?

Вижте цялото видео ТУК (а по-долу и текста, който го обяснява):

Моята позиция спрямо бунтовете на екстремистите в САЩ. Дълбоко съм убеден, че въпреки ексцесиите екстремните левичари (нека да ги наричаме с истинското им име: комунистите!) нямат никакъв шанс да съсипят Америка, да окрадат богатствата на богатите, да си устроят кърваво пиршество и вакханалия на комунистическата бесовщина, каквато по естеството си представлява комунизмът.

В Америка, слава Богу, има огромно критично мнозинство от влюбени в свободата и реалистично мислещи хора, т.е. от хора, привърженици на свободния пазарен строй (т.е. на “капитализма”, това е марксистко-комунистически термин), които са социалната база за могъществото на САЩ.

Тези именно нормални и свободолюбиви хора никога няма да позволят Америка да бъде съсипана от комунизма, няма да позволят комунистите да си устроят своята кървава оргия в САЩ. Самият живот, принципите на самото битие, иначе казано, самият Бог е против комунизма и по тази причина това уродство няма шанс в страни като Америка, където, повтарям, нормалните, способните, умните, разумните, работливите хора са мнозинство.

Склонните към паразитиране, т.е. мързеливите и завистливи хора (искащи да смучат незаконно ресурс от другите, т.е. да крадат чуждите богатства!), каквито по естеството си са комунистите, нямат никакъв шанс в свободолюбиви страни като Америка.

За жалост обаче те имат голям шанс в страни като нашата, в които комунизмът е нанесъл своите поражения върху душите на мнозинството, което по тази причина не разбира свободата и смята, че може да се живее по комунистически, т.е. с кражби, с лъжи, с паразитиране за сметка на държавата и пр.


Още по темата:

Няма да повярвате! Топ световни козметични марки

Чистят от етикетите всички думи избелващ, изсветляващ, бял

Расизъм, САЩ, комунисти

Думата негър е табу в САЩ от десетилетия. И какво от това, нещо променило ли се е? Убийството на Джордж Флойд отговоря на този въпрос
“Демир

Най-големите в света козметични гиганти като Unilever, L’Oreal, Johnson & Johnson започват да чистят от етикетите и упътванията на продуктите си всички думи от рода на избелване, изсветляване, бели, бяло.

Да се чуди човек като какви недвусмислени и разбираеми синоними биха избрали например за

избелващите пасти за зъби,

които със сигурност използват и милиони цветнокожи по света.

Предприетите спешни промени са в отговор на ескалиращото напрежение на расова основа след безсмисленото и

безмилостно убийство на цветнокожия

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Джордж Флойд в Щатите. След него в САЩ, а и в много други страни, буквално избухна и ескалира все повече движението “Животът на чернокожите има значение”.

Господ очевидно ни е създал с толкова различни физиономии и цветове, за да провери колко ни е акъла. Но човечеството непрестанно доказва, че не е за вярване, че хилядите години цивилизационно развитие май е само механично и техническо, но не и морално и етично. Факт е, че до неотдавна, пък и сега на много места по света, едни

хора експлоатират като роби други хора,

третират ги като добитък, убиват ги като добитък. Убийството на Флойд не може да не бъде порицано. Но за да избухнат такива бунтове, съпроводени с разрушения, погроми и разграбване на магазини, има нещо още по-голямо. Несправедливост е клокочила приглушено дълги години. Капакът на този врящ казан отдавна е подскачал от напиращата пара преди да изгърми с трясък.

Тези промени на козметичните компании меко казано са смешни. Но за да ги правят шефовете им, очевидно е абсолютно наложително, най-малкото пазят се от бойкот на чернокожи клиенти, а това пък означава спад на печалбите им.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Ами какво ще правят производителите на перилни препарати? Как например ще ни обясняват етикетите им кой от тях е за бяло, кой за цветно пране? А белините? Ами белите платове за булчински рокли? А традиционното българско бяло саламурено сирене как ще бъде прекръстено?

То ако с прекръщаване се решаваха болезнените отношения между различните раси досега да сме забравили проблемите. От десетилетия в САЩ е табу думата негър, заменена е с цветнокож. И какво от това?

За Елена Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *