Лидерът на Китай Си Дзинпин: Ще залича САЩ от лицето на света!

Си Дзинпин е категоричен, че ако трябва, ще открие Трета Световна война, но САЩ ще си платят за всички грехове!

Лидерът на Китай Си Дзинпин обмисля варианта да воюва с Америка. Това става ясно от различни медии в азиатската държава.

Дзинпин вярва, че Китай е готов да бъде номер 1 в света и скоро ще направи опит да го постигне. Засега единственият вариант за това е чрез война със САЩ, тъй като “янките” няма да се дадат без бой.

Китай е държавата с най-голям бюджет за отбрана. Само за последната година Си Дзинпин е е похарчил 1,355 трилиона юана за армията си. Това се развнява на 152 милиарда британски лири, пише Труд.

По всичко личи, че Китай се готви за мощна битка и тя по всяка вероятност ще е срещу САЩ. За целта Си Дзинпин иска да привлече на своя страна Владимир Путин и заедно с Русия да заличи Америка.

si-dzinpin_600x370
Си Дзинпин погна Америка

“Имам всички шансове да се превърна в човека, заличил САЩ като държава. Можем да ги победим в пряк дуел, те не са много силни. Дори и с цялото НАТО да ни дойдат, ние пак ще ги бием”, смята комунистическият лидер на Китай.

В Америка добре осъзнават какъв облак е надвиснал над главите им и това е причината Джо Байдън да омекне така спрямо Путин. Вече приказва с уважение към руския лидер, тъй като е наясно, че ако Путин се съюзи със Си Дзинпин в една война, със САЩ е свършено. Американците дори са склонни на компромиси спрямо Русия, само и само да я откажат от съюз с Китай.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Прогнозите сочат, че до 5 години Китай ще е лидер в икономиката в световен мащаб. Си Дзинпин обаче очевидно не иска да чака, а смята да удари пръв, залагайки на изненадата. Това най-вероятно ще се случи по море, тъй като китайците вече са номер едно и във военноморските сили.

За Михаил Здравков

Прочети още

borisov_600x400 (2)

Шизофреник ли е Бойко? Най-болни, най-бедни и най-неграмотни, а той се гордее!

Бойко Борисов се хвали наляво и надясно какво е направил за България, но фактите за …

Едно мнение

  1. Симеон

    говориш гл упости.Знаеш ли що е комунизъм и що е комунист.Виж в света кадето е имало такъв режим каква икономика са имали.Няма нищо общо с нашата страна.Тука все още управляват чеда на тази българска партия.Системата наш човек ,калинка но е от партията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *