Zelen sertifikat 01

Димчо Димов: 12 млрд. са причината да не падне Зеленият сертификат!

Наистина ли отвън ни нареждат да имаме ли зелен сертификат или не? Толкова ли е зависимо правителството, че не може само да реши толкова важен за хората въпрос?

Здравният министър Асена Сербезова обяснила на срещата с протестиращите против зеления сертификат и безобразията с тестването на децата, че “имаме поети ангажименти към европартньорите, спазваме определени разпоредби” и няма как, това ще продължи…

Думите са на зам. председателя на „Възраждане” Цончо Ганев от снощи след срещата на протестиращите със здравния министър и днес е повторил същото в парламента.
Значи цялата работа с “пандемията” е ангажимент, поет от държавата ни към европейските ни партньори. Кой ги е поемал, на какво основание ги е поемал, с каква цел и с какво право, се питат хората в интернет.

Още в края на ноември култовият автор Димчо Димов разкри каква е тази зависимост. Неговият коментар освен на стената му, беше качен и на сайта “От Извора”, където придоби голяма популярност.

Планът за възстановяване и устойчиво развитие е кулминацията на така наречената пандемия, която беше организирана, за да се стигне до момента, в който тая фашистка машинация да бъде представена на умишлено доведените до икономически банкрут държави. Това пише Димчо Димов. Всичко друго е прах в очите на наивните. Целият цирк с вируси, болести, болни, грижи, маски и прочие беше организиран с идеята за налагане на тоя „план“.

Защо всички мълчат и не казват какво са се разбрали със своите господари от Европа? Всъщност много хора сигурно не правят връзката, но в България се очаква да пристигнат 12-13 милиарда лева през следващите 6 години. Те са уж за възстановяване от щетите, които пандемията е нанесла, а всъщност са за компенсиране на срива в икономиката, предизвикан от локдауните и зелените сертификати, заедно с останалите мерки.

На всички е ясно, че тези пари ще бъдат напечатани и ще бъдат дадени на съответните правителства още топли-топли, както излизат от печатницата. Това неминуемо ще доведе до повишаване на цените на всичко, както обикновено се случва, когато се печатат много пари без покритие. Така че народът ще изплати тези средства до стотинка и с лихвите, като си отделя от залъка. Когато всичко стане по-скъпо, хората ще започнат да ядат по-малко качествени храни, да си купуват по-малко дрехи и техника и по този начин чрез ограничения ще “върнат”, така да се каже, парите на своите господари.

От друга страна нашите управници отсега потриват ръце как ще харчат тези пари в името на народа, за да се възстанови той от мерките и ограниченията на бизнеса, които самите те му наложиха. Затова и го пазят в тайна, да не би да се развали далаверата. Но защо и от “Възраждане” се правят, че не разбират каква е целта на мероприятието? Да не би и те да разчитат на тези пари? Или пък просто са пропуснали статията на Димчо Димов? Затова и правим това видео, за да може тази гледна точка да не се пропуска и да се има предвид по време на срещата в петък с премиера Кирил Петков.

Целия текст можете да чуете в това видео:

Цялата статия можете да прочетете на сайта “От извора” тук.

“Демир

***

А това е наша по-стара статия от 24 април 2020 година за това, как на здравния министър беше дадено правото да обявява локдауни и да въвежда сертификати, без да се допитва до народа и неговите представители.

Властта в настъпление: Иска заповедите на здравния министър да станат ЗАКОНИ!

Отнемат ни една по една човешките свободи, както е тръгнало като нищо могат да суспендират и Конституцията

Кабинетът Борисов умува как да направи заповедите на Кирил Ананиев ЗАКОНИ. Това е същият наш роден министър на здравеопазването Кирил Ананиев, който днес издава заповед за едно, а като преспи и се събуди на другия ден – точно обратното. Ще се удавим в Закони както е тръгнало.Pr 1

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

И това се стягат да го вържат с обмисляната отмяна на извънредното положение. Но както се разбира

Няма да отпаднат всички ограничения.

За онези, които ще останат – нови закони. А си има отдавна написан с много подробности и обмислен от много гледни точки Национален план за противодействие срещу грипни епидемии. По оценката на лекаря с дългогодишен опит Стойчо Кацаров предписанията и отговорностите, както и координацията на различните ведомства и учреждения, са много смислени и напълно изпълними. Той изразява позицията си публично в качеството си на ръководител в момента на Центъра за защита на правата в здравеопазването. Бил е и зам.- министър в здравното ведомство.

Все повече хора започнаха

Дълбоко да се съмняват в реалността на епидемията

от #коронавирус. И по-точно в мащабите й и дали може да бъде окачествена като епидемия. Според д-р Кацаров броят на заразените и починалите дори за вестникарска публикация не са годни. А що е епидемия – учените отдавна са се произнесли кога точно такава е налична.

Напоследък хората започнаха все по-ясно да различават манипулациите, които ни се внушават от най-високо равнище чрез страх и пиар хватки. И осъзнават как ни се отнемат все повече най-обикновени човешки права. Няма управленец на тази Земя, на който да не му капе балсам на сърцето от покорната, сведена глава на народонаселението.

И сега с разни ненужни закончета си уреждат безметежното властване до безкрай. Не само заради нагона власт, но чрез тях сега събират от хората

Несъразмерно големи спрямо “прегрешенията” глоби.

А нали пак ще дойде зима, ще има нови грипни вълни? Тогава – пак под “домашен арест” ще живеем?

Евелина Лютова
Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Както е тръгнало, са на път да суспендират и Конституцията. Хора, отваряйте си очите! Защото няма истинско човешко щастие без свобода!

Както каза не без да му дават повод от страна на правителството президентът Румен Радев: “Безконтролната власт ражда цинизъм”.

За Елена Иванова

Прочети още

Vinarski regioni 02

Откриване на винарските региони на България: Пътеводител за най-добрите лозя

България е страна с дълга и богата история на винопроизводството, датираща от дълбока древност. Днес …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *