Властта в настъпление: Иска заповедите на здравния министър да станат ЗАКОНИ!

Отнемат ни една по една човешките свободи, както е тръгнало като нищо могат да суспендират и Конституцията

Кабинетът Борисов умува как да направи заповедите на Кирил Ананиев ЗАКОНИ. Това е същият наш роден министър на здравеопазването Кирил Ананиев, който днес издава заповед за едно, а като преспи и се събуди на другия ден – точно обратното. Ще се удавим в Закони както е тръгнало.

И това се стягат да го вържат с обмисляната отмяна на извънредното положение. Но както се разбира

Няма да отпаднат всички ограничения.

За онези, които ще останат – нови закони. А си има отдавна написан с много подробности и обмислен от много гледни точки Национален план за противодействие срещу грипни епидемии. По оценката на лекаря с дългогодишен опит Стойчо Кацаров предписанията и отговорностите, както и координацията на различните ведомства и учреждения, са много смислени и напълно изпълними. Той изразява позицията си публично в качеството си на ръководител в момента на Центъра за защита на правата в здравеопазването. Бил е и зам.- министър в здравното ведомство.

Все повече хора започнаха

Дълбоко да се съмняват в реалността на епидемията

от #коронавирус. И по-точно в мащабите й и дали може да бъде окачествена като епидемия. Според д-р Кацаров броят на заразените и починалите дори за вестникарска публикация не са годни. А що е епидемия – учените отдавна са се произнесли кога точно такава е налична.

Напоследък хората започнаха все по-ясно да различават манипулациите, които ни се внушават от най-високо равнище чрез страх и пиар хватки. И осъзнават как ни се отнемат все повече най-обикновени човешки права. Няма управленец на тази Земя, на който да не му капе балсам на сърцето от покорната, сведена глава на народонаселението.

И сега с разни ненужни закончета си уреждат безметежното властване до безкрай. Не само заради нагона власт, но чрез тях сега събират от хората

Несъразмерно големи спрямо “прегрешенията” глоби.

А нали пак ще дойде зима, ще има нови грипни вълни? Тогава – пак под “домашен арест” ще живеем?

Както е тръгнало, са на път да суспендират и Конституцията. Хора, отваряйте си очите! Защото няма истинско човешко щастие без свобода!

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Както каза не без да му дават повод от страна на правителството президентът Румен Радев: “Безконтролната власт ражда цинизъм”.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Да пресметнем: За десет години мафията, начело Борисов, открадна от народа 220 милиарда лева!!!

А мутрите се опитват заради народния гняв да отстранят и вкарат в затвора президента Румен …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *