Колко дълго се пие Уринал Акут? Как се приема? Мнения. При цистит, гъбички и др.

Прием на Уринал Акут при гъбички. Колко дълго се пие? Мнения. Уринал Експрес. Уринал Дринк. Как се приема при цистит? Сироп за деца. На прахчета. Уринал Медикал.

Още в текста: Уринал Акут като лекарство при остър и хроничен цистит. Странични ефекти. Прием. Дава ли се на деца и как? Цена. Ципрофлоксацин. Червена боровинка. Монурал. Левокса. При уретрит

Високата скорост на „експрес“ Уринал Акут

Уринал Акут. Едва ли може да се даде по-подходящо название на препарат, чиято съдба е да стане изключително популярен, заради една от най-популярните инфекции в човешкия организъм – на пикочните пътища.

Името Уринал Акут е толкова точно, колкото е точен терапевтичният ефект на хранителната добавка. Толкова е ясно вложеното в наименованието значение, че обяснението му е излишно.Колко дълго се пие Уринал Акут? При цистит, гъбички

И все пак: Уриналният тракт няма дълго да е възпален! „Уринал Акут“ изчиства внезапния и силен дискомфорт по пикочните пътища с ефекта и скоростта на суперекспрес.

„Цистит“ – началната „гара“, и още…

Уринал Акут свързваме най-често с наличието на цистит. Не само защото масираните реклами са ни бомбардирали: „Често уриниране? Парене? Болки? Бърз ефект още първия ден – с Уринал Акут!“. А защото в действителност „бомбата“ Уринал Акут взривява и изчиства всичко, което е причина за цистита.

Циститът, който най-често се причинява от бактерията Escherichia coli, но може да възникне и на вирусна или гъбична основа, е познат на около 80% от всички жени – научаваме от световната здравна статистика. Затова най-често срещано заболяване на уриналния тракт е добре да знаем:

Циститът е възпаление на стената на пикочния мехур, но много често – по съседство – е възпален и пикочният канал (уретрата), тоест, имаме цистоуретрит.

Жените (па анатомични причини) страдат по-често в сравнение с мъжете.

40-годишната възраст при дамите е на-уязвима, не че циститът не застига и по-млади, а и доста по-зрели жени.

Мъжете – в по-напреднали години, са податливи на цистит, вследствие на евентуалните си проблеми с простата. Заради аденом на жлезата урината се задържа в пикочния мехур – условие за възпаление.

“Фигурин

Не се предава по полов път. Симптомите на цистита – парене, болка и чести позиви за уриниране – могат да се появят при активен секс, но причината е все същата: възпаление на пикочните пътища!

Циститът често се държи доста нахално. Изгонили сме го, но не щеш ли – ето го пак на „вратата“. Един до болка познат натрапник, който сме искали да забравим – но не, парещите спомени се връщат!

Циститът не знае какво е това имунитет! Но пък знае кой може да му партнира надеждно. Уринал Акут!

Циститът понякога е директно свързан с бъбречни проблеми. Те пък сигнализират за пиелонефрит или нефрит. Това вече са заболявания, при които Уринал Акут ще е в подкрепяща роля на конкретно предписани медикаменти. Но пък ще съдейства за по-бързо оздравяване.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Двупосочна зависимост има между цистита и бялото течение.

След като се установи конкретното влияние, и ако то идва от бялото течение, няма да мине без прием на ципрофлоксацин, например.

Да не се пренебрегва допълващата функция на Уринал Акут, защото той усилва ефекта на антибиотика и осигурява известна резистентност.

Всички форми на Уринал (заради червената боровинка) е добре да приемаме с голямо количество вода – към 2 литра за денонощие, за да се улесни диурезата (отделянето на урината).

Вижте и ТОВА:

Уринал акут: Защо и как да го приемаме при цистит, бяло течение, простатит и още куп проблеми?

Уринал Акут при гъбички

Уринал Акут по-скоро лекува заболяванията, които се причиняват от гъбички. То не е в най-популярния смисъл “лекарство против гъбички” така, както се разбира от широките маси. Не може например да си намажеш краката или половите органи с него и гъбичките да ти минат. То по-скоро е за засилване на способността на организма сам да се справи с тях.

Евелина Лютова

Има много заболявания, които се причиняват от гъбичките – инфекции, сраствания, проблеми с пикочните пътища. Точно те са целта на лечението с Уринал Експрес и другите видове.

Можете обаче да го ползвате за профилактика и да потърсите добър класически хомеопат например. Хомеопатът може наистина да премахне гъбичките, нищо че според повечето българи хомеопатията е шарлатания. Така ще имате по-голям успех. Иначе се взема по същия начин, по който се приема и при цистит.

Защо Уринал Акут е надежден партньор?

Уникална активна субстанция – ExoCyan, характеризира Уринал Акут като бързо и надеждно за уриналния тракт противъзпалително средство.

Прием на Уринал Акут при гъбички. Колко дълго се пие? Мнения. Уринал Експрес.
Главното действащо лице в Уринал Акут

ExoCyan е високо концентриран екстракт от американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), получен при уникална технология. С нея се гарантира необходимото количество проантоцианидини – поне 70 мг в 1 таблетка. В 1 таблетка Уринал Акут то е 90 мг.

Тази висока концентрация от проантоцианидини още в самото начало слага бариера пред патогенните организми. Те не само не дават възможност на бактерии, гъбички и вируси да се вкопчат в стените на пикочните пътища, но и ги изхвърлят най-безцеремонно.

Ето защо: Ако още в началото на възпалението се доверим на Уринал Акут, той ще се държи докрай стабилно.

Американска червена боровинка – тя е в основата на хранителната добавка Уринал Акут. Късно се разпространява в Европа и у нас това храстовидно растение. Славата на малките, но по-едри от родната червена боровинка, плодчета за здравето се крепи на общата им характеристика: високо съдържание на витамините С, А, от групата на В, К1 и РР, на пектин, на различни полезни киселини.

Силен антиоксидант е тази боровинка. Действа на мастната обмяна, снижава лошия холестерол, укрепва сърдечно-съдовата система, подобрява метаболизма, повишава имунната устойчивост.

Народната медицина залага на червената американска боровинка при настинки, задух, анемии, висока температура. Активен диуретик е. Със силно противовъзпалително действие. Всичките тези качества на американската червена боровинка свързваме със сигурния им ефект върху пикочната система.

Червени боровинки в 2 таблетки дневно!

144 мг пресни плодчета американска червена боровинка е нужната ни при уринални възпаления дневна доза.

Трудно е да имаме в натура този природен лек в точния момент. Но е лесно да го заменим с добития на негов „гръб“ препарат – Уринал Акут. Този боровинков грамаж се съдържа в 2 таблетки от хранителната добавка. Тя е лидер на пазара сред урологичните продукти.

Точната грижа в точния момент

Мощният състав на Уринал Акут ни дава в точния момент точната грижа, от която имаме нужда. Ето три безспорни негови последствия:

Бързо забравяме за циститните ни оплаквания: често и болезнено уриниране, парене, защото бързо чезнат.

Отстранява бактериите (вирусите), които са причинили уроинфекцията.

Силен антиоксидант е – затова надеждно защитава организма ни от вредата на свободните радикали.

Дозировка и прием на различните Уринали

Да започнем с един въпрос, който най-много интересува читателите, защото не успяват да намерят другаде необходимата информация:

Колко дълго се пие Уринал Акут?

Различно е според вида Уринал. Капсулите например се вземат най-малко 30 дни по три пъти на ден, но има и “ударна доза”, която е по-кратка, иначе може да стане страшно. Прахчетата и сиропите за деца се пият по-кратко време, защото става дума за деца, все пак. Периодът на терапия се определя и от самия проблем. Ще се опитаме да се спрем на всяка от тези теми, макар и не кой знае колко подробно, по-надолу. С едно изречение – лекарят, който ви го изписва, ще трябва и да отговори по-прецизно на въпроса “Колко дълго се пие Уринал Акут?”.

Таблетки, капсули, прахчета

(Хот дринк) – кога и как? ЦениУринал Дринк. Как се приема при цистит?

Капсули

По-щадяща е терапията с капсули Уринал. Приемат се по 2 капсули три пъти на ден (формулата: 3х2). По този начин се поддържа оптималната функция на пикочната система. Тази форма на хранителната добавка е подходяща и за профилактика. Капсулите трябва да се пият поне месец – 3х1 дневно. Кутия с 60 бр. капсули обикновен Уринал струва 18-19 лв.

Таблетки

Ударната дозировка (заради завишената концентрация на активната съставка) и експресният ефект, както знаем, си имат и точно име – таблетки Уринал Акут. От „силовия“ вариант са достатъчни 2 таблетки дневно – наведнъж или разделени на сутрешен и вечерен прием. Не бива да се превишава тази препоръчителна доза. 10 таблетки можем да купим за 15 лева.

Прахчета за деца
Сироп за деца. На прахчета. Уринал Медикал.
Детските прахчета с марката “Уринал Акут” се казват Уринал Дринк.

Заради това, че прахчето (1 саше) от препарата Уринал се разтварят в 200 мл топла вода, напитката е известна като Уринал Хот дринк. Има и прахчета просто “Уринал Дринк”, които напоследък изместват топлия вариант от пазара, защото е по-лесно така да се приема.

Естествено, с вкус на боровинки, пивка е, особено за хора, които трудно гълтат таблетки. Много подходяща за деца над 3 годинки, бременни и кърмещи жени. Три пъти на ден трябва да се пие от нея, половин час след хранене. 12 прахчета има в една опаковка с цена около 15 лева. Има ги и на “Валмарк”, има и на “Иделин”, но вторите по-трудно се намират в интернет. Ако ги намерите, можете да си ги поръчате и от дистанция.

Сироп за деца

Уринал сироп – в 5 ml от сиропа се сдържат 500 мг изсушен концентриран сок от червена боровинка (NutriCran), четем в пациентската листовка. Тя пояснява, че дозата за деца от 1 до 3 години е 5 ml (1 мерителна лъжичка) дневно, за деца от 3 до 12 г. – 10 ml (2 мерителни лъжички) дневно, за деца над 12 години и за възрастни – 15 ml дневно (3 мерителни лъжички).

При хроничен цистит

Според болките лечението продължава от 10 до 30 дни, ако проблемът е хроничен, е нужна 30-дневна терапия. Цената, която повечето аптеки предлагат за 180 ml сироп, е 18 лв.

Уринал Медикъл

е за превенция и лечение на повтарящи се цистити. Приема се след хранене по 1 таблетка (120 mg стандартизиран екстракт от червена боровинка) дневно в рамките на един месец. 21 лева е най-често срещаната цена в аптеките за опаковка от 10 таблетки.

Странни странични ефекти

Уриналовите продукти сами по себе си са безвредни, държат го на своята природосъобразност.

Ако се прояви алергична реакция, тя ще е предизвикана от някои от съдържащите се в тях антислепващите агенти, оцветители и стабилизатори. Те трудно се понасят от хора с остри проблеми в стомашно-чревния тракт.

За да не се обезсили терапевтичният ефект на хранителната добавка, се препоръчва при прием на Уринал да се избягват алкохол, кафе и пикантни храни, които, знае се, вредят на уриналните пътища.

И да се пие много вода – до 2 литра в денонощието.

Уринал и другите подобни

Уринал Акут е шампионът сред препаратите, състезаващи се на пистата на уриналните възпаления. Той си „тича“, пък ако някой търси компанията му, моля!

Може да помогне и на някой и друг антибиотик (левокса или монурал, например). Избираме ние, търсещите лечебна сила. В случая: с натурален привкус, с червена боровинка.

уринал сироп за деца мнения
Тази боровинка помага и като чай

Предлага ни се ето какво:

  • Цистоп. Освен на червената боровинка той разчита и на брезовите листа. Цистоп рапид – ясно е по названието му – е за бързо стопиране на остри цистити и други уровъзпаления. Приема се, когато симптомите току-що са се появили. Схемата е: 6 пъти х 2 таблетки през първите два дни, третият ден – трикратно по 2 таблетки.
  • Цистоп хроно предпазва от повторение на инфекциите. Два пъти по една таблетка, а продължителността определя лекарят. Хроно вариантът е подходящ и за деца над 3 години, за бременни и кърмещи жени. От 16 до 24 лева варират цените на препаратите в зависимост от концентрацията и количеството им.
  • Цистерен. Той има формулата на Уринал Акут, но е на друг производител. Залага и на златната пръчица. Тя засилва диуретиката и имунитета. Разликата между двата препарата е в дозировката. Затова, внимателно да четем листовката! На цистерена му трябва една седмица, на Уринал Акут – 5 дни! За профилактика – поне три месеца. Той не е подходящ за деца под 7 години. 30 таблетки можем да купим за около 14 лева.
  • Феминела. Не е за пренебрегване, защото освен екстракта от червена боровинка, съдържа и витамини С и Е. А те, както е известно, са силни антиоксиданти. 30 таблетки струват около 26 лева. Броят в опаковката е разчетен за един месец, ако лечение се нуждае е от по-голяма продължителност. Иначе 10 дни по една таблетка.
  • Феминела освен на таблетки се предлага и във вид на сироп. 120 ml за 18 лева, достатъчно за 10-дневна терапия.

Мнения за Уринал Акут

уринал медикал или уринал акут, мнения
Мнението на Петьо Сребрев

P. Srebrev: При възпаление на пикочния мехур вземате една опаковка Уринал акут от аптеката. Ефектът се усеща още след първото приемане. За една седмица няма следа от възпалението. Пил съм го. Много е добро.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
уринал акут или уроцист
Мнението на Д. Велинова

Д: Велинова: Днес сутринта се свивах от болки, а сега съм добре – Уринал акут, чай от бял равнец – 3 пъти след ядене и ако искате, вярвайте, 500 гр бира и топло около кръста и на краката.цистит лекарство таблетки уринал

Pavlina Koleva: Не знам какви са тези специалисти, но здравословната препоръка е при цистит да се ходи на доктор, не да се пие Уринал.болкоуспокояващи при цистит, мнения за Уринал Акут

Mimi Mocheva. не знам кой какво пие, но пиенето на вода е най-голямото лекарство против цистит. Най-много страдат бъбреците при дехидратация на организма. На ден най-малко литър и половина е нужен за да функционират нормално човешките органи и от там нататък водата чисти така, че преценете колко вода трябва да пиете. Направете един воден удар и да видим дали ще има цистит след това

Ето я и известната видео

Реклама на Уринал Акут

За Радост Ангелова

Прочети още

Лепенки за Кокоши трън, Брадавици,

Кои немски лепенки за кокоши трън са ок? Как действа риванол? Как се ползват?

Какви лепенки за кокоши трън да изберем? Действие на салицилови лепенки. Кои са добрите немски …

Едно мнение

  1. Искам някой да ми подари мини померанче за което да се грижа и да го обичам 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *