Ей това е! Новият премиер Петър Илиев “закопчава” Борисов до живот

Петър Илиев не смята да се церемони с Бойко Борисов!

Почти сигурно е, че новият премиер на България се казва Петър Илиев. Той е издигнат от партия номер едно у нас “Има такъв народ”, пише Tribune.bg.

Петър Илиев работи като адвокат и е сред най-добрите в бранша. Той е на 43 г. и е завършил магистратура по право в Софийския университет. Специализирал е в университета в Бъкингам във Великобритания, както и в САЩ. Владее английски, испански и руски език.

Имайки предвид професията на Петър Илиев, е лесно да заключим, че ще преследва Бойко Борисов до дупка. Лидерът на ИТН Слави Трифонов многократно обяви, че няма да спре, докато не види ГЕРБ напълно разпаднат и лидерите му зад решетките.

petar-iliev_600x370
Петър Илиев съсипва Бойко Борисов до седмици

Адвокат Илиев е сред хората в България, които могат най-лесно и бързо да осъдят Бойко Борисов и по всяка вероятност след идването му на власт точно това ще се случи. Към момента единствено Иван Гешев крепи лидера на ГЕРБ от арест и съд, но новото правителство готви сваляне и разследване и на главния прокурор, който видимо работи пристрастно от началото на мандата си досега.

Освен като адвокат, Петър Илиев работи и като главен асистент в Софийския университет. Всичките му студенти твърдят, че той е човек на думата и си тежи на мястото. Именно защото преподава на младежта на България, Илиев е загрижен да им покаже, че има справедливост у нас и начинът е да “закопчае” Борисов и компания до живот.

Недоверието към Бойко Борисов е близо 90% и това прави задачата за неговото разследване и задържане по-лесна. Очаква се след отстраняването на Иван Гешев да последват сурови присъди не само за Гешев и Борисов, но и за много от политиците, участвали във властта през последните близо 15 години.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Припомняме, че Петър Илиев първоначално беше кандидат за министър на правосъдието, но след отказването от Николай Василев Слави Трифонов избра адвокат Илиев за новия лидер на България, писа Tribune.bg.

За Михаил Здравков

Прочети още

milen_600x400

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори! Година и 4 месеца …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *