Вицепремиерът на мафията Красимир Каракачанов показа среден пръст на България – продаде земя на военните за 3,09 лева квадрата

За пет сгради с подобрения и 15 дка щастливият купувач се бръква само с 43 хил. лева

Вицепремиерът на мафиотската държава България, играещ и като военен министър Красимир Каракачанов, е дал благословия с подписа си за продажба на пет сгради на Министерството на отбраната и на 15 дека земя за смешната сума от 43 250 лв. Калкулаторът показва, че квадратен метър на земята струва 3,09 лева – цена мечта за всеки купувач. При това на тази земя има сгради, на които са правени и подобрения.

Тази супер скандална сделка

е надушена от сайта Narod.bg, като в него са показани и факсимилета на съответните документи, доказващи типично мафиотската далавера. Сайтът твърди, че купувачът “Химремонтстрой” е регистриран само на стотина метра от централата на партията на Каракачанов – ВМРО, в столицата. Управител е Виктор Алберт Бенбасат.

“Химремонтстрой” има свои клонове

в Бургас, Девня, Димитровград и Видин. Почти стопроцентово е сигурно, че ВМРО ще гледа следващия парламент заедно с така наречените патриоти и Марешки през крив макарон. Затова шекмбе войводата бърза с далаверите

все едно е на олимпиада по крадене.

И за съжаление не е единственият в това правителство – те първа ще има да научаваме за още по-чудовищни кражби.

мо

Както научихме за чудовищното престъпление на тройната коалиция начело със Сергей Станишев. Помните ли, само няколко дни преди да сдадат властта, гласуваха сумати заменки на трънливи пустеещи земи с такива край морето. След това загубата от тази спешна маневра бе изчислена на 1,2 милиарда евро. И това не е единствената щета – черноморският бряг продължи да се унищожава с бесни темпове чрез “подпорни” стени като тази в Алепу.

Някой да е получил заслужено наказание от това? Не. Е, от какво да се страхува тогава и шкембе войводата, продавачът на паспорти, торбичката Каракачанов?

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Още документи и подробности вижте в сайта Народ.бг ТУК.

За Елена Иванова

Прочети още

5g

Скандалната 5G мрежа тихомълком бързо превзема България, ще се изненадате колко са напреднали нещата

Човечеството бавно го превръщат в безмозъчни биоединици – достатъчно е само да работят и да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *