Осман Октай: Борисов ще е първият бушон на мафията, дните му са преброени. Следващият бушон ще е Пеевски. Искат да запазят Гешев

Протестите са най-хубавото нещо, което сега се случва на България, коментира политическият анализатор

Бойко Борисов знае, че дните му са преброени. Премиерът ще бъде първият бушон на мафията, прогнозира политическият анализатор Осман Октай. Той прогнозира и нещо наистина изненадващо: Според него е въможно следващият бушон да бъде Делян Пеевски. И обяснява защо – целта им на тези, които назначиха Борисов, е най-дълго да бъде запазен като главен прокурор Иван Гешев.

Проблемът на премиера сега не са протестиращите. Той си има грижи с онези, които са го издигнаха, а

сега му надничат в чекмеджето.

А по повод неотдавнашната смяна на министри казва, че с назначаването след пребиването на студента на новия министър на вътрешните работи Христо Терзийски,

Борисов всъщност казва: “Бийте ги!”.

Оставката на Бойко Борисов е свързана със замитането на следите на престъпленията му, казва Октай. Междувременно на протеста на 31 юли един от “Отровното трио” – професор Минеков каза, че има сведения, че в Комисията по хазарта, която скоротестрелно беше закрита, масово се изгарят документи. Осман Октай смята, че през

есента ще има предсрочни избори.

В парламента ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, Слави Трифонов, Демократична България, казва анализторът в предаване на Веселин Дремджиев по TV1.


Протестът е най-хубавото нещо, което в момента се случва на България. Тези млади хора предупреждават. Те ще бъдат коректив и на президента Румен Радев, коментира Октай.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Полицаи брутално събориха на земята и арестуваха Иво Мирчев пред сараите на Доган

Напрежението пред бариерата на имението на Ахмед Доган непрекъснато екскалира

Полицаи повалиха на земята Иво Мирчев, закопчаха го с белезници и го арестуваха. Това е същият Иво Мирчев, който заедно с Христо Иванов и Димитър Найденов показаха нагледно как

Ахмед Доган е присвоил държавния бряг

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

и част от източната граница на България.Напрежението там непрестанно расте. Сблъсъците са пред препречения с бариера достъп до сарая на Ахмед Доган в парк “Росенец”.

Протестиращите кипнаха

след като бургаският кмет Димитър Николов пристигна на място и каза, че лично е разпоредил на шефа на бургаската полиция да пропусне протестиращите.

Протестът е съгласуван и законен,

обясни Христо Иванов. Шефът на полицията обясни поведението на подчинените му с необходимостта да не се достигне до пряк сблъсък между двете групи – докараните с автобуси привърженици на Доган и протестиращите, пристигнали от цялата страна след призива на съпредседателя на “Демократична България” Христо Иванов.

По-късно полицията се преподреди и пусна протестиращите към плажа до сарая на Доган. Но очевидно местен човек се провикна:”Това не е плажът на Доган”. И множеството тръгна обратно. Междувременно полицаите явно по заповед свише освободиха Иво Мирчев, който застана начело на колоната.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Текстът се обновява заради динамичната обстановка

Вижте какво писахме по-рано по темата


Нещо страшно се задава край сарая на Доган! Фанатизирани негови привърженици пристигат с автобуси в “Росенец”

Борисов и Доган организират етнически сблъсък, Не позволявайте да ви използват!, апелира Осман Октай

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

Фанатизирани привърженици на Ахмед Доган пристигат организирано в летния му сарай край “Росенец”. Всички са от Южна България, не от Северна. Това е много опасно. Целта на мафията в лицето на Доган и Борисов е да предизвикат етнически сблъсък.

Грандиозен полицейски кордон

спира протестиращи с портрети на Апостола Левски. За това алармира политическият наблюдател Осман Октай, който познава от вътре мръсната кухня на ДПС.

Заради опасност от кървав сблъсък,

полицията отряза достъпа на другите протестиращи – подкрепили Христо Иванов, до сарая. Те на свой ред призоваха привържениците си, които се заканиха да пристигнат на този протест от цялата страна, да се съберат пред общината в Бургас.

Евелина Лютова

Борисов и Доган чрез този сблъсък се опитват

да запазят властта си,

коментира Октай и призовава: Не позволявайте да ви използват!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Осман Октай: Българските турци и мюсюлмани нека подкрепят протеста срещу мафията в прокуратурата и правителството

Премиерът Бойко Борисов е участвал в наказателните отряди срещу трурците при Възродителния процес, сега се самопровъзгласява за пазител на етническия мир

На уважаваният политически анализатор Осман Откай очевидно много му е прекипяло от днешните изцепки на министър-председателя. Не само от вилнеещите в страната мутри, превзели държавата, но и лично от Бойко Борисов. Стане ли напечено

Осман Октай

премиерът размахва етническата карта

и се обява за пазител на етническия мир. Но точно той е участвал в така наречените антитерористични отряди, преследвайки турци, но и българи, които са им помагали. Именно той участваше в потушаването на протестите на турци и българи през 1989 г., припомня Октай. Загинаха десетки невинни хора.

Сега тези безсрамници

ходят да полагат венци пред паметниците на загиналите, казва Октай.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Остро протестирам като човек, лично засегнат от тези събития. Един премиер на натовска и европейска държава си позволява да разделя хората. Борисов защитава мафиотския модел на Ахмед Доган, като дава примери с превземането на България от османците и с Косово.

Но най-смразяващото,

което припомня Октай,  е за съветника на главния прокурор Иван Гешев. А именно Васил Мръчков. През 1989 г. той беше главен прокурор в тогавашното комунистическо правителство. Той лично е пращал на изтезания в Белене и по другите затвори българските мюсюлмани, възмутен е Октай като човек преживял и пострадал от тези събития.

 Вижте още подробности тук: frognews.bg

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Полковник Николай Марков за полицаите на протестите: Не съм вярвал, че е възможно такова падение!

Поведението им е на мутри – неадекватни, агресивни, арогантни, посредствени Полицаите, нахвърляни с лопати пред …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *