Демир бозан при диабет

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в “Паралел 42”.

  Истории на хора, справили се с диабета

  Мнения на хора, ползвали билките

  Направихме допитване в нашата фейсбук група “Тайни и загадки, лечение с билки” за това, как хората се справят с диабета. Получихме десетки отговори и помолихме авторите на 3 от тях да ни разкажат по-подробно за опита си при домашното лечение на заболяването с билки. Ето техните разкази:

  Мнение №1: Моят опит с чайове за диабетици и как овладях положението
  krum-toshev-varna-chai-diabetici-bilki
  Крум Тошев от Варна

  Диагностицираха ми преддиабет – 5.9 на гладно. Казаха – диета, спорт, хапчета Екодиаб и да сваля 5-6 кг, основно от корема. Потърсих познати диабетици, поговорих с този-онзи. Доколкото разбрах, нещата се развиват така – повишена захар, поява на симптоми, после сериозни лекарства, после инжекции инсулин. С времето става все по-лошо. Представих си се прикован към аптеката, една вечна дойна крава, който се лекува и никога не се излекува.

  Последваха още проучвания, почетох това-онова и се захванах сам с лечението си. Трябваше да се изчистя идеално, чак до клетката, за да помогна на тялото си да се пребори. Купих тройчатка, за да изчистя паразитите. Оттам нататък – билки. Използвах само готови комбинации. Смятам, че професионалисти са ги помислили и изследвали, какъв е смисълът аматьор като мен да си прави смески по бабешки рецепти? Всеки изпробван чай ми е помогнал в някаква степен. Пих Цяр за диабетици, пих малко профилактично за бъбреци, после  – Биле и Алин. Пре-диабет с балкански билки доста добре ми се отрази, от Ефремов.

  Накрая се спрях на Демир бозан, също готова комбинация от аптеката. Предпочетох го, защото с него става едно постоянно изчистване на кръвта, органите и всички клетки. Чисти и захар от урината. Регулира обмяната, в която е главният ми проблем.

  С всичко направено и с Демир бозан захарта ми падна на 4.9 на гладно. Вече не се водя преддиабетик, но продължавам. Имам да свалям още 2 кг от корема и да закрепя резултатите.

  Крум Тошев от Варна

  Мнение №2: Индрише и диабет и кои са хубавите билки
  vera-filipova-gabrovochai-diabetici-bilki
  Вера Филипова от Габрово

  Уважавам билките и те много са ми помогнали за моето заболяване. Постоянно правех чайове от инсулиноподобни билки – това са лист от черни боровинки, само обвивката на зеления фасул, корен от репей, има една – конско ребро. Отделно варях жълт кантарион, девесил, коприва, орехов лист – тези са за намаляване на захарите в кръвта. Правих и рецептата с индрише във водка – на половин литър водка се слагат 20 ореха с черупките и 20 листа индрише. Орехите са начупени, листата нарязани, и да стоят 15 дни. Дозата е 20 мл преди закуската.

  Най-хубавите билки обаче са Демир бозан, готова смеска от аптеката. Има повече от 15 ползи, като се започне от изчистване на кръвта, сваляне на кръвна захар и холестерол (също важно!), лекуване на възпаления, на отоци… Около 6 месеца пих Демир бозан с другите ми билки, но видях, че не трябва толкова да се моря, да слагам по 3-4 тенджерки на котлона. Готовата комбинация се оказа напълно достатъчна, а колко лесно се прави – запарка в чаша, това е цялата работа!

  Вера Филипова от Габрово

  Вкарах захарта в нормата за 2 месеца
  diabet-diabetes-hranene-hrani-dieta-demir-bozan-02-150x150
  Калина Шаламанова

  Много неща за и против ми казаха за билковото лечение на диабета. Чудя се защо има съмняващи се в природата, след като тя ни лекува от хиляди години. Аз залагам най-много на диетата и на билките.

  Сега съм с Демир бозан заради билките в него, които са точно за диабет. Не знам от билките ли е, от друго ли, но за 2 месеца си вкарах захарта в нормата, оправих си хипертонията, алергията и особено нервите. Това е факт и никой не може да ми го оспори. Здравословното хранене, както го е заложила природата в нас, и нейните деца – растенията, винаги помагат!

  Калина Шаламанова от Добрич

  Можете да направите поръчка ТУК: