Детето-чудо на БГ медицината след COVID ваксинацията си: Няма никакъв ефект, дори става по-зле!

Психиатърът д-р Дроздстой Стоянов не вижда особено голям смисъл от ваксинацията срещу коронавирус!

Детето-1удо на българската медицина също взе отношение по наболелите в обществото ни въпроси, свързани с COVID-19. Д-р Дроздстой Стоянов е психиатър и не му се нрави това, което се случва с психиката на хората от една година насам, пише Bgdnes.bg.

Според него страхът е взел превес и това е много опасно. Той не отрича мерките, които управляващите наложиха, но смята, че е важен начинът, по който те се въвеждат. Не трябва това да се прави чрез всяване на страх и паника, а точно това върши НОЩ отдавна.

“Най-страшното е, че хората се отчуждиха един от друг. Вижда се как се отбягват взаимно, защото се страхуват да не се заразят. Някои дори го правят подсъзнателно, но страхът вече е наслоен в съзнанието на хората.” – твърди д-р Стоянов.

Неговото отношение към ваксинацията срещу коронавирус е междинно. Не я отрича, напротив, дори вече е ваксиниран. Предвид ситуацията обаче не вярва, че тази ваксина има някакъв ефект.

Дроздстой Стоянов
Д-р Дроздстой Стоянов не вижда ефект от ваксинацията срещу Ковид-19

“Ваксинирането в такива ситуации е наложително, но в момента то изглежда безсмислено, понеже се появяват нови щамове. Освен това, ако не се ваксинира 75% от населението, което в България изглежда точно така, всичко отива по дяволите, дори може да стане по-зле, защото се създава предпоставка за мутация.” – смята психиатърът.

Относно опасността от смърт от Ковид, той също има по-особено мнение.

“Смъртните случаи са безспорен факт, но когато са представени по подходящ начин, могат да държат страховете на хората с години, дори векове. Осъществява се принципът “Разделяй и владей”. Едни се изолират като затворници и ги е страх да излязат до магазина дори, а други се правят, че нищо не се случва и си продължават живота нормално. И двете неща са грешка, но психически това успя да се постигне в обществото не само на България, но и на повечето държави от Европа.” – смята д-р Стоянов.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Той е наричан “детето-чудо” поради факта, че още на 15 г. завършва три средни образования. В това число влизат английска гимназия, руски дипломатически лицей и средно общообразователно училище. Освен това само на 33-годишна възраст става професор, а на 35 г. вече е академик, което е истински рекорд в българската наука.

За Михаил Здравков

Прочети още

hasan-efraimov_600x380

Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това

Хасан Ефраимов няма да участва в призивите за ваксинации и не иска да работи в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *