Край на сагата! Убиецът на Милен Цветков няма да излезе никога от затвора

Кристиан Николов ще понесе най-тежкото наказание в българското правосъдие!

Убиецът на Милен Цветков ще получи доживотен урок за ужасяващото си поведение на 19 април 2020 г., когато уби по особено жесток начин известния журналист. Кристиан Николов по всяка вероятност няма да излезе от затвора никога и дори връзките и парите на майка му – собственичката на “Винпром – Карнобат”, не могат да му помогнат.

Това стана ясно от приключилото днес разследване на прокуратурата. Година и близо 2 месеца след като повдигна обвинение срещу Кристиан, всички събрани доказателства вече са налице.

След последните разкрития вече е абсолютно сигурно, че Николов ще лежи за дълго зад решетките. Установено бе, че той е бил употребил 3 вида наркотични вещества, преди да се забие в автомобила на Милен Цветков, писа Newsbp.com.

milen_600x400
Убиецът на Милен Цветков остава завинаги зад решетките

Обвинението срещу него е за предумишлено убийство, тъй като се доказа, че е осъзнавал какво прави и целенасочено се е блъснал в жертвата си. В такива случаи се дават от 10 до 20 години затвор, но случаят е определен от прокуратурата като особено тежък, което го праща в графата лишаване от свобода от 15 години до края на живота му.

Кристиан може би щеше да се измъкне само с 15 години, ако не беше се сменила властта у нас. Новият министър на правосъдието Янаки Стоилов е категоричен, че иска да стегне редиците на съдебната ни власт и няма да прави никакви компромиси.

Ето защо по всяка вероятност човекът, който почерни две деца, оставяйки ги без баща, ще остане зад решетките до края на живота си. Тъй като случаят се ползва с особена популярност, той ще бъде използван за пример за подобряването на съдебната ни система, от което големият губещ е Кристиан Николов.

Още по темата можете да прочетете по-надолу!

Убиецът на Милен Цветков: Г-н Борисов няма да позволи да лежа в затвора!

Убиецът на Милен Цветков вече почти 10 месеца е в ареста, но не си е взел и грам поука. Кристиан Николов продължава да се смята за невинен и да се опитва да отърве затвора, пише Informiran.net.

22-годишният младеж не се страхува, че ще лежи зад решетките, тъй като е убеден, че това няма да се случи поради връзките, които има майка му.

Като изпълнителен директор на “Винпром Карнобат”, Десислава Пешева познава много влиятелни хора. Сред тях е й премиерът Бойко Борисов.

“Фигурин

Това става ясно от изявление пред други затворници на Кристиан, което от полицията не са разгласили умишлено. Ето какво е споделил той:

“Вярвам в г-н Борисов и ГЕРБ, затова мисля, че те ще направят всичко, за да не лежа нито ден в затвора. Не съм виновен за това с журналиста”.

Убиецът на Милен Цветков
Убиецът на Милен Цветков се надява на Бойко Борисов

Дотук Кристиан Николов опита много пъти да излезе от ареста, но все удряше на камък. За последно той опита да приложи аргумента, че ще се жени, но той не бе уважен от съда.

Булката му се казва Симона Цанкова. Тя има пряко отношение към престъплението срещу Милен Цветков, тъй като е била с него в колата-убиец и дори се твърди, че го е агитирала да натиска все по-силно газта.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Кристиан и Симона започват своята любовна връзка като ученици на столичното 73-то училище. Тя е с една година по-малка от него. Социалният й статус също е по-различен. За разлика от Кристиан, Симона произхожда от скромно семейство.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Двамата обаче са имали план навръх Великден 2020 г. да сторят нещо сатанинско. Именно за това говорят публикациите им за Сатана във Фейсбук в същия ден.

Обвинението на прокуратурата е за умишлено убийство. Според някои информации обаче това се прави с цел освобождаването на убиеца на Милен Цветков. Нарочно се слага обвинение, което в съда не може да мине, след което обвиняемият бива освободен. Засега обаче това е само хипотеза.

За Михаил Здравков

Прочети още

vlado_500x300

Владо Береану към Борисов: Отивай да бачкаш за 1300 лв. заплата, да те видя! Само можеш да биеш хората ти

Владо Береану разби на пух и прах Бойко Борисов! Журналистът Владимир Береану отдавна е изразил …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *