Milen 600x400
Убиецът на Милен Цветков остава завинаги зад решетките

Голям удар за убиеца на Милен Цветков! Домашният му арест се оказа кошмар

Убиецът на Милен Цветков вече си пати от това, което стори!

Година и 4 месеца трая задържането на Кристиан Николов под стража в МВР. Вчера той бе допуснат до домашен арест, след като съдът реши, че вече не е опасен за обществото.

Мотивите на съдията са, че Кристиан е бил с примерно поведение в ареста и не е употребявал никакви наркотични вещества. Изглеждал разкаян и затова бе пуснат у дома.

Оказва се обаче, че достъпът му до телевизия и интернет не е нещо добро за него. Николов чак сега узнал, че се е превърнал в една от най-мразените личности в страната. Той видял как под път и над път го наричат убиец и му пожелават все лоши неща.

Това сринало психически Кристиан Николов и не е изключено сега отново да започне да се друса. Както е известно, при наркоманите всяка дестабилизация в психически план може да е фатална и да се почне кошмарът наново.

Освен това Кристиан останал и без никакви приятели. Всички го изоставили в мига, в който се разчу, че е убил Милен Цветков. Говори се, че и гаджето му Симона, която беше с него във фаталната вечер, също му е била шута по настояване на родителите си.

Така домашният арест се оказа не по-приятен за Кристиан Николов от истинския. Както се казва, всичко се връща на този свят.

Още по темата четете по-надолу!

Възмездие! Гаврят се с убиеца на Милен Цветков в затвора

Убиецът на Милен Цветков ще има кошмарно посрещане в затвора!

Кристиан Николов, който уби по брутален начин известния журналист Милен Цветков, най-вероятно ще попадне в Софийския градски затвор. Там той ще излежи доживотна присъда.

Още отсега обаче затворниците се готвят да го посрещнат “подобаващо” и да му спретнат незабравим дебют като един от тях. Много от престъпниците там харесвали много Цветков и острия му език срещу властта и затова възнамерявали да се гаврят до дупка с нежния Кристиан.

“Фигурин

Припомняме, че преди години бивш затворник от затвора в София показа и разкри страшни издевателства там, които потресоха цяла България. Дали това предстои и на 23-годишния убиец на Милен Цветков, можем само да гадаем, но е твърде вероятно.

Още за сагата с убийството на Милен Цветков и разследването можете да прочетете по-надолу!

Кристиан Николов ще понесе най-тежкото наказание в българското правосъдие!

Убиецът на Милен Цветков ще получи доживотен урок за ужасяващото си поведение на 19 април 2020 г., когато уби по особено жесток начин известния журналист. Кристиан Николов по всяка вероятност няма да излезе от затвора никога и дори връзките и парите на майка му – собственичката на “Винпром – Карнобат”, не могат да му помогнат.

Това стана ясно от приключилото днес разследване на прокуратурата. Година и близо 2 месеца след като повдигна обвинение срещу Кристиан, всички събрани доказателства вече са налице.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

След последните разкрития вече е абсолютно сигурно, че Николов ще лежи за дълго зад решетките. Установено бе, че той е бил употребил 3 вида наркотични вещества, преди да се забие в автомобила на Милен Цветков, писа Newsbp.com.

milen_600x400
Убиецът на Милен Цветков остава завинаги зад решетките

Обвинението срещу него е за предумишлено убийство, тъй като се доказа, че е осъзнавал какво прави и целенасочено се е блъснал в жертвата си. В такива случаи се дават от 10 до 20 години затвор, но случаят е определен от прокуратурата като особено тежък, което го праща в графата лишаване от свобода от 15 години до края на живота му.

Кристиан може би щеше да се измъкне само с 15 години, ако не беше се сменила властта у нас. Новият министър на правосъдието Янаки Стоилов е категоричен, че иска да стегне редиците на съдебната ни власт и няма да прави никакви компромиси.

Ето защо по всяка вероятност човекът, който почерни две деца, оставяйки ги без баща, ще остане зад решетките до края на живота си. Тъй като случаят се ползва с особена популярност, той ще бъде използван за пример за подобряването на съдебната ни система, от което големият губещ е Кристиан Николов.

Още по темата можете да прочетете по-надолу!

Убиецът на Милен Цветков: Г-н Борисов няма да позволи да лежа в затвора!

Убиецът на Милен Цветков вече почти 10 месеца е в ареста, но не си е взел и грам поука. Кристиан Николов продължава да се смята за невинен и да се опитва да отърве затвора, пише Informiran.net.

22-годишният младеж не се страхува, че ще лежи зад решетките, тъй като е убеден, че това няма да се случи поради връзките, които има майка му.

Като изпълнителен директор на “Винпром Карнобат”, Десислава Пешева познава много влиятелни хора. Сред тях е й премиерът Бойко Борисов.

Евелина Лютова

Това става ясно от изявление пред други затворници на Кристиан, което от полицията не са разгласили умишлено. Ето какво е споделил той:

“Вярвам в г-н Борисов и ГЕРБ, затова мисля, че те ще направят всичко, за да не лежа нито ден в затвора. Не съм виновен за това с журналиста”.

Убиецът на Милен Цветков
Убиецът на Милен Цветков се надява на Бойко Борисов

Дотук Кристиан Николов опита много пъти да излезе от ареста, но все удряше на камък. За последно той опита да приложи аргумента, че ще се жени, но той не бе уважен от съда.

Булката му се казва Симона Цанкова. Тя има пряко отношение към престъплението срещу Милен Цветков, тъй като е била с него в колата-убиец и дори се твърди, че го е агитирала да натиска все по-силно газта.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Кристиан и Симона започват своята любовна връзка като ученици на столичното 73-то училище. Тя е с една година по-малка от него. Социалният й статус също е по-различен. За разлика от Кристиан, Симона произхожда от скромно семейство.

Двамата обаче са имали план навръх Великден 2020 г. да сторят нещо сатанинско. Именно за това говорят публикациите им за Сатана във Фейсбук в същия ден.

Обвинението на прокуратурата е за умишлено убийство. Според някои информации обаче това се прави с цел освобождаването на убиеца на Милен Цветков. Нарочно се слага обвинение, което в съда не може да мине, след което обвиняемият бива освободен. Засега обаче това е само хипотеза.

За Михаил Здравков

Прочети още

Yabalkov Pectin 9

Ябълков пектин – топ приложения на чудодейния лек

Приготвяне на ябълков пектин в домашни условия, топ приложения, полезни свойства и уникална рецепта предложена …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *