Опааа! Гешев тръгна публично да се дистанцира от премиера Бойко Борисов. Спасява кожата си?

Най-после е назначена експертиза на скандалните записи и видеа с премиера в Софийски градски съд. Поредният прах в очите ни?…

Съдържание:

Мутрите от най-тесния кръг на премиера Бойко Борисов започнаха да затягат обръч срещу него. Очевидно целта е да се укроти народният гняв. Но истинската, най-голямата цел на престъпният свят, завладял държавата, на който Бойко Борисов бе само лицето за контакти с обществеността, е Иван Гешев да си запази поста. Защото няма друг като него, който да гази законите, да произнася присъди в медиите преди съда на хора, чиито бизнеси някой от подземния свят иска да прилапа без пари с безценната помощ на Гешев.

Съдът ще прави експертиза въз основа на публикациите във сайтовете “Бивол”, “Афра” и ” Е-вестник”.

Има обаче и един тънък момент.

Както мутрите в съдeбнdта власт досега винаги са постъпвали, ще проверяват дали гласът е автентичният на Борисов, дали снимките не са фалшификат. И НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА, досега не е правена експертиза и истинска прокурорска проверка на съдържанието. А то, съдържанието е по-важно, защото в него и от самолет се вижда, че става дума за

извършени престъпления в чудовищни мащаби.

Ако скоро след това погнат и Делян Пеевски, още от прикриването му като лице, съсипало и облагодетелствало се от разгрома на КТБ, и не само това, анализаторът

Осман Октай трябва да да бъде признат за пророк.

Да не забравяме и Меди Доган. Октай прогнозира преди няколко дни, че сега мафията е готова да жертва всички, само и само да запази Иван Гешев като главен прокурор.

Читави български граждани, видяхме колко сте много. Бдете! Победата трябва да е пълна! Иначе с Гешев като главен прокурор мутрите ще ни разкостят!

Вижте какво сме писали по-рано за тази радост – Иван Гешев


Нали се сещате тези зли мафиоти как ще отмъстят, ако протестът не победи?

ОПГ-то на Борисов-Гешев и подлогите им мачкат, крадат, обиждат народа, протестиращите нямали право да ги изметат

Мирът между ТЯХ, мафиотският башибозук и НАС, обикновените хора вече е невъзможен

Борисов само това може, това и прави – да краде с милиарди и да страхува народа за щяло и нещяло. Цял милиард само за един ден от залъка на народа го преляха в джобовете на мутрите след като добрият Сотир Цацаров вдигна запора на БТК. Така го подарява на новите собственици. Между другото от правителството на Сакскобургготски включително насам БТК и Виваком са предмет на четири-пет покупко-продажби, всичките от милиард нагоре.

Не бе пране на пари, не бе чудо!

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Сегашната сделка обаче удари всички в земята – получиха заедно с компанията и един милиард лева – нещо като черешка върху мафиотска торта. Не се съмнявайте, че още преди това тези пари са разпределени по трасето според приноса на участниците в организираната престъпна група (ОПГ), начело с управляващата върхушка.

В същото време ибрикчиите на мафията

не спират да плюят протестиращите и въпреки ясните им искания твърдят, че не знаят за какво протестират. Истинска лавина обаче са коментарите в защита на протестите.

Милиционер да си по време на демокрацията – това е най-сигурният път на парите и властта на говедата, казва бившият полковник от НСО Николай Марков. Властта на простащината и посредствеността, добавя полковникът.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Мафиотският дует Борисов-Гешев тъпчат България и народа. Мутра на мутра слугува, мафиот, мафиоту пази, коментира читател. Ние нямаме държава. Имаме бантустан с господстваща мафия. А тя е съставена от червени мутри, милиционери, ченгета и подлоги, коментира читател.

Нали се сещате какво ще стане, ако не победим? Това не са просто само мутри. Това са много зли хора. Ще мъстят на цели семейства, ще мъстят на ангро. Мутрите превърнаха държавните институции в бухалки. Затова победата на протестите не е просто въпрос на избор, а на оцеляване, предупреждава професор Евгений Дайнов.

Орди от самовъзпроизвеждащи се

негодници дерибействат на воля

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

из цялата ни страна. Не прогони ли децата ви в чужбина този разплул се из всички институции башибозук? Всички ние сме жертви на безнаказаността на тези негодници, на тяхната циничност и арогантност.

Това е разделителната линия – от едната страна са те – отявлените негодници. От другата страна сме всички НИЕ – обикновените, порядъчните, нормалните, родолюбивите български граждани.
Мирът между Тях и НАС е невъзможен, коментира професор Николай Слатински.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Честита ви нова Радост! Иван Гешев вчера записа магистратура и вече е с научна публикация на английски!

Младен Маринов също като главния прокурор ще става доктор на правните науки. Белким го научат най-после това право

Евелина Лютова

Веднага след него и също като него без да се явява на изпит за магистър по право се записа и освободеният преди дни министър на вътрешните работи Младен Маринов. Гешев преди това е

завършил люпилнята на милиционерски кадри

в Симеоново. Никъде в официалната му биография не пише, че знае чужди езици. А това е изискване на специалността, за която е приет за докторант без изпит в Югозападния университет – “Международно право и международни отношения”.

Така натресеният ни главен прокурор,

който очевидно не знае или не иска да спазва българските закони, се захваща да “усвоява” международните. Скоростното му научно развитие подсказва, че е способен да вземе една цяла петилетка за пет седмици. Научната му публикация е в съавторство с декана на Правно историческия факултет доцент д-р Николай Марин, а ощастливеното с научния им принос издание е “Economics and Law”, съобщава Дневник.

Младен Маринов, който е завършил този университет в Благоевград също без изпит е записал магистратура. След като се изучил в академията на МВР и повишил образованието си в Югозападния университет, сега пак там ще става д-р по национална сигурност и публична администрация. Така след “високо интелигентния”

доктор на пожарникарските науки

– министър-председателя Бойко Борисов и Гешев, и Маринов ще се окичат с докторски титли. Да се чуди човек как така на Пеевски не му е хрумнало да стане доктор. С неговия интелект това може да се случи и за един ден.

Защо ли обаче тези доктори са далеч под нивото на средния българин по интелигентност?…

Вижте какво сме писали за Иван Гешев по-рано


Конституционният съд поряза мръсната игра на Иван Гешев срещу президента. Очаква го залпов “приятелски” огън

Първата поставена му задача на главния прокурор беше да обвини Румен Радев в държавна измяна и да го свали от поста

Е, играта не му стана. Конституционният съд недвусмислено каза тежката си дума днес. А именно, че държавният глава и вицепрезидентът не могат да бъдат подслушвани докато заемат постовете си. Те не са обект на разследвания, не могат да бъдат подслушвани, да им се повдигат обвинения, да бъдат следени, не могат да се използват СРС-та спрямо тях.

Решението на конституционните съдии е единодушно.

Е, неуважаеми главен прокурор, натресен на република България, още когато отправи запитването до Конституционния съд мислещата част от народонаселението по тези земи на мига разбра, че

истината и справедливостта не ти са никакви на тебе.

Прие поръчката на мутрата Борисов да правиш смешен държавния глава, нещо повече  – да го унижиш и унищожиш.

Но разбра ли най-сетне ли какво си причини, освен че се орезили за пореден път? И хора, които не харесваха Румен Радев, изтръпнаха от тази твоя бухалка. Разбраха, че ако успееш при Радев, ще влизаш като същински гестаповец и във дома на всеки,

който “оскърби” нежните чувства на мафиотите.

Ти си ключовият локомотив, наливащ сила и енергия у протестиращите. Ами сега? Ще те накаже ли Висшият съдебен съвет задето още преди той да се произнесе разпространи СРС-та и есемеси с президента? Те трябваше да покажат колко лош човек е държавният глава, а всъщност показаха какво жалко

мерзко същество оглави българската прокуратура.

Тези, на които така самоотвержено служиш сега треперят за собствената си кожа, така че – очаквай в близките дни “приятелски” огън.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


*Бойко Рашков: Иван Гешев погазва законите на държавата. Не вярно, че не може да бъде свален!

Главният прокурор излага България пред целия свят, никъде няма действия като неговите, категоричен е юристът

Това твърди бившият топ следовател Бойко Рашков. Според него исканията на протестиращите за оставката на Иван Гешев са повече от основателни, защото той уронва престижа на съдебната власт и редовно нарушава законите на страната. В световен мащаб няма подобни действия на главен прокурор, коментира Бойко Рашков. И всичко това прави заради престараването си от благодарност, че премиерът Бойко Борисов го е посочил за този отговорен пост, Гешев нарушава законите на страната.

Гешев потъпква надпартийността,

изисквана от Закона за съдебната власт. Това каза пред БНР Бойко Рашков. Според него Иван Гешев няма никакво право да говори за правова държава, когато нарушава законите на страната, коментира юристът в ефира на Българското национално радио. И даде за пример публикуваните от прокуратурата на доказателства и факти, в това число и събрани чрез СРС. Те са предназначени само за наказателните дела.

Не един, а два закона забраняват

такова изнасяне на данни. При това Гешев го прави избирателно и целенасочени – в подкрепа на властта на ГЕРБ и Борисов.

Дори само за това Иван Гешев трябва да бъде отстранен от поста главен прокурор. Бойко Рашков без колебание окачестви сегашната българска прокуратура като сталинска. За по младото поколение – по времето на Сталин прокуратурата е осъдила на смърт милиони руснаци и още толкова е изпратила в лагери на смъртта в Сибир далеч преди Хитлер да се сети да направи същото.

Удари ли Бойко Борисов чисто политически главния прокурор, той се превръща в камбана, чийто отзвук достига и до последния прокурор в страната. Иван Гешев излага пред света българската държава, категоричен е Бойко Рашков.

Иван Гешев

Не е изненада, че заместник-главният прокурор Даниела Машева защитава началника си. Според нея оставката е личен акт, а тя пък не вижда основание за подаването й. И за пореден път както и Иван Гешев преповтори, че натискът идва от такива обвиняеми като Васил Божков, който според нея влияе на големи групи хора, в това число и на журналисти.

Преди няколко дни отново потъпквайки закона, прокуратурата обнародва разговори в подкрепа на тази им теза.

Самият Иван Гешев твърди, че категорично не възнамерява да подава оставка. Преди

тъмните сили в държавата

да го номинират и назначат за главен прокурор, той отново публично се кълнеше, че в 99,99 на сто няма да се кандидатира за главен прокурор. И изобщо не се притесни да се отметне като фурнаджийска лопата, когато началството му нареди точно обратното. Така че, не се знае знае ли се дали няма отново „сам” да си подаде оставката.

*Бойко Рашков е ексдиректор на Националната следствена служба, както и бивш шеф на Националното бюро за контрол на СРС. Отскоро работи като юридически съветник на държавния глава Румен Радев.

Вижте какво сме писали за възможността за граждански арест на главния прокурор


Граждански арест на Иван Гешев?! Със сигурност отдавна си заслужи да е зад решетките. Но има една страховита въпросителна???

Каква ще е разликата между едно такова задържане и арестите на десетките хиляди българи, извършени от неграмотните шумкари преди близо 70 години?

Има полезен изпълним ход България да бъде рестартирана на чисто и да тръгне по пътя на истинската демокрация

Оказа се, че според юристи протестиращите имат право да извършат граждански арест на главния прокурор Иван Гешев. Това е подсказал пловдивският адвокат Михаил Екимджиев, натрупал престиж с безброй спечелени дела на пострадали от българското от правосъдие наши сънародници в Европейския съд по правата на човека в Страсбург.

Издадена е дори заповед

а задържането му с реквизитите на официалните документи при арест. От друга страна утре – на 20 юли, Отровното трио* за първи път от началото на протестите организира национална стачка, която предвижда блокиране на най-важните обществени сгради в столицата и страната – парламент, съдебни палати, и сгради на местната власт.

Адвокат Михаил Екимджиев

Че Гешев бързо след встъпването си в длъжност си заслужи ареста е повече от очевидно. За онези, които се съмняват припомняме много на едро защо – Гешев

преследва като куче булдог бизнес конкурентите

на управляващата хунта и дребните престъпници, но се прави на умряла лисица за чудовищните престъпления срещу българските граждани – далаверите за милиарди на Делян Пеевски, Ахмед Доган, за рекетьорството на Владислав Горанов и Борисов, за безбройните апартаменти на Цветан Цветанов, за чекмеджетата на Борисов с милиони евра и злато, за грабежите на Лукоил, за милиардите, които Борисов периодично налива в касите на Путин, за обгрижването с десетки и стотици милиони на наши хора с държавни пари като Домусчиев, Гергов, Румен Гайтански -Вълка.

Но, има едно голямо но…Тоест една наистина страховита опасност. Такива граждански арести е имало и друг път в историята на България. Веднага след 9-ти септември 1944 г. от комунистите. Погромът от тяхна страна тогава е чудовищен – хиляди убити и заточени без съд и присъда в концлагери, отнето без съд и присъда имущество на още повече български граждани, принудително изселени в затънтени краища на страната.

Протестиращите сега не са като неграмотните каскети от онези години. Но събирането на много хора, провокаторите, които неизбежно ги съпровождат, натрупания гняв и унижение от

десетилетното управление на мутрите

могат да станат неуправляеми. Да не стане така, че после да се срамуваме от случилото се, така както сега се срамуваме до повръщане от беззаконията на управляваща върхушка?

Не, това не е заден ход от мечтата на българите да се освободят от престъпниците на власт. Това е само призив да не се люшнат справедливите им искания към поредното беззаконие. И да не забравяме, че гавазите на Гешев вече са прочели заповедта за гражданския му арест. И със сигурност се въоръжават до зъби.

Чистият ход, който наистина ще осигури рестартирането на България е, чрез протестите цялата тази уродлива управляващата върхушка – в правителството, прокуратурата, Висшия съдебен съвест, местната власт, заедно с калинките им да бъдат изметени от постовете им. И провеждането истинска пълна лустрация. Световният опит показва, че такъв рестарт е се е случвал и е довел до добри резултати.

Вижте какво сме писали по-рано по-темата


Мутрите на Борисов и Гешев пазариха мутри за погром довечера на митинга!

Протестиращи! Не бъдете наивни! Бъдете бдителни! Пращат ви биячите от “Делта гард” на Митко Карратиста

Идват с пет автобуса! От “Делта гард” спомнете си антигероите от “Осемте джуджета”!

Само мутрите на власт имат интерес и полза от това. Вече се се спират пред нищо! Тръгват на нож срещу цвета на нацията

– младите на площадите!

За това предупреди генерал Валери Григоров от “Ние, гражданите”. Това е същата охранителна фирма на Митко Каратиста от “Осемте джуджета”
Охранителите ще пристигнат с пет автобуса,

по информация на генерал Григоров,

съобщена в сайта Фрогнюз. Той се обръща към главния прокурор Иван Гешев да започне спешно проверка по този, а също и по други сигнали срещу тази скандална фирма. А също да направи

проверка за парите златото на кюлчета

в чекмеджето на Бойко Борисов. Мили, чисти, млади, смели протестиращи – не бъдете наивни. Бъдете бдителни! Мутрите искат да окървавят демократичния протест!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Борисов, Гешев и цялата им подчинена пасмина не хвърлят оставки. Полицията май вече е склонна да ги убеди?

Германска телевизия в продължение на три часа без прекъсване излъчва протестите в България. По нашите богати канали вървят турски сериали и черешки…

Германската телевизия RT показва без прекъсване в продължение на три часа протестите в България срещу мафията в правителството на Бойко Борисов и прокуратурата. Репортажи от събитията в София предава и Евронюз.

Нито една от големите български телевизии

не прави това. С изключение донякъде на червената партийна телевизия. По-малките медии като Евроком и TV 1 иTV+ със сигурност биха посрамили големите, но те не разполагат с необходимото оборудване. Поради това мнозина в България, както и нашите сънародници в чужбина следят бурните събития у нас по интернет. Междувременно протести на наши сънародници вече има в Лондон, Берлин, Прага, Испания. Досега може и да е имало някакви съмнения, но истината лъсна в

цялата си “гнусна” прелест

– управляващите мутри наливат милиони в трите големи телевизионни канали, за да омаловажават макар и без думи – чрез мълчанието си, си случващото в столицата и страната. И за да пускат по задължение платените клакьори на управляващите мутри.

Между другото появи е впечатляваща поличба: снощи в края на многохилядния митинг протестиращи и полицаи пяха заедно “Мила Родино”. Това май се случва за първи път на протести. Вероятно, окуражени от поисканата оставка на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, работил на времето на заплата при доказани мутри. А както знаем –

бивша мутра няма.

Ако Борисов и цялата му подчинена паплач, ако състезаващия се по простотия и агресивност и погазване на законите  с Борисов главен прокурор Иван Гешев не подадат навреме и за тях самите, остхавки, нищо чудно скоро полицаите да им помогнат да го направят. Натам май тръгнаха нещата.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Ето ги 5-те най-добри пътя за България след падането на Борисов и Гешев

Защо все по-често у нас се говори за “грузински модел”? Вижте как само за няколко месеца корупцията в кавказката страна рязко намалява, а доверието в полицията от 5% скача на на уникалните 87 на сто!

Бойко Борисовци, Гешевци, Пеевски и цялата им крадлива пасмина са пътници. Това се вижда с просто око, само мутрите дето отказват да го видят, но това си е за тяхна сметка. С това обаче борбата със злото в България съвсем не приключва. Напротив, тепърва започва. Не започне ли – този път наистина с България е свършено.

Напоследък все по-често се споменава за Грузинския демократичен модел. Работещ, ефективен, полезен за гражданите и за държавата. Вижте как са смазали корупцията управляващите на тази малка кавказка страна с 4,5 милиона население.

Веднага след така наречената “Революция на розите” през 2004 г. управляващите бързо извършват 70 реформи. Тук представяме ключовите от тях:

Това са 70 нови пътя, по които тръгва страната.

Път 1. Закриват всички излишни, неработещи и усложняващи живота на гражданите институции. Държавните чиновници са съкратени с 50 на сто.
И чудо, останалите на работа започват да работят истински.

Път 2: В един августовски ден от полицията и тамошния КАТ са уволнени 15 ХИЛЯДИ служители само за един работен ден. След което започват истински конкурси за назначаване на нови. През това време нищо по-страшно или различно не се случва в държавата и по пътищата. Което ще рече, че нито уволнените полицаи, нито уволнените катаджиите са работили, всичко е било на автопилот.

Път 3. И най-интересното с голям ефект за хазната и обществото – полиция и КАТ се обединяват под едно и също ръководство. В патрулните коли дежурят

съвместни екипи от полицаи и катаджии,

които реагират според ситуацията. Ако след чистката е останал все още някой корумпиран, залавят го много лесно – подставени лица инсценират нарушение на пътя, нарушителите се опитват да “подкупят” съответния служител. Поддаде ли се тутакси

изхвърчава директно в затвора,

като преди това е изгубил всичките си привилегии.
Път 4. Обществените поръчки – най-големите пари, най-страховитата корупция. Създадена е Генерална дирекция. Задачата й е в пълна секретност да организира и изпраща на търговете подставена фирма кандидат, която се опитва да подкупи комисията. Не с кеш, а с обещание за разделяне на печалбата. По-нататък развръзката е като при катаджиите.

Път № 5. Премахнато е добре познатото ни размотаване от гише на гише. Издаването на паспорт, оформянето на имотни документи, отнема само 10-15 минути, а често и по-малко.

След реформите, които разбира се са много повече от изброените, от 5 на сто доверието в полицията скача на 87 но сто! Но тя съвсем не е първенец. На първо и второ място по доверие в Грузия са църквата и армията.

И чудо – в период на огромна безработица от 16 на в Грузия се завръщат над 100 хиляди души, пръснати по света.

И сега внимание! Много голямо внимание! Битката между доброто и злото никога не приключва с приключването на реформите. След понесения удар злото се прегрупира, организира и търси реванш. В Грузия стана точно това – не просто свалиха президента Михаил Саакашвили, при чието управление се случи всичко това. В продължение на два мандата рейтингът му не падна под 50 на сто. Но го прогониха и от родината му. За това със сигурност е помогнала и дългата ръка на Русия, чиято пропаганда наричаше Саакашвили негодник, мръсник на заплата на американците, само защото той отказа да играе по свирката на Русия – разбирайте, отказа да бъде проводник на имперските амбиции на Путин в Грузия и въобще – в Кавказ.

Та такива ми ти работи. Малка Грузия, без многовековен демократичен опит, показа, че справедливото, демократично общество е възможно, че то не е утопия. В България свестните хора никога не са се свършвали. Доказват го и сегашните многохилядни, всекидневни и продължителни митинги на младите – те са солта на България. Мутрите дълго време бяха притиснали де що има свестен човек у нас в ъгъла на живота. Изплашени сега стават още по-нагли.

Сега ще видим дали за Доброто или за злото ще е дълготрайната победа. Защото това, че мутрите ще бъдат прогонени, е само началото на пътя.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Съдия: Колкото по-шумни са недоказаните прокурорски обвинения, толкова по-големи парични обезщетения присъждаме на оправданите

Иван Гешев със сигурност ще влезе в българската история като най-самоопозорилият се главен прокурор

Единствено бившият му колега Никола Филчев го бие по точки (засега) – с двама самоубили се и един убит прокурор

Иван Гешев, тази “радост” за България всеки божи ден прави гаф, след гаф, издънка след издънка.Коя от коя по-вредна за ранената ни демокрация. И си е въобразил, че в близките седем години няма кой да го пипне. Но очевидно прави всичко възможно да стане точно обратното. Един единствен президент на САЩ – Ричард Никсън, заради незаконно подслушване на политическите си конкуренти за президентския пост, бе ПРИНУДЕН позорно да напусне поста си.

Гешев го чака същата съдба.

Върволица са гафовете му в абсолютно нарушение на закона. А показването на публиката на запис след запис, предмет на разследване, е едно такова закононарушение. А той го повтаря и повтаря очевидно с илюзията, че така ще спечели подкрепата на обществото за действията си. С това главният прокурор дава светъл пример за подражание на хората, склонни да нагазват лука. Казва им в прав текст: „Законът е врата у поле”.

Инструментът на Господ Иван Гешев

Помните ли, как още с встъпването си в длъжност той погна президента Румен Радев със записи на телефонни разговори между държавния глава и шефа на ВВС? И когато добросъвестни юристи скочиха срещу това, Гешев без капчица свят излезе пред публика и изрече следната

удивителна простотия: Тези СРС-та не са СРС-та!

Вчера главният прокурор отново ни зарадва с поредните записи, като този път не отрече, че са СРС-та. Разпространи записи, като внуши на юридически неграмотното население, че тези разговори му дават основание да обвини Божков и журналисти в държавна измяна. Единият от разговорите на хазартния бос е с журналиста от Фрогнюз Огнян Стефанов И това го научихме. А работата на журналистите, спазващи правилата на занаята, да говорят с всички – и обвиняеми, и осъдени, и оправдани. Това поредно поругаване на закона от страна на главния прокурор вече не предизвиква възмущението само на почтените български юристи, които все повече открито му се опълчват. То започна да прави впечатление и в чужбина.

Публикуването на протоколи от подслушване е

абсолютно безобразие,

коментира пред Дойче Веле д-р Йохана Даймел. Тя се чуди като как така е бил подслушан Божков, който е в далечен Дубай. И още нещо, пред световната агенция Блумбърг хазартният бос открито заяви, че влиза в политиката. Това че е обвинен не означава още осъден коментира д-р Даймел. А сега си спомнете за позорно сваления от поста американски президент “само” за това, че е подслушвал политическите си конкуренти.

Д-р Йохана Даймел

Да не говорим, че сайта “Бивол” както винаги при подобни случаи, прави професионална експертиза на записите. Заключението им: скалъпена история, която прилича на театрална пиеса. Некадърни сценаристи – тъпа пиеса.

Уважаваният съдия Нели Куцкова в предаване на телевизия 7/8 каза, че непрекъснато при нея има дела срещу прокуратурата и държавата на хора, обявени за престъпници без произнесена присъда и впоследствие оправдани. “Колкото по-шумни са тези публични недоказани обвинения от прокуратурата, толкова по-големи парични обезтнетения присъждаме, а те се плащат от данъкоплатците” , заяви съдия Куцкова. И каза още, че поведението на Иван Гешев от юридическа гледна точка е неприемливо.

Имахме едно време един заместник-главен редактор – лека му пръст, беше гръмогласен и циничен. И когато хванеше някой, от мързел или недопроверяване на фактите да е послъгал нещо в авторския текст изкрещяваше: „ Може да лъжеш, но ако те хвана, ще ти разпоря г*за”. Смисълът на това беше, щом не можеш да лъжеш така, че всички да ти повярват, хич не се опитвай.

Гешев обаче опитва ли, опитва, но очевидно репертоарът му за компромати е изчерпан тотално. А уж този човек е “назначен” за да брани закона.

Гешев, нищо, че си инструмент на Господ, чака те съдбата на Никсън. Нормален човек не би пожелал така позорно да бъде записан в българската история.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

 

Ето какво сме писали по-рано за Иван Гешев:


Вижте кои са следващите кандидати за “опраскване” от главния прокурор Иван Гешев

Докато имате такова извратено чувство за справедливост, народът ще ви мрази БЕЗПЛАТНО!

Защо не започнете с Делян Пеевски и Ахмед Доган? Защо се правите, че няма за какво да бъдат разследвани – ама не на ужким, Бойко Борисов, Владислав Горанов и услужливата Менда Стоянова?

Тук ще видите имената на личности, които най-сериозно се обсъждат в социалната мрежа като потенциални кандидати за “опраскване” от прокуратурата

В мрежата сега бурно умуват – от Огнян Стефанов от Фрогнюз ли ще започне арестите главният прокурор Гешев, от Люба Кулезич и Сашо Диков ли от Евроком ли, които не мълчат за извращенията на властта? Или може би от Генка Шикерова и Миролюба Бенатова? Това са едни от последните оцелели мохикани на журналистиката като такава, а не като

проституираща със силните на деня.

И отново противозаконно, както твърдят адвокатите, Гешев изнася пред публика записи, с които да оправдае окончателното окупиране на България от мафията. Уважаеми

г-н Инструмент на Господ,

щяхме да ти повярваме, ако още навремето, когато се разчу за вредата от стотици хиляди левове, нанесени на държавата от него, а не сега, когато стана напечено за върхушката, заговори за разследване на културния министър Боил Банов. И повярвай, щяхме да те обикнем и то – искрено, ако още когато се появи информационният повод, започна

разследване – ама не на ужким,

на Бойко Борисов, Владислав Гранов, ковчежника му и на услужливата Менда Стоянова. А какво показно упражнение ни направихте с аферата “Осемте джуджета” – не отидохте при джуджетата, а отарашихте дома на жертвата на джуджетата.

Инструментът на Господ Иван Гешев

Ако беше погнал Делян Пеевски още от погрома над КТБ, на Ахмед Доган – повярвай, песни за тебе щяха да се пеят.

Вие не си давате сметка какво правите в момента – насъсквате още повече народа срещу себе си. Така че и тези, които не понасят президента Румен Радев, да скочат срещу вас.

Народът от сърце ви мрази БЕЗПЛАТНО точно заради извратеното чувство за справедливост на главния прокурор Иван Гешев, и котерията, която брани като орлица.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Полковник Николай Марков за полицаите на протестите: Не съм вярвал, че е възможно такова падение!

Поведението им е на мутри – неадекватни, агресивни, арогантни, посредствени Полицаите, нахвърляни с лопати пред …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *