Бъркаш, Гешев: Ти не си инструмент на Господ! Инструмент на Дявола си!

Бъркаш, Гешев: Ти не си инструмент на Господ! Инструмент на Дявола си!

Извратеното чувство за справедливост на главния прокурор Иван Гешев е пред очите ни – не дава косъм да падне от главите на доказани крадци на милиони и милиарди – Борисов, Горанов, Пеевски, Доган и т.н.

Съдържание:

Хасковлии надушиха тайна среща на Иван Гешев и го посрещнаха подобаващо с викове “Оставка и затвор” С присъщия си хумор на прост каскет главният прокурор им отвърна: “Викайте по силно!” Посещението му в Хасково не бе официално обявено заради гарантираната „народна любов”, с която със сигурност щеше да бъде посрещнат. Около него се завъртяха само от неколцина журналисти. Срещата му е била работна с тукашните прокурори, на която са присъствали и следователи.

Шепа хасковлии обаче бяха разбрали за тази среща и макар и малко, го освиркаха и пресрещнаха с викове “Оставка!”,

“Гешев е позор, оставка и в затвор!”.

На което гьонсуратът – самозваният инструмент на Господ, отговори: “Викайте по-силно”. За пореден срам на журналистическата гилдия истинският въпрос зададе протестиращ: Защо не разследвате за 700 -те милиона от хазарта! Това са 700 милиона! Иван Гешев обаче бързо се шмугна в скъпата служебна кола и се спаси от отговори. Ако беше останал само минута още, със сигурност

щеше да чуе и другите важни въпроси,

които оскърбяват българските граждани с неглижирането им: Защо не разследва НАП за несъбраните и опростени 16 милиарда данъци? Защо не разследва гнусните записи на чекмедже премиера Бойко Борисов, ама не търси кой ги е направил, за да му съсипе живота, а самия Борисов за казаното от него. Чекмедже премиерът трябва да бъде разследван и за нощните му шкафчета, и за Барселонагейт, и за милионите на хазартния бос Васил Божков. Защо не разследва бездомникът милионер Владислав Горанов? А Делян Пеевски? Защо не разследва Ахмед Доган? Защо не разследва новия ангел небесен Цветан Цветанов? Ами Шехерезада? Ами земеделската министърка Десислава Танева, предишната министърка на туризма Николина Ангелкова? А Далавери Симеонов?…Това са само очевадните примери на нагла

корупция в чудовищни размери

пред очите на всички. Но не и пред очите на главния прокурор. Можем само да гадаем за колко още милиарди не знаем, при положение, че по оценка на Европейската комисия всяка година България губи от корупция над ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЕВРО!

Не, Гешев. Ти не си инструмент на Господ. Ти си инструмент на Дявола!

Вижте какво сме писали по-рано за Гешев


Погнаха го! Европейският парламент пита Гешев защо не разследва премиера Бойко Борисов

Обръчът около управляващата шайка се затяга, развръзката е само една

“Демир

На сайта на Европейския парламент са публикувани 29 от неудобни по-неудобни въпроси към главния прокурор Иван Гешев, към Бойко Борисов и правителството Му.Това са все въпроси, които българските граждани, смазани от липсата на справедливост, си задават от години. Това е и първопричината за нестихващите протести в столицата и големите градове на страната, а също и на наши сънародници в цял свят.

Главният прокурор Иван Гешев

Исканията им са прости, но важни колкото водата, храната и въздуха, за достоен живот. С изключение на хрантутниците на властта всички останали не искат повече да живеят в държава, управлявана и ограбвана всеки ден от мафията, а като бонус всички това да е гарнирано

с невиждана простотия и арогантност.

Въпросите към главния прокурор Иван Гешев са защо не разследва разобличителните разкрития, свързани с Бойко Борисов, пише сайтът “Сега”. Не са прескочени нито Барселонагейт и разследването на за пране на пари от испанските власти, нито чекмеджетата със евра и злато в спалнята на премиера, нито записите и заканите за

саморазправа по чисто мафиотски маниер

на Борисов с политици и фирми, които ги е нарочил за свои врагове. Питат също така ще поправи ли Гешев разпространената от него фалшива новина, иначе казано – долнопробна лъжа, според която поканата за изслушването му заедно с премиера в ЕП била по инициатива на главния прокурор, а не на ЕП. Да си припомним как и Гешев, и Борисов се скриха като страхливи мишки от това изслушване. Пратиха заместнички, които изумиха парламента на Европа, като изкараха Борисов и Гешев жертви.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Евродепутатите питат още защо така спешно се променя Конституцията, защо се предвижда законодателна инициатива на съдебната власт, което нарушава постулата за разделението на властите, защото по правило съдебната власт изпълнява, а не пише законите. Поставя се въпросът и за

безконтролността на главния прокурор.

Както и за отнети правомощия на президента Румен Радев.
Каквото е перде Иван Гешев сега или ще се направи за пореден път на ни чул, ни видял за това, което не му изнася или което не му позволява мафията да разследва. Или ще излъже доверчивата част от българските граждани, че той сам е написал тези въпроси.
Обръчът се затяга, мафиоти! Това вече е очевадно и за плитките ви мозъци.

Развръзката е неизбежна и единствено възможната: ОСТАВКА!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Престара се! Иван Гешев без да иска удари смъртоносно управляващата върхушка

Нищо чудно мафията скоро да се откаже сама от мечешките му услуги

Социологът Първан Симеонов: От тук нататък ролята на президента Румен Радев само ще расте

Деканът на юридическия факултет, Даниел Вълчев, бивш министър на образованието в правителството на Сакскобргготски по повод отчаяните ходове на Борисов за нова Конституция коментира: До вчера Бойко Борисов не знаеше, че България има Конституция. И редовно я погазваше – като не се отчита пред парламента, като не присъства на сесиите при вот на недоверие. 90 на сто от проекта за нова Конституция на ГЕРБ е старата Конституция. Нищо според юриста не налага приемането на нова Конституция.

Евелина Лютова

Струва си да припомним пророческата прогноза

на политическия наблюдател Осман Октай. Той пръв съзря, че някои ходове на правителството на Борисов ще му приседнат и ще предизвикат непредсказуеми събития. Обърнете внимание – той казва това на 31 януари 2020 г. Това е само няколко дни след като главният прокурор Иван Гешев атакува бизнеса на хазартния бос Васил Божков, който знаейки добре мръсната кухня на управляващата мафия, предвидливо се спаси с бягство от България.

Иван Гешев

Та тогава Октай прави аналогия със спретнатия умишлен фалит на КТБ и атаката срещу Божков, който е разпределял едни средства и затова е бил спокоен.

Тогава още не знаехме за 67-те милиона

на Борисов и Владислав Горанов. Васил Божков обаче плаща същата цена, която плати и Цветан Василев. И тук, както и при КТБ, изскача Делян Пеевски. Според Октай Пеевски винаги е участвал като посредник при унищожаването на финансовите пирамиди. Васил Божков преди тези събития е прехвърлил всичките си строителни фирми на Пеевски. Доброволно ли?

Октай прогнозира: Божков не е лъжица за всякоя уста, той има в страната силови структури.

Този път Пеевски ще си плати сметката.

Преди няколко дни станахме свидетели на масираната атака на държавни институции бухалки във фирма “Хиполенд. Оказа се, че не е само заради участието на собственика и служителите му в протестите. Преди това Делян Пеевски чрез посредник е поискал половината от бизнеса на компанията.
Тоест, Октай се оказва прав – започне ли враждебно поглъщане на нечий добре разработен бизнес, от там винаги изскача лицето Делян Пеевски. Необходимо е да се подчертае, че всичко това е казано далече, далече преди да се появи първият комикс на Васил Божков с разобличенията на страховитата корупция в правителството.

След Кървавата сряда на 2-и септември е трудно да се разбере кой е крив, кое е прав, коментира социологът Първан Симеонов. Според него към настоящия момент се играе игра на честта. Но Борисов не може да стигне до вратата. На оставката. Той не уточнява освен честта, # КОЙ му пречи за този искан от 60 на сто то българите полезен за държавата ход.

Според прогнозата на Симеонов от тук нататък ролята на президента Румен Радев ще расте още повече. Безспорно хората го харесват, казва социологът. Поради тази причина той е в състояние да даде на протеста допълнително гориво.

Бойко Борисов пък разчита на това протестът да изгуби енергия, да почне да прави грешки и да се самоунищожи. Иначе казано това според Първан Симеонов в момента е игра на нерви. Той не се ангажира с прогноза каква ще е развръзката от сегашната политическа криза.

Виждате ли и вие индийската нишка, която свързва тези различни събития със сегашните? Реално погледнато – подпали ги главният прокурор Иван Гешев докато отново изпълняваше поръчки, в това число и да възмезди публично накърненото космическо его на Борисов – интелекта и критиките на Румен Радев го хвърлят в необуздан “божествен” гняв.

Виждате ли как се управлява от години България – интереси, интереси, само интереси на шепа негодници.

Трохите от грабежите им подхвърлят на България,

иначе без трохи досега да са били прогонени с камъни. Можем само да благодарим на “интелекта” на инструмента на Господ, който старателно изпълнявайки поставените му задачи, без да иска извади на показ най-кирливите ризи на управляващата недосегаема мафия. Засега. Той нанесе толкова поражения на върхушката, че нищо чудно скоро мафията сама да се откаже от услугите му.

Вижте какво сме писали и по рано по-темата


Бизнесмен скочи срещу мутрите. Хунтата светкавично започна унищожението му! Армия от държавни бухалки нахлу в офисите му

Главният прокурор Иван Гешев никак, ама съвсем никак не бърза да разследва чекмеджета, джуджета, гнусни записи. Но свирне ли му началството, скъсва се от тичане

Армия от бухалки получиха поръчение да смажат собственика на “Хиполенд” – веригата магазини за детски играчки, Марин Колев. Това стана след като бизнесменът наивно и публично преди ден заяви, че подкрепя протестите.В отговор 20 чиновници от Икономическа полиция, НАП, Надзор на пазара изпълняват “мократа поръчка” на Бойко Борисов и Иван Гешев, съобщи Евроком.

Поводът за изразения публично гняв от Колев бе, че без да е проявил агресия на протестите, синът му е бил обгазен жестоко с отровно вещество. И за малко е

щял да загуби зрението си.

Освен това служители на веригата участват редовно в протестите срещу управляващите. Откритото му писмо по този повод завършва с хаштаг #ОСТАВКА #МутриВън!

Това е главният прокурор на България

Държавните бухалки реагираха светкавично – трябваше им само един ден, за да се организират. Сега ще търсят под вола теле, със сигурност ще го открият, ще си съчинят причина да го арестуват, а благодарение на приетия преди няколко години срамен закон КПКОНПИ “законно” без съд и присъда като нищо

може да му конфискува имуществото.

Питате ли се още защо народът се вдигна на бунт? Съмнявате ли се, че днес е “Хиполенд”, но утре като нищо и без нищо – и във вашия дом? Ще изобретят параграф, според който нямате право да си живеете у вас. И това ако не е диктатура!

Коментар на ГЕРБавия в интернет: Мутро-мафиотска държава. Начело с мутра комунист, прост и нагъл. Който НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕГО, бива наказан. Или чрез милиционер каскета Гешев, или чрез НАП, или чрез мутри и мафиоти, които да му откраднат бизнеса !!!!! ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА. И след това – лустрация на ГЕРБавия елит за 5 години !

Отворено писмоДо всички български граждани, на които не им е все едно и които искат да живеят в една по-добра и…

Publiée par Хиполенд (Hippoland) sur Mercredi 2 septembre 2020

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Николай Марков: Преходът до истинската демокрация може да стане само за три секунди

Разделението на властите, както казва другаря Иван Гешев е изначално зло – убива диктатурата на мафията

Ако някой патриотичен християнски джихадист се добере до залата “Бояна”, в която са събрани всички прокурори от страната, преходът към демокрация ще бъде извършен само за три секунди. Ще чуят заветното “Патриарх акбар”, за да знаят все пак, че са уволнени. А разделението на властите, както казва самия другар ИванеГешев е изначално зло, което

убива диктатурата на мафията.

Никак не е добре работата, другари! Никак, коментира с убийствена ирония днешната среща на Иван Гешев със 700 прокурори от цялата страна
Читатели сполучливо коментират, че им е приличало на пленум на ЦК от времето на Тодор Живков. редовите прокурори са стояли прави чинно в поза мирне.

Пълно унижение,

коментират още в мрежата. Родната ни милиция ги пази! Пиле не може да прехвръкне над залата на корумпетата. Над онези, социално слабите боклуци, които са на ръководни постове като магистрати и които се обезщетяват от кметовете по морето с регулирани парцели, за да си построят собствени хотели на първа линия. Голяма част от дипломите им за завършено висше образование по специалност “Право” са фалшиви. Като самите тях, коментира Марков, бивш полковник от НСО.

Николай Марков

Ето само малка, но много показателна част от коментарите от днешния Ден на прокурора:

– Гешев си говореше за битовата престъпност, като Бойко за магистралите. Никакъв ценз,никаква рутина,

направо ми се драйфа от тези наглеци,

коментира читателка.

– Величеството ги държа прави в стойка мирно ли? Докато той се изживяваше като гуру…

– Ама, много демократично ми се видя…

– Тези хора не се ли почувстваха унизени? Демократично по Гешевски унизени…Много от тях имат по-добро образование от него…

– Срамно ми стана..

Тази институция, която трябва да вдъхва уважение и респект е в унизително положение… Може би го прави, за да им натрапи мисълта, че са нисши и напълно зависими, безлични…

– Докъде стигнахме! Низост! Дъно! Тиня! Превърнаха родината ни в ад.

Тия пичове ще го докарат до джихад. Знаех си, казва Марков в коментара си във фейсбук.

И аз като другаря прокурор Гешев съм силно притеснен! Ако се добере някой патриотичен християнски джихадист до залата…

Publiée par Николай Марков sur Lundi 24 août 2020

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Иван Гешев се изфука с нечувани успехи. И нито дума да чекмеджета с кюлчета, за записи “С 200…”, за 67 милиона от Божков, за едни джуджета

Мрежата буквално го разкости. Най-вече заради твърдението му, че в България вече благодарение на неговото мъдро ръководство, няма двойни стандарти при разследване на престъпления

Алооу, вие сами ни доказвате всеки ден, че сте прости. Но ние не сме. ЗАТОВА НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ, възкликва читат

Главният прокурор Иван Гешев събра на спявка 700 прокурора от цялата страна. Целта е да вдъхне кураж на подчинение си. А още по-голямата цел – медиите да отразят подвизите на главния прокурор. И дори УПОТРЕБИ светинята Левски, с твърдението, че той следва заветът му. И веднага след това безсрамно позоваване, заяви, че няма да позволи в работата си двойни стандарти, както е било от десетилетия. А сега да видим защо

Иван Гешев олекна още повече,

особено след твърдението му, че няма да прилага двоен стандарт. Да припомним, че това е единственият главен прокурор в България, срещу назначаването на когото имаше многодневни протести. Случайно? Все по-ясно става, че не е. Та във връзка с отказа на каскета от двоен стандарт, едни

въпроси крещят и искат отговор, ама не на ужким:

Защо не разследвахте твърдението на хазартнния бос Васил Божков как за три години на бившия министър на финансите Владислав Горанов Севдето – Шехерезада, е успяла да пренесе 67 милиона лева? Защо не разследвате богатството на Горанов? А на Шехерезада? Ами чекмеджетата с евра, кюлчета злато и пистолет до главата на спящия Бойко Борисов? Ами Барселонагейт? Ами “Осемте джужета”, сараите на Доган? А и това преуспяло момче Делян Пеевски, което заедно с друг преуспял мъж – Кирил Домусчиев, ги съдят в САЩ? Ами Пацо терасата? Ами оправдания Цветан Цветанов, чиято слабост са апартаментите? Ами сделките на бившия главен прокурор Сотир Цацаров? А милионите са семейство Ангелкови? и т.н.

Да не говорим за срамните записи с гласа на премиера. Започнахте разследване за това кой ги е направил, за да го смажете с бухалките си, а не ви интересува КАКВО СРАМНО СЪДЪРЖАНИЕ И

ЗА КАКВА ПОМИЯ ПО ВЪРХОВЕТЕ СТАВА ДУМА!

Доста преди това имаше едни също толкова срамни записи с гласа на Борисов. Скоро след това основните “герои” от тези записи набързо се споминаха – все от инфаркти.

Каквото и реално да сте постигнали сами си го занулявате с този двоен стандарт – да пазите най-големите престъпници на власт, и да се правите на герои при преследването на кокошкарите. И едните, и другите трябва да си получат заслуженото, но не само крадците на кокошки, както е сега. Поне малко мярка да имахте – не набърквайте Левски в пиара си, не казвайте, че вече няма двоен стандарт, който не само че го има, а е чудовищен. Това е истинската причина за бедността в България.

Алоууу, Гешев!  Вие с Бойко Борисов очевидно сте прости – всеки ден натрапливо ни давате доказателства за това. Но ние НЕ сме прости. И ЗАТОВА НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ!

И престанете да вклинявате в протестите разни отрепки, за да докажете, че и тези чисти хора на площадите са като вас. НЕ, НЕ СА! Вие го знаете и затова е този бяс от ваша страна, затова изобретявате мръсни номера срещу тях.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Да пресметнем: За десет години мафията, начело Борисов, открадна от народа 220 милиарда лева!!!

А мутрите се опитват заради народния гняв да отстранят и вкарат в затвора президента Румен Радев

България отдавна дори не е бананова република, а някакъв долнопробен средновековен султанат…Не е за вярване, че се намират хора, които искат този чудовищен грабеж да продължава

Но мозъчният тръст на мутрите съобщава: Румен Радев предизвика незаконния бунт срещу Бойко Борисов. И нито дума за простотиите на главния прокурор Иван Гешев. Не беше ли той, който хвърли запалката върху отдавна

клокочещата клада на народното недоволство?

Сега на ГЕРБ всичко започва да му се връща – навсякъде курдиса свои мафиоти и калинки, а те толкова могат – смешни платени протестиращи, биячи – униформени и цивилни, подписка за импийчмънт за отстраняване на президента.

Забелязвате ли, че вече повече от месец протестиращите не са написали и един плакат в полза на президента? Причината е проста – те се вдигнаха за свобода и справедливост. За сметка на това за премиера Бойко Борисов и за милиционера, набеден за главен прокурор, плакатите са стотици, а скандиранията –

“Оставка” , “Мафия”, “Позор” – неуморни.

Президентът Румен Радев не е политик. Личеше му по някои негови колебливи ходове по време на мандата му. Тежи му и подкрепата на БСП, която партия освен твърдото й ядро, преобладаващата част от българите не понася почти толкова, колкото и крадците от ГЕРБ.

На чия страна е истината и справедливостта?

Ако се колебаете на коя страна в тази бурни времена е истината и справедливостта, никога не забравяйте: По данни на ЕК България всяка година губи от корупция, до която президентът и да му се иска, няма никакъв достъп, 11 милиарда ЕВРО! Да ги умножим по 10, годините, през които ГЕРБ узурпира държавата. Лесна сметка. Само за десет години от народа и от европейските фондове са откраднати 110 милиарда ЕВРО! Или за още по-нагледно – 220 МИЛИАРДА ЛЕВА!

Със сигурност някои искрено мразят Радев. Но това пък означава, че обичат Борисов. Ако са на яслата му – разбираемо е, но ако не са?

Така ли ще я караме и от тук нататък – 22 милиарда в джобовете на мафията всяка година, а пенсионерите – с 250 лв. на месец, лекарите след 11 години учене – с 900 лв. заплата?

Това дори не е бананова република, а някакъв долнопробен средновековен султанат…

Вижте какво сме писали по-рано за Иван Гешев


Опааа! Гешев тръгна публично да се дистанцира от премиера Бойко Борисов. Спасява кожата си?

Най-после е назначена експертиза на скандалните записи и видеа с премиера в Софийски градски съд. Поредният прах в очите ни?..

Мутрите от най-тесния кръг на премиера Бойко Борисов започнаха да затягат обръч срещу него. Очевидно целта е да се укроти народният гняв. Но истинската, най-голямата цел на престъпният свят, завладял държавата, на който Бойко Борисов бе само лицето за контакти с обществеността, е Иван Гешев да си запази поста. Защото няма друг като него, който да гази законите, да произнася присъди в медиите преди съда на хора, чиито бизнеси някой от подземния свят иска да прилапа без пари с безценната помощ на Гешев.

Остане ли Гешев главен прокурор мафията ще разкости окончателно България

Съдът ще прави експертиза въз основа на публикациите във сайтовете “Бивол”, “Афра” и ” Е-вестник”.

Има обаче и един тънък момент.

Както мутрите в съдeбнdта власт досега винаги са постъпвали, ще проверяват дали гласът е автентичният на Борисов, дали снимките не са фалшификат. И НИКОГА, АБСОЛЮТНО НИКОГА, досега не е правена експертиза и истинска прокурорска проверка на съдържанието. А то, съдържанието е по-важно, защото в него и от самолет се вижда, че става дума за

извършени престъпления в чудовищни мащаби.

Ако скоро след това погнат и Делян Пеевски, още от прикриването му като лице, съсипало и облагодетелствало се от разгрома на КТБ, и не само това, анализаторът

Осман Октай трябва да да бъде признат за пророк.

Да не забравяме и Меди Доган. Октай прогнозира преди няколко дни, че сега мафията е готова да жертва всички, само и само да запази Иван Гешев като главен прокурор.

Читави български граждани, видяхме колко сте много. Бдете! Победата трябва да е пълна! Иначе с Гешев като главен прокурор мутрите ще ни разкостят!

Вижте какво сме писали по-рано за тази радост – Иван Гешев


Нали се сещате тези зли мафиоти как ще отмъстят, ако протестът не победи?

ОПГ-то на Борисов-Гешев и подлогите им мачкат, крадат, обиждат народа, протестиращите нямали право да ги изметат

Мирът между ТЯХ, мафиотският башибозук и НАС, обикновените хора вече е невъзможен

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Борисов само това може, това и прави – да краде с милиарди и да страхува народа за щяло и нещяло. Цял милиард само за един ден от залъка на народа го преляха в джобовете на мутрите след като добрият Сотир Цацаров вдигна запора на БТК. Така го подарява на новите собственици. Между другото от правителството на Сакскобургготски включително насам БТК и Виваком са предмет на четири-пет покупко-продажби, всичките от милиард нагоре.

Не бе пране на пари, не бе чудо!

Сегашната сделка обаче удари всички в земята – получиха заедно с компанията и един милиард лева – нещо като черешка върху мафиотска торта. Не се съмнявайте, че още преди това тези пари са разпределени по трасето според приноса на участниците в организираната престъпна група (ОПГ), начело с управляващата върхушка.

В същото време ибрикчиите на мафията

не спират да плюят протестиращите и въпреки ясните им искания твърдят, че не знаят за какво протестират. Истинска лавина обаче са коментарите в защита на протестите.

Милиционер да си по време на демокрацията – това е най-сигурният път на парите и властта на говедата, казва бившият полковник от НСО Николай Марков. Властта на простащината и посредствеността, добавя полковникът.

Мафиотският дует Борисов-Гешев тъпчат България и народа. Мутра на мутра слугува, мафиот, мафиоту пази, коментира читател. Ние нямаме държава. Имаме бантустан с господстваща мафия. А тя е съставена от червени мутри, милиционери, ченгета и подлоги, коментира читател.

Нали се сещате какво ще стане, ако не победим? Това не са просто само мутри. Това са много зли хора. Ще мъстят на цели семейства, ще мъстят на ангро. Мутрите превърнаха държавните институции в бухалки. Затова победата на протестите не е просто въпрос на избор, а на оцеляване, предупреждава професор Евгений Дайнов.

Орди от самовъзпроизвеждащи се

негодници дерибействат на воля

из цялата ни страна. Не прогони ли децата ви в чужбина този разплул се из всички институции башибозук? Всички ние сме жертви на безнаказаността на тези негодници, на тяхната циничност и арогантност.

Това е разделителната линия – от едната страна са те – отявлените негодници. От другата страна сме всички НИЕ – обикновените, порядъчните, нормалните, родолюбивите български граждани.
Мирът между Тях и НАС е невъзможен, коментира професор Николай Слатински.

За Елена Иванова

Прочети още

kornelia

Румен Радев унищожи Корнелия Нинова!

Корнелия Нинова сама се самоуби, като не подкрепи Румен Радев! Големият въпрос, защо Корнелия Нинова …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *