Мая Манолова – тя ли е жената, която ще спаси България според предсказанията на Ванга и Слава Севрюкова?

Но, има едно голямо НО. Червената нишка, която я връзва с едни от разсипниците на страната, сега в опозиция

По различно време и независимо една от друга двете феноменални български пророчици говорят, как жена ще спаси България. Това, че лице от женски пол може да свърши тази работа по-добре от много мъже го доказа желязната лейди Маргарет Тачър, която почти десет години бе начело на Великобритания. След тежък период на бурни стачки и голяма безработица тя изправи страната си на крака и стана един от най-уважаваните политици на миналото столетие.

Имаше просто, но желязно обяснение за успеха си: Жена, която може да управлява добре семейния бюджет, може да управлява добре и държавния.

Има и нещо друго –

Най-големите крадци на общественото богатство

по цял свят обикновено са мъже. Първо защото преобладават в оперативното управление на държавата си и второ, защото нагонът им за власт и забогатяване е безграничен, често и патологичен.
Докато първият мотив на жена начело на държавата е да покаже съгражданите си и на света: Аз мога!

Знаем, че доста пророчества на Ванга и Слава Севрюкова са се сбъднали. Като това на Слава: Тъкмо ще влезем в Европа и светът ще тръгне на зле. И на Ванга: Леле, в Сирия що ке стане!

Но сега нас ни интересува Мая Манолова. Не беше мълчалива пионка като депутат в Народното събрание от левицата. Когато стана омбудсман на България за първи път видяхме що е то обществен защитник и има ли той почва у нас. Предшествениците й на този пост просто си живуркаха без да правят абсолютно нищо в защита на обикновените хора срещу добро заплащане.

Тоест Мая Манолова не я мързи. Ще иска да покаже и на българите, и на света – “Аз мога”.

И вече станахме свидетели на първия й предизборен митинг в центъра на столицата. След което започва да обикаля и агитира за себе си из цяла България.

Дали ще й позволят обаче да го направи, тоест да застане начело на държавата?

Първо чрез фалшифициране на изборните резултати

лесно може да й бъде отрязан пътя към властта. Това го виждаме на всички последни избори. Ако все пак достигне до там – червените от БСП ще й напомнят, че дължи израстването си в политическата кариера на тях и ще й предявят сметка – ще искат услуги като постове, обществени поръчки и т.н., лобистки закони.

Трето, тези дето без никакви трудности досега крадяха милиарди от бюджета,

ще се примирят ли да им затворят кранчето?
Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Със сигурност ще търсят начин да я изработят – или да им тръгне по гайдата, или да я компрометират до дупка с верни и волни свободни съчинения, което ще й отнема от енергията, наистина необходима за управлението на една държава.

Обаче пък от друга страна предсказанието си е предсказание. Може и да не е Мая Манолова жената, за която говорят двете ни доказани ясновидки. Тогава? Тогава да се оглеждаме за умни жени с амбиции за политическа кариера. Но в никакъв случай да не чакаме нищо добро от сегашните калинки в политиката.

Като нищо обаче може точно Мая Манолова да е предсказаната жена. Заради един аргумент, който може да изглежда и незначителен и дори смешен, но понеже упорито се повтаря, може пък и да е важен. Забелязали ли сте двойното повторение на имена и букви в имената на някои наши управници през по-новата ни история? Например Ж.Ж. – Желю Желев, Б.Б – Бойко Борисов, Ц.Ц. – Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Р.Р. – Румен Радев.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

И сега още едно – на М.М, която се втурва амбициозно към голямата политика. Стига да е за добро – нека. Но ще ни трябват много, наистина много доказателства, за да й повярваме. Защото този срок от 19 месеца, който тя сама си определи, за да застане държавата до гражданите, много напомня за един друг срок от 800 дни – на царя премиер. Беше посрещнат възторжено в началото, докато сега неизменно е повод за подигравки. И да не забравяме БСП – какво добро си спомняте за тази партия, когато е била на власт?

За Елена Иванова

Прочети още

Президентът Румен Радев: Правителството на Борисов разори България!

Харчи огромни пари без цел, без ясни процедури. Затова забъркаха тази интрига в Естония – …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *