Мая Манолова побесня: Това не е парламент! Това е кочина!

Депутатите нагло газят няколко закона и през преходни разпоредби за железницата, на пожар си гласуваха тлъсти бонуси към мазните заплати

Нечувано безсрамие и наглост в този тежък за преобладаващата част от българските граждани ни демонстрираха народните представители. Просто не е за вярване. При това си разпределят нашите пари. В същото време, когато хиляди български граждани дори не знаят дали ще имат достатъчно храна през тази зима.

От вирус ли да се пазят, от глад ли.

За да не се забележи пробутват узаконения си грабеж през закона за…ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ. Нечувана наглост и лицемерие. Тези наглеци си просят камъни по главите.

Юристката Мая Манолова е надушила мръсните им номера, които бързо обличат в нормативи за лично ползване. Това е да направиш

законни незаконните грабежи.

В същото време за медицинска апаратура, за защитни средства, за бонуси на изнемогващите от претоварване медици, за ЛИНЕЙКИ пари все не достигат.

Това не са управляващи. БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

Вижте още шокиращи подробности за мръсните номера на крадливите мутри ТУК

ОСТАВКА, МУТРИ!

Вижте какво сме писали по-рано за Мая Манолова


Мая Манолова – тя ли е жената, която ще спаси България според предсказанията на Ванга и Слава Севрюкова?

Но, има едно голямо НО. Червената нишка, която я връзва с едни от разсипниците на страната, сега в опозиция

По различно време и независимо една от друга двете феноменални български пророчици говорят, как жена ще спаси България. Това, че лице от женски пол може да свърши тази работа по-добре от много мъже го доказа желязната лейди Маргарет Тачър, която почти десет години бе начело на Великобритания. След тежък период на бурни стачки и голяма безработица тя изправи страната си на крака и стана един от най-уважаваните политици на миналото столетие.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

mm

Имаше просто, но желязно обяснение за успеха си: Жена, която може да управлява добре семейния бюджет, може да управлява добре и държавния.

Има и нещо друго –

Най-големите крадци на общественото богатство

по цял свят обикновено са мъже. Първо защото преобладават в оперативното управление на държавата си и второ, защото нагонът им за власт и забогатяване е безграничен, често и патологичен.
Докато първият мотив на жена начело на държавата е да покаже съгражданите си и на света: Аз мога!

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Знаем, че доста пророчества на Ванга и Слава Севрюкова са се сбъднали. Като това на Слава: Тъкмо ще влезем в Европа и светът ще тръгне на зле. И на Ванга: Леле, в Сирия що ке стане!

Но сега нас ни интересува Мая Манолова. Не беше мълчалива пионка като депутат в Народното събрание от левицата. Когато стана омбудсман на България за първи път видяхме що е то обществен защитник и има ли той почва у нас. Предшествениците й на този пост просто си живуркаха без да правят абсолютно нищо в защита на обикновените хора срещу добро заплащане.

Тоест Мая Манолова не я мързи. Ще иска да покаже и на българите, и на света – “Аз мога”.

И вече станахме свидетели на първия й предизборен митинг в центъра на столицата. След което започва да обикаля и агитира за себе си из цяла България.

Дали ще й позволят обаче да го направи, тоест да застане начело на държавата?

Първо чрез фалшифициране на изборните резултати

лесно може да й бъде отрязан пътя към властта. Това го виждаме на всички последни избори. Ако все пак достигне до там – червените от БСП ще й напомнят, че дължи израстването си в политическата кариера на тях и ще й предявят сметка – ще искат услуги като постове, обществени поръчки и т.н., лобистки закони.

Трето, тези дето без никакви трудности досега крадяха милиарди от бюджета,

Евелина Лютова
ще се примирят ли да им затворят кранчето?

Със сигурност ще търсят начин да я изработят – или да им тръгне по гайдата, или да я компрометират до дупка с верни и волни свободни съчинения, което ще й отнема от енергията, наистина необходима за управлението на една държава.

Обаче пък от друга страна предсказанието си е предсказание. Може и да не е Мая Манолова жената, за която говорят двете ни доказани ясновидки. Тогава? Тогава да се оглеждаме за умни жени с амбиции за политическа кариера. Но в никакъв случай да не чакаме нищо добро от сегашните калинки в политиката.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Като нищо обаче може точно Мая Манолова да е предсказаната жена. Заради един аргумент, който може да изглежда и незначителен и дори смешен, но понеже упорито се повтаря, може пък и да е важен. Забелязали ли сте двойното повторение на имена и букви в имената на някои наши управници през по-новата ни история? Например Ж.Ж. – Желю Желев, Б.Б – Бойко Борисов, Ц.Ц. – Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Р.Р. – Румен Радев.

И сега още едно – на М.М, която се втурва амбициозно към голямата политика. Стига да е за добро – нека. Но ще ни трябват много, наистина много доказателства, за да й повярваме. Защото този срок от 19 месеца, който тя сама си определи, за да застане държавата до гражданите, много напомня за един друг срок от 800 дни – на царя премиер. Беше посрещнат възторжено в началото, докато сега неизменно е повод за подигравки. И да не забравяме БСП – какво добро си спомняте за тази партия, когато е била на власт?

За Елена Иванова

Прочети още

kornelia

Румен Радев унищожи Корнелия Нинова!

Корнелия Нинова сама се самоуби, като не подкрепи Румен Радев! Големият въпрос, защо Корнелия Нинова …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *