Ясновидката Николета: Виждам смъртта на Бойко Борисов през октомври!

Бойко Борисов го чака тежко бъдеще, убедена е родна ясновидка!

Съдържание:

Известната пророчица Николета Йорданова хвърли бомбата с предсказание за съдбата на Бойко Борисов. Тя вижда смъртта на премиера и го разкри в предаването на Сашо Диков, пише БЛИЦ.

Краят на Борисов

“Борисов ще трябва да избира между смъртта и затвора. През октомври месец ще стане страшно, много от политиците на ГЕРБ ще се озоват в затвора. Тогава ще се наложи Бойко Борисов да избира дали да бъде убит или да се озове зад решетките. Дори и в затвора обаче не е сигурно, че ще оцелее, смъртта му се вижда.” – разкри ясновидката в ефир.

Николета за Бойко Борисов
Ясновидката Николета вижда смъртта на Бойко Борисов

Може да се направи връзка между предсказанията й и президентските избори тази година, които са точно през октомври. Витаят слухове, че именно Бойко Борисов ще се кандидатира за президент, ако изгуби парламентарните избори през март. Това ще бъде спасителният му пояс за затвора, а и за оцеляване, но при загуба от Румен Радев няма какво да го спаси.

Към момента тази битка изглежда повече от ясна. Според последните проучвания на “Алфа рисърч” Радев има двойно по-голямо доверие от Борисов сред българското общество.


Зад гърба ни управляващата хунта вчера продаде България! ПАК!

С благословията на Бойко Борисов и калинките му злато, сребро, платина за милиарди ще излетят в чужбина

Не случайно гласуваха закона в деня на Въстанието срещу мафията

Всички погледи вчера бяха вторачени в протестите и сблъсъците с полицията. Докато в триъгълника на властта в столицата полицията биеше наред и тровеше протестиращите, депутатите като мишки влязоха в новия си парламент. И за отрицателно време продадоха българските граждани като отхвърлиха ветото на президента Румен Радев върху текстове от Закона за подземните богатства.

Още преди избухването на протестната вълна холандският българин Патрик Смитьойс предупреждаваше, че

предстои изнасяне на огромно богатство от България.

Никой с власт не го чу. Или си запуши ушите срещу някой смешен рушвет. Става дума за милиарди. Наши, на българските граждани милиарди, които ни ги крадат, като си опичат работата със закони.

Да видим какво проспахме вчера:

“Фигурин

Концесиите могат да се сключват за срок вместо досегашните до 35 години, до 60 години. Да ни е честито! Само през миналата година “Дънди Прешъс” изнесе от България 7000 килограма злато. Или 7 тона. Това е само от две находища – Челопеч и Ада Тепе. Ада Тепе се оказва изключително богато на злато и други прескъпи на световните борси метали. Така в продължение на 60 години регистрираната в Канада фирма ще печели милиарди. За нас остават само огризки от това богатство – унизителните 2 на сто концесионна такса.

Пак така в момент на голямо напрежение и повсеместно вцепенение в цялата страна – няма и седмица от обявяването на извънредното положение в България заради коронавируса, управляващата мафия разреши изграждането на 5G мрежа в България. И обърнете внимание с какви екстри – няма да се изисква разрешение и няма да се регулира и контролира по никакъв начин. В същото време в Хонг Конг

хората режат 5G антените с флексове,

в Англия и ги палят, в Америка президентът Тръмп отряза инвестицията в такава мрежа на китайският гигант Хуауей в САЩ.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Депутатите от ГЕРБ се оправдават с това, че червените народни представители не са възразили и не са сметнали за лобистки тези поправки в Закона за подземните богатства при обсъждането им на ниво комисия.

Но това изобщо не е за чудене. Повечето депутати от всички партии в парламента не знаят за какво са там. Освен да си показват скъпарските тоалети. Не може човек да е специалист по всичко, но ако е що-годе отговорен пред народа, ще се скъса да проучи казуса, преди да

гласува като безмозъчен добитък.

Само заради това в някои други държави щяха вече да са арестували предателите. У нас харизването на милиарди минава метър – така е с АЕЦ “Белене”, така е с всякакви потоци все строени, все недостроени, така е с вечно празни нови селски стадиони, с обществените поръчки.

Сега разбирате ли защо са пълни чекмеджетата на премиера Бойко Борисов с милиони и злато? И това е само, което вече знаем. А което не знаем вероятно е неизчислимо! И тези хора ни внушават, че без тях България ще загине? И тези безсрамни крадци пишат нова Конституция на България!

Сега ли се станахте такива нагли идиоти, или сте си били такива по рождение!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Мутрите от ГЕРБ се опитаха за пореден път да преметнат Европа!

Царете на кражбите и фалшивите новини изумиха депутатите от Европейския парламент, но те очевидно не “пасат трева”

Евелина Лютова

Управляващата компрометирана пасмина твърди, че Европейският парламент бил осъдил използването от протестиращите ковчези, бесилки и чували за мъртви. Срещу тази лъжа изригна журналистът Георги Готев, който работи в българското издание на реномирания сайт Euractiv.com.
Истината, казва Готев, е че за това са говорили не евродепутатите от парламента, а Ана Джумалиева, председател на Комисията за защита от дискриминация.

Георги Готев

И сега обърнете внимание – очевидно депутатите в Европарламента не пасат трева. Та на нейните притеснения те отвърнали как са изумени, че е

тръгнала да защитава правителството,

в ръцете на което са всички силови ведомства. Но не забелязва натискът срещу протестиращите, обект на многобройни обиди и провокации.

Подобно упражнение направи и външната министърка Екатерина Захариева заедно с пратеничка на главния прокурор Иван Гешев преди дни. Всъщност в Брюксел бяха повикани за изслушване във връзка с политическата криза у нас Бойко Борисов и Иван Гешев. Но очевидно и двамата

нямат нито очи, нито топки, за да се явяват на подобен изпит.

Тъпи милиционери и калинки на мазна хранилка. Най-лошото е, че с всяка своя дума показват, как въобще не им дреме и злепоставят България и гражданите й, защото се чувстват богоизбрани и непогрешими. Е, рано или късно

ще разберете, че сте временни

– като всичко в този живот. Очевидно благодарение на скудоумието ви, ще го научите по трудния начин. Виждате ли каква е дълбоката същност на тези навлеци, които безсрамно се наричат “народни избраници”? Нито депутатите в българския парламент, нито българските депутати в Европарламента защитават българските граждани. Те бранят само работодателите си – мутрите на власт.

Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕППо-долу е изявлението, със заглавие „В Европейския парламент осъдиха…

Publiée par Georgi Gotev sur Vendredi 28 août 2020

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Шайката, начело с Бойко Борисов, ще брои бюлетините за избор на Велико народно събрание?

Мафията ще ни пише новата Конституция? Мине ли им номерът – с България е свършено!

Очаквано корумпетата, завладели държавата за лично ползване, като един се споразумяха, не че са били иначе против, да свикат Велико Народно събрание, за да променят Конституцията.

Мафията, начело с фронтмена й Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се мотивират, че това било искането на протестиращите. Каква отзивчивост! Иначе по вътрешно убеждение ги наричат стадо, което трябва да се разгони с тояги и да се вкара в кошарата. Тяхната кошара. А преди протестите

дори не помнеха, че България има Конституция.

Зад цялата тази загриженост се готви поредното чудовищно престъпление в България – Като истинска ОПГ (Организирана престъпна група) ще мафията ще организира изборите, ОПГ-то ще брои бюлетините. А ГЕРБ доказано знаят как да „броят”. А някъде се е пропукало и са гласували за други, а са обявили протоколите за сгрешени и милостиво поправили в своя полза. Винаги са им под ръка 200-300 хиляди „невалидни”бюлетини, 800 хиляди мъртви души в избирателните списъци. Не се съмнявайте, че начинът им на броене и купуване на гласове,

ще осигури АБСОЛЮТНО мнозинство на ГЕРБ.

И тогава ще могат да вилнеят върху основния закон на държавата така както умеят – по мафиотски.

Конституцията, написана в интерес на мафията с облекчено унищожаване на противниците. Особено ако са били наивни да развият печеливш бизнес. Така, както промениха преди две години законите – без съд, без произнесена присъда, без доказана виновност, КПКОНПИ да конфискува чужди бизнеси и имоти. И го правят с огромно удоволствие, и се фукат с това беззаконие. Това е сталинизъм в чист вид. Не случайно още преди присъединяването ни към ЕС и досега няма доклад, в който да не е посочвано, че правовият ред в България е под въпрос. Тези мутри сами не знаят как

събуждат гнева и у най-кротките ни сънародници.

Вече няма съмнение – готови са дори да окървавят страната, но не и да се откажат от милиардите кражби. Засега само по 11 милиарда ЕВРО годишно. След новата Конституция – повече! Задават се едни 29 милиарда евро – или 58 милиарда лева! Ако номерът им мине, с България е свършено!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Депутатът Валентин Касабов: Премиерът Бойко Борисов да използва сила срещу стадото – протестиращите

И този “патриот”се явява представител на народа в парламента? Боже, измети скопените тулупи от властта!

Протестиращите били само 200-300 души според “патриота” Валентин Касабов. Очевидно и смятането от втори клас дори не е усвоил самовлюбеният нарцис Касабов. Има си светъл пример за подражание – министър-председателя Бойко Борисов. На безчувствените към народните страдания тулупи в парламента със закон трябва да им се забрани да се наричат народни представители. Те ненавиждат народа от цялото си сърце и ни го доказват без капчица срам всеки Божи ден.

Ето такива като Валентин Касабов “защитават” вместо интересите на народа, келепира на мафията

Защо ли се прави, че няма протестиращи за броене и в други градове на България, освен в София? Защо не се попита от какъв зор

по цял свят протестират българи,

прогонени по цял свят от човеконенавистната политика към народа през всичките тези 30 години. А трите правителствата на Борисов удариха в земята всичките си предшественици по кражби – за 10 години 220 милиарда ЕВРО! Изчисленията са на наблюдатели от ЕК – по 11 милиарда на година.

Страшно било, когато стадото решава. Още по-страшно е,

когато мутрите и мафията решават

как да живеят хората по тези земи. Премиерът и цялата държава били собственици на кошарата, която трябвало според Касабов Борисов да пази с тояга. Разбирате ли какво казва този “патриот”? Държавата е само тяхна, на мутрите, всички останали сме масовка. Ако не плащаха данъци, досега да са затрили де що шава по тези земи.

Протестиращите ясно ви казват: “Няма да живеем повече така!”. Ама изпуска ли се мазнинката, която денонощно крадете?

И ти, тулум скопен и самозабравил се, “представляваш” хората  – и протестиращи, и непротестиращи?

Каква майка ви е родила, че сте толкова ощетени?

Ковчег багажник няма, казва народът – нищо откраднато не можете да отнесете оттатък. Но ще бъдете съдени и тук, и там ГОРЕ!

Вижте какво сме писали и по-рано по темата


Уникален гьонсурат: Завършеният диктатор Бойко Борисов лицемерно се поклони пред жертвите на тоталитаризма!

Не сте съгласни? Но какво е тоталитаризъм, ако не заграбването на четирите власти в ръцете на един човек?

Кой командва прокурорите в България, кой им разпорежда кой да бъде “изгорен”, кой командва медиите, кой командва специалните служби? Ами парламента, който той превърна в чучело? А по закон само изпълнителната власт му се полага.И е бесен, че не можа да превземе и президентството – за първи път удари на камък. Другите сами му лягаха, в това число и по-предишният – Георги Първанов, не само карикатурата Плевнелиев.

“Ласките” на Борисов често предизвикват такива реакции – на ужас и самоотбрана

Този човек нарича телевизия, направила интервю с подгонен от Борисов и главния прокурор Иван Гешев “Божков” тв. Като преди това не без личчен интерес проспива 700 милиона лева невнесени в хазната. Той изпраща разследващи при журналист, уговарял интервю с Божков – това им е работата на журналистите, ако не са подлоги – да правят интервюта с когото преценят и според дневния ред на обществото. Той спира разследванията срещу самия себе си – като започнем от записите “Ти си го избра”, “Ало Ваньо”, “С 200…”, “Братиньо…”, чекмеджета с евра и злато, пистолетът, който ги пази, Барселонагейт…

Нека си спомним как набързо се споминаха

все от инфаркти повечето от героите на тези записи – Мишо Бирата и съпругата му, Ваньо Танов, кметът на Симитли, който се беше подиграл жестоко с Борисов.

За героичните му подвизи по времето, когато беше главен секретар на МВР да не говорим. Още вървят дела в Страсбург. Да не говорим и за още по-героичните му дела

като добър служител в мутренската компания СИК.

Уникалната му простотия, която няма как да скрие, е допълнителна “екстра” към позорните му подвизи. Лошото е, че не излага само себе си – позори българските граждани и България пред света. И не престава да се чуди защо младите се срамуват от него – като си ощетен по природа, нямаш сетива за някои обикновени, но много важни неща. И както той излиза от релси от вдигнатия юмрук на президента, така и нормалните хора по тези земи излизат от кожата си, като се сблъскат челно с арогантната му простотия.

Днес е Денят за почит към жертвите на тоталитарните режими. И този алчен наглец, очевидно с цел излъскване на тотално оаканият му от самия него имидж, отправя нежни послания в памет на жертвите на тоталитаризма?

Естествено, не пропуска да клъвне и президента

Румен Радев – вдигнатият юмрук на държавния глава в първия ден на протестите го изкарва от кожата. Но нека се замислим: Кой може да изброи толкова “подвизи”, извършени от президента, като само маркираните по-горе на премиера? Бойко Борисов се превърна не само в диктатор. Той се превърна в проклятие за България.

Вижте посланието му, но го четете като не забравяте казаното по-горе. Лицемерие в космически мащаби. И нещастие за България.

Тоталитарните режими прекършиха милиони човешки съдби. Насилието и жестокостта, с които бяха потъпквани основни свободи,…

Publiée par Boyko Borissov sur Dimanche 23 août 2020

Вижте какво сме писали по-рано по темата


След освобождението от мафиотското иго: Народът вече посочва водачите на Нова България

Изненадващо, а може би – не, Христо Иванов и Мая Манолова са отсвирени. Посочете и вие вашите предложения за нови родолюбиви лидери

В отговор на аргумента на управляващата хунта, че ако подаде вкупом оставка заедно с бухалката си Иван Гешев, няма кой да управлява България в мрежата започнаха да се посочват личности, спечели доверие с поведението си.
Заплахите на ГЕРБ и по-конкретно – на Бойко Борисов, че властта отново ще отиде в ръцете на многократно компрометиралите се като управляващи червени, са просто от постоянния му арсенал плашила.

Масово хората нямат вяра на БСП.

Червените си имат свои привърженици, но точно както е и при ГЕРБ, преобладаващата част от народа по тези земи не ги понася.

Далече от властта мнозина виждат и напористата Мая Манолова, която се опитва да се присламчи към протестиращите. По-паметливите обаче не забравят, че не някой друг, а точно пчеличката Мая предложи за шеф на ключовата за сигурността на България Държавна агенция по национална сигурност (ДАНС) Делян Пеевски. В резултат на което избухнаха многохилядни и продължили много дни през лятото на 2013 г. протестни митинги.

Изненадващо, сред бъдещите водачи на Нова България мнозина

не припознават и лидера на “Да, България” Христо Иванов.

Да, трябва да сме му благодарни, че нагледно ни показа разюзданото беззаконие в България край летния сарай на Ахмед Доган. Нещо, с което повечето мислещи хора бяха наясно. Но едно е да подозираш, друго е да визираш. Има и подозрения, че конците на Иванов се дърпат от НПО, а идеите за иначе полезните му акции, не са родени в главата му – диктуват му ги.
Освен това абсолютно обременяващ факт е и съпредседателството му в “Демократична България” с лицето Атанас Атанасов, бивш генерал от тайните служби. А без повсеместна лустрация никога няма да се измъкнем от сегашната миризлива тиня.

Мнозина не виждат във властта и членовете на “Отровното трио”, които ръководят сега протестите. Уважават действията на професор Велислав Минеков, Арман Бабикян и адвокат Николай Хаджигенов. След победата на протестиращите над мафията, смятат, че тримата ще са си изпълнили дълга като граждани.

Читателят с ник Mramora предлага личности като Ренета Инджова, Антония Първанова, Пламен Пасков, Веселина Томова, адвокат Елена Гунчева, академик Петър Иванов, инженер Георги Котев, професор Людмил Георгиев. Според него в тази група с подходящи за квалификацията му функции трябва да се прибави и бившият полковник от НСО с отдавнашна силна гражданска позиция Николай Марков.

От нас: А какво ще кажете за доцент Атанас Мангъров? Или за младия столичен общински съветник Борис Бонев?

А кой според вас трябва да стане главен прокурор на България?

Предлагайте, дайте да направим едно примерно правителство с чисти, неопетнени и компетентни личности. Ще го предложим. Не е задължително всички да влязат във високите етажи на властта. Но нека има голям избор. Колкото повече, толкова по-добре – шансовете за добър избор стават по-големи. За България – също!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Бойко Борисов като Бай Ганьо

Издател е направил превод на класическата сатира на Алеко Константинов, лепнал Бойко Борисов на корицата като Бай Ганьо

Кашлица и простотия няма как да се скрият

Едва ли Алеко Константинов когато е писал, е допускал, че комичният му герой Бай Ганьо столетие по-късно ще стане нарицателен образ. И че ще звучи – за съжаление, все по-актуално.

Премиерът ни Бойко Борисов бе изтипосан на корицата на преведената на гръцки език книга на Константинов досущ като образа, който сме си представяли и който така сполучливо бе пресъздаден от неповторимия Георги Калоянчев. Калпакът, мустаците и усмивката му лежат като залепена гербова марка върху правителствено писмо.

Книгата е издадена от “Одос Панос“ през миналата година в една поредица за хумор и сатира. Очевидно наши сънародници са попаднали на нея.

Защо Бай Ганьо?

В България изразът „Бай Ганьо” безмилостно, но винаги на място, се използва за подигравка на парвенюта, които изобщо не осъзнават колко им куца и възпитанието, и познанието за нещата от живота, но пък за сметка на това самочувствието им удря небето.

Винаги ни е било обидно, когато усетим презрението и пренебрежението, което излъчват уважавани държави към нас. Но много велможи с каскети се трудиха здраво години наред за този имидж. Малко след като бе свален Бай Тошо, всеки овластен нашенец попаднал в чужбина и най-вече в Брюксел, се чувстваше длъжен да наплюе държавата си и комунистите. Че комунистите си го заслужават, напълно е вярно. Но да отидеш и да клепеш с кал народа и държавата си пред света – това никоя друга държава от Източния блок, живяла като нас в примката на СССР, не го правеше.

Българите по света

И сега какво става: изрита тъп, неграмотен и злобен циганин момиче по стълбите в Германия – ей така, за да се види какъв е мачо и как не му пука. И гръмне световната преса: „Българин”… Германците ли не различават кои нашенци при тях са българи и кои малокултурни цигани? Или пък другите големи световни медии? Хайде, де…

Вдигнат наши ултраси (рядко има добре образовани сред тях) хитлеристки поздрав на футболен мач и хоп – топ новина по целия свят. А това, че също толкова тъпите им побратими в чужбина на мачове убиват хора, това, че ултраси заради едно шалче утрепаха наше момче в Гърция, е просто друга бира.

Казват, е гръцкият издател на „Бай Ганьо” е копнал образа на Бойко Борисов от мрежата. И как да не го направи.

Бойко не е случаен прототип

Бойко Борисов като Бай Ганьо
Бойко Борисов като Бай Ганьо

Този образ в интернет на нашия премиер-министър не е случаен. Бойко Борисов мляска всеки, когото докопа – особено ако е по-високопоставен и уважаван от него. В това число например и Нейно превъзходителство – посланика на САЩ Херо Мустафа. Самото ѝ име подсказва на образованите хора кое е приемливо и кое просташко. Да не говорим за официалния дипломатически протокол.

Отива Борисов в САЩ и се опитва да спука от целувки и президента Доналд Тръмп. И американският президент бе принуден да му забие лакътя си в корема. А какво излъчваше физиономията му, си е отделна приказка за разказване. Борисов не отива на официално посещение във Ватикана, а за да го погалят по главицата и да може да се похвали публично за това.

Някой ако се захване да му събере бисерите, ще направи книга, която като нищо може да засенчи Алековата. А „бисерите”, които ръси неуморно всеки ден, уплътняват все повече използваната от гръцкото издателство картинка. „Гребем трупове с багери” е наистина незабравим принос в имиджа на България пред Европа.

Заслужаваме ли това?

А сме малка държава с толкова много таланти. Те не идват от нищото – млади математици се връщат с вагон медали от олимпиади, наши инженери работят в НАСА, преуспели лекари, оперни певци и музиканти славят другата България – не тази на ганьовците и калинките, по целия свят.

Интелигентната част на българското народонаселение едно време се срамуваше, когато Тодор Живков и кохортата му от велможи с каскети ни представляваха зад граница. Това очевидно не бе най-добрата част сънародниците ни. Сега години след него отново сме свидетели на същото, защото кашлица и простащина не могат да се скрият.

Жалко за хубавата ни страна!

Така че – образът на Бойко Борисов като Бай Ганьо върху корица на книга – за издателите вероятно е случайна грешка, дано не им струва много. Но си има едни неумолими небесни закони, в които такива случайни грешки въобще не са случайни.

Язък ни за хубавия народ – не вярвайте на телевизорите, които от сутрин до вечер ни заливат с историите на всевъзможни боклуци. Сякаш по белия свят ги няма. Жалко за хубавата ни държава, полазена от простаци на високи постове.


Осман Октай: Задкулисието се стяга да детронира премиера Бойко Борисов и обкръжението му

В момента с участието на прокуратурата се преподрежда богатството в страната, но някой нещо е сбъркал, коментира анализаторът

Задкулисието се стяга да детронира Бойко Борисов и правителството му. За първи път през всичките тези години на преход излизат “кирливите ризи”, за които се знаеше, но нямаше доказателства. И ролята на хазартния бос Васил Божков за изваждането им на показ е голяма. През всичките тези години той е

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

покровителстван от олигархичния елит,

начело на държавата и знае много. Така коментира нажежената в момента обстановка покрай корупционните скандали по върха политическият анализатор Осман Октай. Той известно време е врял и кипял в кухнята на политиката и също знае много факти и събития, останали невидими за обществеността.

Някой е сбъркал в преподреждането на богатствата в страната, коментира Октай. Той сравнява сегашната обстановка с

ерата на силовите групировки СИК и ВИС,

когато заради подобно преподреждане е имало не само сблъсъци, но и трупове по столичните улици.

Осман Октай

Най-слабото звено на Бойко Борисов е финансовият му министър Владислав Горанов. Познавайки целия преход Васил Божков е прекалено голяма лъжица. Ситуацията ще се развие в голяма степен. Затова политиците сега се снишават и се пазят от коментари за взаимоотношенията между хазартния бос и премиера Борисов, коментира Октай.

Прокуратурата дава знаци, че участва

в смяната на структурата на политическо-олигархичния модел в страната. Според Октай времето, когато Божков е могъл да се договори с управляващите е свършило. За да се спаси Бойко Борисов ще тръгне към предсрочни избори.

Бел. ред: Ако преди това не е подал оставка и по силата на законите Борисов организира предрочния вот, знаем кой и как брои бюлетините и резултатите ще са ясни още преди изборния ден. В България честни избори не е имало от години.

Шансове за достоен живот и за прогонваните на крадците от върха на държавата по демократичен път се изпаряват. Остава само един вариант – гражданското общество. Този път то може и да се събуди, защото много хора бяха поставени на колене заради извънредното положение. А световната икономическа криза все още не се е развилняла с пълна сила. Безпаричието ще се окаже ключов мотив.

За Елена Иванова

Прочети още

md

Мартин Димитров: Хрантутниците от ЦИК си гласуваха щедри бонуси и нови телефони по 1400 лева парчето

За електронно гласуване от къщи и дума не обелват. Режат от урните и хората под …

Едно мнение

  1. Интересна статия, но прекалено русофобска. Което я обезсмисля.
    И на този психар му се привижда Путин на всяка крачка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *