Шизофреник ли е Бойко? Най-болни, най-бедни и най-неграмотни, а той се гордее!

Съдържание:

Бойко Борисов се хвали наляво и надясно какво е направил за България, но фактите за други!

12 години по-късно – равносметката!

Бойко Борисов вече не е на власт и надали някога отново ще бъде, но щетите, нанесени от неговото управление, ще траят сигурно десетилетия. Това може да се каже 12 години след заставането на „мачото от Банкя“ начело на държавата, пише Skandalno.net.

Равносметката за управлението на Борисов в ЕС сочи:

– Най-ниски доходи
– Първо място по смъртност (74,9 средна продължителност на живота)
– Най-висок ръст на неграмотни хора (40% от младежите са функционално неграмотни)
– Първо място по заболяваемост
– Първо място по корупция
– Последно място по върховенство на закона
– 113 място по свобода на словото
– Първи на Балканите и шести в света по употреба на алкохол – 12,6 л. за година на глава от населението
– Едва 400 км. магистрали от 2014 г. до сега
– 11% доверие в правителството
– Най-ниското доверие в лидер на държава – едва 4% доверие в Бойко Борисов
– Предпоследни по ниво на щастие
– Най-малко привлечени чужди инвестиции
– Първи по доплащане на медицинските услуги

Ако Бойко Борисов се гордее с всичко това, диагнозата за него е разстройство на личността!

Сретен Йосич

Доскорошният премиер Бойко Борисов се страхува за живота си. Лидерът на ГЕРБ има всички основания да очаква злокобно отмъщение срещу него, след като вече не представлява държавата и “чадърът” на властта вече го няма.

Големите притеснения на Борисов са свързани с излизането от затвора на един от хората, които предаде преди години. Става въпрос за сръбския мафиот Сретен Йосич, който само преди месец и половина излезе от затвора след 12 години зад решетките, писа Капитал.

Йосич бе осъден от сръбския съд за убийството на журналиста Иво Пуканич, за когото се твърди, че е разследвал контрабандата на мафиота с наркотици.

borisov_600x400 (2)
Животът на Бойко Борисов е в опасност

Връзката на Йосич с Борисов датира от над 20 години. Преди време той каза, че е разочарован от сръбските власти и затова се мести в България, където Бойко Борисов го закрилял. По онова време Борисов беше главен секретар на МВР.

През 2002 г. обаче Сретен Йосич бе арестуван от същия този Борисов по искане на нидерландските власти, които подозираха сърбина в заплаха за убийство на нидерландски прокурор.

“Демир

След този арест Сретен Йосич се превърна във враг на Бойко Борисов. През 2006 г. кметът на София засили охраната си, тъй като се считаше, че сръбският наркобос ще се опита да му отмъсти.

След толкова много години Йосич не е е забравил предателството на Борисов. Счита се, че отмъщението му ще се състои през това лято, като за него е добре дошло, че лидерът на ГЕРБ вече не е лидер на цяла България.

Сретен Йосич е сред най-опасните мафиоти на Балканите. Този път Борисов има за какво да се притеснява, тъй като сърбинът вече е на свобода и жаден за отмъщение към всички, които са го предали, за да лежи в затвора толкова години.

Още за Бойко Борисов можете да прочетете по-надолу в текста!

Финансов крах

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Злощастните дни на експремиера Бойко Борисов продължават. Той трябва да търпи удар след удар заради разследванията за корупция, които се водят срещу него.

Оказва се, че Борисов от няколко часа също вече е част от списъка по Магнитски, където попаднаха Делян Пеевски и Васил Божков в САЩ. Това значи, че той може да изгуби всичко, което притежава в чужбина, ако съотеветната държава се задейства.

Именно това се е случило в Швейцария. В банка там Борисов криел последните си пари, но сметките му вече са блокирани след избухването на скандала “Магнитски”, пише Kritichno.com.

borisov_550x350
Финансов крах за Бойко Борисов

По този начин бившият премиер на България остава без никакви спестявания, тъй като неотдавна американците му конфискуваха и останалите милиарди.

Единственият начин Борисов да стане отново милиардер е да успее отново да се домогне до премиерския стол и съответно до европейските милиарди.

Още за Борисов четете по-надолу!

Борисов и наркотиците

Престъпленията на Бойко Борисов стават все повече. След като срещу него се започна разследване за корупция и рекет, сега към тях ще бъде добавено и разпространение на наркотици.

Немското издание “Шпингел” излезе с информация, че Борисов е наркобосът на България и осъществява главните сделки у нас. Освен това той контролирал и каналите за наркотици до много страни в Европа, твърди Kritichno.com.

Евелина Лютова

Ако вината на Борисов бъде доказана в съда, го чака присъда от доживотен затвор без право на замяна.

Още за Борисов можете да прочетете по-надолу!

Бойко Борисов: В затвора ще бъда новият Левски!

Експремиерът БойкоБорисов явно вече се готви за варианта да попадне в затвора, след като вътрешният министър Бойкйо Рашков заяви, че подготвя ареста му. Лидерът на ГЕРБ обаче не смята да се задържа дълго там.

boiko1_600x400
Бойко Борисов се има за Васил Левски

“В затвора ще стана герой. Ще бъда новият Левски. Народът ме обича и ще ме освободи” – смята Борисов, писа Kritichno.com.

Обвиненията срещу него са за корупция, свързана предимно с еврофондовете, както рекет, изнудвания и други подобни деяния.

Главният прокурор Иван Гешев засега се явява единствяената пречка Борисов да бъде съден. Неговото бездействие осигурява “чадър” за бившия премиер.

Още по темата – по-надолу!

Бойко Борисов е сериозно подгонен от закона!

Затворът изглежда все по-близо до Бойко Борисов. Особено след разкритията на турския журналист Шукрю Бенли.

Той твърди, че Борисов има фабрика за текстил в Турция, хотели в Азия и милиони в Ливан, писа Informiran.net. Това стига за арест, съд и присъда от поне 30-40 години.

boyko_600x400
Бойко Борисов може да лежи на топло за дълго

“Тук, в Турция, всички знаем фабриката на Бойко Борисов. Прави се на много честен, а има хотели в Азия, които няма как да си е купил със заплатата си, има и милиони в Ливан.”, пише турчинът.

Бойко Рашков вече изрази готовност да арестува Борисов. След тези разкрития вече едва ли ще се поколебае.

Борисов в страх за живота си

Експремиерът Бойко Борисов продължава да се вайка след сдаването на властта. Той усеща, че ще бъде погнат от дългата ръка на закона в лицето на Служебния кабинет и се опитва с всички сили да се изкара жертва.

Борисов реагира остро на смяната на шефовете в МВР, която бе осъществена от новите управляващи. Кадрите на ГЕРБ бяха подменени с такива на Румен Радев, което вбесява “мачото от Банкя”, тъй като му отнеха любимото звено в държавата.

boyko_600x400 (2)
Голям страх тресе Бойко Борисов

Новите началници в МВР по всяка вероятност няма да се церемонят и биха вкарали Борисов зад решетките при първа възможност. Нещо, което го ужасява, тъй като може да получи огромна присъда.

Оказва се обаче, че Бойко Борисов се страхува най-вече за живота си. Беше ясно, че след като падне от власт и вече няма да има нито имунитет, нито влияние в държавата, може да бъде атакуван от свои врагове, изпатили си от него. Именно това е и големият му страх.

“Подмяната на шефовете в МВР е жива репресия. Целта им е да ме вкарат в ареста и там да ме убият.”, разкри Борисов, пише Kritichno.com.

Още за Бойко Борисов можете да научите от предишните ни материали, които са по-надолу в текста!

Линчуват Борисов пред собствения му дом

Въпреки че парламентарните избори наближават с всичка сила, много от българите не се отказват да протестират срещу Бойко Борисов. Протестите стават все по-мащабни, колкото повече наближава 4 април.

Именно такъв грандиозен протест ще се проведе на 27 март (събота). Тогава ще бъдат блокирани всички основни пътища в цялата страна, пише Dunavmost.com. Протестиращите вече са организирали всичко и са категорични, че това е начинът да изгонят престъпната шайка.

Организатор на протеста е Фейсбук групата “Протест 20/21 – за чиста и свята република“.

Автопоходът “Блокада” ще стартира в 10:30 ч. от БНБ в София и ще стигне до мястото на Единението на Българската нация, където ще бъде развят българският трибагреник.

boiko-borisov_600x400 (1)
7 дни преди изборите на Бойко Борисов ще му се стъжни животът

Още по-интересно обаче ще бъде на следвашия ден – 28 март (неделя). Тогава се чества паметта на първия български светец – св. княз Боян Енравота. Походът отново ще започне от сградата на БНБ, но този път ще продължи чак до личния дом на Бойко Борисов в Банкя. Там протестиращите ще се помолят на Господ да ги избави от Борисов и шайката му.

Молитвите в случая могат да бъдат много опасни за Борисов, на когото Бог сякаш му подсказа, че е на грешния път, когато го спъна по време на кръстенето му пред храм-паметника на Шипка.

Не се знае дали всички протестиращи ще отидат невъоръжени пред къщата на Борисов. Вече се носят слухове, че той може да бъде застигнат от народния гняв. Затова е твърде вероятно да засили личната си охрана.


 

Приятел на бащата на Борисов му иска оставката

Димитър Крумов Павлов от Банкя някога е бил много близък с бащата на Бойко Борисов, но тези времена отдавна са отминали. Възрастният мъж вече ненавижда премиера и би дал всичко да го види зад решетките. писа Flagman.bg.

“Зная го Бойко от дете. С баща му се виждахме, ходехме си на гости, уважавахме се, такива неща.” – разкрива г-н Павлов.

Той някога също е вярвал, че Бойко Борисов ще спаси България, но бързо се e осъзнал.  Павлов е гласувал за ГЕРБ само през 2009 г., но горчиво съжалява за това.

Бойко Борисов
Бойко Борисов има враг в лицето на приятел на баща му

Негодуванието на възрастния господин от Банкя се състои в това, че той е станал жертва на имотна измама от престъпна група в родния му град. По думите му всичко това е станало със съдействието на Бойко Борисов.

Димитър Павлов твърди, че тази групировка му е откраднала имота с фалшив нотариален акт, взет от общината с далавера. След това имотът е бил напълно разрушен.

“Никой не е постъпвал така досега. Комунистите палеха, други разграбваха, но да заличиш цял имот е най-голямото престъпление.” – казва Павлов.

Той твърди, че престъпната група, на която е станал жертва, се занимава с имотни измами, грабежи и дори убийства. Бойко Борисов също бил част от нея, твърди възрастният човек.

За всичко, което го е сполетяло, Павлов твърди, че е осъдил Борисов и той трябва да му плати обезщетение. Загубата на приятеля на баща му възлизала на 104 850 лв.

“Докато не плати, няма да спра да протестирам.” – зарича се Димитър Павлов, който стана известен като протестър още когато нямаше протести и сам викаше “Оставка” под Министерски съвет.


Ясновидката Николета: Виждам смъртта на Бойко Борисов през октомври!

Известната пророчица Николета Йорданова хвърли бомбата с предсказание за съдбата на Бойко Борисов. Тя вижда смъртта на премиера и го разкри в предаването на Сашо Диков, пише БЛИЦ.

“Борисов ще трябва да избира между смъртта и затвора. През октомври месец ще стане страшно, много от политиците на ГЕРБ ще се озоват в затвора. Тогава ще се наложи Бойко Борисов да избира дали да бъде убит или да се озове зад решетките. Дори и в затвора обаче не е сигурно, че ще оцелее, смъртта му се вижда.” – разкри ясновидката в ефир.

Николета за Бойко Борисов
Ясновидката Николета вижда смъртта на Бойко Борисов

Може да се направи връзка между предсказанията й и президентските избори тази година, които са точно през октомври. Витаят слухове, че именно Бойко Борисов ще се кандидатира за президент, ако изгуби парламентарните избори през март. Това ще бъде спасителният му пояс за затвора, а и за оцеляване, но при загуба от Румен Радев няма какво да го спаси.

Към момента тази битка изглежда повече от ясна. Според последните проучвания на “Алфа рисърч” Радев има двойно по-голямо доверие от Борисов сред българското общество.


Зад гърба ни управляващата хунта вчера продаде България! ПАК!

С благословията на Бойко Борисов и калинките му злато, сребро, платина за милиарди ще излетят в чужбина

Не случайно гласуваха закона в деня на Въстанието срещу мафията

Всички погледи вчера бяха вторачени в протестите и сблъсъците с полицията. Докато в триъгълника на властта в столицата полицията биеше наред и тровеше протестиращите, депутатите като мишки влязоха в новия си парламент. И за отрицателно време продадоха българските граждани като отхвърлиха ветото на президента Румен Радев върху текстове от Закона за подземните богатства.

Още преди избухването на протестната вълна холандският българин Патрик Смитьойс предупреждаваше, че

предстои изнасяне на огромно богатство от България.

Никой с власт не го чу. Или си запуши ушите срещу някой смешен рушвет. Става дума за милиарди. Наши, на българските граждани милиарди, които ни ги крадат, като си опичат работата със закони.

Да видим какво проспахме вчера:

Концесиите могат да се сключват за срок вместо досегашните до 35 години, до 60 години. Да ни е честито! Само през миналата година “Дънди Прешъс” изнесе от България 7000 килограма злато. Или 7 тона. Това е само от две находища – Челопеч и Ада Тепе. Ада Тепе се оказва изключително богато на злато и други прескъпи на световните борси метали. Така в продължение на 60 години регистрираната в Канада фирма ще печели милиарди. За нас остават само огризки от това богатство – унизителните 2 на сто концесионна такса.

Пак така в момент на голямо напрежение и повсеместно вцепенение в цялата страна – няма и седмица от обявяването на извънредното положение в България заради коронавируса, управляващата мафия разреши изграждането на 5G мрежа в България. И обърнете внимание с какви екстри – няма да се изисква разрешение и няма да се регулира и контролира по никакъв начин. В същото време в Хонг Конг

хората режат 5G антените с флексове,

в Англия и ги палят, в Америка президентът Тръмп отряза инвестицията в такава мрежа на китайският гигант Хуауей в САЩ.

Депутатите от ГЕРБ се оправдават с това, че червените народни представители не са възразили и не са сметнали за лобистки тези поправки в Закона за подземните богатства при обсъждането им на ниво комисия.

Но това изобщо не е за чудене. Повечето депутати от всички партии в парламента не знаят за какво са там. Освен да си показват скъпарските тоалети. Не може човек да е специалист по всичко, но ако е що-годе отговорен пред народа, ще се скъса да проучи казуса, преди да

гласува като безмозъчен добитък.

Само заради това в някои други държави щяха вече да са арестували предателите. У нас харизването на милиарди минава метър – така е с АЕЦ “Белене”, така е с всякакви потоци все строени, все недостроени, така е с вечно празни нови селски стадиони, с обществените поръчки.

Сега разбирате ли защо са пълни чекмеджетата на премиера Бойко Борисов с милиони и злато? И това е само, което вече знаем. А което не знаем вероятно е неизчислимо! И тези хора ни внушават, че без тях България ще загине? И тези безсрамни крадци пишат нова Конституция на България!

Сега ли се станахте такива нагли идиоти, или сте си били такива по рождение!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Депутатът Валентин Касабов: Премиерът Бойко Борисов да използва сила срещу стадото – протестиращите

И този “патриот”се явява представител на народа в парламента? Боже, измети скопените тулупи от властта!

Протестиращите били само 200-300 души според “патриота” Валентин Касабов. Очевидно и смятането от втори клас дори не е усвоил самовлюбеният нарцис Касабов. Има си светъл пример за подражание – министър-председателя Бойко Борисов. На безчувствените към народните страдания тулупи в парламента със закон трябва да им се забрани да се наричат народни представители. Те ненавиждат народа от цялото си сърце и ни го доказват без капчица срам всеки Божи ден.

Ето такива като Валентин Касабов “защитават” вместо интересите на народа, келепира на мафията

Защо ли се прави, че няма протестиращи за броене и в други градове на България, освен в София? Защо не се попита от какъв зор

по цял свят протестират българи,

прогонени по цял свят от човеконенавистната политика към народа през всичките тези 30 години. А трите правителствата на Борисов удариха в земята всичките си предшественици по кражби – за 10 години 220 милиарда ЕВРО! Изчисленията са на наблюдатели от ЕК – по 11 милиарда на година.

Страшно било, когато стадото решава. Още по-страшно е,

когато мутрите и мафията решават

как да живеят хората по тези земи. Премиерът и цялата държава били собственици на кошарата, която трябвало според Касабов Борисов да пази с тояга. Разбирате ли какво казва този “патриот”? Държавата е само тяхна, на мутрите, всички останали сме масовка. Ако не плащаха данъци, досега да са затрили де що шава по тези земи.

Протестиращите ясно ви казват: “Няма да живеем повече така!”. Ама изпуска ли се мазнинката, която денонощно крадете?

И ти, тулум скопен и самозабравил се, “представляваш” хората  – и протестиращи, и непротестиращи?

Каква майка ви е родила, че сте толкова ощетени?

Ковчег багажник няма, казва народът – нищо откраднато не можете да отнесете оттатък. Но ще бъдете съдени и тук, и там ГОРЕ!

Вижте какво сме писали и по-рано по темата


След освобождението от мафиотското иго: Народът вече посочва водачите на Нова България

Изненадващо, а може би – не, Христо Иванов и Мая Манолова са отсвирени. Посочете и вие вашите предложения за нови родолюбиви лидери

В отговор на аргумента на управляващата хунта, че ако подаде вкупом оставка заедно с бухалката си Иван Гешев, няма кой да управлява България в мрежата започнаха да се посочват личности, спечели доверие с поведението си.
Заплахите на ГЕРБ и по-конкретно – на Бойко Борисов, че властта отново ще отиде в ръцете на многократно компрометиралите се като управляващи червени, са просто от постоянния му арсенал плашила.

Масово хората нямат вяра на БСП.

Червените си имат свои привърженици, но точно както е и при ГЕРБ, преобладаващата част от народа по тези земи не ги понася.

Далече от властта мнозина виждат и напористата Мая Манолова, която се опитва да се присламчи към протестиращите. По-паметливите обаче не забравят, че не някой друг, а точно пчеличката Мая предложи за шеф на ключовата за сигурността на България Държавна агенция по национална сигурност (ДАНС) Делян Пеевски. В резултат на което избухнаха многохилядни и продължили много дни през лятото на 2013 г. протестни митинги.

Изненадващо, сред бъдещите водачи на Нова България мнозина

не припознават и лидера на “Да, България” Христо Иванов.

Да, трябва да сме му благодарни, че нагледно ни показа разюзданото беззаконие в България край летния сарай на Ахмед Доган. Нещо, с което повечето мислещи хора бяха наясно. Но едно е да подозираш, друго е да визираш. Има и подозрения, че конците на Иванов се дърпат от НПО, а идеите за иначе полезните му акции, не са родени в главата му – диктуват му ги.
Освен това абсолютно обременяващ факт е и съпредседателството му в “Демократична България” с лицето Атанас Атанасов, бивш генерал от тайните служби. А без повсеместна лустрация никога няма да се измъкнем от сегашната миризлива тиня.

Мнозина не виждат във властта и членовете на “Отровното трио”, които ръководят сега протестите. Уважават действията на професор Велислав Минеков, Арман Бабикян и адвокат Николай Хаджигенов. След победата на протестиращите над мафията, смятат, че тримата ще са си изпълнили дълга като граждани.

Читателят с ник Mramora предлага личности като Ренета Инджова, Антония Първанова, Пламен Пасков, Веселина Томова, адвокат Елена Гунчева, академик Петър Иванов, инженер Георги Котев, професор Людмил Георгиев. Според него в тази група с подходящи за квалификацията му функции трябва да се прибави и бившият полковник от НСО с отдавнашна силна гражданска позиция Николай Марков.

От нас: А какво ще кажете за доцент Атанас Мангъров? Или за младия столичен общински съветник Борис Бонев?

А кой според вас трябва да стане главен прокурор на България?

Предлагайте, дайте да направим едно примерно правителство с чисти, неопетнени и компетентни личности. Ще го предложим. Не е задължително всички да влязат във високите етажи на властта. Но нека има голям избор. Колкото повече, толкова по-добре – шансовете за добър избор стават по-големи. За България – също!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Бойко Борисов като Бай Ганьо

Издател е направил превод на класическата сатира на Алеко Константинов, лепнал Бойко Борисов на корицата като Бай Ганьо

Кашлица и простотия няма как да се скрият

Едва ли Алеко Константинов когато е писал, е допускал, че комичният му герой Бай Ганьо столетие по-късно ще стане нарицателен образ. И че ще звучи – за съжаление, все по-актуално.

Премиерът ни Бойко Борисов бе изтипосан на корицата на преведената на гръцки език книга на Константинов досущ като образа, който сме си представяли и който така сполучливо бе пресъздаден от неповторимия Георги Калоянчев. Калпакът, мустаците и усмивката му лежат като залепена гербова марка върху правителствено писмо.

Книгата е издадена от “Одос Панос“ през миналата година в една поредица за хумор и сатира. Очевидно наши сънародници са попаднали на нея.

Защо Бай Ганьо?

В България изразът „Бай Ганьо” безмилостно, но винаги на място, се използва за подигравка на парвенюта, които изобщо не осъзнават колко им куца и възпитанието, и познанието за нещата от живота, но пък за сметка на това самочувствието им удря небето.

Винаги ни е било обидно, когато усетим презрението и пренебрежението, което излъчват уважавани държави към нас. Но много велможи с каскети се трудиха здраво години наред за този имидж. Малко след като бе свален Бай Тошо, всеки овластен нашенец попаднал в чужбина и най-вече в Брюксел, се чувстваше длъжен да наплюе държавата си и комунистите. Че комунистите си го заслужават, напълно е вярно. Но да отидеш и да клепеш с кал народа и държавата си пред света – това никоя друга държава от Източния блок, живяла като нас в примката на СССР, не го правеше.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Българите по света

И сега какво става: изрита тъп, неграмотен и злобен циганин момиче по стълбите в Германия – ей така, за да се види какъв е мачо и как не му пука. И гръмне световната преса: „Българин”… Германците ли не различават кои нашенци при тях са българи и кои малокултурни цигани? Или пък другите големи световни медии? Хайде, де…

Вдигнат наши ултраси (рядко има добре образовани сред тях) хитлеристки поздрав на футболен мач и хоп – топ новина по целия свят. А това, че също толкова тъпите им побратими в чужбина на мачове убиват хора, това, че ултраси заради едно шалче утрепаха наше момче в Гърция, е просто друга бира.

Казват, е гръцкият издател на „Бай Ганьо” е копнал образа на Бойко Борисов от мрежата. И как да не го направи.

Бойко не е случаен прототип

Бойко Борисов като Бай Ганьо
Бойко Борисов като Бай Ганьо

Този образ в интернет на нашия премиер-министър не е случаен. Бойко Борисов мляска всеки, когото докопа – особено ако е по-високопоставен и уважаван от него. В това число например и Нейно превъзходителство – посланика на САЩ Херо Мустафа. Самото ѝ име подсказва на образованите хора кое е приемливо и кое просташко. Да не говорим за официалния дипломатически протокол.

Отива Борисов в САЩ и се опитва да спука от целувки и президента Доналд Тръмп. И американският президент бе принуден да му забие лакътя си в корема. А какво излъчваше физиономията му, си е отделна приказка за разказване. Борисов не отива на официално посещение във Ватикана, а за да го погалят по главицата и да може да се похвали публично за това.

Някой ако се захване да му събере бисерите, ще направи книга, която като нищо може да засенчи Алековата. А „бисерите”, които ръси неуморно всеки ден, уплътняват все повече използваната от гръцкото издателство картинка. „Гребем трупове с багери” е наистина незабравим принос в имиджа на България пред Европа.

Заслужаваме ли това?

А сме малка държава с толкова много таланти. Те не идват от нищото – млади математици се връщат с вагон медали от олимпиади, наши инженери работят в НАСА, преуспели лекари, оперни певци и музиканти славят другата България – не тази на ганьовците и калинките, по целия свят.

Интелигентната част на българското народонаселение едно време се срамуваше, когато Тодор Живков и кохортата му от велможи с каскети ни представляваха зад граница. Това очевидно не бе най-добрата част сънародниците ни. Сега години след него отново сме свидетели на същото, защото кашлица и простащина не могат да се скрият.

Жалко за хубавата ни страна!

Така че – образът на Бойко Борисов като Бай Ганьо върху корица на книга – за издателите вероятно е случайна грешка, дано не им струва много. Но си има едни неумолими небесни закони, в които такива случайни грешки въобще не са случайни.

Язък ни за хубавия народ – не вярвайте на телевизорите, които от сутрин до вечер ни заливат с историите на всевъзможни боклуци. Сякаш по белия свят ги няма. Жалко за хубавата ни държава, полазена от простаци на високи постове.

 

За Елена Иванова

Прочети още

rumen-radev_600x400

Сам като куче, но с душа на лъв! Румен Радев печели втори мандат, напук на всички и всичко!

Румен Радев ще бъде пак президент, въпреки опитите на мнозина да го спрат! Пак предаден …

2 Мнения

  1. Интересна статия, но прекалено русофобска. Което я обезсмисля.
    И на този психар му се привижда Путин на всяка крачка.

  2. Ще ти се че, да се отървеш лесно. Ама няма, ще живееш, за да ти е гадно в ареста, а след това, вече може.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *