От 2 до 4 МИЛИАРДА ЛЕВА НИ Е ОТКРАДНАЛА ненаситната мутра Бойко Борисов

Ето защо България е най-бедната в Европейския съюз и най-тъжната държава в света

Съдържание:

Още преди няколко години в България се понесе слух, че сикаджията Бойко Борисов – премиер на България, е давал голям банкет. Само най-приближените му са знаели повода – за натрупания ПЪРВИ МИЛИАРД! Няма как да знаем (ЗАСЕГА) това истина ли е или нещо като хибридна война с враговете му от другите мафиотски кланове или със смешната опозиция у нас.

Но никога не трябва да забравяме нощното му шкафче.

Никога не бива да забравяме и хасиендата на метресата на Борисов в Барселона и бутикът й за милиони евра. Но това явно е само видимата страна на айсберга от милиарди.

Вчера ви посочихме, че само по данни от Европейската комисия за десет години управление на ГЕРБ България от кражби и повсеместна корупция е загубила 220 милиарда лева. И както подсказват читателите ни, в тази сума не влизат ограбваните природни богатства на страната. А това означава, че завлечените от мафията милиарди са много повече.

Според анализ, публикуван във сайта “Фрогнюз” няма министър-председател на България, който да е сдал поста си с по-малко от 100 “спестени” милиончета. В сайта не казват нищо за Жан Виденов, но е добре заради справедливостта да се подчертае, че това е единственият некорумпиран началник на изпълнителната власт на България през така наречения преход у нас. Той продължава да си живее в смотана пловдивска панелка и се изхранва от преподавателска дейност в колеж. И както твърди един от неговите министри – провалиха го своите:

Корумпета и ченгета.

Повече от логично звучи анализът на “фрогнюз”, след като една очевидно не много умна пиарка на премиера Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова – Шехерезада, знае паролата за отваряне на пещерата със несметните съкровища. Кой на такава позиция може само за няколко години да си купи къща, струваща повече от един милион лева?

А какво да кажем за Влади милионерчето?

А за това, че банкерът в принудително изгнание Цветан Василев твърди как всеки месец Делян Пеевски е пращал на доскорошния главен прокурор Сотир Цацаров по 100 хил. лева месечно? Ето затова от прокуратурата не искат да разпитат банкера дистанционно, защото ще им светнат ръцете и лицата като от белязани пари заради регулярно прибраните рушвети. И никакви обяснения за забогатяването си сякаш от “нищото” няма да хванат дикиш. Освен пред Иван Гешев, разбира се.

Защо се крадат толкова много пари, ако не можеш да ги харчиш? Това обаче става все по-трудно заради промененото отношение на световната общност към

мръсните пари.

Сега давате ли си сметка, за тези десет години тези 200, а вероятно и 300 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ БЮДЖЕТА И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ ПАРИ, каква щеше да бъде България, ако не се пхреляха в джобовете на мутрите? Вероятно – не най-бедната в ЕС и най-тъжната в света.

Вижте още подробности – например, за богатствата на Ахмед Доган и на Делян Пеевски ТУК:

“Фигурин

Вижте какво сме писали по рано по темата


Мутрата Борисов и хунтата му се готвят да проливат кръв! Нашата, разбира се – не тяхната!

Вместо да се измете позорно от властта СИК-аджията поиска оставката на президента Румен Радев

Като поредна гавра с народа, погнусен от мутрите, завзели държавата, се тълкуват поредните въртеливи движения на премиера Бойко Борисов.

В неделя, използвайки дебелашки снимка с внучетата си, той намекна, че ще вземе решение. Преобладаващата част от българските граждани у нас и по света си помислиха, че ще подаде оставка.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Не само че не го направи, но най-нагло поиска оставката на президента Румен Радев. И вместо смях, като се има пред вид как хората скочиха да защитят президента и институцията му от набезите на главния каскет Иван Гешев,

това предизвика гняв и обида.

Причината да се завърти отново на 180 градуса – любим негов пирует, упражняван всеки ден по няколко пъти, са коалиционите му партньори в правителството. Те били решени да задържат правителството на ГЕРБ на живот и смърт, съобщава сайтът Фрогнюз.

За целта започват поголовни репресии

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

срещу протестиращите, както и срещу фирми, които ги подкрепят. В атака ще бъдат хвърлени всички институции, които вместо да предлагат читави услуги на гражданите, от пасмината на Борисов отдавна са превърнати в мафиотски бухалки – освен МВР, това са КПКОНПИ, НАП, ДАНС и за каквито се сетите други безбройни контролни органи –

всичките начело с тъпи калинки на ГЕРБ.

Тези хора наистина не стъпват по земята. На тези хора сталинският режим по време на извънредното положение им се услади много и явно смятат да ни го приложат отново по нов начин и с други средства.

Евелина Лютова

Тези мутри очевидно искат кръв – нашата, разбира се, не тяхната.
Господ да пази България!!!

Вижте какво сме писали по-рано за мутрата Бойко Борисов


Бойко Борисов е свършен! Скоро ще го свършат НАЧАЛНИЦИТЕ МУ. Дали ще бъде осъден – ще видим

Това са мръсници, способни на всичко, коментира събитията професор Велислав Минеков

Мръсотиите им са очевадни и освен, че ни показват как силовите структури в лицето на главния прокурор Иван Гешев и полицията са готови кръв да пролеят, но да запазят кърлежите, впили се в тялото на държавата от протестиращите. Видяхме и

тъпите им мръснишки номера.

Като се започне от зверския побой над двете момчета в началото на протестната вълна и се стигне до разрушаването на палатковите лагери и биячите при свиканата на пожар конференция на ГЕРБ.
Борисов е свършен, не заради протестиращите. Ще го свършат НАЧАЛНИЦИТЕ му. Те ни го натресоха, те го употребяваха за грабежите си, те ще го махнат, защото вече не може да отклонява милиарди към джобовете им. Според ЕК всяка година България от корупция губи по 11 МИЛИАРДА ЕВРО! Като се замислим за Борисовите нощни шкафчета, комисионната му е била доста скромна, на фона на грабежите на подземния свят, които е разпределял. Но ако не бяха протестите НАЧАЛНИЦИТЕ му

щяха да го дундуркат в своя полза

на премиерския стол до дупка. Мръснишки е и номерът срещу лидера на “Да, България” Христо Иванов. С приближаването на лицето Ламбовски до него пред камера, с подхвърялнето на името на Маджо… Не е нужно специално разследване на този компромат. Не за друго, а трябва да си кръгъл идиот, за да се натискаш това да се случи пред публика. Ако наистина има нещо такова, то се договаря само на четири очи.

Видяха мутрите, че Иванов се открои над тълпата и тръгнаха с мръсотиите си напред. Не защитаваме Иванов. Той не би стоял добре като министър-председател. Друг е въпросът за правосъдното министерство, което през последните години се оглавява все от калинки. По правило – всяка следваща калинка по-тъпа от предишната. А Дани – Барни Ръбъл, настоящият министър на правосъдието, счупи в земята всички тъпомери. Иванов е бивш правосъден министър, там ще бъде най-полезен, стига и той набързо да не се ояде и самозабрави, както почти всички досега през последните 30 години.

Изгледайте внимателно видеото, което иска да ни покаже, че Христо Иванов има връзки с мафията. Не ви ли стои някак нагласено? И обърнете специално внимание кой го разпространява в мрежата. Не някой друг, ами лицето Николай Бареков…

Записът е на “партията” на Христо Иванов и на спонсора?! Прокопиев от лайф на Орлов мост: До "бъдещия премиер" идва…

Publiée par Nikolay Barekov sur Dimanche 9 août 2020

Забелязвате ли каква демагогия лъха от изявите на онези, които защитават сегашното правителство и Борисов, в това число и от троловете им? Подчертават колко непростимо и незаконно е улицата да иска да свали сегашната власт, колко мръсно е някой друг да се стреми към властта, но не е гадно и не е срамно, те – доказаните мафиоти, да са на власт.

Предсрочни избори ще има

– то се вижда отдалече. Очевидно вървим към италиански модел – избори, след избори, след избори, след избори, докато най-сетне сложим на власт хората, които ще извадят България от миризливото унизително дъно, на което се намира в момента.

Вижте какво сме писали по-рано за мутрата Бойко Борисов и шайката му


Бойко, четеш ли? Световни медии пишат за протестите. И нито една добра дума за теб, Гешев и престъпната ви шайка!

“Ройтерс”: Българите се срамуват от наглото си правителство

Вече почти няма медия със световно влияние, която да не публикува репортажи и да не коментира политическата криза в България. Не коя да е, а агенция “Ройтерс” пише още в заглавието си, че българите се срамуват от наглото си правителство.

Агенцията разказва с подробности за издигнатите барикади, за това, че дори проливният дъжд не прогонва протестиращите. И крещяха “Мафия”, с искане правителството на Бойко Борисов

незабавно да подаде оставка,

се казва в статията. “Ройтерс” посочва, че подобни протести с блокади има и в други големи градове на България, въпреки заканата на полицията, че блокиране на кръстовищата и шосета няма на бъде допускано. Разказва и за нахлуването на тежко въоръжени сецчасти в президентството.

“Франспрес” коментира, че след като полицията е вдигнала блокадите, протестиращите отново са ги възстановили. Последните проучвания на общественото мнение показват, че неспиращата протестна вълна, влошава силно подкрепата за партия ГЕРБ и лидера й Бойко Бориков, коментира още “Франспрес”.

За продължаващите в България вече повече от месец протести срещу мутрите във властта разказва и руската информационна агенция ТАСС. От 9 юли насам митингите вървят под мотото” ”

“Защити демокрацията”.

Реномирането германско издание “Шпигел” подчертава, че управлението на Борисов направи България най-бедната страна в ЕС. Както и остроумно още в заглавието на репортажа си от България казва:

“Бунт на “Тиква” щрасе”.

И обяснява, че това е прякор на Бойко Борисов. Името на Бойко Борисов стана синоним на повсеместната корупция, на

демонтирането на демокрацията,

несправедливостта, злоупотребата с власт, съсипването на околната среда, раздаването на постове срещу послушание, пише “Шпигел”. ГЕРБ знае как да назначава свои хора в системата на правораздаването, фактически то само формално е независимо, коментира немското издание.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Журналистът от “БиволЪ”Димитър Стоянов бие тревога: Полицията се готви да окървави протеста довечера!

Ченгета от няколко окръжни дирекции на полицията се насочват към София. Инструктирани са: ДА СЕ ГОТВЯТ ЗА БОЙ!

За това алармира разследващият журналист от сайта “Биволъ” Димитър Стоянов. По информация от негови източници тази вечер милиционерите

ще вкарат в протеста провокатори,

които да започнат да замерват жандармерията, а също и протестиращи. Така ще имат повод да влязат сред протестиращите и да се разправят с тях.

Има и втори вариант

– да започнат да изнасят палатките, както вече веднъж го направиха и това да стане без сблъсъци.

Нека протестиращите

не позволят този протест да се окървави!

Доколкото ги познавам те сами ще го направят, но нека вината да е тяхна, не на протестиращите срещу мафията.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Призив: Всички в столицата на 8 август да излязат пред домовете си като при земетресение! Да покажем на мутрите, че сме обединени!

А защо не и в цялата страна? Да излезем и да покажем, че мутрите трябва час по-скоро да бъдат изметени от властта!

Разбира се , този призив е към всички, които са бесни на управлението на мутрата Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев, които крадат от залъка на народа, които газят законите,

за да останат недосегаеми мутрите

Последният скандален пример е как каскетът Гешев ще търси КОЙ Е НАПРАВИЛ ГНУСНИТЕ ЗАПИСИ  И СНИМКИ С ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, но не и скандалното съдържание на записите, което предполага разследване и търсене на наказателна отговорност на премиера Бойко Борисов.

Вече почти месец продължават протестите срещу мафията, окупирала България и направила я най-бедната държава в ЕС. В световните класации за качеството на живот

България е посочена като най-нещастната държава в света.

Със сигурност не всички са на страната на протестите. И това е повече от демократично. Със сигурност обаче е недемократично несъгласните да бият и провокират хората, които са на обратното мнение.

Протестиращите са изтощени. Но не се отказват, защото победят ли, това ще е на ползу роду.

Не всички, подкрепящи протестите, могат обаче физически да се включат в тях. Причините може да са всякакви – здравословни, социални. И да не забравяме и страха на мнозина да не останат без препитание от началниците си и от бухалките, които нагло ни показват, че не си поплюват докато бранят кокала и мръсните си надници от шепата негодници на власт.

Читател има интересно предложение. А именно, на 8-и август в 20.00 часа да се направи един по-лесно осъществим протест в столицата.

“Нека на 8 август 2020 г. всички да излезем пред входовете – като при земетресение, и да постоим навън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!”, предлага читателят с ник Ахаа Ясно.

А защо не и в цялата страна?

Да покажем на тези млади, и не само млади протестиращи, че не са сами? Да покажем на мутрите, че с тях е свършено. Да си ходят в любимия им подземен свят, да оставят държавата в ръцете на почтени българи. Има такива, достатъчно много са!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


С типичното МУ коварно лицемерие: Бойко Борисов хем е готов да си подаде оставката, хем правителството му да остане

Някой очевидно му забранява да се махне, иначе досега да е офейкал на място злачно и спокойно, тапицирано с откраднатите милиарди

С присъщото коварство, лицемерие, и увъртане във всички посоки, премиерът Бойко Борисов заяви на свиканата на пожар конференция на ГЕРБ, че е готов да си подаде оставката, че това не му е проблем, защото го е правил и друг път. И в същото време обявява точно обратното – правителството му трябва да остане и да работи. Самият той вече е наясно, че

народът ги гони от кормилото

на държавата и няма намерение да отстъпи. Така фактически се потвърждават подозренията, че ако беше до самия Борисов, той отдавна да е офейкал на място злачно и спокойно при откраднатите си милиарди. Очевидно обаче, тези, които го избутаха напред в политиката с цел поголовни грабежи не му позволяват, защото загубите им ще са колосални.

Междувременно пред София Тех Парк, където се проведе свикана на пожар конференция на ГЕРБ,

яки батки нападнаха журналистката

от “Свободна Европа” Поля Паунова и на три пъти отскубваха и хвърляха телефона й, с който снимаше. А възрастен мъж в опит да прогони Паунова, изрече: “Ела тука бе, боклук. Не ти е тука мястото”. Но къде е мястото на журналистите, ако не там, където се решава бъдещата съдба на България?

Следящият под лупа бурните събития в България – хазартният бос в изгнание Васил Божков, написа поредния си коментар във фейсбук: В безсилието си хунтата плаши с катастрофа. Но тя е факт точно заради тях. В опит да си купят любов изпразват хазната. И

противопоставят българи срещу българи

– едните се борят за промяна, другите, за да запазят работата си. Хунтата е най-жестока, когато краят ѝ е неизбежен.

Понеже избиват телефони. Пускам записа за протокола Polina Paunova

Publiée par Genka Shikerova sur Mercredi 5 août 2020

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Взрив пред парламента! Започват мръсните номера на мутрите?

Експлозия е избухнала пред парламента!
На мястото е имало сапьори. Те са обезвредили бързо опасния куфар с зрелищен контролиран взрив.
Той е наплашил много от хората наоколо, съобщава телевизия Евроком. Към настоящия момент няма още официална информация за взрива. Възможно е сапьорите просто да са унищожили подозрителен куфар.

Оказа се, че взривът е бил контролиран. Спецчасти и сапьори са дошли на място заради забравен съмнителен куфар. По информация на Дарик, куфарът се оказал празен.

Възможно е обаче и да мутрите от върхушката да са авторите на тази провокация с цел да обвинят и арестуват протестиращите.


Вижте с какви чудовищни фалшификации ГЕРБ, начело с мутра № 1 Бойко Борисов, са “спечелили” последните избори

800 хиляди мъртви души в списъците, над 220 хиляди недействителни бюлетини, направени такива след съответните инструкции. Реално само 16,78 на сто са гласували за ГЕРБ

Убийствена дисекция на фалшифицирането на изборните резултати през последните 15 години прави адвокат Елена Гунчева, която отдавна се изявява с активната си гражданска позиция. С цифри и непоклатими фактки тя доказва защо премиерът Бойко Борисов лъже, когато казва, че протестиращите по улиците не представляват волята на народа. Волята му била изразена на изборите.

Но нека видим каква е истината:

– На изборите за парламент през 2017 година общият брой избиратели по данни на ЦИК е 6838235 български граждани с право на глас. От тях 1 147 292 са гласували за ГЕРБ. От всички тези вписани в избирателните списъци над 6,8 милиона човека са гласували само половината – 3 682 151. Следователно за ГЕРБ от общият брой избиратели са гласували само (1,147,282/6,838,235)*100 = 16.78%. Това е

крайно НЕПРЕДСТАВИТЕЛНА част от целия български народ,

коментира Гунчева телевизия Евроком.
– Всички знаем, че изборните резултати се фалшифицират. Ето как става това: На първо място, списъците, изготвени от ГРАО към общините, не са с актуални данни, в тях има хора, които са починали, или от десетилетия са в чужбина. Драстична е разликата в броя на населението на 18 и повече навършени години, предоставяно от ГД ГРАО и НСИ (800 000.).Тя се дължи на различните принципи, прилагани от двете институции – ГРАО само регистрира, Националният статистически институт обаче брои хората.

Никой не си мръдва пръста да направи проверка къде се губят 800 000 избиратели. Числото е толкова голямо, че може драстично да промени резултатите от изборите.

– В избирателните списъци се включват и

хора, които отдавна не живеят в България. Няма данни изобщо живи ли са, при положение, че не се води отчет в коя държава са отишли и какво се е случило с тях. Участвала в изборни комисии и знам механизма на манипулиране на гласовете, със сигурност ще изскочат много изненади, в това число и окултни – с подкрепа от отвъдното за управляващата партия, коментира Елена Гунчева.

– Недействителните бюлетини. Да напомня един клип, заради който в една правова държава бившият кмет на Пловдив  щеше вече да излежава присъда. В него той, в качеството си на шеф на ГЕРБ в Пловдив, дава указания на членове на партията, участващи в изборни комисии, как да правят бюлетините за други партии недействителни – с намастилени пръсти, „случайни“ драсвания, зачерквания, скъсвания и прочие . По този начин се осигурява голям процент за ГЕРБ чрез намаляване злоумишлено на подкрепата за техните опоненти.

– Да погледнем изборните резултати – 169 009 недействителни бюлетини и 124 414 недействителни заради други причини. С около 16-17000 гласа се вкарва ориентировъчно един депутат в Народното събрание. Сега преценете ако тези бюлетини са били действителни, опозицията от колко гласа е лишена. Процентът на недействителните бюлетини е смущаващ, дори ако приемем за константа, че част от избирателите са неграмотни.

– Купеният вот. Ноторен факт е купуването на гласове, предимно в гетата, по време на избори. Беден човек лесно се манипулира.

– Административните чиновници традиционно гласуват за управляващите, защото е на хранилка към държавата и общините. Също традиционно, при всяка смяна на управлението, се махат предишните и се слагат нови кадри, верни на правилната партия.

– Сериозно подкопава честността на изборите корпоративният вот. Никога досега в България бизнесът не е бил толкова зависим от държавата. Проверките на институции като НАП, РИОКОЗ, РЗИ, Инспекция по труда и други, вместо в контрол, се превърнаха в рекет срещу неудобните.

В по-малките населени места голяма част от хората са социално слаби и напълно зависими от държавата и общината за социални помощи, работа и прочие. Едно внушение, че ще си загубят хляба и дома е достатъчно да ги насочи за коя партия да пуснат бюлетината.

Изборният процес беше завладян от управляващите

още преди 15 години, от тогава започнаха сериозните изборни манипулации. Всъщност представителна демокрация в България няма. Има само мафия, която се самоизбира.

Българският народ не е само този, който си продава гласа на изборите, нито този в гетата или този, който гласува под страх от репресии. Българският народ са и 3 156 084 негласували. Тези, които НЕ подкрепят нито ГЕРБ, нито присъдружните им партии, нито нефелната опозиция. Те нямат свой представител в Народното събрание.

Пряката демокрация може да бъде дело само на осъзнат народ. С пряката демокрация народът директно разпорежда на политиците какво иска. В България не ни е дадена такава възможност в законите и Конституцията, които са направени удобни на управляващите. Но ние сме хилядолетен древен народ, който въпреки предизвикателствата на времето се е съхранил и запазил идентичността си.

Затова сега сме на улицата.

Ние сме народът, който повече не може да търпи престъпници да се подиграват не само с народа, но и с България и принципите на демокрацията и правовата държава. Защото тези, които са срещу ГЕРБ, са всички тези, които не са гласували, тези, чиито бюлетини са скъсани или направени на недействителни, тези, които са били принудени заради оцеляването си да гласуват за тях. Когато става дума за подкрепа, избирателите на ГЕРБ ги няма на улицата.
Така, че, спрете да ми говорете за народа! Народът каза думата си! Махайте се!

Още подробности ТУК – Елена Гунчева

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Борисов бесен! Не може да прати биячи срещу протестиращите по цял свят българи

С ината си престъпната шайка на премиера и бухалката му Гешев са на път да досчупят съсипаната ни държава

Ако тези мафиоти поне малко ги интересуваше България и гражданите й досега щяха да са си подали оставките. Няма друг начин този трупан с години народен гняв да стихне. Само оставки, съд, присъда и на всекиму според “заслугите” и лечението на болното ни общество. Затова вместо да затихват,

протестите се разрастват.

Освен у нас стотици наши сънародници с безброй български знамена протестираха във Виена срещу мутрите на власт в България. Исканията им са същите като на хората у нас – оставка на правителството начело с мутра № 1 Борисов, оставка на главния прокурор Иван Гешев. Протести ще има в Берлин, Амстердам, Лондон, Кьолн, Мадрид, Мюнхен, Манхайм, Щутгарт, Прага, Париж, и в далечна Канада – в Монреал, Торонто, Осло, Норвегия.

Стотици наши сънародници излязоха на протест във Виена срещу управляващите мутри

В чужбина вие, мутри, не можете да крадете, не можете да съсипвате живота на хората. Как си обяснявате, че и устроилите се в чужбина българи искат да ви прогонят,

искат да си платите за грабежите

Пак ли ще кажете, че са платени? Пак ли ще кажете, че президента Румен Радев ги насъсква? Чака ви горчиво, но справедливо бъдеще.

Снимката е на Роси Михова

Вижте какво сме писали по-рано за мутрата Борисов


Бойко сам си е разпространил записа, според социалните мрежи

Владислав Панев: Ето кои са гафовете в записа на Бойко Борисов!

Удивително единодушие се среща между голяма част от потребителите на социалната мрежа Туитър. Те смятат, че Бойко Борисов сам си е пуснал новия запис, защото публиката го харесва именно такъв. Това нещо страшно много вдига рейтинга у тези, които не харесват президента Румен Радев.

У нас са на почит “мъжкарите”, които умеят да псуват цветисто и демонтрират твърда ръка. Биячите, мутрите, въобще тези, които показват мускули. Това става ясно след бърза проверка на отзвука от записа в мрежата. Ето няколко мнения, които и сами можете да проследите.

Бойко Борисов нов запис

За читателите не съществува никакво съмнение, че записът е автентичен. Това е същият Баце, когото познаваме. И той казва това, което говори постоянно и нито на милиметър не изневерява на себе си. Формулата “Аз съм прост и вие сте прости” се повтаря и тук, само че акцентът е повече върху “Вие сте тъпанари”

Очевидно този запис е правен преди евроизборите, така че едва ли е отговор на сегашните протести.

Но вижте няколко ценни мнения:

General Melchett @GeneralMelchett: Чух новият Бойков запис и съм на 100 % убеден, че е правен умишлено и че е изтекъл с неговата лична благословия. Все едно говори директно на електората си с цел консолидирането му. Те искат да чуят точно такива неща. Освен това е прекалено добре структурирана речта с ясни точки.
***
Friendly Stranger @IvBatakliev: Replying to @apkarageorgiev
Искрено се забавлявам с тоя запис 😂 даже ме кара да си мисля колко много България има в баце 🤣

***

Victor Angelow @VictorAngelow: Този запис май Борисов си го е пуснал сам. 😂
***
Maria @miaeatspeaches: баце в новия запис псува точно като мене в туитър и тва никой не може да ме убеди, че не е нагласено с тоя чист звук и налрая как се чува че е записано даже с външен микрофон
и как удобно бтв-то зяпнаха още в обените новинии, сладури
***
Yulimoto @yulimoto_: Слушам новия запис на Боко и си мисля до къде може да стигне PR-a. Просто е перфектен

А ето какво казва и Владислав Панев,

съпредседател на „Зелено движение“:

Няма да споделям новия аудио албум на Борисов, че е по-нецензурен от Гънс ен Роузис в златния им период. Хубавото е, прилича на Айрън Мейдън по това, че не си изневерява на стила вече десетилетия. Говори по един и същи начин през целия си творчески период. 50 на 50 истини и манипулации.

Прав е, че съвременните тенденции са за мачкане на автомобилите за сметка на градския транспорт. Хубаво е да дава пример с Хелзинки, че ще спират колите изцяло. Тия дни е много добре като няма движение по жълтите павета. Хубаво е да обърнем схващането, че обществения транспорт е за бедните. Аз съм ежедневно в него и не се намирам за много беден. Повтарям пак сентенцията, че „успешните държави не са тези, в които бедните имат коли, а тези, в които богатите се возят с обществен транспорт“. Това е добре да узрее в манталитета ни, особено като се има предвид проблема с мръсния въздух в София.
Пък за цените на горивата хич не е прав. Да, по-ниски са от Европа, но хората не се бунтуват срещу това. А че маржът на печалба на петролните компании (като тръгнем от рафинерията Лукойл и стигнем до бензиностанциите) е сред най-високите. И когато нефта пада, горивата не го следват.

Зелената сделка е шанс да обърнем тренда за все по-масово използване на лични автомобили. Кой би предпочел влак ако с него се стига два пъти по-бавно? От колко години четем „новини“ че от еди кога си от София до Бургас ще се стига за 2 часа? И все ни бяга това светло бъдеще.

Борисов няма никакъв план. Просто псува и обвинява българите, че са прости. Не са прости. Има нужда от позитивен разказ за бъдещето на България. Зелено, успешно, привличащо. А не кафявото настояще на премиера и придворните му медии.

И личен пример. Кара джипката и вика протестиращите са с С класи. Що не ходят в автобусите, а му се пречкат по магистралата и му правят задръствания, че трябва после да лети с хеликоптер. То не става така. Искаме нормалност и край на привилегиите.

Още по темата в другата ни публикация:

Лъсна подлото лице на полицейските шефове и подчинените им: Пазят крадливата мафия от народа!


Денят на най-жестоката несправедливост за милиони български пенсионери в държавата на мафията

Днес е денят, в който по традиция се индексират със символични проценти смешните пенсии на българските пенсионери. Пенсии, които ги обричат на скотски живот. Голямото постижение на така наречените патриоти в сегашната власт е увеличаване само на минималната пенсия на 250 лева. Пак е като за добитък, но все е нещо. Вероятно живелите досега на минимална пенсия и на това ще бъдат благодарни.

За почти два милиона пенсионери с пълен осигурителен стаж обаче днес е ден за горчиви сълзи, обида и унижение. От предвиденото за тях увеличение от 6,7 на сто

получават болки в сърцето. Защо ли?

Ето защо. През 2010 г. минималната пенсия е била 136,08 лева. По разните там коефициенти, с които се изчислява пенсията, с малки изключения “високите” пенсии на прекратилите активната си трудова дейност тогава бяха масово 200-240 лв. Това са пенсиите на хора с пълен осигурителен стаж. Нека не забравяме, че в едно от правителствата на Бойко Борисов дори не индексираха пенсиите. И сега какво се получава?

Човек, с изискуемия стаж, който се е пенсионирал в масовата група от 200 до 300 лв. с индексацията от 1 юли 2020 г. ще получи между 20 и 30 лева към досегашната си пенсия. А от предходните години в управлението на Бойко Борисов тази същата група получаваше по 4-5 лева „увеличение”. Така пенсионер, който досега е получавал примерно 240 лева

ще се радва на пенсия от 260 лева!

Да ви е честито мили, наивни работливи пчелички. Така е в държавата на мафията. Милиарди се ръсят за щяло и нещяло. Някой трябва да проучи колко пряко и косвено от тези милиарди отиват директно при Путин. Това не е русофобството. Спомнете си какво НЕ плаща руската “Лукойл” на хазната, за разните правени недоправени газови потоци, за вечно строящата се и гълтаща милиарди АЕЦ “Белене”, и тогава си отваряйте устите на тема русофобство. И само по посока на Русия да е.

ПЕНСИЯТА НЕ БИЛА ПРИЗНАНИЕ, А МАТЕМАТИКА

Никой не ще да направи простата сметка при едни базово по-високи пенсии, при едно справедливо преизчисляване на пенсиите, отпуснати преди години, колко милиони ще се върнат в хазната. Как ли? Ами чрез ДДС. И не за друго, а тези, които живееха досега с 200 лева оцеляваха на хляб, сол и мляко. Ще започнат да си купуват повече храна, по-добри лекарства, дрехи и обувки, а това значи 20 на сто обратно в хазната.

А този ояден и самозабравил се хрантутник

Красен Станчев да вземе да се гръмне

с нечовешките си призиви за намаляване на пенсиите и заплатите в най-бедната страна в ЕС. И да не забравя, че и той ще остарее. И да помни, че палачинката често и внезапно се обръща. Така че при този подивял свят не се знае каква старост го очаква.


Бойко Борисов като Бай Ганьо

Издател е направил превод на класическата сатира на Алеко Константинов, лепнал Бойко Борисов на корицата като Бай Ганьо

Кашлица и простотия няма как да се скрият

Едва ли Алеко Константинов когато е писал, е допускал, че комичният му герой Бай Ганьо столетие по-късно ще стане нарицателен образ. И че ще звучи – за съжаление, все по-актуално.

Премиерът ни Бойко Борисов бе изтипосан на корицата на преведената на гръцки език книга на Константинов досущ като образа, който сме си представяли и който така сполучливо бе пресъздаден от неповторимия Георги Калоянчев. Калпакът, мустаците и усмивката му лежат като залепена гербова марка върху правителствено писмо.

Книгата е издадена от “Одос Панос“ през миналата година в една поредица за хумор и сатира. Очевидно наши сънародници са попаднали на нея.

Защо Бай Ганьо?

В България изразът „Бай Ганьо” безмилостно, но винаги на място, се използва за подигравка на парвенюта, които изобщо не осъзнават колко им куца и възпитанието, и познанието за нещата от живота, но пък за сметка на това самочувствието им удря небето.

Винаги ни е било обидно, когато усетим презрението и пренебрежението, което излъчват уважавани държави към нас. Но много велможи с каскети се трудиха здраво години наред за този имидж. Малко след като бе свален Бай Тошо, всеки овластен нашенец попаднал в чужбина и най-вече в Брюксел, се чувстваше длъжен да наплюе държавата си и комунистите. Че комунистите си го заслужават, напълно е вярно. Но да отидеш и да клепеш с кал народа и държавата си пред света – това никоя друга държава от Източния блок, живяла като нас в примката на СССР, не го правеше.

Българите по света

И сега какво става: изрита тъп, неграмотен и злобен циганин момиче по стълбите в Германия – ей така, за да се види какъв е мачо и как не му пука. И гръмне световната преса: „Българин”… Германците ли не различават кои нашенци при тях са българи и кои малокултурни цигани? Или пък другите големи световни медии? Хайде, де…

Вдигнат наши ултраси (рядко има добре образовани сред тях) хитлеристки поздрав на футболен мач и хоп – топ новина по целия свят. А това, че също толкова тъпите им побратими в чужбина на мачове убиват хора, това, че ултраси заради едно шалче утрепаха наше момче в Гърция, е просто друга бира.

Казват, е гръцкият издател на „Бай Ганьо” е копнал образа на Бойко Борисов от мрежата. И как да не го направи.

Бойко не е случаен прототип

Бойко Борисов като Бай Ганьо
Бойко Борисов като Бай Ганьо

Този образ в интернет на нашия премиер-министър не е случаен. Бойко Борисов мляска всеки, когото докопа – особено ако е по-високопоставен и уважаван от него. В това число например и Нейно превъзходителство – посланика на САЩ Херо Мустафа. Самото ѝ име подсказва на образованите хора кое е приемливо и кое просташко. Да не говорим за официалния дипломатически протокол.

Отива Борисов в САЩ и се опитва да спука от целувки и президента Доналд Тръмп. И американският президент бе принуден да му забие лакътя си в корема. А какво излъчваше физиономията му, си е отделна приказка за разказване. Борисов не отива на официално посещение във Ватикана, а за да го погалят по главицата и да може да се похвали публично за това.

Някой ако се захване да му събере бисерите, ще направи книга, която като нищо може да засенчи Алековата. А „бисерите”, които ръси неуморно всеки ден, уплътняват все повече използваната от гръцкото издателство картинка. „Гребем трупове с багери” е наистина незабравим принос в имиджа на България пред Европа.

Заслужаваме ли това?

А сме малка държава с толкова много таланти. Те не идват от нищото – млади математици се връщат с вагон медали от олимпиади, наши инженери работят в НАСА, преуспели лекари, оперни певци и музиканти славят другата България – не тази на ганьовците и калинките, по целия свят.

Интелигентната част на българското народонаселение едно време се срамуваше, когато Тодор Живков и кохортата му от велможи с каскети ни представляваха зад граница. Това очевидно не бе най-добрата част сънародниците ни. Сега години след него отново сме свидетели на същото, защото кашлица и простащина не могат да се скрият.

Жалко за хубавата ни страна!

Така че – образът на Бойко Борисов като Бай Ганьо върху корица на книга – за издателите вероятно е случайна грешка, дано не им струва много. Но си има едни неумолими небесни закони, в които такива случайни грешки въобще не са случайни.

Язък ни за хубавия народ – не вярвайте на телевизорите, които от сутрин до вечер ни заливат с историите на всевъзможни боклуци. Сякаш по белия свят ги няма. Жалко за хубавата ни държава, полазена от простаци на високи постове.

Иво Ангелов – това е авторът на колажа с Бойко Борисов. Можете да последвате профила му във Фейсбук ТУК!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Полуграмотният Бойко Борисов по варварски начин убива демокрацията в България, пише британско издание

Всеки, който не се подчини, получава страховит удар от специализираната прокуратура и от още 70 контролни органи

Полуграмотни мачо мъже са в състояние да убият демокрацията, пише авторитетният сайт от Великобритания Opendemocracy.net. В него се прави убийствена дисекция на унизителния за обикновените български граждани начин, по който се управлява и ограбва държавата. Името на премиера Бойко Борисов не се премълчава. Изданието подчертава, че демокрацията е била задушена също в Полша и Унгария. И отговаря защо

това падение на България

е минало общо взето незабелязано от институциите на ЕС.

Причината според автора е, че Борисов не се изявява като ксенофоб или фашист, няма проблеми и с хората с обратна сексуална ориентация. Но представя българския премиер като бракониер, който плячкосва от слабите. Десетилетие след управлението му гражданското общество е объркано, а медиите са под железния му контрол.

Изданието припомня, че през последните две години от работа са били

изгонени всички уважавани разследващи журналисти

в България. А по време на извънредното положение повечето медии са били впрегнати да утвърждават култ към личността на Бойко Борисов.

От 2017 година насам вече дори не се прикрива, че на народното събрание, а на изпълнителната власт, той е господарят. От тогава всеки който подаде сигнал за нередности, всеки който не се подчини, получава комбиниран удар от повече от 70 контролни институции, които се стоварват върху него. И дава за пример добруджанския производител на колбаси, който се оплаква, че го изнудват за четири тона суджук – за Бойко Борисов. Резултатът? Производителят вече няма своя компания, за сметка на това е съден за корупция и изнудване.

Внимание се обръща и на създадената преди три години специализирана правна система паралелна на редовната. Опасенията, че това ще стане репресивен орган, че ще се

отнема имущество преди произнесена присъда,

се сбъднаха, пише изданието. Припомня се, че първият ударен по тази линия с присъда от 20 години затвор – като за убийство, е кметицата на столичния район “Младост” Десислава Иванчева. И всичко това се продава на ЕС като борба с корупцията.

Изданието нарича Борисов варварин, който не е пред вратите, а вътре в замъка. И показва на другите как могат да убият демокрацията.

Прилагане на правото на Европейския съюз в България е невъзможно по дефиниция, казва изданието.

Авторът на публикацията в британската медия е политологът Евгений Дайнов.

Вижте още подробности ТУК.

Вижте оригинала на английски ТУК.

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Осман Октай: Задкулисието се стяга да детронира премиера Бойко Борисов и обкръжението му

В момента с участието на прокуратурата се преподрежда богатството в страната, но някой нещо е сбъркал, коментира анализаторът

Задкулисието се стяга да детронира Бойко Борисов и правителството му. За първи път през всичките тези години на преход излизат “кирливите ризи”, за които се знаеше, но нямаше доказателства. И ролята на хазартния бос Васил Божков за изваждането им на показ е голяма. През всичките тези години той е

покровителстван от олигархичния елит,

начело на държавата и знае много. Така коментира нажежената в момента обстановка покрай корупционните скандали по върха политическият анализатор Осман Октай. Той известно време е врял и кипял в кухнята на политиката и също знае много факти и събития, останали невидими за обществеността.

Някой е сбъркал в преподреждането на богатствата в страната, коментира Октай. Той сравнява сегашната обстановка с

ерата на силовите групировки СИК и ВИС,

когато заради подобно преподреждане е имало не само сблъсъци, но и трупове по столичните улици.

Осман Октай

Най-слабото звено на Бойко Борисов е финансовият му министър Владислав Горанов. Познавайки целия преход Васил Божков е прекалено голяма лъжица. Ситуацията ще се развие в голяма степен. Затова политиците сега се снишават и се пазят от коментари за взаимоотношенията между хазартния бос и премиера Борисов, коментира Октай.

Прокуратурата дава знаци, че участва

в смяната на структурата на политическо-олигархичния модел в страната. Според Октай времето, когато Божков е могъл да се договори с управляващите е свършило. За да се спаси Бойко Борисов ще тръгне към предсрочни избори.

Бел. ред: Ако преди това не е подал оставка и по силата на законите Борисов организира предрочния вот, знаем кой и как брои бюлетините и резултатите ще са ясни още преди изборния ден. В България честни избори не е имало от години.

Шансове за достоен живот и за прогонваните на крадците от върха на държавата по демократичен път се изпаряват. Остава само един вариант – гражданското общество. Този път то може и да се събуди, защото много хора бяха поставени на колене заради извънредното положение. А световната икономическа криза все още не се е развилняла с пълна сила. Безпаричието ще се окаже ключов мотив.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Кой дърпа конците на премиера Бойко Борисов? Тоест – кой реално управлява България?

Скандал след скандал се стоварва върху главата на финансовия министър Владислав Горанов, защо е още на поста си?

И главният прокурор Иван Гешев, и премиерът Бойко Борисов се правят, че публикуваните от хазартния бос Васил Божков документи нямат стойност. А всъщност тези есемеси и паметната записка говорят недвусмислено за корупция и търговия с власт пряко от страна на министъра на финансите Владислав Горанов.

Прави впечатление с каква лекота покрай аферата Апартаментгейт

Борисов се отърва набързо

от правосъдния си министър Цецка Цачева, с шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Изгоряха и заместник-министри. Никой не вярваше тогава, че Борисов ще се раздели с човека, който му осигуряваше победите на ГЕРБ – Цветан Цветанов. Не вярваше и самият Цветанов, защо публично заяви, че остава в партията и ще продължи да работи за нея. Но не остана никъде.

Владислав Горанов обаче стои непоклатим

на един от най-ключовите постове в държавата – където са милиардите на народа. Нищо че беше още по-компрометиран от горните, защото дори и фиктивна сделка за луксозното си жилище не посочи. Нещо повече, името му започна да се спряга и като бъдещ премиер на България.

Всичко това директно удря и върху Бойко Борисов. Като имаме пред вид колко лесно се освобождава премиерът от неудобните му подчинени тук обяснението може да е само едно.

Очевидно Горанов знае предостатъчно за Борисов,

затова не е толкова лесно да бъде отсвирен. Това коментира Татяна Дончева в предаването “Денят с Веселин Дремджиев”.

А защо прокуратурата мълчи по въпроса? Според Татяна Дончева, защото никой не му е ПОРЪЧАЛ на Иван Гешев да направи такова разследване. Ако беше малко по-хитър, щеше да имитира, че прави проверка, добавя лидерът на Движение 21 Татяна Дончева.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Бойко Борисов може да продължи да управлява България – изгоден е и на САЩ, и на Русия

Вдигнат ли му пръст българските милиарди им ги ръси без да му мигне окото, как няма да си го искат

И САЩ, и Русия, чиито мощни стратегически интереси се кръстосват невидимо, но безмилостно на наша територия, знаят и кътните зъби на Бойко Борисов. Което ще рече, че го държат на къса каишка с компроматите, с които разполагат за него. Иначе отдавна нямаше да е на власт. Но им е изгоден, защото каквото му наредят това става на практика.

И точат ли точат пари от хазната.

Видимите примери от по-ново време са странната, прескъпа и предварително платена сделка за нови американски изтребители. От същия клас и с милиарди излетели от държавнтата хазна, е и всичко около несъществуващата АЕЦ “Белене”, която вероятно никога няма да се построи, но руснаците гълтат от нея пари все едно бясно се строи. Затова Борисов сутрин казва едно, вечер точно обратното. Едно че му идва отвътре, и друго, че едните му дърпат конците в една посока, другите и те в тяхната си. А той обича не да е голям държавник, а да е харесван.

Според сайта alarmanews.com в плановете на САЩ се предвижда Бойко Борисов да продължи да управлява България. А ГЕРБ на президентските избори ще издигне кандидатурите на генерал Венцислав Мутафчийски, както и на бургаския кмет Димитър Николов. И нищо чудно така да стане – изгоден е и на едните, и на другите, които му дърпат конците.

Борисов редовно се явявал на спявки

при резидента на ЦРУ у нас, твърди сайтът alarmanews.com. Според получените инструкции ГЕРБ ще направи отново коалиция с така наречените патриоти, като ще съставят ново правителство. За да няма протести не бива да има видима коалиция с ДПС. Но партията на Доган, както и досега, ще бъде солидно компенсирана икономически. Така се затвърждават съществуващите и досега два центъра на властта у нас.

Готвят се много

изненади, разбира се неприятни,

за сегашния президент на България Румен Радев.

Този сценарий може да е само хипотеза на сайта, но може и да не е. Политическите новини, които периодично публикува, често приличат на анкети – сякаш се тестуват нагласите на хората.

А това за кандидатите на ГЕРБ за президент като нищо може да стане, защото отдавна сме се убедили, че в България честни избори не е имало през последните 30 години. По времето на соца също, но там избирателите се изработваха по друга технология. Сега няма как да не се имитират избори, защото съвсем ще станем за смях пред света. А резултатите обикновено се знаят предварително не защото хората така са гласували, а защото предварително са били нагласини.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Осман Октай: Божков ще махне от власт Бойко Борисов и Владислав Горанов, главите на двамата пушат

Скоро ще станем свидетели на груби събития и сблъсъци, прогнозира политическият анализатор

Тези, които посегнаха на хазартния бизнес на Васил Божков са си направили сметката без кръчмаря. И кокала, който поискаха да си присвоят без пари, започва да им присяда до задавяне на гърлото.

Нещо повече – много е вероятно скоро

Бойко Борисов да се раздели с поста си

и ако се размине само с това, ще си е щастлив изход за него. Защото силовите групировки действат и по друг начин.

Това се разбира от интервю на Осман Октай, дадено за сайта Фрогнюз. В него този политически анализатор, който знае много неща от кухнята и поради това и прогнозите му за много събития са точни, прави дисекция на мутренския период от най-новата история на България.

Накратко – след елиминирането на първата подобна рекетьорска структура най-вече на спортисти – ВИС, станало със серия показни убийства, нейното място се заема от СИК – все от бивши милиционери. В нея и то – в силовата й част, се трудил и сегашният ни “любим” премиер Бойко Борисов.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

И сега обърнете внимание: Според Осман Октай СИК е действала като добре структурирана корпорация, начело на която стои не кой да е, а …Васил Божков.

Бележката с 20-те милиона,

която официалните власти сега се опитват да неглижират, не само че не е невинна. Така се е процедирало от години. Част от парите се плащат с подпечатани фактури. Част от парите под масата – с такива паметни бележки. Тези 20 милиона са изплатени. И нека не говорят, че това е хвърчащ документ – това са реални плащания, казва Октай. Нещо повече – Октай е сигурен, че Делян Пеевски, разполага със стотици, ако не с хиляди такива паметни бележки, с които държи изкъсо получателите на парите по тях. За Божков важи същото.

Васил Божков в качеството си на гуру на СИК

още от времето, когато Борисов стана главен секретар на МВР и бързо стигна до чин генерал, разполага с полицейски разработки и всякакви документи. Сега в информацията, която подава от Арабските емирства прозира добре обмислен сценарий. Очевидно това, което се случва през последните дни, е само началото на реализацията на този сценарий.

Чрез такива бележки Божков държи в ръцете си и финансовия министър Горанов, и Бойко Борисов и изключително много хора.
Начинът, по който действат мутрите, прозира и в благовидната на пръв поглед идея за държавни бензиностанции. Държавата ще вземе готова верига – вероятно “Петрол”, ще остави на собствениците 20-30 на сто участие и след вдигане на капитала ще ги изхвърли, коментира Осман Октай. Въобще развие някой добре бизнес и мутрите го пожелават. Не им ли го дадат доброволно, имат си Гешев, КПКОНПИ и т.н. Няма да се занимават с тулупите в тази държава, я…

Осман Октай

Скоро ще станем свидетели на много груби сблъсъци и събития, прогнозира Осман Октай. Той е убеден, че сценарият на Васил Божков е да ги освети всичките тези хора пред държавата и пред света. И да ги отстрани от власт

и въобще – да ги детронира.

Божков разполага с документи през всичките тези години. Той беше държава в държавата, коментира Осман Октай. А че Европа ще се заинтересува от тази вътрешна война, Октай не се съмнява, защото става дума за злоупотреби и с евросредства.

Така че на Бойко Борисов и Владислав Горанов в момента им пушат главите. Въобще – както и досега България българите не ги интересуват. Опитват се да си спасят кожите.

Божков обаче е с няколко обиколки пред тях. Не само заради документите, с които ги матира, не само защото затяга с всеки изминал ден обръча около тях, а и заради интелекта си, с който тия двамата не могат да се похвалят.

И нещо любопитно: За разлика от Божков, който е координирал силоваците според Октай, подгонения по аналогичен начин бивш шеф на КТБ Цветан Василев, няма нищо общо с мафията. Той е бил само източник на пари, твърди Октай.

Оставени на произвола от държавата.

Тогава нямаше заразна епидемия, както нямаше нито тогава, нито сега и истинско здравеопазване у нас.

Правителството на Бойко Борисов и щабът Му могат да опровергаят тези твърдения по един единствен начин. Без никакво, без никакво премълчаване и отлагане перо по перо, фирма по фирма доставчик, болница по болница, участваща в борбата с коронавируса, даде публичен отчет на тези милиарди, за които сам говореше пред цяла България. Ако са на ползу роду – просто да му е. Ако са в полза на все същият познат ни обръч от фирми, това рано или късно ще се разбере. Не за друго, а защото все още се намират честни хора на държавна служба, които не могат да се примирят с мега кражбите в тази държава. И тогава? Бог понякога забавя, но не забравя!

Осман Октай: Бойко Борисов и щабът управляват чрез страх. Това е сталинизъм!

Политическият анализатор Осман Октай задава много въпроси. Същите, които си задава и мислещата част от населението около сегашната карантина и начина, по който се управлява държавата в момента, а и въобще.

В другите страни по света за всичко, свързано с пандемията, говорят само вирусолози и медицински специалисти с дългогодишен опит. Политиците също говорят, но но само за социалната и икономическата страна на проблема. И по-точно как възнамеряват за спасят икономиките си. И затова хората им имат доверие.

В България е точно обратното.

Как се отнесоха управниците към доцент Атанас Мангъров? Борисов се прави на по-голям специалист от специалистите, коментира Октай в интервю за Фрогнюз.

Владислав Горанов ли е най-големият експерт по финанси в правителството? Защо скриха министъра на икономиката Емил Караниколов? Заради скандалните фурми от ОАЕ ли? А как

Вежди Рашидов възхваляваше Делян Пеевски?

Преди дни обявиха Кирил Домусчиув за един от най-големите дарители. В същото време големият “дарител” иска отборът му “Лудогорец” да се възползва от схемата 60 на 40, като и има неплатени дългове към държавата?

Ами Пеевски? Откраднал си огромни пари от КТБ, унищожил си цели стопански сектори, консумираш всичко в тази държава и накрая те изкарват и герой, и спасител?

Българите знаят верните отговори на тези въпроси, коментира Осман Октай.

Ясно е, че в момента основана на страха се води

пропаганда срещу гражданите

на тази страна. Изложиха се и с лъжите за затварянето на границата с Турция и Бойко Борисов, и генерал Мутафчийски. Лъжат, че са говорили с Чавушоглу. Сега мюсюлманите постят преди Рамазан байрама. А това означава, че по традиция не пътуват никъде, дори да са отворени границите. Мюсюлманите със сигурност им се смеят.

Властниците си въобразяват, че чрез страх, по комунистически, могат да управляват лесно.Това у нас е сталинизъм, коментира безпощадно Осман Октай.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Васил Божков отвори платформа за записване в политическия му проект “Българско лято”

Хазартният бос уверява, че не иска да става политик, но иска да помага за прогонването …

Едно мнение

  1. Интересна статия, но прекалено русофобска. Което я обезсмисля.
    И на този психар му се привижда Путин на всяка крачка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *