Нешка Робева: За 30 години само един Румен Радев, жалко!

Нешка Робева много харесва и одобрява президента Румен Радев!

Легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева е сред милионите почитатели на Румен Радев. Тя напълно го подкрепя и ще гласува за него наесен.

Робева намира ген. Радев за единственият отговорен, сериозен и интелигентен човек в политиката ни през последните 30 години. За нея той е единственият наистина честен политик и е истинско богатство, че България го има.

Самата Нешка Робева беше подлъгана неотдавна от политически субекти. Тя определя включването си в “България без цензура” на Николай Бареков като огромна грешка и разочарование.

neshka-robeva_600x370
Нешка Робева е фен на Румен Радев

Робева обаче е убедена, че Румен Радев няма да я подведе по същия начин. Тя вижда в негово лице спасението на България.

Според треньорката по худ. гимнастика България трябва да възстанови добрите си взаимоотношения с Русия и да спре да играе толкова по свирката на Америка. Това е верният път, който ще върне усмивката по лицата на хората.

Нешка Робева не крие антипатията си към Бойко Борисов. Тя е напълно съгласна с протестиращите, че Баце е вреден за България и е главен виновник за разрастването на корупцията у нас.

Робева вярва, че Радев ще успее да вкара зад решетките Борисов. В момента се води начален етап на тази битка, като първото, което трябва да се направи, е да се махне от поста му Иван Гешев.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Източник: Novostibg.eu

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *