Yanev tato 600x400
Стефан Янев е като Тодор Живков

Истината: Стефан Янев фен номер 1 на Тодор Живков, затова мрази толкова Киро Канадеца!

Стефан Янев иска да види България отново със силна армия като от времето на Тато!

Тодор Живков

Бившият премиер Стефан Янев се оказа един от най-големите фенове на Тодор Живков. Според него времето на Тато е златно за България, писа ПИК.

Още преди година, когато беше начело на държавата, се заговори, че ген. Янев имитира другаря Живков и иска да върне страната ни в тоталитаризма. Причината е, че Янев обичаше да провежда среща с ученици, които да му задават въпроси, които ги вълнуват. Това той стори в Габрово миналата година. Тодор Живков пък по традиция правеше същото с пионерчетата и чавдарчетата.

Yanev-tato_600x400
Стефан янев е като тодор живков

След като стана министър на отбраната, приликите с Тато се засилиха. Стефан Янев изведнъж започна да говори колко е велика Русия и лека-полека да се отдръпва от Запада. Именно това му коства поста.

Според някои анализатори именно това е причината да не се разбират с Кирил Петков, който е открито западно протеже. Самият премиер ненавиждал режима на Тато, а Тодор Живков считал за престъпник.

Янев за Петков

Нов удар на Стефан Янев срещу Кирил Петков. Бившият премиер и военен министър за сетен път зашлеви жестоко премиера, като го изкара национален предател.

В ефира на БНТ ген. Янев разкри, че още от самото начало на работата си с Просто Киро е разбрал, че двамата са с различна ценностна система. Те мислели по съвсем различен начин за България, което довело до раздялата им, твърди Янев.

“Още от самото начало, когато станах част от кабинета “Петков, усетих, че мислим различно. Аз винаги съм се старал да взимам решения, гледайки през призмата на обществения интерес. При Кирил Петков не е така, той следва чужди интереси.”

Kiril-stefan_600x400
За стефан янев кирил петков е национален предател

Според Стефан Янев е голяма грешка ограничаването на съвместната ни работа с Русия, защото това може да доведе до срив в енергетиката ни. Затова тези враждебни настроения спрямо Руската Федерация са предателство спрямо целия български народ, счита бившият служебен премиер.

“Ние сме част от НАТО, но това не значи, че не можем да следваме своя собствена външна политика. Не може само от солидарност към Украйна да загърбиш националния си интерес”, категоричен е ген. Янев.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Както е известно, Стефан Янев стана неудобен на Кирил Петков, когато поиска от САЩ да ни върнат парите за Миг-29. Вчера стана ясно, че тези изтребители ще пристигнат у нас чак след 10 години. Това е накарало Янев да се откаже от сделката, при което Петков му би шута моментално.

Ген. Янев призна, че има намерение да направи своя партия, с която да участва на следващите избори, но опроверга всички твърдения в медиите са участниците в нея, както и за името й.

Янев за Русия

Военният министър Стефан Янев продължава да държи на позицията си, че Русия е приятел на България и не бива да помага за военни действия срещу нея. Той е категоричен, че българският интерес е за дружба с държавата, управлявана от Владимир Путин.

Ген. Янев отговори на своите критици, които искат да се извини на НАТО. Той не само няма да го стори, но и ще работи за сближаване с Русия.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

“Върлува някакво мнение, че ни казват какво да правим. Това не само не е така, но аз категорично заявявам, че никой не може да ми казва подобно нещо”, отсича Янев, писа “Труд“.

Stefan-yanev_600x400
Стефан янев безкомпромисен към сащ

Припомняме, че САЩ се настрои срещу Стефан Янев, след като той заяви, че не ни трябват още американски военни бази. Малко след това президентът Румен Радев го подкрепи и така Америка не успя да разположи още войски на българска територия, за да дебне Русия.

Бившият служебен премиер преди няколко месеца си направи селфи с Джо Байдън, което накара мнозина да мислят, че е с проамериканска ориентация. Оказва се обаче, че просто е добър дипломат и се интересува преди всичко от националния интерес на България.

Още по темата можете да прочетете по-надолу!

Стефан Янев “забрави” за НАТО по случай 2022 година!

Министърът на отбраната на Република България Стефан Янев продължава да бъде най-големият противник на НАТО от действащите управляващи у нас. Това стана напълно ясно от новогодишното обръщение на Янев към армията на България.

В нея военният министър изобщо не спомена НАТО, писа Istinata.net. За разлика от почти всички останали членки на НАТО, в България военната организация изобщо не се спомена по случай Нова година.

Stefan-yanev_550x327
Стефан янев забрави за нато

“Всички ние, които сме служили на българската армия, знаем, че военната професия е осъзнат избор и призвание. Тя носи огромна отговорност със себе си. Трябва да бъдеш достоен за българската униформа. Да живее България!”, написа министър Янев.

По-нататък в изявлението си той разкрива колко много трябва да се работи за развитието на българската армия. Смята, че това трябва да стане със собствени сили.

За НАТО няма нито дума в изявлението на Стефан Янев. Това е поредното потвърждение от негова страна, че не желае да вижда още американски бази у нас. Нещо, което се различава от позицията на правителството.

Още за Стефан Янев четете надолу!

Евелина Лютова

Стефан Янев няма да позволи на НАТО да си развява байряка у нас!

Военният министър на Република България Стефан Янев разби на парчета намерението на НАТО да се установи по-трайно в нашата страна. Той категорично забрани на военната организация да поставя допълнителни военни бази у нас, писа Actualno.com.

Интерес обаче буди самият коментар на Янев по темата. Той не просто не иска да застрашава България с бази на НАТО, но и не иска да има проблеми с Русия. Според него България няма интерес да бъде враг на Русия, въпреки че е партньор на САЩ.

“Допълнителни военни бази в България не са в интерес на България. Нямаме полза да бъдем територия, която да воюва срещу Русия. Това никога не е било наша цел и национален интерес.”, обясни решението си министърът на отбраната.

Stefan-yanev1_600x370
Стефан янев отряза нато

По този начин Стефан Янев остави 1500 американски войници извън България. Точно толкова трябваше да пристигнат на работа у нас, ако бяха построени още американски бази в страната ни.

Припомняме, че до момента такива бази са 4 на брой. Те бяха построени с подписа на президента Георги Първанов преди 15 години.

Още за Стефан Янев ще научите по-надолу!

Стефан Янев срещу ГЕРБ

Премиерът на Република България Стефан Янев се опитва всячески да заличи последствията от кошмарното управление на ГЕРБ. Той залага преди всичко на прозрачност във всяка една сфера.

“Аз съм готов да изляза на война, за да защитя бъдещето на нашите деца. Не може крадци като Борисов и Пеевски да се разхождат на свобода. Ще спра този порочен модел.” – категоричен е служебният министър-председател.

Малко след като встъпи в длъжност Стефан Янев обяви, че заварва държавата в пълен хаос, от който няма да излезе лесно и бързо, а трябва време, писа Narod.bg.

Stefan-yanev_600x400
Стефан янев работи по ареста на бойко борисов

Премиерът е много доволен от действията на неговия екип до момента и уволненията на висши държавни служители. Според него “чистката” е задължителна, тъй като цялата държава е пропита от гнусотията на ГЕРБ.

Вече има индикации, че Стефан Янев ще управлява много повече от 2 месеца, тъй като е много слабо вероятно след 11 юли да може да се направи правителство. Ето защо служебният кабинет вярва, че може да промени държавата към по-добро и да я избави от корупцията.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Не само Янев, но и всички в това правителство държат да видят Бойко Борисов зад решетките. Вътрешният министър Бойко Рашков отдавна афишира готовността си да арестува експремиера.

Единственото, което спасява Баце до момента, е Иван Гешев, който открито заема страна, както обяви Румен Радев. Скоро обаче и главата на Гешев ще падне и тогава нищо няма да бъде в състояние да спаси Борисов от затвора.

60-годишният Стефан Янев е военен по професия и много близък с президента Румен Радев. Говорейки за война, Янев има предвид не само преносния смисъл, но и буквалния. Той не се страхува от революция, ако се наложи, само и само да прати престъпниците по затворите и с това да осигури на българския народ спокоен живот.

Счита се, че до края на месеца Борисов може да бъде арестуван, което ще повлияе негативно на вота на партията му на 11 юли.

За Михаил Здравков

Прочети още

Надежда-мари бучкова се проявява като пианистка още през 2017 година заедно с майка си хилда казасян в клипа по-долу.

Надежда-Мари Бучкова се вихри като пианистка

Надежда-Мари Бучкова се проявява като пианистка още през 2017 година заедно с майка си Хилда …

6 Мнения

 1. ОТ БАБА МИ ЗНАМ ЕДНА ПОГОВОРКА ….АКТУАЛНА : ” НЕ СЕ РАДВАЙ НА МЛАДО ПРАСЕ …ЗАЩОТО , НЕ ЗНАЕШ …КАКВА СВИНЯ ЩЕ СТАНЕ !!

 2. Стефан Янев да иде и да види свободата, която дарява Путиновата армия в Украйна !!! Всеки руси войник е свободен да погребва или да не погребва труповете !!! Ето на това му се вика свобода!!! Браво Янев !!! Да живееш !!! Махай се мисирко мръсна и отивай при Убиеца Путин !!! Там ти е мястото !!!

 3. Защо имам чуството ,че Янев трябваше да остане премиер вместо оня новия помияр Кирчо лъжеца. На България не и трябва нито Нато нито евросъюз а човек който да я вдигне като държава

 4. Вергиния Малинова Гайдарска

  Браво на нашите държавници!
  Когато стане въпрос за принципи, те. са твърди като скала! И така трябва да бъде! Ние сме горд Народ и трябва да ги отстояваме винаги и по всяко време!
  Времето на мафията свърши!
  Трябва да се прилага висш пилотаж и в по
  литиката! В геополитически план, дипломaти със всички , и никога против собствения си НАРОД И РУСИЯ! Не трябва да сме сателит на никого, но трябва да сме умерени и далновидни!

  • Мария чомакова

   Адмирации!НИКОГА против собствения си народ и Русия!Стефан Янев е точният представител,който трябва да бъде в нашето правителство,защото има качества!

  • НАПИСАНОТО ОТ ВАС Е ОТ М.ДЕКЕКЕМВРИ 2021 Г . ДАЛИ , НЕ СИ ПРОМЕНИХТЕ МНЕНИЕТО ОТНОСНО ….КИРИЛ ПЕТКОВ ?!?! САМО СЪС СИМПАТИЧНОСТ НЕ СТАВА ….ТРЯБВА ДА ИМАШ ПОЗИЦИЯ НА БАЗА ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ И ….ПОВЕДЕНИЕ !!…. МАЙ , ПАК ИЗТЕГЛИХМЕ ” КЪСАТА КЛЕЧКА” …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *