Жан Виденов: Без Русия щяхме да сме турска провинция, долу НАТО и ЕС!

Жан Виденов никога не е подкрепял тази омраза към Русия, което ни налагат отвън след 1989 г.!

Бившият премиер Жан Виденов, който си спечели славата на най-мразеният лидер на България, днес се връща към миналото с ясното съзнание, че е бил употребен от русофобите, които са искали да направят България американска колония, каквато е в момента.

За късмет на Виденов, той и до днес е обграден от някои от своите съмишленици, с които е близък приятел. Това са бивши кадри на БКП като Дончо Конакчиев, който беше негов заместник, бившият депутат от БСП проф. Ангел Димов, бившият директор в БАН проф. Васил Проданов, някогашият му съветник по икономическите въпроси проф. Иван Ангелов и др. Всички те са на мнение, че омразата към Русия е в основата на съсипването на България, писа Epicenter.bg.

jan-videnov_600x350
Жан Виденов и другарите му се застъпиха за Русия

На специална среща между тях и руското посолство у нас бяха обсъдени измеренията на русофобството в България. Оказва се, че те са доста големи.

Разбира се, Жан Виденов и останалите бивши кадри на БКП са изразили възмущението си от евроатлантическия курс на България за сметка на дружбата ни с Русия. Според тях дори влизането ни в НАТО и ЕС е недомислие. Относно Русия пък са изразили голямата си благодарност към тази страна, която ни даде свободата преди 143 години.

“Ако не беше Русия, сега щяхме да сме турска провинция, да нямаме своите празници, нямаше дори да знаем за Ботев и Левски, за Кирил и Методий, за Паисий Хилендарски. Русия е единствената държава, която пази християнската религия и славянската цивилизация.” – се казва в посланието на Виденов, Ангелов и останалите бивши членове на БКП към руските представители у нас.

Бившият премиер и другарите му са възмутени от скалъпения шпионски скандал с руските дипломати у нас. Това за тях е поредното доказателство, че това управление на България ще доведе до национална катастрофа цялата ни страна.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Михаил Здравков

Прочети още

boiko_600x400 (4)

Най-страшният кошмар на Борисов се сбъдна! Изритаха го отзад по брутален начин

Бойко Борисов не може да повярва какво се случи днес! Опашки пред урните, за ужас …

3 коментара

  1. За жалост вече сме бес Русия и сме докарани до положение полу турска Русия едва ли ще се занимава стакъв народ повече за радост на ДПС СЕТАТА

  2. Аз да питам ,като сме големи братушки с ватенките,защо чакаха цели 500 години за да ни освободят ?!?

    • Станински

      Чакали са удобен момент ,льоль о!? Да узреят зеленикратуни като теб !? Иначе е нямало смисъл !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *