Д-р Цветеслава Гълъбова: Държавата ни е превърната в смърдящ и разкривен селски нужник!

Д-р Цветеслава Гълъбова направи на две стотинки Бойко Борисов!

Директорът на  психиатричната клиника ” Иван Рилски” д-р Цветеслава Гълъбова е сред хората, които искат оставката на Бойко Борисов. Нещо повече, тя е отвратена от наглостта на калинките.

Д-р Гълъбова не може да повярва, че лидерът на една държава, която претендира, че е част от цивилизована Европа, може да бъде такъв. Изказът му, смята тя, е под всякаква критика, пише Actualno.com.

Страната ни е превърната в селски нужник, който смърди. Всеки ден ни унижава с какви ли не обиди. Тъпанари сме били, защото гласувахме за един “прост летец”. Два милиона българи са тъпанари, така ли?!

Тук тя има предвид аудиозаписа с гласа на Бойко Борисов, в който премиерът негодува, че 2 милиона са гласували за “прост летец” и затова определя българите като тъпанари. Не е истина как Борисов дръзва да говори за Радев. Срамота, падения човешко и мерзост! – коментират читатели.

Цветеслава Гълъбова
Д-р Цветеслава Гълъбова помете Бойко Борисов

Тя е възмутена и от това, че правителството не си подаде оставката през лятото, въпреки че имаше масови протести в цялата страна.

“Колко трябва да си нагъл, за да не подадеш оставка, когато ти крещят в лицето, че не те искат?! Не трябваше въобще да стигат до редовни избори тези нагли хора. Нека спасим България все пак, обръщам се към българите в чужбина, те могат да внесат така нужната промяна.” – смята д-р Цветеслава Гълъбова.

Според нея Борисов и шайката му се гаврят с един древен народ, какъвто е българският. Вече 12 години (1 година управляваше БСП).

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Спасението според нея ще дойде тогава, когато на парламентарните избори излязат да гласуват над 90% българи. Няма как Борисов и компания да фалшифицират чак толкова голям брой гласове. Дали ще се случи, ще разберем на 4 април.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

3 Мнения

  1. Виолет К.

    Много дебелокожи българи пишат тук. Не ги засяга, че са “прости”, лош “материал” и, че босът им ги държи здраво като кучетата си. Чалгаджийска работа. Като обикновени хора – не ми пречите, даже няма да ви забелязвам. Но вие, господа, гласувате за този примат и после това се отразява на живота на всички. Това е лошото.

  2. Мария К.оста

    Вие не сте добре,пишете че два милиона са гласували за Радев, аз и други гласувахме за него защото мислехме че е умен и ще бъде неутрален а не бесепар ,жалко но той не е за този пост, той за военните да дига юмрук и да командори,тия дипломи не му помагат,този път няма да го огрее

  3. вереврфвев

    A be, докторке, прибирайте си контингнта вече. Стават нетърпими и опасни . 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *