Крум Савов: Бойко, мафиот такъв, ние тънем с малки заплати в жилища на кредит, докато ти ни крадеш от парите!

Крум Савов е бесен и дори се заканва лично да се саморазправи с Бойко Борисов!

Един от най-големите противници на настоящата власт сред родните журналисти е Крум Савов. Той не може да понася Бойко Борисов и дори започна да защитава тоталитарния режим, само и само да разбие премиера.

Наскоро Борисов за пореден път се подигра с интелекта на българите, като обяви, че за зачестилите свлачища от дъждовете са виновни комунистите. Нещо, което мина всякаква граница, при положение че строежите на комунистите са отпреди 40 години и е нормално в наши дни да искат обновление, каквото настоящата власт не е направила.

Крум Савов е сред онези, които не могат да търпят да ги правят на глупаци. Той изригна в предаването си по “7/8 tv”, че много неща от онова време преди 1989 г. са били в пъти по-добри от сега.

“Тогава имаше здравеопазване, образование и икономика на много високо ниво. Заводите работеха, правеше се българско производство, хранехме се с истинска храна. Аз никога не съм бил комунист, но не мога да кажа на черното бяло.” – каза Крум Савов.

Журналистът е крайно възмутен от престъпното управление на Бойко Борисов и екипа му. Той е сред онези творци, които през есента се подписаха в отвореното писмо, искащо оставката на правителството, писа Gospodari.com.

“223 човека се подписахме, но всъщност сме много повече. Мафията управлява България повече от десетилетие. Пристигат едни пари от ЕС, които никой от нас не вижда. Те се разграбват от мафията. За хората нищо не остава, те тънат в мизерия, с малки заплати в малки жилища на кредит.” – възмущава се Савов.

Крум Савов
Крум Савов изригна срещу Бойко Борисов

Самият той изпита на гърба си мафиотското отношение. Няколко години стоеше без работа, след като бе уволнен от БТВ. Никоя телевизия не искаше да го назначи на работа, тъй като не е част от статуквото. Едва преди година Слави Трифонов го спаси и го сложи в своята телевизия.

Според Крум Савов е крайно време българите да се вземат в ръце и да гласуват на 4 април, защото иначе ще останат в ада, в който живеят през последните 12 години. Разбира се, вотът на журналиста е ясно, че ще отиде в “Има такъв народ” и надеждата му е, че именно тази партия ще преобърне статуквото и ще промени съдбата на България.

“Природата ни разграбиха, сринаха ни здравната система, учениците ни са все по-неграмотни и не се издържа повече. Това просто трябва да спре!” – беснее тв водещият.

Той не одобрява и голяма част от мерките, които се взимат срещу пандемията. Още през пролетта Савов каза в ефир, че за 100 души да се затваря страната е нелепо. Сега вече болните и починалите са доста повече, но журналистът отново не смята, че всичко това заслужава локдаун.

“Маска и редовно миене на ръцете – да, но чак пък да не работи почти нищо…”- смята топ журналистът.

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

Крум Савов се зарича, че ако Борисов отново фалшифицира изборите и излезе най-отгоре, ще започне медийна война срещу него и от трибуната на живия ефир ще го съсипе.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

“Досега не съм показвал лошата си страна, но ако ме принудят, ще го направя” – зарича се звездата на “Фермата”.

За Михаил Здравков

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

4 Мнения

 1. Безпартийна

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ за журналиста Крум Славов!
  ЧЕСТЕН, ОТКРОВЕН, СМЕЛ, НЕПОДКУПЕН!
  (само дето се опасявам да не му изфабрикуван НЯКОЯ катастрофа като на Милен Цветков!)

 2. Недялко Митев Недялков

  Круме, СУПЕР СИ! Само така!

 3. Никола Георгиев

  Всичко е ТОЧНО НАПИСАНО! БРАВО МОМЧЕТА! С ВАС СМЕ:ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *