Путин разказа играта на САЩ: Американците са убийци, крадци и изнасилвачи!

Владимир Путин нанесе поредния си удар срещу Америка!

Отговорът на руското външно министерство

Русия се подигра със САЩ. Това стана след размяна на остри реплики и от двете страни.

Преди ден държавният американски секретар Антъни Блинкен иронизира Русия по повод ситуацията в Казахстан и руското присъствие там. Той написа, че когато руснаците влязат някъде, забравят да си тръгнат.

Днес от руското външно министерство излязоха с официален отговор, който е още по-нападателен. От там написаха “Когато американец влезе в дома ти, не можеш да останеш жив, без да бъдеш ограбен или изнасилен”, писа Bultimes.bg.

vladimir-putin_600x400
Владимир Путин се подигра с Америка

Твърди се, че това са думи на Владимир Путин, който лично ги е продиктувал на своите подчинени. Той бил категоричен, че повече няма да се церемони с “янките” и ако те продължават да бъдат все така нагли, ще ги удари здраво.

Не е тайна, че повечето руснаци смятат американците за извратеняци, тъй като тяхната история е създадена от утайката на обществата преди няколко века.

Самият Путин е безпощаден и категоричен, че иска НАТО далеч от границите на Русия. Затова няма да отстъпи по казуса с Украйна.

Още за Путин четете по-надолу!

Русия приобщава България

Руският президент Владимир Путин призова България да не се поддава на натиска на САЩ за разполагане на допълнителни военни бази в страната. Той е категоричен, че мястото на България не е на фронта срещу Русия.

Според лидера на най-голямата държава в света България я чака само лошо от НАТО и ЕС. Той не вижда бъдеще на нашата страна, ако подкрепи САЩ в евентуална война с Русия, която изглежда все по-вероятна.

“Фигурин

„Ако българите сега не застанат зад нас, утре САЩ и ЕС ще ви заличат окончателно. Без руска защита България ще бъде разчленена на три етнически части, натиквайки българския етнос в обща територия с ромския етнос в много по-малки от днешните граници.“, отсича категорично Путин пред руски медии.

putin_600x400-
Владимир Путин не вижда бъдеще за България в НАТО

Според някои източници президентът на Русия отново е обърнал поглед към България след изказването на Румен Радев, че Крим е руски. Преди това Путин беше отписал България като съюзник, но вече очевидно я смята за една от страните от ЕС, където може да пробие Запада. Другата такава е Унгария на Орбан.

Руската държава е готова за отпор на НАТО във всеки един момент, ако се стигне до военни действия в Украйна. Ако се стигне дотам, не е ясно поведението на България. Макар да е част от НАТО, министърът на отбраната Стефан Янев се обяви против американските бази у нас, писа Novini.bg.

Още за Путин ще научите по-надолу!

Путин ошамари Запада

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Руският лидер Владимир Путин се обърна към историята, за да предупреди своите опоненти, най-вече американците, че Русия не губи войни на фронта.

Президентът на руската държава намеква ясно на САЩ да не се меси в делата на Русия, защото ще си изпати. Може би затова в последно време Джо Байдън е по-внимателен в изказванията си.

putin_600x400 (5)
Владимир Путин “ошамари” Запада

“На всеки 100 години “цивилизованият свят яде шамари от Русия, за да замлъкне за следващите около 100 години” – разкрива Путин.

Той има предвид най-вероятно великите руски победи над Наполеон Бонапарт от 19 век и Адолф Хитлер от 20 век, които затвърдиха имиджа на Русия като военна сила номер едно в света.

Още за Путин – по-надолу!

Радев спаси България пред Русия

Русия все пак няма да накаже сурово България за американското й слагачество и откровени обиди към руските дипломати у нас. Това стана ясно от решението на Москва да не включи България в черния си списък, писа Moreto.net.

В негативния списък Владимир Путин е поставил само две държави – САЩ и Чехия. Неприязънта на Русия към Америка е всеизвестна, там не спират със словесните атаки и обиди. Чехите пък получават своето наказание заради твърденията, че руснаци стоят зад взривовете на заводи с боеприпаси.

Интересното е, че бившите вече управници на България сториха същото като Чехия, но България все пак остава извън черния списък и на нея Путин очевидно прощава. Според слуховете това е по заслуги на президента Румен Радев, който се старае да поддържа добри взаимоотношения с Кремъл, въпреки че не отрича НАТО и ЕС.

Счита се, че Владимир Путин дава шанс на България да се реабилитира пред Русия заради падането от власт на ГЕРБ. Руският президент се надява, че следващото правителство в България ще гледа по-обективно на нещата и ще възстанови българо-руската дружба, за което вече загатна служебният кабинет.

Още за Путин четете по-надолу!

Евелина Лютова

Путин освобождава България

Руският лидер Владимир Путин е сърдит на България, но добре знае, че това не е причина да мрази нашата страна, тъй като от 30 години насам сме вербувани от Америка.

Президентът на Русия е наясно, че ако иска да си върне влиянието на Балканите, трябва да мине именно през България, която е на ключово географско положение.

Путин вече обмисля идеята да направи България новия Крим, като нахлуе и ни освободи от американската робия. Това обаче не изключва и военни действия, за съжаление.

“Освободихме България от Османската империя и животът на българите потръгна. За да се оправи положението в България сега, трябва САЩ да си отиде от там. Само Русия е в състояние да го направи, и то само за 1 нощ дори.” – смята Путин, който според някои източници има дългосрочен таен план за връщането на руското влияние на Балканския полуостров.

Путин отвръща на България

Поредният скандал между България и Русия вече е прелял чашата за Владимир Путин. Руският президент е буквално бесен от уронването на авторитета на руската държава.

Днес външният ни министър Екатерина Захариева заяви, че България ще говори много сериозно с Русия заради опитите за вмешателство у нас, писа Intrigi.bg. Това обаче ни най-малко не е трогнало Путин, който се зарича, че ще направи всичко възможно тези клевети да спрат най-после.

Припомняме, че преди няколко дни прокуратурата на България излезе с информация, че Русия може да стои зад взривовете в заводи с боеприпаси. В момента тече разследване, но българските власти вече гледат негативно на Русия.

Владимир Путин обаче не е доволен от тези твърдения за неговата страна и ги определя като откровени лъжи, зад които стоят САЩ, пише Bultimes.bg.

“Ако нещата продължават така и по Русия се лепват неприемливи петна, ще бъдем принудени да реагираме. Повярвайте ми, на България няма да й хареса, ако реагираме, тя не би искала това. НАТО няма да й помогне по никакъв начин.” – изригна руският президент.

Според някои, ако България не спре да хули Русия, Путин ще в направи новия Крим.

На руския президент му дойде до гуша, тъй като преди месец прокуратурата повдигна обвинение на 4 човека, за които твърди, че са руски шпиони. Освен това преди година България се включи в отвореното писмо до Русия, искащо тя да се извини за бившите тоталитарни републики.

Още за Путин четете по-надолу!

Путин – миротворец номер 1

Руският президент Владимир Путин отново показа, че за него мирът на Земята е преди всичко останало. Той спаси хиляди човешки животи, и то само с един телефонен разговор.

Путин възстанови мира в Нагорни Карабах. Той се чу с премиера на Армения Пашинян и веднага след това примирието между Азербайджан и Армения стана факт.

Ситуацията е била подробно разяснена на лидера на Русия и той е успял да убеди двете воюващи страни да сключат дългосрочен мирен договор, пише Argumenti.bg.

putin_600x400 (12)
Владимир Путин е пазителят на мира в света

Конфликтът между Армения и Азербайджан започва с разпадането на СССР. Претенциите на Азербайджан са, че този регион е бил неин по време на съветската власт. Армения пък настоява, че регионът е неин, тъй като е населен предимно с арменци.

Двете държави започнаха да воюват помежду си още през 90-те години. С прекъсвания през годините през септември 2020 г. отново се възобновиха военните действия.

След намесата на Владимир Путин обаче всичко приключи след 30-годишна агония. По този начин Путин отново доказа, че за него най-важно е да има мир и да не се пролива излишно кръв във войни. Това е и причината все още да търпи нападките на Джо Байдън и САЩ, но в един момент чашата и за него може да прелее.

След приключването на военните действия в Нагорни Карабах хиляди хора ще могат да се върнат по домовете си и всички благодарят за това на Владимир Путин.

Още за Путин – по-надолу!


Путин срина Байдън относно ваксините!

Руският лидер Владимир Путин отвърна на обидите на американския си колега Джо Байдън, който го нарече „убиец“.

Путин срина Байдън относно ваксините!

За Путин истинските убийци са американците, тъй като те са пуснали крайно некачествени ваксини срещу COVID-19. Както е известно, засега в САЩ няма особен успех с ваксинацията, тъй като коронавирусът продължава да вилнее с пълна сила.

В Русия обаче нещата започват да се оправят. 90% от населението има желание да се ваксинира със „Спутник V”. Тя се счита за най-добрата ваксина срещу Ковид в света към този момент.

putin_600x400
Владимир Путин натри носа на Джо Байдън

Владимир Путин натри носа на Джо Байдън, като му натякна, че Русия е много по-добре по отношение на пандемията, писа Novini.bg.

„Ситуацията в САЩ не е никак лесна, но в Русия сме много по-напред в това отношение.“ – похвали се руският президент.

Изявлението му е част от поканата му към Байдън на открит дебат. Путин иска да си изясни нещата с Байдън на четири очи.

„Той трябва да посочи по какви критерии ме смята за убиец. Длъжен е да се извини публично.“ – смята Владимир Путин.

Можете да прочете какво сме писали за Владимир Путин в предишните ни материали, които са по-надолу!


Путин и Радев в комбина

Руският лидер Владимир Путин вижда в нашия президент Румен Радев възможност Русия да се завърне на бял кон в България. Това стана ясно от поздрава на Путин към Радев по случай Националия празник Трети март, пише Оф нюз, цитиран от Onovini.eu.

“Разчитам на Вас, че отдавнашните традиции на братското приятелство ще допринесат занапред за сътрудничеството между двете ни държави. Желая Ви успех и здраве, а на българския народ – просперитет и благополучие”, се казва в писмото на Путин до Радев.

Руският президент е изразил своята почит към саможертвата на българските герои, дали живота си за свободата на България, както и към руските войници, умрели във войната с Османската империя.

Владимир Путин и Румен Радев
Владимир Путин се връща в България чрез Румен Радев

Според повечето анализатори писмото на Владимир Путин ясно показва, че той си е върнал доверието в Румен Радев и вижда в него шанс Русия отново да стане най-близкият съюзник на България.

На 1 януари Путин “забрави” да честити Новата година на Румен Радев, като се заговори, че това е заради участието му в инициативата “Три морета”. Малко след това българският президент се реабилитира пред Путин, като отказа да критикува Русия по случая “Навални”. Именно това най-вероятно е върнало доверието на руския президент в българския.

В Русия вече се говори и пише усилено, че ако властта в България се смени след 4 април, шансовете нашата държава да попадне под руско влияние са немалки. Счита се, че проводник на това влияние ще е именно Румен Радев.


Русия се завърна там, където й е мястото. Владимир Путин е човекът, който осъществи руската мечта.

В това се убеждава всеки руснак в наши дни, тъй като Путин се държи като абсолютен господар на света и показва ясно, че никой не може да го притиска по какъвто и да е начин.

Русия е готова да прекрати връзките си с Европейския съюз, след като се разбра, че от там искат увеличаване на санкциите. Причината е случаят “Навални”, но и тук ясно личи натискът на САЩ. От Запада твърдят, че Русия е разочарование и там демокрация няма.

Владимир Путин
Владимир Путин може да унищожи Запада

Владимир Путин обаче е взел решението, че ако Европа направи подобно своеволие, той веднага ще скъса всякакви взаимоотношения със Запада.

Решението бе оповестено от руския първи дипломат Лавров, който дори намекна за икономическа война между Изтока и Запада. “Ако искаш мир, готви се за война”, каза Лавров, писа Zapisna.info, цитирайки News.bg

Ако Русия изпълни заканата си и скъса отношенията си с ЕС, това би било пагубно за Западна Европа. Това ще означава, че доставянето на газ към Запада ще секне, което буквално може да унищожи икономиките на някои държави.


Путин премахва Борисов

Става въпрос за страните, изпратили свой представител на съдебното дело срещу Алексей Навални. Според Путин това е недопустимо вмешателство в държавните дела на Русия и опит да се окаже натиск върху съдебната власт, пише Alarmanews.com.

Владимир Путин
Владимир Путин вдигна мерника на Бойко Борисов

В писмото Путин пише за руския суверенитет и посегателството на европейските държави над него. Нещо повече, той се заканва за в бъдеще да наказва сериозно подобни прояви срещу руската власт.

Относно България, в руските медии се твърди, че дипломатът, който е изпратил Бойко Борисов на делото “Навални”, е капката, която е преляла чашата. Отдавна Путин не одобрявал методите на Бойко Борисов, но си мълчал, защото българският премиер изпълнявал договорката с Русия  за газта.

След като България си позволи официално да се меси в делата на Русия, само и само да угоди на Запада, Владимир Путин взел решение да съдейства за свалянето на Борисов от власт. Той бил наясно, че това е трудна задача, защото Борисов е подкрепян от САЩ, а и от Ангела Меркел, затова възнамерявал да използва закона като оръжие, тъй като премиерът на България е замесен не в една и две далавери от подземния свят.

“Борисов го чака ужасяващ финал на 10-годишното му управление. Този път ядоса много Владимир Путин и той повече няма да си затваря очите за порочното му управление.” – пишат в Русия.

Един от вариантите за свалянето на Борисов е чрез парламентарните избори на 4 април, като Русия застане зад някоя партия. Засега единствената, която може да подкрепи, е “Възраждане на Отечеството”, чийто лидер Николай Малинов е открит русофил, а и се познава лично с Путин.


Путин се изсмя на заплахите на Байдън: Само ми ела, за един месец ще те унищожа!

Владимир Путин гледа с насмешка на претенциите и заплахите от страна на Джо Байдън!

Става все по-напечено между Русия и САЩ. Владимир Путин и Джо Байдън съвсем явно не се разбират и не го крият дори.

По-рано днес американският президент заплаши Русия, че ще си плати за четирите години, в които е упражнявала натиск над САЩ. Става дума за управлението на Доналд Тръмп, което Байдън намира за прекалено меко във външен план.

“Дните, в които САЩ се огъват пред Русия, приключиха. Те се месиха в нашите избори, правиха кибератаки, отравяха наши граждани, но всичко това свърши. Русия трябва да си плати!” – отсече по-рано днес Джоузеф Байдън.

Владимир Путин
Владимир Путин не се трогна от заплахите на Байдън

Владимир Путин обаче не се е трогнал по никакъв начин от заплахите на своя американски колега, информират руските медии. Той дори смята, че една евентуална война между Русия и САЩ ще донесе повече негативи за американците, отколкото за руснаците.

“Ако направят тази грешка да тръгнат срещу нас, ще съжаляват. Не ни трябва повече от месец, за да унищожим американската държава.” – смята Путин.

Руският президент се чувства по-силен от САЩ, но не иска пръв да обявява война, защото държи на мира по света.

“Една такава война би донесла тежки последици на целия свят. Не искам да виждам това.” – отсича Владимир Путин.

Още за руския президент – по-надолу!


Владимир Путин: Навални няма да излезе жив от затвора!

Руският бунтовник Алексей Навални ще трябва да лежи в затвора цели 2 години и 8 месеца. Той бе осъден на 3 години и половина, но вече има излежани 10 месеца по арести и сега ще трябва да излежи само остатъка.

Президентът Владимир Путин обаче няма никакво намерение да остави Навални на мира. Според него това е човек, който застрашава националната сигурност и затова трябва да бъде спрян.

Според някои руски медии Путин е решен да премахне дори физически Алексей Навални, защото бил сигурен, че той е западен агент.

Владимир Путин
Владимир Путин заличава Алексей Навални

“Това момче няма да излезе живо от затвора. То е получило много пари от САЩ, за да предаде родината си. В затвора много ги “обичат” такива.” – иронично подмята Путин, намеквайки, че Навални ще бъде убит зад решетките.

В думите му има голяма доза истина, защото в Русия всеки един човек е голям родолюбец. Дори престъпниците биха дали всичко за родината си. Затова е логично да направят черен живота на един национален предател.

В Русия вече изключително много започват да се дразнят на намесата на западните сили в случая “Навални”. Вчера говорителят на министерството на външните работи Мария Захарова написа в интернет, че западната намеса е проява на престъпление спрямо суверенна държава и дори обвини индиректно Навални, че е взел пари от НАТО.

Още за Владимир Путин можете да прочетете по-надолу!


 

Путин: Отваряме всичко, за да не станем неграмотни и прости като американците!

Постепенно Ковид ситуацията в Русия се нормализира. Училищата вече са отворени, а за това лобира най-много президентът Владимир Путин.

В речта си пред останалите световни лидери наскоро Путин обърна специално внимание на образованието. Според него то е в основата на развитието на всяка една нация. Ето защо онлайн обучението не се е възприемало добре от руския президент, който го смята за несериозно.

Пред свои съветници Путин е обявил, че всички училища трябва да отворят врати, защото иначе се рискува руското население да стане неграмотно като западното, визирайки най-вече американското.

Владимир Путин
Владимир Путин пак захапа САЩ

Не е тайна, че в САЩ се счита за подвиг, ако някое дете влезе в колеж, а за университет да не говорим. Докато в Русия и източноевропейските държави като цяло следването на висше образование е тенденция.

От февруари Владимир Путин има намерение да отвори и заведенията, моловете, както и всичко за забавление на хората.

Допълнителна увереност му дава ваксината “Спутник В”, която до момента показва отлични резултати. Руският президент е убеден, че чрез нея Русия ще се избави от коронавируса завинаги.

Още за Путин – по-надолу!


Владимир Путин към Байдън: Да бе мирно седяло… А сега ще бъдеш унищожен!

Първият разговор между руския президент и американския му колега вече е факт. Владимир Путин и Джоузеф Байдън си казаха доста неща напълно откровено по телефона.

Основната тема на разговора им е била свързана с Договора за ограничаване на стратегическите настъпателни въоръжения, който е бил удължен. Така и двете страни се задължават да не правят над 700 бойни оръжия.

Владимир Путин
Владимир Путин ще размаже Байдън, ако се наложи

В разговора Путин е изразил надежда, че Русия и САЩ ще продължат за в бъдеще с мирните си отношения, за да не се дестабилизира светът, като е заявил, че е убеден, че това е в полза и на двете страни.

Байдън обаче уклончиво е отговорил, че няма да предприеме нищо срещу Русия, ако се спазват исканията му. Това не се възприело добре от Путин, който му заявил в прав текст, че Русия не се съобразява с исканията на чужди страни и следва своя интерес.

Владимир Путин продължил с настъпателния тон, като заявил, че ако бъде предизвикан от САЩ, ще отговори подобаващо. Той е посъветвал Байдън да се запознае по-добре с руските военни сили, преди да предприема каквото и да било, защото в противен случай рискува да бъде унищожен.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

В крайна сметка двете страни само привидно постигнали премирие, но нито една от тях не се съгласила с другата. Това значи, че може да се очакват сериозни размирици в идните години.

Припомняме, че лошите взаимоотношения между Путин и Байдън започнаха още преди новият американски президент да встъпи в длъжност. Последният нарече руския лидер “човек без душа”, а Путин пък отказа да поздрави Байдън за победата му през ноевмри. Направил го е едва сега в телефонния разговор между двамата.

Още за Владимир Путин – в другите ни материали надолу!


Владимир Путин срина Запада с истината: Използвате ваксините си, за да убивате и безчинствате!

Владимир Путин не може да приеме всичко, което се случва на запад по отношение на пандемията!

Руският лидер Владимир Путин е бесен, че се намалява по такъв жесток начин населението на света. Това се случва благодарение на западните ваксини срещу коронавирус.

Путин вчера обяви, че руската ваксина “Спутник 5” е най-добрата в света, защото досега не е убила никого, за разлика от “Пфайзер”, “Бионтех” и “Модерна”, писа Zona98.com. Оказва се обаче, че Путин смята, че западните сили целенасочено са създали ваксини, които да вредят на здравето на хората.

“Геноцидът, който се извършва в западните държави по отношение на ваксинацията, е срам и престъпление срещу човечеството. В Русия наистина се стремим да спасим хората, докато в други страни очевидно не е така.” – казва Путин в интервю.

Владимир Путин
Владимир Путин съсипа Запада
Без Ковид-паспорти в Русия

Думите му се потвърждават от председателя на съвета на Федерацията Валентина Матвиенко. Днес тя обяви, че Русия няма да изисква паспорти за ваксинация, каквито се изготвят на запад.

“Няма да делим хората на ваксинирани и неваксинирани, всички заслужават равни права.” – каза Матвиенко, писа руският сайт Tass.ru.

По този начин Русия за пореден път доказва, че истинската демокрация е именно там и че целта на ваксинацията е единствено да помогне на хората да оцелеят физически.

Не така стоят нещата в САЩ и ЕС. Там ще се изисква Ковид-паспорт, ако желаеш да напуснеш страната си, а вече има предложение без този паспорт да не може човек да постъпи на работа. По този начин властите в западните държави се опитват да задължат хората да си поставят ваксина, за която има сведения, че е отнела живота на доста хора дотук.

За Елена Иванова

Прочети още

stefan-yanev_600x400

Стефан Янев: Никой не може да ми казва какво да правя, Русия е наш приятел!

Стефан Янев няма да се подчинява на когото и да било! Военният министър Стефан Янев …

11 Мнения

 1. Донка Мизи

  “Руските мании за величие винаги са завършвали с купони за хляб” (Джо Байдън).
  Стискаме палци този път агонията на “Могучая” да не продължи чак 70 години като последния път.

  • Радка Петрова

   Имахме си и селско стопанство и промишленост и износ. А сега – само внос, дори на храни от първа необходимост. Безмилостно ограбени и заличаващи ни западни икономики и политики…Очевадно е…

   • Росен Радославов

    Този износ умря през 90-те години още. И не беше запада причината.

 2. МАРТИН СТОЯНОВ – ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ЧУДЕСНИЯ ОТГОВОР. БРАВО.

 3. Николай Христов

  Гледам сега пак как само някои политици се оправдават, уж, че някой друг им е виновен!?… А те са вода ненапита, че пак да ги избираме да си живеят на гърба на държавата ни! Море, ако аз съм ръководител на тая наша държава тясна ще им е България! Нямат ли си професии? За какво ли са учили, пък нямат професията, която да носи приходи за държавата ни! Продължават да са все така повредени и да си живеят по мръсен начин! “Комунист” е всеки непрокопсаник, мърша, готованец и лъжец, живеещ на чужд гръб и на гърба на държавата, криещ се зад идеи, които не са истински в сърцето и душата му! Юрнаха се всички мърши членове на партията да стават! Те не работеха, нищо не даваха, а само консумираха и се ползваха с и от привилегии! Именно “комунистите” са тези, поради които България изостана икономически! Затова се наложи да преминем към западна демокрация и капитализъм. И Тодор Живков дори го каза: “Социализъма се оказа едно недоносче”, прикривайки или и той не е разбрал, че тези с партийния билет бяха виновниците и унищожителите на държавата ни!

  • Словянин

   Китай нали са комунисти? Ама понеже са независими от грабежа на Запада са № 1. Антикомунистите са днес с привилегии, некадърни консуматори и крадци. Защо сме най-бедни в Европа? Защо западни банки и корпорации грабят над 16 млрд Евро от отънелия джоб на българита. Заради такива като Вас, които разделят българите. Вие сте виновен, омразата е плебейско чувство. Живял съм и знам какво беше и каква помия е сега.

 4. Димитър К

  Авторът ни смята за наивници, като остава иронията за накрая. Бях в Немско, в Северна Италия, имам немалко роднини във ФАЩ. Знам много добре каква помия и извращение е Западът. А че там хората са с промити мозъци е абсолютно ясно. Които сме живяли преди Десети, няма как да бъдем излъгани с подобни евтини русофобски статии. Бях и в Новоросийск през 1994 и през 2006. Путин превърна Русия от мизерна, в прозъфтяваща страна.

 5. Цветелина

  Какво злато,какви глупости?!?!?!?!?!От къде бившата отоманска провинция е имала такова нещо?!?!?!Вярно,че имаме да връщаме злато и то много на Русия,която е платила за нашата независимост!!!!!

 6. Кой и какво търси?

  Може ли само малко пояснение от братския народ относно как точно си го търсим и с какво? И Путин ли конкретно говори от името на целия братски народ?

  Руския народ може да е братски, ама тези дето тровят и гърмят хора – те не са братя нито на русите, нито на българите!!!!

 7. Харесва ми написаното, но… дали отговаря на истината напълно или е вярно или е политическа фантасмагория на някой на който му се иска да е така?

 8. Фончо 2

  Словесните нападки не са като нападките с модерно военно оръжие, нали така. И САЩ и Русия развиват своята военна индустрия от която обикновенните хора, които работят в тази сфера печелят за да се орепитават. Огромната печалба отива за издръжка на властимащите. Няма лошо да ородължава да е така. Само не ни плашете с войни. По смисленото според мен е да пренасочите средствата от военната промишленост към космическата индустрия. Защо спряха и САЩ и Русия изстрелването на ракети към Космоса?
  Заглавие на статията: Владимир Путин: САЩ ще разчлени България на три и ще я натика при циганите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *