Путин и Русия вече не се крият: “Русофили” влизат открито в управлението на България!

Обвиненият в шпионаж Александър Малинов ще участва в изборите като лидер на партия “Русофили”

Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски са скритите козове на Путин у нас

“Стъпих на руска мина!” Спомняте ли от чия уста излезе това шокиращо признание? От тази на сладкодумния Лютви Местан – до неотдавна знакова фигура в ДПС, избягал позорно в посолството на Турция, с което пък ни разкри наведнъж много мръсни карти на чужди интереси, които работят активно на наша територия. Ключови проводници на

нездравите руски интереси

и реализацията им в България са Ахмед Доган, Делян Пеевски и Бойко Борисов. Спомнете си върху чий терен са построени летните сараи на Доган край “Росенец” – на рафинерията в Бургас, руска собственост. Спомнете си милиардите, които наброи Борисов на Русия – за АЕЦ “Белене”, за газопровода. Стигна се до там Путин да му скръцне със зъби на нашичкия премиер, че се бави строителството на газопровода “Балкански Поток”, чието коректно название трябва да е руски поток.

Днес Борисов “инспектира” пак

строителството на газопровода от борда на хеликоптер. Вероятно отново след мъмрене на императора на Русия.

Но голямата новина е друга. Или Путин е изгубил търпение, или тайните му служби са решили, че моментът е назрял, но е на път да се създаде партия “Русофили”, която да влезе във високата българска политика още на предстоящите избори.

Познайте кой ще е лидерът – Александър Малинов, шеф на досегашното движение “Русофили”. Миналата година той беше арестуван по обвинение в шпионаж в полза на Русия, но бързо освободен срещу гаранция от 50 хил. лева. Малко след това лично Владимир Путин му връчи медал заради приноса му в създаването на международно Русофилско движение.

Край морето вече има цели колонии от руски заселници. Стотици хиляди декари земеделска земя са руска собственост. Имперските амбиции на Путин разчитат и на исторически вкорененото русофилство в България, свързано с освобождението от Османско робство. Особено у по-старите поколения. От които пропагандата десетилетия наред криеше, че сме платили войната с тонове злато, че сме дължали на Русия ОКУПАЦИОНЕН заем.

Истината е, че на Балканите, в това число и в България,

гъмжи от шпиони

заради сблъсъка на геополитическите интереси на САЩ, на Запада и наРусия.

Мили, наивни русофили,

“Фигурин

не се оставяйте да ви въвлекат за масовка в мръсните им игри. Повярвайте, нито Русия, нито САЩ, нито Европа дават пет пари за българските граждани. Те си имат интереси – разбирайте за пари, богатства и политическа хегемония в света, която няма нищо общо с хората у нас и на Балканите.

Запитали ли сте се поради каква причина младите и умни българи, пък и гастарбайтерите, през ум не им минава да ходят да учат или да търсят социална реализация в Русия? Това е страна, която само до преди сто и косур години е била робовладелска държава – точно това означава крепостничеството, робовладелски строй. Русия няма вкус към свободата. И управляващите я, и народът й. Населението й е мачкано, убивано от своите и навикнало на безропотно подчинение.

Нали не за такова бъдеще се борят младите българи сага на площадите?

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Не скачайте емоционално след като прочетете това. Вижте подробния анализ на д-р Димитър Попкутев – кое, как и защо се случва, откога е започнало – ТУК. Прочетете го внимателно, като използвате главите си по предназначение.

За Елена Иванова

Прочети още

rb

Радослав Бимбалов към управляващата банда: Долу ръцете от бъдещето на дъщеря ми! Ще ви гоня до дупка!

Журналистът написа гневно предупредително писмо до вицето на Вица – премиер, танцуващият с фондовете Томислав …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *