Това е краят! Владимир Путин унищожава Запада (буквално), светът е в краката му

Владимир Путин поставя нов световен ред, в който Русия е кралят на планетата!

Русия се завърна там, където й е мястото. Владимир Путин е човекът, който осъществи руската мечта.

Разрив между Русия и ЕС

В това се убеждава всеки руснак в наши дни, тъй като Путин се държи като абсолютен господар на света и показва ясно, че никой не може да го притиска по какъвто и да е начин.

Русия е готова да прекрати връзките си с Европейския съюз, след като се разбра, че от там искат увеличаване на санкциите. Причината е случаят “Навални”, но и тук ясно личи натискът на САЩ. От Запада твърдят, че Русия е разочарование и там демокрация няма.

Владимир Путин
Владимир Путин може да унищожи Запада

Владимир Путин обаче е взел решението, че ако Европа направи подобно своеволие, той веднага ще скъса всякакви взаимоотношения със Запада.

Решението бе оповестено от руския първи дипломат Лавров, който дори намекна за икономическа война между Изтока и Запада. “Ако искаш мир, готви се за война”, каза Лавров, писа Zapisna.info, цитирайки News.bg

Ако Русия изпълни заканата си и скъса отношенията си с ЕС, това би било пагубно за Западна Европа. Това ще означава, че доставянето на газ към Запада ще секне, което буквално може да унищожи икономиките на някои държави.


Путин премахва Борисов

Става въпрос за страните, изпратили свой представител на съдебното дело срещу Алексей Навални. Според Путин това е недопустимо вмешателство в държавните дела на Русия и опит да се окаже натиск върху съдебната власт, пише Alarmanews.com.

Владимир Путин
Владимир Путин вдигна мерника на Бойко Борисов

В писмото Путин пише за руския суверенитет и посегателството на европейските държави над него. Нещо повече, той се заканва за в бъдеще да наказва сериозно подобни прояви срещу руската власт.

Относно България, в руските медии се твърди, че дипломатът, който е изпратил Бойко Борисов на делото “Навални”, е капката, която е преляла чашата. Отдавна Путин не одобрявал методите на Бойко Борисов, но си мълчал, защото българският премиер изпълнявал договорката с Русия  за газта.

След като България си позволи официално да се меси в делата на Русия, само и само да угоди на Запада, Владимир Путин взел решение да съдейства за свалянето на Борисов от власт. Той бил наясно, че това е трудна задача, защото Борисов е подкрепян от САЩ, а и от Ангела Меркел, затова възнамерявал да използва закона като оръжие, тъй като премиерът на България е замесен не в една и две далавери от подземния свят.

Демир бозан билки за бъбреци

“Борисов го чака ужасяващ финал на 10-годишното му управление. Този път ядоса много Владимир Путин и той повече няма да си затваря очите за порочното му управление.” – пишат в Русия.

Един от вариантите за свалянето на Борисов е чрез парламентарните избори на 4 април, като Русия застане зад някоя партия. Засега единствената, която може да подкрепи, е “Възраждане на Отечеството”, чийто лидер Николай Малинов е открит русофил, а и се познава лично с Путин.


Путин се изсмя на заплахите на Байдън: Само ми ела, за един месец ще те унищожа!

Владимир Путин гледа с насмешка на претенциите и заплахите от страна на Джо Байдън!

Става все по-напечено между Русия и САЩ. Владимир Путин и Джо Байдън съвсем явно не се разбират и не го крият дори.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

По-рано днес американският президент заплаши Русия, че ще си плати за четирите години, в които е упражнявала натиск над САЩ. Става дума за управлението на Доналд Тръмп, което Байдън намира за прекалено меко във външен план.

“Дните, в които САЩ се огъват пред Русия, приключиха. Те се месиха в нашите избори, правиха кибератаки, отравяха наши граждани, но всичко това свърши. Русия трябва да си плати!” – отсече по-рано днес Джоузеф Байдън.

Владимир Путин
Владимир Путин не се трогна от заплахите на Байдън

Владимир Путин обаче не се е трогнал по никакъв начин от заплахите на своя американски колега, информират руските медии. Той дори смята, че една евентуална война между Русия и САЩ ще донесе повече негативи за американците, отколкото за руснаците.

“Ако направят тази грешка да тръгнат срещу нас, ще съжаляват. Не ни трябва повече от месец, за да унищожим американската държава.” – смята Путин.

Руският президент се чувства по-силен от САЩ, но не иска пръв да обявява война, защото държи на мира по света.

“Една такава война би донесла тежки последици на целия свят. Не искам да виждам това.” – отсича Владимир Путин.

Евелина Лютова

Още за руския президент – по-надолу!


Владимир Путин: Навални няма да излезе жив от затвора!

Руският бунтовник Алексей Навални ще трябва да лежи в затвора цели 2 години и 8 месеца. Той бе осъден на 3 години и половина, но вече има излежани 10 месеца по арести и сега ще трябва да излежи само остатъка.

Президентът Владимир Путин обаче няма никакво намерение да остави Навални на мира. Според него това е човек, който застрашава националната сигурност и затова трябва да бъде спрян.

Според някои руски медии Путин е решен да премахне дори физически Алексей Навални, защото бил сигурен, че той е западен агент.

Владимир Путин
Владимир Путин заличава Алексей Навални

“Това момче няма да излезе живо от затвора. То е получило много пари от САЩ, за да предаде родината си. В затвора много ги “обичат” такива.” – иронично подмята Путин, намеквайки, че Навални ще бъде убит зад решетките.

В думите му има голяма доза истина, защото в Русия всеки един човек е голям родолюбец. Дори престъпниците биха дали всичко за родината си. Затова е логично да направят черен живота на един национален предател.

В Русия вече изключително много започват да се дразнят на намесата на западните сили в случая “Навални”. Вчера говорителят на министерството на външните работи Мария Захарова написа в интернет, че западната намеса е проява на престъпление спрямо суверенна държава и дори обвини индиректно Навални, че е взел пари от НАТО.

Още за Владимир Путин можете да прочетете по-надолу!


 

Путин: Отваряме всичко, за да не станем неграмотни и прости като американците!

Постепенно Ковид ситуацията в Русия се нормализира. Училищата вече са отворени, а за това лобира най-много президентът Владимир Путин.

В речта си пред останалите световни лидери наскоро Путин обърна специално внимание на образованието. Според него то е в основата на развитието на всяка една нация. Ето защо онлайн обучението не се е възприемало добре от руския президент, който го смята за несериозно.

Пред свои съветници Путин е обявил, че всички училища трябва да отворят врати, защото иначе се рискува руското население да стане неграмотно като западното, визирайки най-вече американското.

Владимир Путин
Владимир Путин пак захапа САЩ

Не е тайна, че в САЩ се счита за подвиг, ако някое дете влезе в колеж, а за университет да не говорим. Докато в Русия и източноевропейските държави като цяло следването на висше образование е тенденция.

От февруари Владимир Путин има намерение да отвори и заведенията, моловете, както и всичко за забавление на хората.

Допълнителна увереност му дава ваксината “Спутник В”, която до момента показва отлични резултати. Руският президент е убеден, че чрез нея Русия ще се избави от коронавируса завинаги.

Още за Путин – по-надолу!


Владимир Путин към Байдън: Да бе мирно седяло… А сега ще бъдеш унищожен!

Първият разговор между руския президент и американския му колега вече е факт. Владимир Путин и Джоузеф Байдън си казаха доста неща напълно откровено по телефона.

Основната тема на разговора им е била свързана с Договора за ограничаване на стратегическите настъпателни въоръжения, който е бил удължен. Така и двете страни се задължават да не правят над 700 бойни оръжия.

Владимир Путин
Владимир Путин ще размаже Байдън, ако се наложи

В разговора Путин е изразил надежда, че Русия и САЩ ще продължат за в бъдеще с мирните си отношения, за да не се дестабилизира светът, като е заявил, че е убеден, че това е в полза и на двете страни.

Байдън обаче уклончиво е отговорил, че няма да предприеме нищо срещу Русия, ако се спазват исканията му. Това не се възприело добре от Путин, който му заявил в прав текст, че Русия не се съобразява с исканията на чужди страни и следва своя интерес.

Владимир Путин продължил с настъпателния тон, като заявил, че ако бъде предизвикан от САЩ, ще отговори подобаващо. Той е посъветвал Байдън да се запознае по-добре с руските военни сили, преди да предприема каквото и да било, защото в противен случай рискува да бъде унищожен.

В крайна сметка двете страни само привидно постигнали премирие, но нито една от тях не се съгласила с другата. Това значи, че може да се очакват сериозни размирици в идните години.

Припомняме, че лошите взаимоотношения между Путин и Байдън започнаха още преди новият американски президент да встъпи в длъжност. Последният нарече руския лидер “човек без душа”, а Путин пък отказа да поздрави Байдън за победата му през ноевмри. Направил го е едва сега в телефонния разговор между двамата.

Още за Владимир Путин – в другите ни материали надолу!


Владимир Путин срина Запада с истината: Използвате ваксините си, за да убивате и безчинствате!

Владимир Путин не може да приеме всичко, което се случва на запад по отношение на пандемията!

Руският лидер Владимир Путин е бесен, че се намалява по такъв жесток начин населението на света. Това се случва благодарение на западните ваксини срещу коронавирус.

Путин вчера обяви, че руската ваксина “Спутник 5” е най-добрата в света, защото досега не е убила никого, за разлика от “Пфайзер”, “Бионтех” и “Модерна”, писа Zona98.com. Оказва се обаче, че Путин смята, че западните сили целенасочено са създали ваксини, които да вредят на здравето на хората.

“Геноцидът, който се извършва в западните държави по отношение на ваксинацията, е срам и престъпление срещу човечеството. В Русия наистина се стремим да спасим хората, докато в други страни очевидно не е така.” – казва Путин в интервю.

Владимир Путин
Владимир Путин съсипа Запада
Без Ковид-паспорти в Русия

Думите му се потвърждават от председателя на съвета на Федерацията Валентина Матвиенко. Днес тя обяви, че Русия няма да изисква паспорти за ваксинация, каквито се изготвят на запад.

“Няма да делим хората на ваксинирани и неваксинирани, всички заслужават равни права.” – каза Матвиенко, писа руският сайт Tass.ru.

По този начин Русия за пореден път доказва, че истинската демокрация е именно там и че целта на ваксинацията е единствено да помогне на хората да оцелеят физически.

Не така стоят нещата в САЩ и ЕС. Там ще се изисква Ковид-паспорт, ако желаеш да напуснеш страната си, а вече има предложение без този паспорт да не може човек да постъпи на работа. По този начин властите в западните държави се опитват да задължат хората да си поставят ваксина, за която има сведения, че е отнела живота на доста хора дотук.

Още за Владимир Путин можете да прочетете по-надолу!


Владимир Путин: Ще избавим света от Америка!

Владимир Путин няма проблем с това да помогне на западни държави в борбата с Ковид-19!

След като американците опитаха да сринат света и човечеството с наложената от тях пандемия, на пътя им отново застава Русия. Една от малкото страни в света, която няма намерение да се съобразява по никакъв начин със САЩ. За това говори всяко действие на нейния президент Владимир Путин.

Спасителят Путин

Руският лидер даде специално изявление, с което оповести, че ваксината “Спутник – 5” е много ефикасна срещу коронавируса и Русия би я споделила с всеки, който желае. Тя вече се разпространява в Латинска Америка, Азия и Африка. Дори някои страни от ЕС като Полша и Унгария също си я закупиха.

Владимир Путин
Владимир Путин спасява света

Русия обаче не спира дотук. Тя е решена да спаси изцяло човечеството от Ковид-19, като за целта подготвя и втора, и трета ваксина. Те се очаква да бъдат още по-ефикасни, пише Istinata.net.

Според специалистите руската ваксина има по-добро влияние върху организма от британската, която пътува за България. Причината е, че няма такива вредни странични действия, каквито се наблюдават при западната.

Припомняме, че коронавирусът COVID-19 е изкуствено създаден вирус. За негови автори се считат опонентите на Доналд Тръмп начело с Джо Байдън. След Нова година именно те поемат властта в Америка, но вече срещат сериозен отпор от Русия, на която отново й се налага да спасява света, за кой ли вече път.

Владимир Путин няма желание да се стига до военни действия със САЩ, но ако Байдън се възпротиви на разпространението на руската ваксина, Русия ще трябва да отговори подобаващо.

“Ще избавим света от това, което се случва, и виновниците ще бъдат жестоко наказани” – заплаши САЩ Путин.


“Русофили” влизат открито в управлението на България!

Обвиненият в шпионаж Александър Малинов ще участва в изборите като лидер на партия “Русофили”

Бойко Борисов, Ахмед Доган, Делян Пеевски са скритите козове на Путин у нас

“Стъпих на руска мина!” Спомняте ли от чия уста излезе това шокиращо признание? От тази на сладкодумния Лютви Местан – до неотдавна знакова фигура в ДПС, избягал позорно в посолството на Турция, с което пък ни разкри наведнъж много мръсни карти на чужди интереси, които работят активно на наша територия. Ключови проводници на

нездравите руски интереси

и реализацията им в България са Ахмед Доган, Делян Пеевски и Бойко Борисов. Спомнете си върху чий терен са построени летните сараи на Доган край “Росенец” – на рафинерията в Бургас, руска собственост. Спомнете си милиардите, които наброи Борисов на Русия – за АЕЦ “Белене”, за газопровода. Стигна се до там Путин да му скръцне със зъби на нашичкия премиер, че се бави строителството на газопровода “Балкански Поток”, чието коректно название трябва да е руски поток.

Днес Борисов “инспектира” пак

строителството на газопровода от борда на хеликоптер. Вероятно отново след мъмрене на императора на Русия.

Но голямата новина е друга. Или Путин е изгубил търпение, или тайните му служби са решили, че моментът е назрял, но е на път да се създаде партия “Русофили”, която да влезе във високата българска политика още на предстоящите избори.

Познайте кой ще е лидерът – Александър Малинов, шеф на досегашното движение “Русофили”. Миналата година той беше арестуван по обвинение в шпионаж в полза на Русия, но бързо освободен срещу гаранция от 50 хил. лева. Малко след това лично Владимир Путин му връчи медал заради приноса му в създаването на международно Русофилско движение.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Край морето вече има цели колонии от руски заселници. Стотици хиляди декари земеделска земя са руска собственост. Имперските амбиции на Путин разчитат и на исторически вкорененото русофилство в България, свързано с освобождението от Османско робство. Особено у по-старите поколения. От които пропагандата десетилетия наред криеше, че сме платили войната с тонове злато, че сме дължали на Русия ОКУПАЦИОНЕН заем.

Истината е, че на Балканите, в това число и в България,

гъмжи от шпиони

заради сблъсъка на геополитическите интереси на САЩ, на Запада и наРусия.

Мили, наивни русофили,

не се оставяйте да ви въвлекат за масовка в мръсните им игри. Повярвайте, нито Русия, нито САЩ, нито Европа дават пет пари за българските граждани. Те си имат интереси – разбирайте за пари, богатства и политическа хегемония в света, която няма нищо общо с хората у нас и на Балканите.

Запитали ли сте се поради каква причина младите и умни българи, пък и гастарбайтерите, през ум не им минава да ходят да учат или да търсят социална реализация в Русия? Това е страна, която само до преди сто и косур години е била робовладелска държава – точно това означава крепостничеството, робовладелски строй. Русия няма вкус към свободата. И управляващите я, и народът й. Населението й е мачкано, убивано от своите и навикнало на безропотно подчинение.

Нали не за такова бъдеще се борят младите българи сага на площадите?

Не скачайте емоционално след като прочетете това. Вижте подробния анализ на д-р Димитър Попкутев – кое, как и защо се случва, откога е започнало – ТУК. Прочетете го внимателно, като използвате главите си по предназначение.

За Елена Иванова

Прочети още

Мариус Куркински

Мариус Куркински: Хората страдат, но Бойко ще ги избави от мъките!

Мариус Куркински пристана на властта! Живата легенда на българския театър Мариус Куркински подкрепя напълно настоящото …

7 коментара

 1. Донка Мизи

  “Руските мании за величие винаги са завършвали с купони за хляб” (Джо Байдън).
  Стискаме палци този път агонията на “Могучая” да не продължи чак 70 години като последния път.

  • Радка Петрова

   Имахме си и селско стопанство и промишленост и износ. А сега – само внос, дори на храни от първа необходимост. Безмилостно ограбени и заличаващи ни западни икономики и политики…Очевадно е…

   • Росен Радославов

    Този износ умря през 90-те години още. И не беше запада причината.

 2. МАРТИН СТОЯНОВ – ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ЧУДЕСНИЯ ОТГОВОР. БРАВО.

 3. Николай Христов

  Гледам сега пак как само някои политици се оправдават, уж, че някой друг им е виновен!?… А те са вода ненапита, че пак да ги избираме да си живеят на гърба на държавата ни! Море, ако аз съм ръководител на тая наша държава тясна ще им е България! Нямат ли си професии? За какво ли са учили, пък нямат професията, която да носи приходи за държавата ни! Продължават да са все така повредени и да си живеят по мръсен начин! “Комунист” е всеки непрокопсаник, мърша, готованец и лъжец, живеещ на чужд гръб и на гърба на държавата, криещ се зад идеи, които не са истински в сърцето и душата му! Юрнаха се всички мърши членове на партията да стават! Те не работеха, нищо не даваха, а само консумираха и се ползваха с и от привилегии! Именно “комунистите” са тези, поради които България изостана икономически! Затова се наложи да преминем към западна демокрация и капитализъм. И Тодор Живков дори го каза: “Социализъма се оказа едно недоносче”, прикривайки или и той не е разбрал, че тези с партийния билет бяха виновниците и унищожителите на държавата ни!

  • Словянин

   Китай нали са комунисти? Ама понеже са независими от грабежа на Запада са № 1. Антикомунистите са днес с привилегии, некадърни консуматори и крадци. Защо сме най-бедни в Европа? Защо западни банки и корпорации грабят над 16 млрд Евро от отънелия джоб на българита. Заради такива като Вас, които разделят българите. Вие сте виновен, омразата е плебейско чувство. Живял съм и знам какво беше и каква помия е сега.

 4. Димитър К

  Авторът ни смята за наивници, като остава иронията за накрая. Бях в Немско, в Северна Италия, имам немалко роднини във ФАЩ. Знам много добре каква помия и извращение е Западът. А че там хората са с промити мозъци е абсолютно ясно. Които сме живяли преди Десети, няма как да бъдем излъгани с подобни евтини русофобски статии. Бях и в Новоросийск през 1994 и през 2006. Путин превърна Русия от мизерна, в прозъфтяваща страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *