От “евтините” лекарства и горива Веселин Марешки спести и стана горд собственик самолет за $50 милиона!

Отделно стотици хиляди до милиони струва издръжката на луксозното му хвъркато возило – за пилоти, за горива, за прегледи, летищни и полетни такси

Те затова вечно не им достигат парите на богаташите, защото издръжката им става все по-солена и по-солена. Той и затова Веселин Марешки

влезе в политиката – за да си избива масрафа.

В България от десетилетия единственият мотив за влизане в политиката е, за да си оправиш живота. Ако не беше така, България нямаше да е на дъното по всички социални показатели, а населението и нямаше да измира като мухи и без коронавирус.

По информация на Narod.bg самолетът на Марешки е джет “Бомбардиер 5000”, канадска изработка. Вози до 19 човека на близо 10 хиляди километра разстояние без зареждане.

Амбициите на нахакания бизнесмен, наскоро възнаграден заради един важен за ГЕРБ подпис с концесия на плаж не спират дотук.  Той има самочувствието, че става и за министър-председател на България. Бог да ни пази от поредния мафиот с мерак да ръководи държавата по свой образ и подобие.

Досега не един и двама български новобогаташи имат частни самолети – регистрирани преди Марешки са 136 такива собственици.

Има обаче и самолети,

които не струват повече от една по-луксозна лека кола. Не е такъв обаче джетът на Марешки.

Това не е единствената гордост на аптекарския и бензиновия бос. Повод за фуккня е и луксозният му автопарк, който включва марки, струващи половин милион лева като “Майбах”, “Бугати Вейрон”, “Ултимет Аеро”. Говори се, че едната от колите му се води като инвалидна…

По едно време заради подписа му за внасяне на мутренския проект за Конституция избухна спонтанен бойкот на граждани за зареждане от неговите бензиностанции. Тогава Марешки показа истинското си, а не мазното за пред публиката, лице, като

нарече протестиращите “изроди”.

Очевидно “изроди” е любимият му израз срещу хората, които презира или пък му бръкват в кирливите ризи. Да не говорим, че все още заместник-председател на Народното събрание бе осъден на 4 години затвор…

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Това се казва придобвика

Продължавайте да пазарувате в аптеките и бензиностанциите на “честния частник”, лидер на партия Воля, и зам.-председател на Народното събрание. Следващата му цел може би ще е или да си “купи” България, или последен модел летяща чиния от американската Зона 51.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Вижте какво сме писали по-рано за Марешки


Интернет завря! Бойкотирайте аптеките и бензиностанциите на лъжеца Веселин Марешки!

Този призив масово се завъртя в социалните мрежи, след като Веселин Марешки осигури с подписа оцеляването на мутрата Борисов във властта

Преди това Марешки наляво и надясно тръбеше как не одобрява кризисната акция на ГЕРБ за нова Конституция и че няма да даде подписа си за внасянето й в парламента. Партия ГЕРБ без неговата “услуга” не можеше да събере необходимите й 120 гласа за спазване на процедурата.

Бизнесменът депутат Веселин Марешки, закрилникът на управляващата мафия

Бързо обаче извъртя и направи точно обратното. Отвратените от корупцията по върховете на изтерзаната ни държава веднага

разпознаха очевидната сделка.

Фирми на Марешки в същия ден получиха две концесии на плажове край Варна. Освен това срещу него има висящи наказателни дела, сложени на трупчета заради имунитета му и заради услужливите му действия в полза на компрометираните управляващи.

Това негово шизофренично поведение

е заради тотални порочни зависимости, сигурни са протестиращите. Пък има и от кого да се учи – премиерът Бойко Борисов вече повече от десет години сутрин казва едно, а на обяд вече сам се опровергава. И така всеки Божи ден.

Коментари от мрежата:

– По тази политическа продажна проститутка трябваше да се хвърлят павета !!! Рядко срещан боклук !!! Бойкот на всичките му аптеки, бойкот и на бензиностанциите му !!! Такова леке в политиката не е имало от времето на Яне Янев. Винаги Бойко си е намирал такова нищожество, което да го псува и подкрепя според указанията на “лидера”.

Евелина Лютова

– Заслужи си бойкот на аптеките и бензиностанциите Марешки, който освен търчи -лъжи си прави гавра с хората!

– При Магарешки безпогрешно сработи класиката морков и тояга.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

– Морковът е концесията на плажа, върху който незаконно е излял бетон за фитнес. Тоягата е заплахата да започне скандално спряното разследване за извършени престъпления. И после изпълнителната и съдебната власт били независими една от друга.

Богомил Бонев

За Елена Иванова

Прочети още

maya-manolova_600x400

Мая Манолова подпечата присъдата на Борисов, никога повече няма да се върне на власт!

Мая Манолова е човекът, който ще сложи тотален край на опитите на Бойко Борисов да …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *