Erdogan 495x320
Реджеп Ердоган избра Русия пред Запада

Ердоган: САЩ са т@рористи, а Зеленски глупав комедиант! Няма да оставя Путин

Реджеп Ердоган започва да взима страна в конфликта между Изтока и Запада!

НАТО все повече започва да се пропуква. След като Виктор Орбан и неговата Унгария постоянно се застъпват за Русия, сега нещо подобно направи и турският лидер Реджеп Тайип Ердоган.

Президентът на Турция обяви публично, че няма никакво намерение да спира доставките на природен газ от Русия. Той няма да престане да работи с Владимир Путин, въпреки западния натиск, писа Novini.bg.

Взаимоотношенията между Ердоган и украинския президент Володимир Зеленски са изключително обтегнати. Причината е, че украинецът е недоволен и обяви, че се чувства обиден от факта, че Турция продължава да приема руски туристи и през лятото ще бъде пълно с руснаци край Босфора, писа Frognews.bg.

erdogan_495x320
Реджеп Ердоган избра Русия пред Запада

В Турция вече мнозина от управляващите не харесват Зеленски, който според тях си позволява твърде много. Президентът на Украйна дори е описан в една от турските медии като “глупав комедиант” и се твърди, че мнението на Ердоган е същото.

Проблеми има също между Турция и САЩ. Двете страни са в изострени взаимоотношения още от миналата година, след като Джо Байдън на няколко пъти отказа да се срещне с Реджеп Ердоган.

Турският лидер обяви, че не може да се разбере с новата американска власт, защото тя подкрепя тероризма. Според Ердоган американците стоят зад Народните сили за самоотбрана (YPG), която пък има връзки с Кюрдската работническа партия, забранена от турската власт, пише Bloombergtv.bg.

На фона на всичко това Ердоган се сближава все повече с Русия. Именно от нея той закупи втора партида противоракетна отбрана С-400, което е странно, защото Турция е част от НАТО, а ще се пази с техника, закупена от Русия.

Още за Ердоган можете да прочетете по-надолу!

Предсказание на Слава Севрюкова: Турция ще откъсне парче от югоизточна България! Но и друго: От Турция ще станат три държави!

Той неведнъж е имал претенции към Балканите, макар очевидно със стискане на зъби, да се е държал по-дипломатично. Сега в прав текст казва: “Ще си вземем всичко, което е наше!”

Ама кое е ваше бе, г-н войнстващ Ердоган?

Турците не са знаели , че са турци, когато България е съществувала. Били са османци. С цената на чудовищни кръвопролития много народи са изгубили земите си.

“Фигурин

Какво да кажем ние, българите, за кланетата ви по Беломорска Тракия? Щом е било ваше, защото прогонихте и ограбихте имотите на стотици хиляди българи в България от това уж “Ваше”?  Става нещо страшно, когато луди и прости вземат властта.

От едната страна стои един фанатик, от другата един мафиот крадец. Това не вещае нищо добро. Освен ако… Всичко зависи от келепира на великите сили. Ако им е изгодно президентът Ердоган ще смаже и нас, и целите Балкани. Но има и друга възможност – великите сили не обичат непокорните.

Има едно отдавнашно предсказание на гръцки монах. Наричат го гръцкия Нострадамус, известен е още като Нашият, монаха от Света гора Паисий Атонски. А на така нареченият език “нашта” в Гърция говори коренното българско население, останало в пределите на Гърция след безбройните кръвопролития.Нищо чудно да е с български корен.

Та монахът Нашта казва, че Турция ще бъде разделена на три – част от територията й ще отиде в Армения, част при кюрдите, които от десетилетия се борят за самостоятелна държава.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Лошото е, че има и друго предсказание, а именно, че територия от югоизточна Тракия на България ще премине в пределите на Турция.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Чак тогава нашите политици ще се стреснат, предрича Слава Севрюкова. А други наши не казионни историци като Христо Маджаров твърдят, че за това откъсване на парче от България отдавна се работи.

За Елена Иванова

Прочети още

Класация за най-добрия фунгицид за домати. Подробни описания на най-популярните фунгициди,

Най-добрия фунгицид за домати | 15+ идеи

Класация за най-добрия фунгицид за домати. Подробни описания на най-популярните фунгициди, сред които и Ридомил …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *