Ердоган показа ноктите си: Ще си вземем всичко, което е наше! Война ли обяви? В това число и на България?

Предсказание на Слава Севрюкова: Турция ще откъсне парче от югоизточна България! Но и друго: От Турция ще станат три държави!

Той неведнъж е имал претенции към Балканите, макар очевидно със стискане на зъби, да се е държал по-дипломатично. Сега в прав текст казва: “Ще си вземем всичко, което е наше!”

Ама кое е ваше бе, г-н войнстващ Ердоган?

Турците не са знаели , че са турци, когато България е съществувала. Били са османци. С цената на чудовищни кръвопролития много народи са изгубили земите си.

Какво да кажем ние, българите, за кланетата ви по Беломорска Тракия? Щом е било ваше, защото прогонихте и ограбихте имотите на стотици хиляди българи в България от това уж “Ваше”?  Става нещо страшно,

когато луди и прости вземат властта.

От едната страна стои един фанатик, от другата един мафиот крадец. Това не вещае нищо добро. Освен ако… Всичко зависи от келепира на великите сили. Ако им е изгодно президентът Ердоган ще смаже и нас, и целите Балкани. Но има и друга възможност – великите сили не обичат непокорните.

Има едно отдавнашно предсказание на гръцки монах. Наричат го гръцкия Нострадамус, известен е още като Нашият, монаха от Света гора Паисий Атонски. А на така нареченият език “нашта” в Гърция говори коренното българско население, останало в пределите на Гърция след безбройните кръвопролития.Нищо чудно да е с български корен.

Та монахът Нашта казва, че Турция ще бъде разделена на три – част от територията й ще отиде в Армения, част при кюрдите, които от десетилетия се борят за самостоятелна държава.

Лошото е, че има и друго предсказание, а именно, че територия от

югоизточна Тракия на България ще премине в пределите на Турция.

Чак тогава нашите политици ще се стреснат, предрича Слава Севрюкова. А други наши не казионни историци като Христо Маджаров твърдят, че за това откъсване на парче от България отдавна се работи.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

За Елена Иванова

Прочети още

maxim-staviski_600x420

Убиецът Максим Стависки: Прославих България, а се отнесоха с мен като с боклук! Няма да се върна

Максим Стависки е скъсал завинаги с България! Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне за двойки …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *