Да не повярваш: Ако сега избираме президент Бойко Борисов щял бие Румен Радев!

В това се опитва да ни убеди социологическата агенция “Барометър България”

Агенцията пита анкетираните ако президентските избори бяха сега за кого биха гласували? С 4 на сто според тях Бойко Борисов “бие” Румен Радев – съответно 24,2 срещу 20,2 на сто.

Изненадващо стабилно одобрение за президент получава и военният министър

Красимир Каракачанов 14,5 на сто одобрение.

Социолозите от агенцията си обясняват този добър процент заради балансираната му позиция. Блесналата и бързо помкръкнала звезда на шефа на НОЩ – генерал Венцислав Мутафчийски, получава 8,9 на сто одобрение.

Ахмед Доган може да разчита само на твърдия си етновот от 7,5 %, Слави Трифонов 3,9 на сто, Мая Манолова – около 3 на сто, а Христо Иванов едва два и половина процента. Това проучване е или

чиста фейк пропаганда,

или е правено само между калинки, назначени на синекурни службички от ГЕРБ, коментират хора запознати със социологическите правила, а също и политическите нагласи на хората у нас към момента.

Представителното проучване е скъпо струващо и изисква висока квалификация при подготвянето на извадките на анкетираните така, че отговорите им да дадат изключително близка до реалната картина. Агенцията твърди, че е финансирала проучването със собствени средства.

Защо ли въпреки това някак резултатите висят във въздуха, не съвсем убедително?

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Тайните служби на Русия: Премиерът на България Бойко Борисов – изключително корумпиран!

Още двама министри от кабинета на Борисов 3 са посочени от руснаците като силно корумпирани

Бойко Борисов – министър-председателят на България, е изключително корумпиран. Прави всичко, което му се продиктува от САЩ, за да се задържи на премиерския пост. Вече за никой в България

не са тайна топлите връзки на Борисов с мафията

“Демир

и босовете на силовите групировки. Има съмнения, че преоблечени като полицаи служители на тези престъпни групировки участват в потушаването на протестите в България и точно те издевателстват над протестиращите. Това пише сайтът informiran.net, като се позовава на няколко на разсекретени документи на специалните служби на Москва, публикувани в руски медии.

Борисов от ерата, когато си беше само проста мутра. Сега обаче е проста мутра, завладяла и опростачила цяла България

Разобличени в корупция

са също така и двама членове на кабинета на Бойко Борисов. За Красимир Каракачанов, министър на отбраната се твърди, че е корумпиран човек. За пари той е готов да продава българско гражданство, а също тайните на НАТО. За всичко това в САЩ са напълно наясно. Но на този етап уговорката е той да си запази поста, като в замяна на това

България да плаща милиарди

за военна техника, която все още може да се види само на чертежи в интернет.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

За енергийния министър Теменужка Петрова пък се казва, че преди да постъпи на високия ключов пост в министерския съвет е била счетоводителка на един от най-страховитите босове на силови групировки в страната – Румен Николов Пашата. Той буквално е превзел и завладял енергетиката на страната. До такава степен, че взима решения без да се съобразява с премиера Борисов.

Дали тези разкрития са свързани със неотдавнашните дипломатически скандали, при които София изгони заради обвинение в шпионаж двама дипломати от руското посолство, а Москва отвърна с изгонването на двама български дипломати? Сайтът Информиран не коментира.

Коментар на читателя Константин Недялков:

“Всеизвестен е професионализмът на руските служби, но и без тях цял свят научи , че в България един неграмотен, глупав бандит е сложен на първо място, за да изпълнява заповеди на международните бандити във вреда на българите! Няма кой да ни помогне, а и не трябва! Ликвидирането на бандитския модел е наша задача!”

Оставка!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Свиквайте! Полицаи смазват от бой без причина младо семейство! Утре с автомати и във вашия дом!

Сега разбирате ли, че претрепването момчетата от глутница униформени под колоните на Министерски съвет не е случайно? В държава, управлявана от мутрата Бойко Борисов е така

Но не може да се очаква нищо друго от полиция, която дълго време имаше за министър шофьорът на Мето Илиенски. Не може да се очаква друго, когато още при назначаването на сегашния МВР министър – Христо Терзийски, Осман Октай коментира така:

Евелина Лютова

Получил е заповед “Бийте ги!”

Не може министър-председателят ти Бойко Борисов да е доказана мутра и корумпе от космически мащаби, а да очакваш в Министерството на вътрешните работи да не са назначени на служба началници и подчинени по негов образ и подобие. Нали от там тръгна звездната му политическа кариера?

Майката Десислава Крумова

Не можеш да имаш главен прокурор с милиционерска глава на раменете си и да очакваш справедливост за обикновените хора. Спомняте ли си го този интелектуален титан – инструментът на Дявола Иван Гешев, който след обявяването на извънредното положение каза, че

трябва да се въведе и ВОЕННО положение?

Очевидно дори мутрите на власт тогава му скръцнаха със зъби та до военно положение не се стигна.

Вече цяла България научи за пребитото без причина младо семейство от столичния квартал “Левски”. Мрежата изригна от гняв! За отвратителната случка разказа майката на жената от младото семейство пред БТВ Десислава Крумова.

Влизат с бесен взлом през входа на блока, после разбиват яростно вратата на апартамента, където преди четири месеца има родилка със секцио. Смилат от бой съпруга, ритат младата майка. Няма легитимация на въоръжените до зъби униформени, няма заповед за обиск, нито за арест, че да имат правото да закопчават белезници, няма поискани лични документи от потърпевшите, които се чудят какво и защо им се случва. И чак като ги смилат от бой се сещат не за лични карти, а да попитат за имената им.

Толкова страшно е било, че младата майка възкликва:

“Майко, убиват ни!”

След време някакво тъпоумно началство се извинява по йезуитски: “Стават грешки!” Колко закона са погазени от униформените тъпаци преди “грешката” – заповеди за обиск или арест, легитимация, най-елементарното – да разбереш кой е срещу теб? Заслужават не просто уволнение и затвор! Преди това един як бой до посиране без никакви обяснения защо ги бият, а после да плащат от джоба си, а не пак от нашите данъци, до живот обезщетения.

Мрежата закипя от гняв! Защото е ясно – днес по грешка в квартал “Левски”, утре по “грешка” и на нашите врати!

В каква червива държава живеем! Ако ви нападнат, не дай Боже престъпници или при някакъв друг инцидент, на кой ще се обадите най-напред – на близки и приятели, или на българската полиция? Отговорът е очевиден. Това у нас дори не е диктатура! Това е

мракобесие от средновековен тип.

А вчера карикатурата Плевнелиев със присъщото си самочувствие се плюнчеше от екрана, че президентът Румен Радев тикал държавата ни към диктатура!

Боже, прибери ги някъде тези изроди, за да спрат да пречат на нормалните хора да живеят нормално! Има много, много за изриване в България!

#Оставка, мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за премиера Бойко Борисов


Видяхте ли го? Бойко Борисов от нахакан мачо се превърна в мижитурка мафиот

Усетихте ли „енергията”, която излъчи подпрян на язовирната ограда, загледахте ли се в лицето и скръстените до кръв ръце на вицето му Томислав Дончев?

Дори отработеният му чалъм, когато е притиснат, да се измъква като стоварва всички грехове на комунистите и предишните управляващи, пред язовира не сработи. Прозвуча като хленч на бито куче. Вероятно, защото го бият тайно от нашите очи. Това как едно време хората били репресирани заради един виц прозвуча като махленско мрънкане. Този човек вече дори задачите, поставени от скъпо платените му пиари не може да изпълнява, камо ли нещо смислено за България. Но върнете се назад – да сте забелязали през последните 11 години

това неграмотно и ниско културно

лице да е решило някакъв по-дългосрочен проблем на България? А не е като да няма такива за решаване.

Като чистокръвен мафиот неговият талант е само един и той го употреби по предназначение. Узурпира де що има институция със свои подчинени и зависими от корупция чиновници, прокурори, в това число и главният Иван Гешев, обгради се с министри, пред които и калинките му изглеждат като интелектуални шампиони. И

да краде, да краде, да краде, да краде…

Вече на всички стана ясно, че Борисов е в клещите на Путин – не случайно хвръкна над газопровода “Турски поток”, който си е руски отвсякъде, за да види чекистът цар, че не спира да работи за него. Не случайно прати вицето си Красимир Каракачанов в САЩ, за да изпроси закрила от Америка срещу безмилостното КГБ срещу милиарди български осолени от пот и недоимък милиарди на народа. Но когато играеш двойна игра, краят обикновено е жесток.

Рано или късно идва фактурата със сметката. С отлагането на оставката Борисов само насъсква хората още повече срещу себе си. Този човек освен политически скоро ще рухне и физически.

Оставил е държавата на автопилот.

И може би за добро – когато пилотът е некадърник, може да изтрепе всички, какъвто опит бе направен на 2 септември.

Видя се обаче, че това изкомандвано лично от него – не се съмнявайте в това, позорно полицейско и мутренско насилие, не спря протестите.

Нещо повече – гласове надигнаха дори най-страхливите, подкрепяли само мълчаливо месеци преди това протестите. Най-окуражаващи са изявленията на съдии и адвокати.

#Оставка, мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Бойко Борисов и ГЕРБ-ът Му ЛЪЖАТ за Брюксел така както само мутрите могат да лъжат

Доналд Туск уж бил казал: “Имате нашата подкрепа! Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин да изрази своето мнение.”

Изопачените в угода на на пропагандата думи на шефа на ЕНП в Евросъюза Доналд Туск тутакси бяха разпространени и препечатани от медиите. Но когато Бойко Борисов говори винаги трябва да се гледа дали Слънцето все още изгрява от изток. Журналисти от сайта “Дневник” се усъмниха в това твърдение на фона на критиките, които бяха отправени към България за погазването на върховенството на закона, за несвободата на медиите, за корупцията. И решават да проверят какво все пак в действителност е казал Туск на нашия премиер. Никаква изненада.

Оказва, че е имало защо да се съмняват.

В посланието си в туитър Туск пише: “Демокрацията в България ще каже последната си дума на изборите”. Никъде няма думата “РЕДОВНИ” – това, за което със зъби и нокти се бори да постигне на фона на разрастващите се протести управляващата мафия

Хич не им трепва окото да лъжат на едро – лъжливите цигани вече само им дишат прахоляка. Както социалната министърка Деница Сачева, например, излъга без да й трепне окото как 80 ранени от протестиращите полицаи лежат в болница, пък те се оказаха само 4, как протестирали не повече от 6 хиляди, пък те се оказаха десетки хиляди и над 100 хиляди в някои дни, как правителството било инвестирало 2,5 милиарда в образованието,

пък инвестициите са НУЛА,

2,5 милиарда е редовната годишна издръжка на образованието и т.н. Само не си мислете лекомислено, че номерата им не им минават. Те наистина не им минават пред протестиращите, пред хора, които не разчитат да се информират от парцалите на Делян Пеевски, от сайтове като ПИК, които за пари са готови и в огъня да се хвърлят, но да не казват истината, от домуз телевизията. Има обаче цели региони и социални групи, които могат да

гледат само кошлуков ТВ.

По-възрастните са народ доверчив – не могат да си представят защо ще седнат да ги лъжат от екрана, за тях това, което казва телевизорът е 100 на сто истина.

Така че щетите от лъжите им са толкова големи, колкто и грабежите на национално богатство за частно ползване.

В официалното съобщение на ГЕРБ се говори още и за важни постигнати успехи, за Западните Балкани, за партии като ГЕРБ, които имали и разум, и опит да се справят с кризата. В туита на Туск НЯМА НИТО ДУМА, НИТО НАМЕК от този последен абзац!

И тези измамници си позволяват да говорят за борба с фалшивите новини? Никой не бълва фейк повече от тях.

#Оставка, прости мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Ще се разплачете от смях! Мечтата на чекмедже премиера “Дискавъри” да снима магистралите МУ се сбъдна!

Изгледа ли клипчето Бойко Борисов или ще поиска да се гръмне, или ще хвърли оставка. Или – което е най-вероятно, ще прати ДАНС, НАП, НОИ, АПИ, Гешев да направят ревизия на автора на видеото

Стартиралото строителство на автомагистрала “Хемус” още през далечната 1974 г. с първа копка, направена от историческата ръка на бай Тошо, е повод за просълзяваща гордост на премиера Бойко Борисов. “Строителят” на нова България.

С радостни сълзи на очи бодигардът

на Тодор Живков, сега по нещастни стечения на обстоятелства премиер на България, също направи първа копка. И минат, не минат два три-дни Той хОди на място да види с колко сантиметра е мръднало изграждането й. От телевизия “Джипка” Той излъчва на живо

и ни държи постоянно На течение.

Та именно от обичаното си напоследък бронирано работно място система четири по четири Бойко Борисов се провикна: Ех, къде е сега “Дискавъри” да дойде, да дойде и да снима?


До тук 46 години от първата копка. Както се вижда има поле за изява на още поне десетина толкова талантливи министър-председатели, колкото е чекмедже премиера Борисов. А Хеопсовата пирамида в онези, “първобитните” времена, е построена за 20 години…

“Дискавъри” взе, че го чу. И за нула време спретна едно филмче, наречено

“Осмото чудо на света”.

В него става дума за всичките кражби от пластовете на настилките на магистралата, за спестените платна, за дупките??? по магистралите, за срутващите се върху главите на хората тунели и виадукти, за ръсенето на захар през лятото, на сол през зимата.

Така е направено, че ще се разплачете от смях, а Бойко Борисов със сигурност също ще се разплаче, но този път горчиво. И ще изреве на умряло: “Кажете едно благодаря, бе тулупи!”

С цел “превъзпитание” светкавично ще изпрати при автора на видеото НАП, ДАНС, НОИ, АПИ, тежко въоръжени спецчасти да направят ревизия – откъде пари за камера и интернет у този неблагодарник…

#Оставка, мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Край на мълчанието! 123 интелектуалци извикаха: Мафията на Бойко Борисов – вън!

Ако и след Четвъртото велико народно въстание не се изметат, това означава, че мутрите съзнателно искат да се пролее кръв

Уважавани писатели, актьори, режисьори, издатели, преподаватели, поети, сценаристи, продуценти, певци, преводачи поискаха незабавната оставка на управляващите мутри. И за да няма недоразумения посочват имената им – на министър-председателя Бойко Борисов заедно с цялото му правителство от тъпи калинки, на набедения за главен прокурор Иван Гешев, на прославилата се с простотиите и

заслужения си доживотен прякор ПКП

шефка на парламента Цвета Караянчева, на шефа на комисията по култура при парламента Вежди Рашидов, на шефа на държавната телевизия Емил Кошлуков.

На поставяния през всичките тези повече от 80 дни въпрос – защо българската интелигенция мълчи, защо я няма на протестите, също е даден отговор – подписалите се

недвусмислено подкрепят исканията на протестиращите.

Изброяват и мотивите си за исканите оставки. Те са същите, които възпламениха площадите у нас и в чужбина – чудовищните грабежи на управляващата мафия, избирателното правосъдие, използването на държавните институции като инструменти за саморазправа, унищожаване и заграбване на чужди бизнеси, съсипване на човешки съдби. За скалъпените набързо промени в изборния Кодекс

с цел мутрите отново да спечелят изборите,

за издевателствата над Конституцията. И тъй нататък, и тъй нататък…И сега вече ако мутрите не се изметат от изпълнителната и съдебната власт, това означава само едно – че тикат накипелия гняв към леене на кръв. Защото те са въоръжени до зъби, протестиращите са въоръжени само с плакати знамена.

#Оставка, мутри!

Вижте кои са се подписали под отвореното писмо, разпратено до всички споменати имена от върхушката и всички институции:

1. Албена Колева, актриса
2. Александрина Пендачанска, оперна певица
3. Александър Алексиев, актьор
4. Александър Морфов, режисьор
5. Александър Станишев, оператор, фотограф
6. доц. Александър Христов, преподавател
7. Ангел Дюлгеров, музикант, композитор
8. Ангел Игов, писател, преводач, преподавател
9. Андрей Гетов, режисьор
10. Андрей Паунов, режисьор
11. доц. Антоанета Дончева, историк на културата
12. Антоанета Колева, издател и преводач
13. Асен Асенов, културен мениджър
14. Боряна Пунчева, режисьор
15. Валентин Ганев, актьор
16. Валери Йорданов, актьор, режисьор
17. доц. Васил Георгиев, писател
18. Васил Василев-Зуека, актьор
19. Васил Германов, фотограф
20. Васил Гюров, музикант
21. Васил Живков, режисьор
22. Веселина Седларска, журналистка
23. Владимир Андреев, продуцент
24. Владимир Тодоров, аниматор
25. Владимир Явашев, продуцент
26. Владислав Петров, актьор, художник
27. Галин Стоев, режисьор
28. Георги Господинов, писател
29. Георги Иванов, сценарист
30. проф. Георги Каприев, философ
31. Георги Петров, хорист
32. Гергана Димитрова, режисьор
33. Гергана Димитрова, издател
34. Дамян Дамянов, художник
35. Дарина Такова, оперна певица
36. Деян Донков, актьор
37. Деян Енев, писател
38. Димана Йорданова, писател
39. Димитър Кенаров, журналист
40. Димитър Коцев-Шошо, режисьор
41. Димитър Кърнев, музикант, композитор
42. Досьо Досев, актьор
43. Драгомир Шолев, режисьор
44. Ева Вентова, сценограф
45. Ева Тепавичарова, актриса
46. Елена Телбис, актриса
47. Елена Кръстева, илюстратор
48. Емил Емилов, актьор
49. Захари Карабашлиев, писател
50. Златин Радев, режисьор
51. Златко Ангелов, писател
52. Зорница Христова, преводач
53. Ивайло Петров, фотограф, визуален артист
54. проф. Иван Добчев, режисьор
55. Иван Ланджев, поет
56. Иван Пантелеев, режисьор
57. Ивелин Иванов, продуцент
58. Иглика Трифонова, режисьор
59. Илия Троянов, писател
60. Ина Кънчева, оперна певица
61. Йордан Жечев, творчески директор
62. Йордан Ликов, архитект
63. Ирини Жамбонас, актриса
64. Проф. Калин Янакиев, философ
65. Калин Серапионов, художник
66. Камен Калев, режисьор
67. Кирил Златков, художник
68. Копринка Червенкова, журналист
69. Кристина Грозева, режисьор
70. Лъчезар Бояджиев, художник
71. Манол Пейков, издател, преводач
72. проф. Маргарита Младенова, режисьор
73. Марин Бодаков, поет
74. Марио Гаврилов, журналист
75. Мария Касимова, журналист, писател
76. Мартин Димитров, публицист
77. Мартина Троанска, актриса
78. Милена Маркова, актриса
79. Милица Гладнишка, певица, актриса
80. Мира Сталева, продуцент
81. Невена Кертова, сценарист
82. Неда Морфова, режисьор
83. Недко Солаков, художник
84. Никола Груев-Котарашки, музикант
85. Никола Тороманов, сценограф, художник
86. Николай Воденичаров Никеца, музикант
87. Николай Йорданов-Гилъна, музикант, продуцент
88. Павел Веснаков, режисьор
89. Палми Ранчев, писател
90. Петър Вълчанов, режисьор
91. Петър Дундаков, композитор
92. Петър Крумов, режисьор
93. Правдолюб Иванов, художник
94. Радина Кърджилова, актриса
95. Радослав Бимбалов, публицист
96. Рени Врангова, актриса
97. Росица Вълканова, продуцент
98. Ружа Лазарова, писател
99. Рут Колева, певица
100. Самуел Финци, актьор
101. Светлана Янчева, актриса
102. Силвия Недкова, публицист
103. Силвия Петкова, актриса
104. Силвия Чолева, поет
105. Станка Калчева, актриса
106. Стефан Командарев, режисьор
107. Стефания Колева, актриса
108. Стоян Алексиев, актьор
109. Теодора Маркова, сценарист
110. Тео Ушев, режисьор
111. проф. Тодор Кръстев, архитект
112. Тони Николов, философ
113. Филип Тодоров, продуцент
114. Христо Гърбов, актьор
115. Христо Узунов, актьор
116. Цветелина Цветкова, писател
117. Чавдар Гюзелев, сценограф
118. Юлиан Жилиев, преводач
119. Юлиян Атанасов, оператор
120. Юлия Спиридонова, писател
121. Явор Гърдев, режисьор
122. Яна Генова, културен мениджър
123. Яна Титова, режисьор, актриса

 

Вижте какво сме писали по-рано по темата


В кое ли сиромашко родопско село ще зарадва бабите чекмедже премиерът Бойко Борисов днес?

Колона от коли на жандармерията отпраши по шосето за Пещера

Преди има-няма десетина минути на селския площад се изсипаха пет буса на жандармерията. И от всички тях като черни скакалци наскачаха униформени. Все млади и наистина красиви момчета. Влязоха в магазина да си вземат безалкохолни, закуски и кафе.

И сега внимавайте: Всички редовни клиенти в магазина бяха с маски. Независимо дали вярват в ползата им или не вярват – просто спазват правилата. А сега внимавайте още повече:

НИТО ЕДИН Джандарин

не носеше маска. Но после пък дойде още една изненада в съвсем друга посока. Онези от тях, които си бяха изяли закуските, изпили напитките, дори опаковките да бяха дребно найлонче, отидоха до контейнерите за разделно събиране на боклука и там ги изхвърлиха.

Селяните общо взето не обръщат внимание на тези контейнери, освен ако не са под носа им. Съмненията, че нещо лошо се е случило в Ново село бързо се разсеяха. Колите в колона потеглиха по посока Пещера. Сега ще следим новините да видим

в кое сиромашко родопско село

ще цъфне чекмедже премиера Бойко Борисов. Знаем предварително и диалозите му са народа, но все пак може да ръсне и някой нов бисер. И така:

– Имате ли баби, ще попита лъчезарно Чекмеджето.
– Имаме, имаме, ще отговорят още по-лъчезарно бабите. Дядовците ще мълчат, защото Баце тях все забравя да ги пита.
– Хубаво ли ви е така – с 50 лева отгоре на пенсията?
– Хубаво е, хубаво отговарят в хор бабите докато пляскат щастливо с ръце. Кога са виждали живо Чемедже пред себе си.

И само накрая радостта съвсем лекичко помрачнява, когато една баба изрича достатъчно силно:

– Този месец ще си купя пълния комплект лекарства.

Чекмеджето премълчава логичния въпрос:

– А за храна, за отопление – остават ли?

Няма въпрос, няма и отговор….

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


СТО МИЛИАРДА СА ОТКРАДНАЛИ за десет години Бойко Борисов и шайката му, наречена ГЕРБ

Това твърди разследващият журналист Григор Лилов и призовава: на 3 и 4 октомври – всички на протеста! Милионите от чекмеджетата са само поредния “транш”

За десет години управление на Бойко Борисов и подчинената му шайка ГЕРБ е откраднал от българските граждани ужасяващата сума от 100 милиарда. Това твърди в свой пост във фейсбук разследващият журналист Григор Лилов. Той неведнъж е бръквал в “слабите” места на управляващите мутри и е предизвиквал гнева им. И поради това неведнъж е бил заплашван със смърт.

В това число му бяха разлепили и некролог.

Сметките на Лилов показват, че за периода на управление на Борисов през ръцете му са минали повече от 400 милиарда лева. Сивата икономика в България е достигнала почти 40 на сто – и тук сме “първенци” в Европейския съюз според световни оценки.

Поредния транш към Бойко Борисов

Всяка година от корупция българските граждани губят между 8 и 10 милиарда евро! За всичките строежи през този период –

най-голямата фукня на Борисов,

по оценка на Лилов я са похарчени 10 милиарда, я не. При това тук са и безплатните средства от ЕС.

Затова България е на последно място по доходи, по пенсии. Затова тук продължителността на живота е най-ниска в целия свят, а 4

смъртността – най-висока.

По паритет на покупателна способност Румъния дръпна напред и вече е 65 на сто от средния европейския показател, България – 51 на сто…

Затова на 3 и 4 октомври – всички на протест!

За живота ни! За хляба ни, не за трохите, призовава Лилов и цитира едно една от най-прекрасните творби на Радой Ралин.

На 3 и 4 октомври (събота и неделя) – на всенародна молитва за хляба ни – наш и на децата ниНИКОГА ПОВЕЧЕ ТАКА!ДОСЕГА…

Publiée par Grigor Lilov sur Dimanche 27 septembre 2020

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Борисов превъртя! Заплаши директно президента Румен Радев: “Като говори да мисли за себе си!”

Това лице, натресено ни за премиер, стана опасно за националната сигурност на България! Да видим какъв ще е отговорът на държавния глава

След като месеци не можа да даде що-годе логично обяснение за еврата, кюлчетата злато и пистолета, за помиярските си нападки срещу чужди държавни мъже и местни опоненти, Борисов най-после се “усети” кой го е “сготвил” – разбира се, президентът Румен Радев. Защо? Защото само той говорил за позора му.

Не, Борисов, цяла България и цял свят говори за това. А благодарение на постоянните ти интелектуални напъни вече освен Баце, Тиква, Буда, те наричат още Чекмедже премиер, Мафиот, Еднокнижник и обърнете внимание – БЪЛГАРОУБИЕЦ. Ужасяващо за повечето български граждани, които изригнаха на площадите е осъзнаването, че освен че си алчна мутра,

имаш и психични проблеми.

Ти не можеш да направиш разлика между добро и зло, между успех и провал – тези фундаментални постулати в главата ти са мазало. Не можеш да разбереш защо хората са потресени от поведението ти – явно си ощетен генетично. Божа работа, ако отговаряше само за себе си. Но начело на една държава – ти се превръщаш

наказание за цял един народ.

Ако беше си тръгнал навреме възмездието можеше и да ти се размине или поне да е по-леко. Сега не е сигурно…

Той бил наясно как Румен Радев го сготвил. С прекрасна госпожица, която снимала докато него го нямало. Пък ние помним как него го имаше на някои кадри. И позорящите цяла България негови думи помним – доказани с експертиза. Странно колко много време му трябваше, за да си избистри ситуацията. Ако тя беше наистина такава, каквато му се иска, щеше буквално да я изреве още на другия ден

след лъсването на компроматите.

А той се правеше все едно нищо не се е случило – нито записите, които показват цялата му душевна нищета, нито снимките.
Президентът като като записвали, хъкал и мъкал, казва Борисов. А теб като те записаха

изуми света с простотията си и заканите на типичен диктатор…

На такива като Борисов през ум не им минава дори, че мисълта и поведението на преобладаващата част от хората в България текат по коренно различен начин. Не по неговия – мафиотски.

Както казва журналистът Стоян Тончев: “Ако бях на мястото на Румен Радев веднага щях да го дам на съд за клевета”.

Да видим как ще отговори на тази помия президентът Румен Радев.

Вижте цитат на уникалните “бисери” на Борисов ТУК

За Елена Иванова

Прочети още

Погнаха с разследване в чужбина Цветан Цветанов за пране на пари

На мушката са и българските американци – братя Вълневи, основни спонсори на учредената преди дни …

Едно мнение

  1. ВвввввМмммм

    ПИЛЕТО ВЪВ ФУРНАТА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *