Лъсна подлото лице на полицейските шефове и подчинените им: Пазят крадливата мафия от народа!

Досега трябваше да са избрали на чия страна са. Няма вечни диктатори, нали? Какви ще ги дъвчете после?

Съдържание:

“Бийте ги!” Само преди два дни политическият анализатор Осман Октай предрече това и позна. Самото назначаване на новия министър на вътрешните работи Христо Терзийски за него беше сигнал, че точно това ще се случва от тук нататък.

И мутри, и полицаи презират народа, презират майките на болните деца и най-безсрамно ги блокират. Изпращат провокатори да вдигат напрежението, за да могат да обвинят протестиращите и да оправдаят насилие над тях. Видяхме как цяла тумба униформени

храбро бият беззащитно момче.

За една чаша плисната вода върху провокаторка протестиращият Кръджилов е задържан за 72 часа. За полицаите биячи – какво, похвала? След последните насилия и провокации от страна на полицията

протестите отиват на друго ниво.

Страхливата мутра Борисов не си дава сметка, че накрая в отговор може да бъде прогонен с позорно с камъни.

Бойко Борисов заобикаля големите градове. Скоро обаче няма да си намери дупка, в която да се скрие, коментира адвокат Николай Хаджигенов инатът на корумпираните престъпници на власт да стискат със зъби и нокти кокала. Според него провокациите от страна на управляващите ще стават все повече и предупреждава протестиращите да бъдат бдителни.

Не можем да позволим корумпирани престъпници да продължат да ни управляват, казва Хаджигенов.

Мутрата , набедена за главен прокурор

Иван Гешев пък докато се бореше с президента Румен Радев и битовата престъпност, успя да запише магистратура, да напише научен труд на английски и да си поръча с парите на протестиращите и народа високо проходима кола за над 200 хил. лева с над 400 конски сили – очевидно ще се състезава с трошките на протестиращите.

Мръсни, гадни, долни, крадливи, злобни мръсници – сметката ви е поискана! Щете, не щете – ще си я платите!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Борисов, защо само теб през последните 30 години народът те кръсти Българоубиец?

Демир бозан билки за бъбреци

Премиерът тотално изтрещя: Протестът е против кражбите ви на 11 МИЛИАРДА ЕВРО ГОДИШНО! Мутрата твърди че е заради азерския газ

Народът се разбунтува от беззаконията ви, от простащината ви, от използването на прокуратурата както навремето Хитлер използваше Гестапо. Народът му писна да се срамува, когато го излагате при всяка среща на високо равнище в ЕС и въобще.
Но Борисов си има желязно обяснение – народът му иска оставката, защото е против влизането на България в чакалнята на Еврозоната, против азерския газ, който ни прави независими от кранчето на Русия.

Някой някъде да е чул дори един протестиращ да е издигнал лозунг срещу

тези измишльотини на Борисов?

Говори ги и си вярва. Но не е за чудене – Борисов ненавижда не само президента Румен Радев – не за друго, а заради интелектуалното му превъзходство. Борисов презира народа. Ако данъците не идваха от българските граждани, досега да се е саморазправил по мутренски с хората.

Борисов години наред се подиграва

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

с българските граждани, с исканията на майки на деца с увреждания, с пенсионерите, с младите семейства, които не могат да вредят децата си в детските заведени. Цели десет години гавра с народа. Но той не стъпва по земята – смята, че краката трябва да му целуват заради кьопавите му магистрали – нещо, което по длъжностна характеристика е длъжно да прави кое да е правителство.

Ако не бяха протестите щеше ли някога да се сети, че има млади родители, как в продължение на десет години имаше пари за мачлета и стадиони, не и за детски заведения. Но точно по време на протестите “намери” пари за детски градини и ясли. И най-после забеляза, че че над 3 милиона пенсионери живеят като скотове на прага между живота и смъртта и взе, че откъсна от МАЗНИНКИТЕ на бюджета по 50 лв. допълнително само за три месеца.

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

Това е от един предишен протест срещу управлението на Борисов. Баба Стойна буквално изплака мъката на българските пенсионери, в резултат на което властите я погнаха. Помним, Борисов, помним…

С право пенсионерите за пореден път се почувстваха оскърбени – прецаквани години наред от същия тази крадлива мутра. И какво се оказа? Така наречените мазнинки не са нищо друго, а

неизпълнение на ЗАКОНА за бюджета.

Поредният погазен закон от мутрите на власт. Борисов, стига си повтарял ти и подлогите ти мантрата, че протестиращите не знаят какво искат. Знаят, и още как. Ти също знаеш. Искат да се изметете от управлението на държавата заедно с цялата ви армия от калинки и да понесете СПРАВЕДЛИВА отговорност за кражбите и беззаконията, които натрупахте през последните десет години.

Евелина Лютова

Знаеш, че те наричат Българоубиец, нали? Това е , защото ще прекараш на народа азерски газ?

Вижте какво сме писали по-рано за Борисов


Герберасти се строяват за последен път, БОКо ще Го уволняват – мутрите рИват…

И хора с чувство за хумор се включиха в борбата срещу мафиотското управление на Бойко Борисов и Иван Гешев

Заглавието е пародия на чалгализираният хит – любим на Боко, “Батальонът се строява”. Той пък е пародия на световен хит на унгарската банда “Омега” от 80-те години на миналия век “Момичето с перлените коси”.

По един или друг начин протестите срещу корумпираното българско правителство, което изпитва истински ужас от варианта се раздели с властта, вече е в полезрението на медии със световно влияние. Без чувство за хумор, напълно сериозно и обективно те представят корумпираната българска действителност и причините за това, че трета седмица протестите срещу управляващата мафия не спират.

На протести се вдигнаха българи

принудени да търсят спасение за себе си и децата си от цяла Европа, от САЩ, Австралия и дори – в Нова Зеландия.

Подчертават, че България е най-бедната страна в ЕС, че е приета преждевременно в Европейския съюз – още нереформирана. От 2007 г. насам

властите правят изумителни лупинги,

за да заблудят Европа, че реформата в съдебната система отдавна е направена.

Пореден обзор на протестите в състоянието на страната публикува и италианското издание LA STAMPA. България е покварена, казва още в заглавието си медията, а вътре подчертава, че всяка година страната ни губи заради тежката 11 милиарда евро.  А като доказателство, че

хуморът и иронията са също оръжие

в битката с мутрите, ето и цялото стихотворение на потребителя с ник SN:

Герберасти се строяват за последен път,
БОКо ще Го уволняват – мутрите рИват…

Няма вече РАПОН-БУДА ядно да крещи:
„Ей мисирки, ей тулупи, ей и айгидиги…“.
Няма вече компромати, медии и рев,
има само Бай ти Ставри, и любов, и кеф…

И ето идва „Площадграмата“, и БОКо пада на колене,
и се моли на „Каскетгешефтите“: – „ОТЪРВЕТЕ МЕ!“…

На портала там Го чака Ставри напращял,
че в килията е празно, а е загорял…
На портала пандизчии – колкото си щеш,
Гербераста Го „сгодяват“, и това е днес!

Няма вече да ни буди с акции безброй –
„Изпълнявай, падай, лягай…“ – Никой става Той.
Няма вече да ни плаши и да ни клейми,
Само Ставри с 200 ще Го клати, и ще Го теши… !!!

Вижте какво сме писали по-рано за мутрата Борисов


Ще се потресете! Нов таен запис с гласа на Борисов удари по гнусотия всичките му досегашни гадости

Псува президента Румен Радев с думи, които ги няма в речника и на най-неграмотния каруцар

Сайтът на Веселина Томова “Афера” отново шокира България с нов запис с гласа като на премиера Бойко Борисов. По-гнусно нещо нормалните хора едва ли са чували някога. Лъсва цялата мерзка миризлива, подла душица на този случайник, който ограби и орезили страната ни.

Томова смело използва гнусотиите, изречени с гласа на Борисов. Не всеки има сили да ги повтори.

Ще се потресете!

Вижте и чуйте тук как протича един разговор на това проклятие за България – премиерът Борисов, с вицето му Томислав Дончев:

Освен, че този запис ни показва

истинското дяволско лице на Борисов,

той говори много, много ясно за още нещо: Задкулисието, което ни го натресе, е свалило доверието си от него. Очевидно обаче има проблеми и с реалното му отстраняване от властта. Затова му вади лайняните ризи на показ. Това обаче крие нова опасност – да ни натресат другг прост крадлив случайник. След този запис

миризливецът ще се н*асере не на ужким.

На нас тези записи просто ни отварят очите. На него обаче му произнасят присъдата. И ако продължава да упорства, не народът, а неговите авери ще му видят сметката по начин, по който протестиращте не искат – те искат да бъде съден публично и осъден за всичките си престъпления срещу България и нейните граждани.

Илюстрацията е на “Афера”

Вижте какво сме писали по-рано за Борисов


Паника тресе Борисов: Внезапно си спомни, че в България живеят хора. С мъка откъсна трохи за помощи от бюджета

Преди протестите заедно с дясната си ръка Владислав Горанов нагло се гавреха с мизерията на българските граждани

Не е ясно дали националните протести ще изметат крадливата шайка начело с Борисов и Гешев от властта. Но категорично вече могат да отчетат няколко ключови победи.

Една от тях е днешното решение за подпомагането на пенсионерите с по 50 лв. през следващите три месеца, както и помощите за безработните, бонусите за медиците на първа линия в борбата с коронавируса. Това са смешни трохи спрямо грижата на другите държави за народите си по света. По времето, когато целият свят беше изтръпнал заради пандемията нямаше правителство, което да не подпомогна директно всеки един свой гражданин с парични средства. Вместо това бившият вече финансов министър Горанов се изгаври с народа като нагло и високомерно каза:

“Пари от хеликоптери ли ви хвърляме”.

В същото време се разбра, че младото касиерче на държавата няма нищо против лично на него от “хеликоптер” да му хвърлят мезонети и десетки милиони – от хазартния бос Васил Божков. Да не забравяме – тези престъпления са само, които знаем.

Пак заради протестите с абсолютното съзнание, че са извършили престъпление, отнеха подарения за десетки милиони левове всяка година студен резерв на ТЕЦ “Варна”, “купена” от Ахмед Доган за 3000 ! лева. Преди Доган този студен резерв в пъти по-малко като пари получаваше държавната ТЕЦ „Марица 2”. При това се разбра, че централата на Доган не работи и в случай на остър недостиг на електроенергия студеният резерв няма как да стане горещ. Тоест

в пълно съзнание са извършили престъпление

спрямо прокъсаните джобове на българските граждани. На пожар заради протестите беше свалена от Доган и Делян Пеевски и незаконната им охрана от НСО, продължила пет години и гълтаща милиони народна пара.

Със отвратителните записи – и като изказ, и като заплахи за саморазправа с нарочените от премиера мишени, с нощните шкафчета със милиони злато и евра, с пистолета отгоре им, с Барселонагейт, Борисов е наясно, че всяко следващо правителство, различно от ГЕРБ и БСП

ще го направи подсъдим.

И изведнъж се сети, че в България някои хора едва оцелеят заради милиардните им кражби.

Късно е чадо, мандалото хлопна! Истинска помощ е онази, която се дава навреме. Ако не бяха протестите нищо от тези последни правителствени мерки нямаше да се случи.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


С Тулупа Борисов е свършено! След Недялко и Жоро Дантелата бяга от ГЕРБ! Чакат се Гърневски, Биков, Антон Тодоров

Най-гласовитите лизачи на премиера хукнаха да се спасяват, ще прехвърлят на Баце цялата отговорност за престъпленията

Забелязвате ли кои първи се разбягаха от потъващия кораб ГЕРБ начело с капитана му тулуп Бойко Борисов? Онези, които не просто плюеха, а които буквално омазваха в лайна и омаскаряваха всеки, дръзнал да критикува диктатора Бойко Борисов и правителството МУ. След издателя на сайта ПИК Недялко Недялков, който

превърна журналистиката в селски клозет

и Георги Марков публично се дистанцира от Баце с оправданието: “Каквото можах, направих”. И добавя за ГЕРБ, обърнете внимание – и за красивите герберки. Казва още, че със Сачева и Харизанов ГЕРБ е обречен. Жоро Дантелата,

известен още и като агент Николай,

буквално изкрещяваше хвалебствията си за банкянския простак и доказана мутра. Все пак за разлика от патрона си, Дантелата е образован и има дар слово.

Агент Николай, Жоро Дантелата, иначе казано метресата на всички партии Георги Марков

След това признание за оттегляне Георги Марков тутакси беше разчекнат в мрежата. И никаква спешна тролска помощ не му помага. В интернет масово се припомня повратливата му натура, която има невероятната способност да усеща къде ще е келепирът и навреме да се имплантира на правилното място. От агент на Държавна сигурност при бай Тошо, през социалдемократи, през СДС, към ГЕРБ. Каналните плъхове, казват читателите, имат страхотен инстинкт за самосъхранение. Гергов, прасето, му беше обещал помощ, ама вятърът освен, че стана силен, е и страничен, та няма как.

С “нездраво” любопитство се очаква

скорошно обръщане на палачинка от Спас Гърневски.  И тук интересни коментари: Забелязвате тенденцията? А именно колко дебелогъзи пловдичани са на хранилкат, освен Гърньо? Георги Гергов, Иван Тотев, и най- вече – Сотир Цацаров…

Искаме да видим как ще направят това Тома Биков и Антон Тодоров. Защото и тук се очертава тенденция- най-устатите лайномети и защитници на Борисов първи се разбягаха. С тайничката мечта да не се наложи да споделят отговорността с банкянския Тулуп. А такава отговорност неизбежно ще бъде потърсена.

Има си природни закони и един от тях е: Всяко действие си има противодействие. По други географски ширини го наричат Карма.

 Вижте какво сме писали по-рано за Борисов


Борисов: “След мандата се оттеглям, ще си гледам партията. Отхвърля се, пич! Преди това – съд и затвор!”

Милиони погубени животи в България не намираха справедливост за 30 години политическа разюзданост, коментира Николай Марков

Вече повече от 30 години безнаказана политическа престъпност и разюзданост. Милиони погубени животи не намираха справедливост в Съдебната палата. Затова с какъвто съд съдихте, с такъв ще бъдете съдени, всички вие олигарси и политици на прехода.

Това предупреждение отправя на страницата си във фейсбук бившият полковник от Националната служба за охрана Николай Марков. Той напуска службата след конфликт с началството си заради срамния факт, че много хора на щат в НСО са

работили едновременно и за подземния свят.

Вашите присъди няма да бъдат произнесени там – в Съдебната палата. Така е справедливо пред Небето и Земята, казва Марков и призовава протестиращите: “Нито крачка назад!”.

А на публичното обещание на премиера Бойко Борисов, че след края на мандата ще отиде да си ръководи партията, Марков репликира:

Отхвърля се! Още преди да свърши мандата отиваш на съд , а след присъдата – в затвора. Справедлив край

за извършените десетки престъпления.

Така повелява действащият Наказателен закон на България. Това е дневният ред на протестиращите. “Знаем кой е проблемът, пич, и той е много по-голям от теб”, коментира Марков.

За разлика от уникалния ни министър на правосъдието Данаил Кирилов, известен още и с “партизанските” си имена

Барни Ръбъл, Дани Тъпото, Дани Удобното,

който със самочувствие препоръчва на Конфуций ряпа да яде, ние от сайта ще цитириме по-иначе древния мъдрец.

“В една страна, която се управлява с РАЗУМ, бедността и нищетата са СРАМНИ. А в страна, която се управлява БЕЗ РАЗУМ , богатството и почестите са СРАМНИ!

Вижте кога е произнесено това прозрение, което казва всичко, за успеха или провала на кое да е управление  в коя да е епоха – китайският мъдрец Конфуций е живял през 551-479 г. преди новата ера.

Вижте какво сме писали по рано за Бойко Борисов


Бойко Борисов затворен под карантина. Бягство от протестите?Или бягство зад граница при откраднатите милиарди?

Коронавирусът като тайната лимонка на властта. Пламне ли им на мутрите под д-то, изчезват, за да не “заразяват”

Деница Желева, началник на политическия кабинет на министър-председателя Бойко Борисов е пипнала коронавирус, съобщават от болницата на генерал Мутафчийски ВМА. Това наложило премиерът да бъде поставен под карантина, както и всички, които са пътували с него до Брюксел.

Бойко Борисов при скорошното му посещение в Брюксел

Жив и здрав да е Борисов – това пожелание е искрено! Но червейчето чопли ли, чопли по съмнението, след като видяхме с очите си какво

дупе и гащи са Борисов и Мутафчийски.

Знаем как се държаха двамата по време на извънредното положение. Не се съмнявайте, че по документи за пред публиката всичко ще бъде изпипано както трябва с карантината на премиера. Иначе всички знаем как

Борисов мрази да се отчита пред парламента,

как преобладаващо не се явява на парламентарен контрол, как мрази да му задават въпроси, чийто отговор не предполага подчертаване на величието му. Но има и други въпроси, които го изкарват от кожата и току изплюе без да иска някое ключово камъче.

А номерът с излизането в болнични при всеки тежък скандал или проблем на хора от високите етажи на властта си е масов национален спорт. Стане ли напечено, отговорният за ситуацията тутакси се “разболява”.

Плюят президента Радев, че насъсквал тълпата срещу правителството и Иван Гешев.

Ами да слезе при “тълпата” и Борисов

и да вземе да ги насъска в своя полза. Да видим какво ще стане. Въпросите към правителството и прокуратурата са поставени ребром от нивото поколение на България. Без отговори няма да мине. Колкото по-рано, толкова по-добре за всички. Не за Радев, не за Борисов, а за българските граждани и България.

Вижте какво сме писали по- рано за Борисов


“Вие, там горе Бойковците сте прости, но ние не сме! Затова НЕ се разбираме!”

Мрежата изригна: С менте смяната на министри Борисов ни направи на балъци! Оставка и затвор!

Как позволихме на такива тъпи крадливи мутри да оседлаят държава?
Мрежата се взриви от коментари за направените смешни промени от Бойко Борисов в състава на правителство. То е разбираемо, че политическите му опоненти първи го наплюха. Но обикновените хора по мрежите, много от които в пъти по-интелигентни от кой да е управляващ в момента или мераклия за власт,

безпощадно размазаха Борисовата хунта.

И започнаха да се чудят и да припомнят и да припомнят: Защо на Горанчо му се осигурява депутатски имунитет, вместо решетки? И понеже управляващите обикновено не намират доказателства за престъпления, хората ги открива. Как Горанчо, под чието мъдро ръководство е НАП, изпусна не един, не два, а цели 18 милиарда лева несъбрани и ОПРОСТЕНИ вземания! И как ОЛАФ доказа, че бюджетът на ЕС е ощетен с повече от милиард от подопечните му митници?

Горанчето наистина е първенец по трупане на точи за затвор.

Дори само горните 18 милиарда са достатъчни за доживотен. Но човекът е работлив – сдоби се с безплатен мезонет, с десетки милиони рушвети от Черепа – така твърди Васил Божков. Набутал му насила едни нищо и никакви 67 милиона лева в ръцете. Но явно е по-хитър от Баце – не ги държи дори временно в нощното си шкафче.

Шофьорчето на Мето – Младен Маринов. Но то тук всичко е от е ясно по-ясно: “Той от ВИС, аз от СИК”, затова се разбираме.

Ами Караниколов – далаверки с лиценза на Емко, с Дунарит и върхът на сладоледа – цял самолет с фурми…
Ангелкова – мъжлето и за нула време се заработи едни нищо и никакви 28 милиона лева, тя пък прахоса милиони, за да открадне чуждо лого за българско.

Ананиев, възможно е да може да прави бюджети. По изпълнението не го търсете. А когато беше министър  в служебния кабинет проспа едни 100 милиона.

Валерко Далаверко няма грижи – метресата хем вице на Борисов, хем с големия черпак туризма ще командва. Горкият български туризъм.

Новият икономически министър Лъчезар Борисов – човек в надзора на Българската банка за развитие. Срещу 2 лева собствен капитал под зоркия му надзор колекторска фирма получи 75 милиона супер изгоден кредит.

Дори Марешки, който спаси правителството на Борисов при гласувания вот на недоверие не скри разочарованието си. Според него тези промени показват, че управляващите са си самодостатъчни.

Пак ни направиха на абдали – най-често срещания коментар.
А смелата адвокатка Албена Белянова възкликва в стила на премиера, който запазва поста си: Пунта мара, Борисов, до довечера на протестите!
Моля ви, това е срам и позор!, казва млад икономист.

Всеки трети коментар завършва с “ОСТАВКА И ЗАТВОР”.

“Вие, там горе с Борисов може да сте прости, но ние не сме, затова не се разбираме!”

Вижте още за номерата на Бойко Борисов


Бойко Борисов жертва няколко министри, на Владислав Горанов не му се размина

Прогноза: Тези рокади ще разгневят още повече протестиращите

Козметичните промени в правителството вече са факт. Не стана номера на Владислав Горанов, който каза, че няма намерение да подава оставка. Той министърът на вътрешните работи Младен Маринов, на икономиката Емил Караниколов, както и на туризма Николина Ангелкова си заминават.
Безценен кадър се оказва министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, който сменя министерството.

Министър на вътрешните работи

става досегашния директор на главна дирекция Национална полиция главен комисар Христо Терзийски. Досегашният заместник на министъра на икономиката Лъчезар Борисов става министър на икономиката.

Кирил Ананиев става министър на финансите

– за този пост поне има познания, за разлика от здравеопазването. Министър на здравеопазването става директорът на Александровска болница професор Константин Ангелов.

Министерството на туризма се закрива. Вицепремиерът Мариана Николова ще отговаря за ресора.

Борисов си остава министър-председател.

И четиримата вицета Екатерина Захариева, Мариана Николова, Томислав Дончев, Красимир Каракачанов остават на постовете си.

Вижте какво сме писали по рано по темата


Протестиращи: Борисов, само козметични промени в правителството не стигат. Измитайте се вкупом!

Знак за какво е, че главният прокурор Иван Гешев излезе в отпуска точно, когато в страната е най-напечено? Подсказан ли му е този ход?

Днес се очаква да научим какви козметични промени на кабинета е намислил Бойко Борисов заедно с коалиционните си партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. След консултациите вчера иначе арогантният Симеонов изглеждаше като опикано мушкато. Очевидно се е надявал на нещо, но играта му не е станала.

Иначе днес в мрежата масово се цитира текст на сайта Флагман, според който Борисов ще се раздели с шестима от министрите си. Въпреки клетвите на Владислав Горанов, че няма да подаде поисканата му още през миналата седмица оставка, този сайт твърди, че тя все пак ще бъде подадена. Оставки Борисов поиска и от министъра на вътрешните работи Младен Маринов и икономическия Емил Караниколов, с недвусмисленото обяснение, че тези

тримата се смятат за издигнати от ДПС.

Каквито и да са промените обаче, те не вещаят нищо добро. Младите протестиращи в столицата и страната и по света искат рестарт на държавата. Това с този миризлив бардак начело на изпълнителната власт по дефиниция няма как да стане.

Много показателен е фактът, че напористият конкурент по простащина на Борисов – главният прокурор Иван Гешев, точно в този напечен момент взе,че излезе в отпуска.

Много показателно е и интервюто на

бившия посланик на САЩ в България Джеймс Пардю

във „Сега”. Той в прав текст коментира, че исканията на протестиращите не само че са законни и нормални, а че в България демокрация няма, че законите се погазват, че много от събитията у нас се случват заради влиянието на Русия, а САЩ няма да позволят това.

Преди това посланик Херо Мустафа каза почти същото. Това не са изявления на обикновени американски граждани с лична позиция по политическата криза у нас. Те са хора държавни и изразяват позицията на държавата Америка. Така че, ако

Борисов с цялата си корумпирана шайка,

а също и Иван Гешев не подадат оставка заради протестиращите, очевидно ще се наложи да изчезнат от управлението на България защото държави като САЩ вече не ги признават за легитимни.

Вижте какво сме писали по-рано по тази тема


“Афера”: Бойко Борисов стяга “нов” кабинет с министър-председател Екатерина Захариева

Ако протестите не свалят правителството и това се случи, ще си имаме за премиер биоробот с дистанционно управление

Че Борисов и задкулисието гласят да ни “зарадват” с Екатерина Захариева на поста премиер съобщава сайтът на Веселина Томова, която с времето доказа, че разчита да добре информирани източници.

Екатерина Захариева, в момента вицепремиер и министър на външните работи

Борисов сега според сайта тупка топката – влачи решенията си, оповестени публично, за оставките на финансовия, вътрешния и икономическия министри – съответно Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов. И тримата са смятани за

министри, посочени от Делян Пеевски и Ахмед Доган.

Докато икономическият министър даде да се разбере, поискат ли му официално оставка, ще я подаде, Маринов – също ял пари като Борисов от мафията на времето, си трае. А Горанов директно се изцепи зад гърба на началника си, докато беше в Брюксел, че оставка няма да подава. Хората веднага разшифроваха посланието му така:

“Държа Борисов за т*пките,

с пръст не може да ме пипне”. Направи впечатление, че тези тримата министри днес не участваха в заседанието на министерския съвет.

Помните ли, неотдавна МВР имаше за министър жена – Румяна Бъчварова, сега посланик на България в Израел. Почти никой не я възприемаше сериозно като шеф на МВР. На повечето им беше ясно, че Борисов нарочно слага фигурант начело на това важно министерство, за да го управлява пряко. Не случайно сегашният министър е негов авер от тъмното им минало, което пак означава същото –

дистанционното се използва по предназначение.

Ако това с Екатерина Захариева излезе истина – виждаме втора серия на министър на дистанционно управление. Само дето сега постът е по-висок – първи министър от министрите.

Този сценарий обаче едва ли е желанието на протестиращите. За да си върнем пленената държава, за да тръгне България на чисто, трябва да се мете до голо и наред. Иначе никога няма да заживеем в нормална държава.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


В Брюксел Бойко Борисов ПРЕДАДЕ жестоко България – получаваме най-малко пари в ЕС

Гърци, румънци – за другите да не говорим, получават в пъти повече

И не се полъгвайте нито по приказките как Борисов се е борил за тези 29 милиарда, нито че народите на комшиите са повече милиони и затова Брюксел им отпуска повече милиарди – съответно Гърция 70 милиарда, Румcния без малко 80 милиарда евро. Една проста сметка за секунди с калкулатор показва колко се падат на глава от населението.

Но това не е единственият удар,

който България получава благодарение на Борисов. Другите държави от ЕС получават одобрените им милиарди в съотношение 50 на 50. Тоест, половината – безвъзмездно, другата половина – чрез заеми. България –

едва 30 на сто безвъзмездно, останалото – заеми.

За да не смятате вие, ще направим сметката ние. Като най-бедна държава от европейските средства на човек от населението в България се падат по 4142 евро. На много по-богатите от нас гърци – по 7358 евро.

Борисов “преговаря” в Брюксел

А Тиквата се хвали как той лично осигурил 29 милиарда евро за България! Това е ПРЕДАТЕЛСТВО  от мащаба на вечно да-кащата еврокомисарка Меглена Кунава, която навремето почти унищожи без причина АЕЦ “Козлодуи” и договори такава земеделска политика за България, че с изключение на зърнопроизводството уникалното българско земеделие се спомина.

Евродепутатът Радан Кънев подсказва каква е причината – Борисов единствен е отишъл на преговорите без програма за подпомагане на икономиката.
Забелязахте ли в репортажите как държавните ръководители на другите страни все се разкарваха с папки под мишница. На нашата Тиква ръцете трябваше да са свободни,

за да може да козирува.

Милиционер – това може, това прави. Да козирува и да мачка. И както винаги провала си го представя за успех, като всяко от изреченията му започват с АЗ, АЗ, АЗ съм осигурил… Ти ли, бе? Подхвърлиха ти унизителна милостиня, а ти се съгласи и унизи за пореден път България. Страшни сметки ти се трупат на гърба.

Протестиращи се стягат да го причакат на летището. Със сигурност обаче нашият предател ще се измуши от някой заден вход като пр* дня от гащи.

Вижте какво сме писали и по-рано


Каква оставка, какви пет лева? Задават се милиарди от ЕС, корумпетата от върхушката вече са си ги поделили

Очаквано: Поразяващата уста Валери Симеонов наплю протестиращите и справедливите им исканията

В познатия ни арогантен стил Валери Симеонов наплю протестиращите с искането им за оставка на цялото правителство, както и на главния прокурор Иван Гешев.

Той твърди, че те не са определящи. Не виждал на площадите работещите хора.
Не вижда обаче и нещо много различно от предишните протести. А именно, че протестира цветът на нацията – младите. Че протестират и младите в чужбина пак със същите искания. Че лицата на протестиращите нямат нищо общо с лумпенените с оскотели физиономии, защитавали “избора” на Иван Гешев. Че протестира бъдещето на България.

Така нареченият патриот Валери Симеонов

Милион и половина били гласували за сегашното управление и това според Симеонов е най-силният му аргумент, че това правителство е желано от народа. Но ние знаем как са “гласували” , знаем защо от години от избирателните списъци не се изтриват мъртвите души, знаем защо наливат милиарди за електронно правителство, което все не се случва, знаем

как се фалшифицират масово изборните книжа,

как се орязва възможността на сънародниците ни зад граница да гласуват, как се подменя преди всеки вот Изборния кодекс – за да се нагласи според конюктурата във ваша полза. При машинно и дистанционно гласуване ще лъснат всичките ви извращения по време на изборите и криминалния начин , по който ги “печелите”. Борисов и пасмината ви

направихте България за смях пред света.

Няма начин Борисов да отиде на делова среща в чужбина и на не ни даде повод да се срамуваме. Хората се гнусят от вас. Но се задават милиарди от Европа, а вие вече сте си поделили порциите. Как ще изпуснете кокала? Затова чест,

морал и достойнство за вас са лиготии,

които изповядва само простолюдието. Едно е ясно – Борисов досега щеше отдавна да е побягнал при откраднатите милиарoи и метресата си, но очевидно под кранчето на ЕС вече е подредена опашка, която не му позволява това – просто е удобно да се краде зад мутренския му гръб. Разбира се, и той ще бъде щедро възнаграден за труда си.И при първия провал в начинанието неговите авери ще го хвърлят на кучетата.

Ето защо отново се канят да залъгват народа с бушони – като се върнел Борисов от Брюксел, ще обсъдят какво да променят в кабинета, от който народа се отврати.

Измитайте се, за да не бъдете изметени!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Тия там горе съвсем изкукуригаха! Следващата седмица щяло да има ЕВЕНТУАЛНИ промени в кабинета на Борисов?

Това ни обеща днес шефката на парламента Цвета Караянчева. Цветът на нацията – младите, искат рестарт на държавата! В този рестарт вие сте кръгла НУЛА! Аут от българската история!

Или наистина ще предизвикате гражданска война, както намеквате и си въобразявате, че ще я спечелите?

Председателката на Народното събрание Цвета Караянчева, ни показа неведнъж, че заради кокала с лекота преглъща всякакви подигравки. В това число геройски понесе и чудовищното унижение на премиера Бойко Борисов към нея. Та тя говори днес за някакви си ЕВЕНТУАЛНИ промени в кабинета на Бойко Борисов през следваща седмица. Тоест, може да има, но може и да няма промени. Абе, оядени крадливи търтеи от върхушката, не разбрахте ли, че този път

отиграният номер на Бойко Борисов с бушоните

няма как да мине! Не разбрахте ли, че цялата ви пасмина трябва да бъде изметена и лустрирана без право да се доближавате дори до селски кметски стол?

Тъпата кърджалийска … председателка на парламента Цвета Караянчева

Не разбрахте ли, че хората искат да се изметете без бавене и вие, и Гешевтурата, и Цацаратурата с този средновековен военен трибунал-бухалка, който конфискува чуждото без произнесена присъда?

Според Караянчева едно служебно правителство в тези трудни времена щяло да бъде много опасно за България.

Опасно за какво, За кого?

Че вие тази държава въобще управлявали ли сте я някога? Държавата оцелява не заради вас, а въпреки вас. Вие умеете да управлявате само паричните потоци в “правилната” посока – сакън да не достигне нещо до народа от собствените му пари.

Трябва да сте абсолютно СКОПЕНИ

морално, за да не можете да чуете основното искане на десетките хиляди млади и в България, и по света! Те искат РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВАТА! ОТ НУЛАТА!и нищо по-малко!

В този рестарт, вас ви няма, в този рестарт вие сте кръгла нула. В този рестарт ще се наложи да плащате за престъпленията си.

Вижте какво още сме писали за Бойко Борисов:


В нов скандален запис с гласа на Бойко Борисов изскача поредната мръсна далавера на наш гръб

Разговорът му е с бившия главен прокурор и настоящ конституционен съдия Борис Велчев. Показва ни нагледно как за Борисов държавата е негова частна собственост

Крадливата българска мафия, завладяла България на всичките и нива и власти, възприема държавата като касичка за лични “спестявания” за осигуряване на милионерски, дори милиардерски стандарт. И това на гърба на най-бедния народ в Европейския Съюз.

Пореден гнусен запис,

разкриващ червивото лице на мафията и нейният официален представител – премиерът Бойко Борисов, публикува сайтът Афера. В него глас като на нашия “любим” министър председател разговаря свойски с бившия главен прокурор и настоящ конституционен съдия Борис Велчев. Премиерът го нарича “братино”.

В него отново става дума за много пари – за едни 4 милиона, които Борисов ще занесе на бившия ректор на УНСС Стати Статев. Става ясно, че този Статев го притиска за нещо и със сигурност не би си позволил да го прави, ако няма козове. А Борисов се оплаква на Велчев, че от 4,5 милиона те станали 16 милиона. И че искал едва ли не и хотела му в Гърция да построи….

Организираната престъпна група във върхушката

вилнее из страната ни, краде ни от залъка. И в същото време подлогата им Иван Гешев ни баламосва с смешни телефонни разговори, в които няма почти нищо. Още по-срамни записи, правещи не само Борисов, но и България за смях, изтекоха, борисови шкафчета с милиони, злато и патлаквидя цяла България. Гешев такива “дреболии” не забелязва. И седнали да се чудят защо на народа толкова му прекипя. Народът ви мрази безплатно от сърце!

Нагли крадливи мошеници,

не се ли боите от възмездие! Нищо не е вечно – още по-малко пък вие. Не се съмнявайте, ще връщате всичко с лихвите.

А ето и малокултурните приказки с гласа на Борисов. Гласът на Борис Велчев не се чува: Чуйте скандалния запис тук, като следите текста по-долу. Лесно ще се ориентирате

Бойко Борисов: С тебе мога винаги…

Не, не, беше кратък разговор… С този Стати на УНССС /б.р. бившият ректор на УНСС/ беше по… Щот аз му казах, утре ще дойда, ще ти дам парите, но паралелно с това вкарвам … и от хотела ти в Гърция дотука ще дойдат по това… Аааааа, викам, сладур такъв… ще ме притискаш… Аз утре че дойда, ще разберА и ще ти кажа… Четири милиона и половина станаха на 16 милиона и половина, щото трябва да му построиме и хотела… Ебах го…

Боре, не може така! … И не можеш да уволниш зам председател на студентския съвет, щото не искал да го… После уволнил моя заместник министър на правосъдието, са мое да е от ВМРО, мое да е от…, ама се едно некак си ме шляпа и мене през ръцете…

Да ги върне! Да си праат избори и да ми подскажеш, мое да пиеме едно кафе утре, вдругиден и да ги…

Е, да, те така го водят, точно, точно, това праим…

Е, наште пък са обратното, но така или иначе трябва да се умират… Абсолютно верно.

Да… Добре, жив и зрав. Айде, братиньо…

Афера Вижте какво сме писали преди за Бойко Борисов


Отровното трио в настъпление! След многохилядните протести организира и национална стачка. Ще се случи ли?

ОПГ* на Бойко Борисов, на българоубийците на власт, неизбежно ще бъдат изметени и съдени

Има удивителен работещ грузински модел за рестарт на чисто на държавата

Ако се вдигне национална стачка в борбата за прогонването на мафията от управлението на държавата, тя ще е втората по рода си. В първата победи гражданското общество.

Отровното трио – професор Минеков, адвокат Хаджигенов, пиар експертът Бабикян

Младите, които сега са на площадите не знаят, останалите помнят – с истинска масова национална стачка беше прогонено правителството на Жан Виденов през 1997 г. Стачката беше много улеснена  от тоталния недостиг на основни храни и стоки, от ескалиращата безработица, от и без това вегетиращите предприятия, и разбира се –

мощният гняв на хората

и борбата им за оцеляване. Стачкуваше дори градският транспорт. Беше мразовито и ходеха пеша на работата си онези, чиито професии не позволяваха отклонение от работните места, по час-час и половина в едната посока. Малцина се противяха на това неудобство. А не беше стачка за един ден. Става дума за лекари, за работещите в електроснабдяване, ВиК, журналисти, които отразяваха стачката и други подобни.

Като се има пред вид колко градове извън столицата със сериозно участие се включиха в сегашните протести като Стара Загора и Варна например, може да се очаква, че стачката ще успее. Протести има на наши сънародници пред българските посолства в Лондон и Прага.

Това правителство, заедно с Гешев и пасмината им ще си отиде, то е ясно.

Важното е след това

до управлението да не се допусне нито един агент на ДС, нито един корумпиран, нито една стара муцуна, въртяла се досега из високите етажи на властта. Ако бяха толкова кадърни, ако работеха досега на ползу роду – щяхме да знаем. Става дума за всички, били на високи държавни постове или депутати – червени, сини, гербави, и разбира се не на последно, а на първо място – кадри на ДПС. Всички те да нямат право да припарят дори до портите на изпълнителната и съдебната власт, до управлението на МВР, ДАНС, НАП и безбройните агенции и комисии – над 70, всичките с ръководство по партийна линия, всичките работещи безнаказано единствено и само за шепа негодници против народа. Тотална чистка. Иначе никога България и гражданите й няма да заживеят достойно и в справедливо общество. И никога няма да покажат на изпълнителната власт одобрението, която сега получава президентът Румен Радев.

И пак ще припомним грузинския модел – той дава тотален рестарт на чисто на държавата само за няколко месеца.

Ето и резултатите,

които организаторите на националната стачка искат да постигнат чрез нея:

  1. Оставка на правителството
  2. Оставка на Гешев
  3. Велико народно събрание (нова Конституция)
  4. Дистанционно гласуване. (електронно и хартиено по пощата)

Последното ако не се приеме, тутакси го заменяме с оставка на съществуващото НС.

Дължим обяснение по т.2 и 3, доколкото първата е достатъчно ясна.

Оставката на главния прокурор е задължително условие, доколкото последният е влезнал в ролята на инквизитор и палач за неудобните и инакомислещите.

Също така е бранител на „своите” олигарси или казано иначе „шишипазител”.

Под призива стоят подписите на Отровното трио: адвокат Николай Хаджигенов, професор Велислав Минеков, пиар експертът Арман Бабикян.

*ОПГ – Организирана престъпна група

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Бягай Борисов, бягай! Обърнат ли се твоите срещу теб, а те вече го направиха (виж си нощното шкафче) лошо ти се пише! Народът е по-милозлив от тях

След изявлението си посред нощ Бойко Борисов показа, че живее в някакъв свой измислен шизофреничен свят

Всеки мизерстващ, благодарение на крадливото му управление българин, е направил повече за държавата си, отколкото той и обкръжението му

От всичките приказки на Бойко Борисов се вижда, че той никак, ама никак не може да проумее защо народът не му се радва, защо не го хвали за строежите му, за чакалнята на Еврозоната. Не може да разбере, защо щом даде знак за закриване на организирания от него самия платен митинг хората му само дето не побягнаха към автобусите. И защо митингуващите снощи от над 25 хиляди души не си тръгваха дори след 11 часа вечерта. Повече от шест часа стояха прави.

И не се умориха да викат “Оставка”

– неговата, на главния прокурор Иван Гешев и на цялата им крадлива пасмина. А към обичайните викове често проехтяваше “Бойко, к*рво”, “Гешев, к*рво”. Но тези скандирания едва ли са впечатлили много простакът премиер, защото са точно в неговата любима стилистика – да си припомни за кърджалийската…и не само за нея.

Две основни неща умее

Борисов – да страхува народа с ад, апокалипсис, ужас,

ако не е той Бащицата да ги предотврати. И снощи така, предупреди ни, че ни чака страховита финансова криза – нищо, че кризата не е финансова, а икономическа, ама откъде толкова акъл в главата му, за да схване разликата. И сега обърнете внимание, той, не може да изостави страната пред този задаващ се ужас, но в същото време казва, че доходите на хората растат. Разбира се че растат, на някои като него с тъпкани чекмеджета с кюлчета злато и пачки евра, с имоти за милиони, на милиони българи обаче шкафчетата им са пълни с паяжини.

Той страхуваше с трупове и морги, с чували за мъртви по време на извънредното положение. Преди ден страховито

размаха плашилото етнически мир

и как само той ще го опази. Народът, Баце, ви даде показен урок на и та теб, и на тъпоумното ти обкръжение, воглаве с Дани Тъпото. И на Доган – също. Турци и българи на „Росенец” възхитиха България са поведението си. Но то не е изненада. Тук долу, в низините, при бедните винаги си е било така. Само вие умеете да насъсквате хора срещу хора. Вие там горе толерантността не я можете и не я искате, защото няма кеш далавера от такава толерантност.

Овчедушен, бил, апатичен бил, безразличен бил българският народ. Сега се налага по трудния начин да научите какъв е българският народ.

Не разбрахте ли защо ви се случва всичко това? Докато първия ден от протестите беше директно за защита на Румен Радев и президентството, следващите протести са за свобода,

за освобождение на България от мутрите,

каквато доказана мутра стои начело на държавата. Оградена от мощен кръг мутри. А коментарите в по-интелигентните форуми не просто са остроумни – те просто са една безмилостна дисекция на простотията и мутризацията по върховете на държавата ни. И тук там по някое срамежливо и неубедително гербеско тролче.

Вижте само малка част от тези коментари:

– Еле, Баце, ако Доган и Пеевски наистина са те разлюбили, както казваш, много лошо ти се пише. (Не е заплаха, а съчувствено предупреждение.) Гешев май е техен избор и ако го насъскат по тебе, става тегаво. А пък ако обърнат и на Недялко лайнометите към теб, тогава бягай в Барселона и хич не поглеждай назад

– Нито една политическа сила не е устояла на вампирската целувка със султана на сараите!

– Мутро пияна нещастна, разкарай се и то – веднага. После идва ред на каскета, дръндарския сопол и прасето. И стига ни плаши, това вече мутро страхлива, не минава. Гледаш ли какво е на площада, а?

– Тулуп, то нищо не остана от тая държава след тебе! Махай се! Зачезвай! Пали джапанките!

– Стоите, защото ако си идете, ще ви разследват и ще бъдете съдени за тежки икономически престъпления и държавна измяна

– Национална стачка!!! Нека опитаме поне веднъж!

– Колкото до поредните му бръщолевения – тях оставям без коментар, тъй като не си струва дори да се слушат или четат словесните МУ диарии.

– Последни по доходи

Първи по най-ниска продължителност на живот

Първи по индекс на корупция

Последни по свобода на словото

Очертаващ се демографски колапс. Според ООН до 2050-та ще сме 4 млн души тук. Оптимистичната версия. Това са ни позициите в ЕС след 10 години Буда управление… Този човек живее в паралелен свят.

– Всеки един нормален човек тук е направил десетки пъти повече за държавата от тоя олигофрен.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Мутрите на власт начело с Бойко Борисов вчера сами си произнесоха присъдата! Без право на обжалване!

Настъпи часът на предсказанието на Слава Севрюкова: “Промяната ще стане внезапно, всички грабители ще получат възмездие!”

Няма връщане назад! Часът на възмездието настъпи! Крадливата, нагла неграмотна, просташка пасмина, яхнала държавата, източваща силите й, показа истинското си лице! Подло, нагло мутренско, по мафиотски жестоко.

С брутално насилие

се опитват да си спасят кожата. Пребиват млади хора. Има съмнения, че едно от пребитите от полицаите момчета, е починало. Ще научим. Хей вие, колкото сте останали честни в полицията – обърнете се навреме срещу мутрите, не срещу народа, защото иначе ще си платите, че

пребивате хора, за да пазите престъпници.

Заспал бил българския народ, робска била психиката му! Сега ще научите по трудния начин истината за българския народ.

Когато през 1997 г. цяла България въстана срещу правителството на червения Жан Виденов, това беше борба за хляб и оцеляване.

Сега е различно. За първи път народа въстана, за

да си върне СВОБОДАТА!

Повечето от протестиращите сега не са гладни. Но са жадни и воюват за свобода и достойнство – и за себе си, и за направената за смях пред света от простаците на власт наша Родина.

Гешев, Борисов, Горанов, Менда, Пеевски, Доган – странно защо в тази пасмина не се споменава Цацаров, нали неговите спецченгета влязоха в президентството, и всички ваши подлоги – дойде време да си платите сметката. С ЛИХВИТЕ!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Отново „приятелски огън” срещу Бойко Борисов. Вижте #КОЙ има интерес от разобличаването му, не е само един

Въпросът дали е автентичен новият запис е безсмислен. Въпросът e на #КОЙ в СЯНКАТА какво е обещал, но не е изпълнил премиерът?

И в новия запис гласът е като на Бойко Борисов, но думите не са толкова отвратително просташки и вулгарни като в предишния. Но пък показва достатъчно красноречиво

какво представлява “висшата политика”

у нас – накърнено его, манипулации, интереси. България и гражданите й? Бойко Борисов е над тези неща. За него е страхотен проблем , че бившият всемогъщ шеф на “Лукойл” Валентин Златев бил гръб на Корнела и Радев – така се говорело. За него най-важното е как президентът

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Румен Радев да бъде направен смешен.

В това число пред японска бизнес делегация. И дава инструкции на министър Караниколов как да го направи.

Анализът на изреченото в записите и произнесените имена показват, че

става дума за реални събития.

И така, очевидно някой е насочил мерника на снайпер точно между веждите на премиера Бойко Борисов. Показва го целенасоченото нагнетяване на компроматите срещу него. Хипотезите са няколко и всичките изглеждат логични от гледна точка на това кой има интерес и какви резултати се надява да постигне чрез скандалите.

Чуйте новия звуков компромат срещу Бойко Борисов тук

Васил Божков. Ограбеният до шушка от държавните бухалки хазартен бос има и акъла, и ресурса да го направи. Още повече бивши негови ортаци са казвали, че имал навика всичко да записва, да снима и да го архивира.

Цветан Цветанов – доскорошна дясна ръка на Борисов, изритан напълно заслужено и справедливо от парламента заради апартаментгейт. Да не забравяме обаче, че беше министър на вътрешните работи, все му е останала някоя и друга дружка там. Да не забравяме и Цецомобила – високотехнологичният самоходен подслушвач.

Руското посолство – има голяма вероятност тук да е заровено кучето. Защото става дума за поредния рестарт на строителството на АЕЦ “Белене”, тоест за едни нищо и никакви 20 милиарда евро, които ще потеглят преобладаващо към Русия. И то само за отскок като начало. Да, ама Брюксел рече, че никой не е давал на България лиценз за строителството на атомната централа.

Може би това е причината досега Борисов да не е избягал позорно от държавата, а вече вероятно много му се иска да го направи. Ако не е премиер шансовете да обърне палачинката в полза на руснаците напълно пропада.

Ортаците му от ъндърграунда. Компроматите срещу Борисов – особено снимките от нощното шкафче, са с видим мафиотски почерк. Нещо някъде може да се е увлякъл в разпределението на заграбеното. Специално след тези снимки Бойко Борисов със сигурност знае какво точно му казват с това послание. Както и #КОЙ му го изпраща.

И накрая БСП – червените сънуват от години, че вземат властта. Знаят, че ГЕРБ е лидерска партия, избяга ли, или пък бъде разследван Борисов, ГЕРБ на мига ще изчезне в небитието, защото е клиентелистка партия, партия която няма дори лицемерна кауза за пред хората. И пътят им към Министерския съвет се разчиства.

А може тези залпове срещу Борисов да са и коалиция в името на обща цел. Всичко подсказва, че тази „стрелба” срещу Борисов няма изгледи да спре. Не само задкулисните играчи, много български граждани се надяват Борисов да бъде свален от власт. Той разбира се, не се досеща защо. И няма смисъл да му се подсказва – веднага релето му превключва в две посоки – самохвалство и плюене на опоненти, и най вече на президента Радев.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Илиян Василев: Демократичният свят не желае политици с двойно дъно като Бойко Борисов

Премиерът лично проверява и одобрява охранителите си от НСО, така че вероятно той се досеща кой е фотографът на тъпканото шкафче с евра и злато

Бойко Борисов не може да “продаде” корумпираното си правителство на Запада. Няма как. Скандалните записи от последните дни вече са докладвани в западните държави. Там не се съмняват, че са истински, коментира в мрежата Илиян Василев, който е бивш посланик на България в Русия и поради тази причина е наясно с много от невидимите за обикновения читател мотиви на руската политика.

Той твърди още, че износът на корупция от

Русия държи Бойко Борисов зависим.

Илиян Василев

И Москва се възползва от зоните на зависимост, които Борисов е отворил.

Илиян Василев припомня народната поговорка: “От два стола-на земята”, като с това намеква, че

Борисов играе двойна игра

– с Русия и Запада, че е политик с двойно дъно, и такива като него не са желани в демократичния свят. Няма как

да продаде корумпираното си правителство

и власт на Запада. Особено след последните записи, които са докладвани на най-високо равнище в западните столици. Там нямат илюзии дали записите са истински.

А за снимките на нощното шкафче на Борисов, натъпкано с евра и злато, коментарът на Василев е много интересен: След направена лично от него проверка, Борисов сам одобрява охранителите си от Националната служба за охрана, пояснява Василев.

Вижте какво сме писали по-рано по темата

Най-добрите цени за реклама са в "Паралел 42", достигнете до 20 000 читатели на ден ТУК =====>

За el_em

Прочети още

Полковник Николай Марков за полицаите на протестите: Не съм вярвал, че е възможно такова падение!

Поведението им е на мутри – неадекватни, агресивни, арогантни, посредствени Полицаите, нахвърляни с лопати пред …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *