Мартин Димитров: Хрантутниците от ЦИК си гласуваха щедри бонуси и нови телефони по 1400 лева парчето

За електронно гласуване от къщи и дума не обелват. Режат от урните и хората под карантина

Съдържание:

Въпреки указанията на Министеството на финансите за рестрикции на бюджетните разходи, хрантутниците от Централната избирателна комисия (ЦИК) доказаха, че

стягането на коланите е само за простолюдието.

То не се отнася за хората на държавна ясла. Очевидно и указанията за рестрикции са само прах в очите на милиони изнемогващи в страната хора.

В ЦИК щедро си купуват не какви да е нови телефони, а такива на стойност 1400 лв. И без нито една дума на заседанието им за кризата, за това, че сега някои харчове трябва да бъдат отложени, си гласуват и коледни бонуси. Логично си организират и

кьорсофра с държавни пари

на стойност 5000 плюс 1800 лв. И защо да се притесняват. Нали видяха как народните представители си вдигнаха преди дни с по 500 лева заплатите, като най-ниската в парламента преди това повишение е над 4000 лв.

В същото време едните – в парламента, се правят на ударени, другите в ЦИК пък се оправдават с тях, че в България не може да се въведе нито гласуване по пощата, нито от домашния компютър. Просто сме по-специфични от други държави, където това е отработена практика. След безброй години отлагане и под натиск едва вчера обявиха обществена поръчка за закупуване на машини за гласуване.

Скандалната новина разкри

бившият народен представител и шеф на бюджетната комисия в НС Мартин Димитров.

ГЕРБ-ерите очевидно се досещат, че повече начело на държавата едва ли ще застанат. И харчат парите ни на едро и без капчица морал. Не че и преди не са го правили, но на фона на мизерстващите български граждани в цели региони далече от столицата, на фона на останалите без препитание стотици хиляди заради коронавируса, тази тяхна наглост просто трудно се понася.

Още подробности и документи за щедрото харчене на парите ни – вижте ТУК.

Вижте какво сме писали по-рано за управляващата хунта


Изгарянето на вносен боклук у нас не спира нито за миг. Близко до Бойко Борисов момче – ключов играч в мръсния бизнес

Сега разбирате ли защо ТЕЦ “Бобов дол” продължава да ни “радва” с помия вместо с въздух за дишане? Дори пандемията, която удря точно белите дробове, не спира алчните българоубийци

“Фигурин

Човек на премиера Бойко Борисов се оказа крупен вносител на боклук за изгаряне. Става дума за бившо гадже на Веселина Абаджиева, дъщеря на Цветелина Бориславова. Борисов нарича публично преди време Веселина своя дъщеря в ерата, когато официална дама на сърцето му бе именно банкерката Цветелина Бориславова.

През далечната 2009 г. Борисов официално си призна, че е

набил гаджето й,

защото видял Веселина разплакана. Очевидно обаче по-късно отношенията им с въпросното бито гадже са станали делови. До толкова, че Стенли – Стоян Сарийски, печели поръчка за 50 млн. лева покрай строежа на метрото в столицата.

Борисов Сарийски

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Захванал се е обаче и с по-лесен и по-доходен бизнес в качеството му на крупен вносител на боклук за горене, пише сайтът Narod.bg. Няма от какво да се притеснява – чадърът над този съсипващ здравето на българските граждани бизнес е мощен в лицето на Бойко Борисов.

Крупен огняр на италиански боклук се оказа и маститият енергиен бос Христо Ковачки. Това стана известно от разкритията на двамата братя Бобокови, арестувани с цел враждебно поглъщане на печелившия им бизнес за производство на акумулатори. Познайте от кого?

Познахте – Делян Пеевски.

Все повече анализатори са на мнение, че това успяло дебело момче атакува де що има печеливш бизнес в България с цел поглъщането му дори не заради митологизирания Ахмед Догатн, а заради все по-ясно очертаващи се агресивни руски интереси зад него. Нищо чудно след време да се окаже, че голяма част от

българските активи са руска собственост.

В интервю за предаването “120 минути” на БТВ, пред Мария Цънцарова двамата братя Атанас и Пламен Бобокови, освободени от ареста под гаранция срещу милиони левове съобщиха, че именно Ковачки и Сарийски внасят боклук за горене в България. Те казаха, че това лесно може да се провери от кой да е журналист, като се поискат съответните документи за внос от НАП и Митницата. Докато Бобокови внасят само оловен скраб, който използват в производството си на акумулаторни батерии, твърдят братята. Както се вижда,

топ боклукчиите в България

не са никак случайни хора. Също като крадливите боклукчии в управлението на държавата. Никак не е случайно също така, че въпреки шумната акция на главния прокурор Иван Гешев срещу вноса на боклук, той продължава да си пристига необезпокоявано от Италия, а ние продължаваме да се давим като дишаме трудно не само заради маските, а и заради Менделеевата таблица във въздуха.

Сега разбрахте ли защо София стана градът с най-мръсния въздух в света? Ударихме дори Китай в земята по този срамен показател.

Вижте още скандални подробности ТУК.

Евелина Лютова

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Мутрите ни точат нова брадва: Обявяват извънредно положение, отлагат изборите и Бойко Борисов продължава да е премиер

Конституцията го позволява според преподавателя по конституционно право проф. Пламен Киров

Повод за коментара му е предизвестеният провал на Дани Кириловата нова Конституция. И цитира: Когато едно нещо е започнало като порнография, то приключва като порнография.

Редовните избори са в края на март 2021 г. Време по принцип грипозно с всякакви сезонни вируси. Коронавирусът едва ли ще бъде изместен от тях.

bmb

С раздуване на страховити статистики

– нещо, което управляващата пасмина го умее, обявяват за втори път извънредно положение, ограждат пак с КППТ-а големите градове и играта им заспива. Мутрите ще продължат да управляват България, разбирайте да я оглозгват до кости в своя лична изгода неизвестно още колко време след изтичането на мандата им.

pl

Професор Киров

Цялото това упражнение с Конституцията на управляващата шайка беше Бойко Борисов и армията му от крадци, както и главният прокурор Иван Гешев, да задържат властта. Това вече и децата го разбраха.

И да продължат да си крадат на воля

– главният прокурор ги пази. Мислите ли, че лицето Бойко Борисов щеше да си подаде оставката, както обеща публично, при евентуално приемане на проекта за Конституция? Чудо щеше да е, ако го беше направил. За него не е никакъв проблем на ден да си завърта мнението на 180 градуса по няколко пъти. Пък и депутатите му гласуват само след като са инструктирани лично от вожда.

Като се има пред вид нивото на сегашния парламент, наистина е необходимо да се свика Велико народно събрание, смята професор Киров.

Управляващите лицемерно се чудят

защо протестиращите скочиха срещу идеята този парламент да свика Велико народно събрание, след като това бе едно от исканията им. При това знаят отговора – преобладаващата част от българските граждани искат такова събрание, но не искат дневният му ред да се диктува от мутри, не искат мутри да пишат Конституцията.

Всички видяхме как безконтролната власт на главния прокурор в проекта им си остана недокосната. А това означава, че обществото не може да разчита на справедливост, нуждата от която е крещяща. И заради която през лятото избухнаха многохилядните протести.

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Само за няколко дни четвърти човек почина след лашкане от болница към болница в Пловдив

Алоууу, Борисов, и ти министър Ангелов? Нали се хвалите, че управлявате кризата? Защо пациенти умират по стълби и в линейки? Пак ли болните са ви виновни?

Близки на починалия Йордан Недев се уверяват по възможно най-горчивия начин , че българското здравеопазване е опасно за живота и здравето на хората по тези земи.

Те разказват за отказите да приемат болния и разкатаването им от болница към болница и обратно – от “Св. Георги” до Окръжна болница, От Окръжна пак до “Св. Георги” – следва пак връщане. На другия ден – в частна болница,

докато човекът издъхне,

разказват близките в отворено писмо.
Млад мъж на 36 години в Бургас почина след подобно срамно лашкане из Бургас.

pa

В същото време има болници на “сянка” – частни разбира се, и много добре платени чрез законно източване на Здравната каса. От пролетта се знае какво е необходимо за спасяване на болни от коронавирус.

Къде ви е оборудването,

къде ви е заплащането на медицинските сестри? Къде ви са защитните средства?

Защо в столичната белодробна болница сестрите си перат маските и си купуват с лични средства ръкавиците? И това е, което знаем за тях. Ясно е какво е в другите големи държавни болници, където се случват тези безобразия. Къде излетяха милиардите уж за борба с коронавирус? Досега с тези пари

лекари заедно с оборудване

от Далечния изток щяхте да сте докарали. Ще дойде Видов ден. И освен за чудовищните кражби ще бъдете съдени и по параграфа престъпление срещу човечеството.

Близките му са уверени, че починалият Йордан Недев е можело да бъде спасен, ако е бил приет веднага в лечебно заведение.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


По мафиотски: Социален заместник-министър намаза 250 000 лева от държавата. С колко ли се облажват началниците й?

Тази безсрамна, нагла управляваща шайка с вожд и ръководител чекмедже премиерът Бойко Борисов ще довърши България

Министерството на труда и социалната политика е наброило на свой заместник четвърт милион лева. Солидната сума е дадена на Центъра за психологически изследвания (ЦПИ). Негов началник е Адриана Симеонова, която същевременно е и заместничка на министър Деница Сачева.

as
Адриана Стоименова

Министерство, което се прочу с това, че вечно няма пари за децата с увреждания, че прецаква без да му трепне окото по оскърбителен начин около 400 хиляди пенсионери с пълен осигурителен стаж, чиито пенсии след поредните промени падат под 300 лв. за сметка на увеличението на минималните и за какво ли още не за хората – все няма пари.

Разкритието за тези 250 хил. лева

е на сайта 19min.bg., който твърди, че членската маса на това НПО на зам.-министърката е фантасмагория. И никога не е проверявано от социалното министерство, защото е в ресора тъкмо на Адриана Стоименова. Как пък не е тръгнала да проверява сама себе си, като знае предварително резултатът от проверката.

Тази сладка награда обаче не е случайна.

Миналата година Адриана Стоименова се изяви като открит враг на протестиращите майки. Позицията на правителството на Бойко Борисов.

Цифрата изскача от данни на Министерския съвет. Но това не е всичко. Предишно разследване на сайта показва как същият този Център за психологически изследвания става собственик на

къща от 120 кв. метра само срещу смешните 10 хил. лева

– колкото за една кола на старо, на площад “Александър Батемберг” на пъпа на столицата. Тогава областната администрация на София е в ръцете на Догановото ДПС.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Влогърът Цанов: КОВИД-19 не е това, което ни внушават. Бойко Борисов знае истината. КАЖЕТЕ НИ Я!

Удивителни ДИРИЖИРАНИ СЪВПАДЕНИЯ за пандемията, която продължава да съсипва света

Това видео нямаше да съществува, ако не беше една изпусната реплика на премиера Бойко Борисов към своите подчинени: Ще стигнем и до там, че ефектът не е какъвто и да е, защото тоз коронавирус не е това, което си мислим със сигурност. Но да не влизам аз в конспирации” (думите на премиера са цитирани без редакторска намеса).

ko

Я, пак! Я,пак! Така започва видеото ТЕ (ли) го СЪЗДАДОХА!? на Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ в ютюб.

Разбирайте, коронавирусът не е това, което ни казват щабове, НПО-та, милиардери, медии. Тези изпуснати от премиера думи казват много повече от всички пресконференции и брифинги. Никой не попита какво е имал Борисов пред вид. Мълчание. Казва го все пак човек,

на чието подчинение са всички секретни служби,

познат на практика на всички световни лидери.
И започват да ти се навързват ходовете на премиера, които досега изглеждаха налудничави. Говореше за чували за умрели при 20 заразени на ден. Днес държи на психическата ни стабилност и здраве при уж 5000 нови болни всеки ден. Сякаш са двама съвсем различни хора. Тук логика няма. Освен, ако не е научил нещо, което ние не знаем. Точно по същия начин като лакея му – министъра на здравеопазването Костадин Ангелов. Напролет щеше да пълни хладилни камери с трупове, сега –

хората да не се страхуват. Виждате ли извъртането?

Бойко Методиев Борисов знае за какво става въпрос. Знае това, което сме усещали, че нещо не е наред. Затова влогърът Цанов решава да се върне назад, да разгледа генезиса на коронавируса и каква е неговата цел.

Заедно с Пламен Пасков те разглеждат теории на конспирациията за създаването или случайността на появата на коронавируса.

5. Точен отговор няма за появата на коронавируса. Но най-натрапваният ни е, че този вирус мутира в прилеп, който го предава на човек. Реалността по пазарите в Китай е толкова отвратителна, че лесно може да повярваш. И действително ядат всичко, включително и животните, за които се твърди, че са ни го предали. Но няма доказателства – това е само теория. Тези пазари в Китай са десетки хиляди и съществуват отдавна – от времето на Мао, когато от глад са измирали милиони китайци. 300 милиона китайци четири поколения се изхранват по този начин. И нито един коронавирус. Още повече

същите гнусни пазари съществуват из цяла Африка,

пак породени от същата причина – глад.
Още нещо – по цял свят търсят Нулевия пациент и още не могат да го намерят. А това е безумно. Не могат? Или НЕ искат? Преди стотина години с почти никакви модерни средства са го откривали.

4. Биологично оръжие. Възможно ли е коронавирусът да е биологично оръжие излязло по погрешка от лаборатория? А когато се усещат да е вече твърде късно? В САЩ официално признават, че ШЕСТ ПЪТИ са изпускани патогени от лаборатории и са викали федералните служби да помагат. И какво е изпускано – антракс, ебола и смъртоносен грип…

Изгледайте на спокойствие видеото – в него има още много информация. И си направете изводите

Точно в Ухан, от където пламна заразата, има Институт по вирусология, където се правят много тестове. Според д-р Ли Менг Ян – вирусолог, която бяга от Китай – точно това се е случило. Тя признава, че в момента, в който кажа това в Хонг Конг,

ще изчезна или ще ме убият.

Д-р Ян

Според д-р Пламен Пасков тези китайски лаборатории са собственост на американски корпорации. Биологичните оръжия уж са забранени, но големите никой не ги съди. Коронавирусът ще си отиде, но ще дойдат братята му – КОВИД 20, 21 и т.н. Всичко тепърва започва.

3. Синтия. На 20 април 2010 г. става една от най-големите екологични катастрофи на 21-и век – избухна платформа за добив на нефт в Мексиканския залив. Заради спестени пари за безопасност тя се пали, избухва, 12 души загиват, а в залива започват да се изливат чудовищни количества нефт. От Белия дом казват на компанията “Бритиш Петролеум”: Или чистиш, или плащаш, но толкова, че не можеш да платиш. Компанията наема услугите на учен да създаде ГМО бактерия, която да яде суров нефт. Запознайте се със Синтия,

бактерията, която яде петрол.

Според рускинята д-р Ирина Ермакова след като се справи със замърсяването бактерията започва да убива риби, животни и хора. Учените имат информация, че бактерията е стигнала до ключовото за климата океанско течение Гълфстрийм и се е насочила към бреговете на Европа.

Според Ермакова първият починал от коронавирус в Китай е ял риба, която вече е била пълна с бактерията убиец.

2. Всички са в играта. Вярвате ли в съвпадения? В абсолютно един и същи ден – на 18 октомври 2019 г. в Ню Йорк Бил и Мелинда Гейтс събират световния и политически елит на своето събитие “201”. В продължение на три часа дискутират какво би станало при избухването на пандемия – познайте от какво – от нов коронавирус.

Това става месец преди реално короната да избухне. Според обсъждания теоретичен модел вирусът се предава от прилепи на хора и води до такава смъртност и катаклизми, че на практика ражда Новият световен ред. То пък този сценарий взе, че стана. Кадрите от тази среща все още са налични в мрежата.

А от какво има нужда един вирус, за да се разпространи максимално бързо?

Точно по време на събитието в Ню Йорк в Китай , точно в Ухан, започват военните олимпийски игри – има такива, с близо 10 хиляди състезатели от пет континента. Колко удобно! Перфектният развъдник. И България участва в тях с над 20 състезатели. Създадена е перфектната среда за разпространение на вируса точно, когато той се появява. СЛУЧАЙНОСТ?

1. Версията Х. Истината е, че сте наясно за това как дойде коронавируса. Вие знаете. Направихте първата крачка. Кажете ни: КАКВО ЗНАЕТЕ, Г-Н БОРИСОВ, пита настоятелно влогърът Цанов.

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Калин Тодоров разкости “Джипка tv”: Гледайте кой вози Бойко Борисов. До един са слуги на мафията!

Височайши спътници на премиера са Шехерезада, шофьор на Мето Илиенски, секретарка на Пашата, изпълнител на “мокри поръчки” на Делян Пеевски…

Безмилостна дисекция на управляващите България мафиоти и обобщение от резултатите й е направил журналистът и писател Калин Тодоров във фейсбук. Всичко това е ставало пред очите ни. Но не винаги сме осъзнавали свързващата нишка и “шифъра” на хунтата. Отначало в нея се возиха личности, които пренасяха

тлъстия рекет на Васил Божков – Черепа.

Калин Тодоров не посочва тук име, защото ние и така си го знаем – Севдето милионерката Шхерезада.

След нея – икономическият министър Емил Караниколов, който се опита да заграби печелившото оръжейно предприятие “Дунарит”, за да рапортува за изпълнената поръчка като го поднесе на тепсия на Дебелото момче. И тук Тодоров не казва име, но ние си го знаем – ненаситният и вечно преяждащ с храна, пари и всевъзможни скъпи материални активи

Делян Пеевски и котилото, на което той служи.

А сега внимавайте още повече: след тях сядат шофьорът на Мето Илиенски и секретарката на Пашата. И тук не се посочват истинските имена, но за всеки случай да ги припомним – издигнатият от мафията за министър на не кое да е министерство, а на вътрешните работи (досещаме се защо е толкова важно за мафията това министерство) шофьорчето Младен Маринов. С шеметна кариера може да се похвали и секретарката на мафиота – до министър на едно от най-важните и тежки министерства – на енергетиката, в което се въртят милиарди, Теменужка Петкова.

Последните новини от “Джипка ТВ” са също много иносказателни. Един министър на здравеопазването, който се издигна бързо до такъв благодарение на правилните си публични послания като: “Здравеопазването ни съществува,

защото има дарители като Делян Пеевски”.

Сетихте те, нали? За лицето Костадин Ангелов става дума.
Гледайте кой се вози в джипката и ще разберете кой слугува на мафията, съветва Тодоров. А може би – кои се трудят неуморно във фронт-офиса на мафията. Бек-офиса засега си остава невидим за ограбваното ежеминутно от нея простолюдие.

 

Вижте какво сме писали по-рано за #БойкоБорисов


Извратенякът Бойко Борисов отпечатал собствения си портрет върху златните кюлчета в чекмеджето му!

Падението на един алчен простак! Сега разбрахте ли защо на 2-ри септември на пожар концесията за добив на злато беше удължена до 60 години!

Знаехме, че е мутра, че е простак ненадминат, че е нагъл, че е самовлюбен нарцис, че е алчен, че е злобен, че е отмъстителен. Не знаехме обаче

какви космически висоти е достигнала арогантността му.

Бившият МВР генерал Атанас Атанасов сензационно разкри, че върху кюлчетата на снимките в нощното му шкафче е гравиран образът на самия Бойко Борисов.

Бившият генерал Атанас Атанасов

Няма съмнение, че това, което казва Атанасов, е истина. Генералът си има своите контакти и достоверни източници на информация. Нещо повече, Атанасов разказа пред БТВ, че Борисов е “раздавал” такива кюлчета на приближени. Като имаме пред вид, че мутрите нямат никакви други човешки качества и ценности, освен парите е ясно, че срещу това раздаване той е получавал нещо много, много по-голямо като стойност. Мутрата се изживява като император.

Болен мозък.

Собственичката на сайта “Афера” Веселина Томова откога го пита директно: “Бойко, направи ли ги вече четирите милиарда”.

Това вредно същество

не просто час по-скоро трябва да бъде изметено от властта. Трябва да бъде съдено за престъпление срещу българския народ. Трябва да си каже и майчиното мляко и да върне откраднатото от българските граждани.

Оставка, съд и затвор, мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Д-р Гълъбова: Психично болен ли е Бойко Борисов? Луди ли управляват и у нас, и по света?

Граждани могат да сигнализират прокуратурата при такива обосновани съмнения, но понеже в България имаме каскетура – просто няма смисъл

Когато Инструментът на Дявола Иван Гешев провери чекмеджетата на Борисов, колкото Осемте джуджета, Делян Пеевски или менторът си Сотир Цацаров, тогава такъв сигнал може и да не бъде хвърлен в кошчето.

А че ни управлява човек с психически проблеми вече и от самолет се вижда. Нещастието на България е, че като бонус този човек е и мутра. Тоест с престъпни наклонности, които се проявяват не само в главата му, но и наяве. Изпусна си нервите покрай протестите и разкритията от записи и чекмеджета и започна всеки ден да ни дава нови аргументи, които да ни карат да не се съмняваме нито за миг, че

на Бойко Борисов му има нещо.

Както и какво му няма. Хайде върнете се 11 години назад от царстването му и си спомнете най-значимите му послания.
Те са повтаряни от втръсване магистрали и метрото, то е ние строим, ние сме велики, всеки проблем се дължи на комунистите, президента Румен Радев е тъп и прост, затова трябва да се бламира и прави за смях при всеки сгоден случай.

Да си спомняте някаква стратегия

за решаване на нещо? Примерно за катастрофалната демография, за икономическото бъдеще на страната? За 11 години да чухте някаква програма насочена конкретно към подобряване на живота и здравето на българските граждани? Да е споменавал нещо за хората. Чак през последните месеци, стиснат за гушата от възмущението на площадите, се сети, че в тази държава има някакъв вид досадни биоединици, за които се оказа много “загрижен”.

Д-р Цветеслава Гълъбова

За сметка на това чуваме от ЕК, че всяка година от уравлението му България губи по 11 милиарда ЕВРО ! А спомняте ли си първия закон, гласуван на пожар след ваканцията от 240-те разбойника в парламента? Удължиха до 60 години концесиите, в това число и за добива на злато. Само през миналата година от България от този добив излетяха в небитието 7 милиарда долара.

ПРЕДАТЕЛСТВО,

ЗА КОЕТО ДОЖИВОТНИЯТ ЗАТВОР Е ВИД ПОМИЛВАНЕ.
Уважаваният психиатър д-р Цветеслава Гълъбова, шеф на държавната психиатрична болница заяви, че в закона съществува възможност, която посочва при какви обстоятелства даден човек може да бъде въдворен за принудително лечение, защото има опасно поведение и за себе си, и за околните хора (вижте ТУК). Подава се жалба в прокуратурата. Но тук удар на камък, защото България си има каскетура, не прокуратура. А повод за коментара на докторката е убийствената публикация в мрежата на пиар експерта Радослав Бимбалов с такъв именно призив.

Вижте го ТУК:

https://www.facebook.com/radoslav.bimbalov/posts/10224432452383612

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Извънредно: Бойко Борисов откраднал 800 милиона от газопровода, Америка ги блокира

За строителството на така наречения “Балкански поток”, който си е руски, Москва не е дала и копейка. Борисов го плати с наши 3 милиарда лева

Тези 800 милиона лева са пари, отклонени от строителството на газопровода “Турски поток”. Това строителство и опитът на Русия по този начин хем да заобиколи Украйна, хем да постави в енергийна зависимост Западна Европа, не случайно

разсърди янките.

Заплахата от такъв запор е реална, коментира пред сайта Narod.bg български депутат, който има информация от кухнята за разпродажбите и кражбите около този геостратегически проект на Москва.

По данни на дипломати Бойко Борисов и компания са откраднали от този проект 800 милиона лева.

А заграбеното е скрито в офшорни зони.

Точно заради тази далавера премиерът не подава оставка. Трябва да завърши строителството. Нещо повече, освен запор върху тази колосална кражба се очаква САЩ да наложат санкции и на държавите, които участват в проекта, тоест – и на България. Това се очаква да се случи около месец след изборите за президент в САЩ.

Разкритията на движение БОЕЦ и разследващи журналисти доказаха, че този газопровод, който трябва да стигне Сърбия до края на годината, е 90 на сто руски.

Руснаци го строят.

Няма нито едно изградено разклонение за България. Нищо, че този участък е платен с милиарди български пари.

Още за скандала и мръсната история на този газов поток – четете ТУК

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Г@з глава затрива! Ето каква съдба те чака, чекмедже премиер Бойко Борисов

Изпитвам непреодолимо отвращение към този примат с потни лапи. Как можахме да оставим държавата си в ръцете му, възкликва Калин Тодоров?

Тази гневна реакция е на журналиста и писател Калин Тодоров. А поводът – последното обръщение към нацията на мутрата чекмедже премиера Бойко Борисов.

И кряка, и навика народа в това си послание -по най-безсрамен начин.

И сипеше лъжа след лъжа

скудоумният интригант – това истинско бедствие за България. За такива тъпи, нечистоплътни, крадливи, ненаситни търбуси като Бойко Борисов народът безмилостно се е произнесъл: “Г@з глава затрива”. Такава ще е съдбата ти, Борисов.

Можеше навреме да си научиш урока.

Не пожела – просто умственото ти КПД не ти позволи. Е, ще го научиш по трудния начин.

Оставка, мутри!

Журналистът и писател Калин Тодоров е син на бившия премиер Станко Тодоров, което му дава уникалната възможност да бъде пряк свидетел на начина, по който се управлява България през комунизма.

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Да не повярваш: Ако сега избираме президент Бойко Борисов щял бие Румен Радев!

В това се опитва да ни убеди социологическата агенция “Барометър България”

Агенцията пита анкетираните ако президентските избори бяха сега за кого биха гласували? С 4 на сто според тях Бойко Борисов “бие” Румен Радев – съответно 24,2 срещу 20,2 на сто.

Изненадващо стабилно одобрение за президент получава и военният министър

Красимир Каракачанов 14,5 на сто одобрение.

Социолозите от агенцията си обясняват този добър процент заради балансираната му позиция. Блесналата и бързо помкръкнала звезда на шефа на НОЩ – генерал Венцислав Мутафчийски, получава 8,9 на сто одобрение.

Ахмед Доган може да разчита само на твърдия си етновот от 7,5 %, Слави Трифонов 3,9 на сто, Мая Манолова – около 3 на сто, а Христо Иванов едва два и половина процента. Това проучване е или

чиста фейк пропаганда,

или е правено само между калинки, назначени на синекурни службички от ГЕРБ, коментират хора запознати със социологическите правила, а също и политическите нагласи на хората у нас към момента.

Представителното проучване е скъпо струващо и изисква висока квалификация при подготвянето на извадките на анкетираните така, че отговорите им да дадат изключително близка до реалната картина. Агенцията твърди, че е финансирала проучването със собствени средства.

Защо ли въпреки това някак резултатите висят във въздуха, не съвсем убедително?

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Тайните служби на Русия: Премиерът на България Бойко Борисов – изключително корумпиран!

Още двама министри от кабинета на Борисов 3 са посочени от руснаците като силно корумпирани

Бойко Борисов – министър-председателят на България, е изключително корумпиран. Прави всичко, което му се продиктува от САЩ, за да се задържи на премиерския пост. Вече за никой в България

не са тайна топлите връзки на Борисов с мафията

и босовете на силовите групировки. Има съмнения, че преоблечени като полицаи служители на тези престъпни групировки участват в потушаването на протестите в България и точно те издевателстват над протестиращите. Това пише сайтът informiran.net, като се позовава на няколко на разсекретени документи на специалните служби на Москва, публикувани в руски медии.

Борисов от ерата, когато си беше само проста мутра. Сега обаче е проста мутра, завладяла и опростачила цяла България

Разобличени в корупция

са също така и двама членове на кабинета на Бойко Борисов. За Красимир Каракачанов, министър на отбраната се твърди, че е корумпиран човек. За пари той е готов да продава българско гражданство, а също тайните на НАТО. За всичко това в САЩ са напълно наясно. Но на този етап уговорката е той да си запази поста, като в замяна на това

България да плаща милиарди

за военна техника, която все още може да се види само на чертежи в интернет.

За енергийния министър Теменужка Петрова пък се казва, че преди да постъпи на високия ключов пост в министерския съвет е била счетоводителка на един от най-страховитите босове на силови групировки в страната – Румен Николов Пашата. Той буквално е превзел и завладял енергетиката на страната. До такава степен, че взима решения без да се съобразява с премиера Борисов.

Дали тези разкрития са свързани със неотдавнашните дипломатически скандали, при които София изгони заради обвинение в шпионаж двама дипломати от руското посолство, а Москва отвърна с изгонването на двама български дипломати? Сайтът Информиран не коментира.

Коментар на читателя Константин Недялков:

“Всеизвестен е професионализмът на руските служби, но и без тях цял свят научи , че в България един неграмотен, глупав бандит е сложен на първо място, за да изпълнява заповеди на международните бандити във вреда на българите! Няма кой да ни помогне, а и не трябва! Ликвидирането на бандитския модел е наша задача!”

Оставка!

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Свиквайте! Полицаи смазват от бой без причина младо семейство! Утре с автомати и във вашия дом!

Сега разбирате ли, че претрепването момчетата от глутница униформени под колоните на Министерски съвет не е случайно? В държава, управлявана от мутрата Бойко Борисов е така

Но не може да се очаква нищо друго от полиция, която дълго време имаше за министър шофьорът на Мето Илиенски. Не може да се очаква друго, когато още при назначаването на сегашния МВР министър – Христо Терзийски, Осман Октай коментира така:

Получил е заповед “Бийте ги!”

Не може министър-председателят ти Бойко Борисов да е доказана мутра и корумпе от космически мащаби, а да очакваш в Министерството на вътрешните работи да не са назначени на служба началници и подчинени по негов образ и подобие. Нали от там тръгна звездната му политическа кариера?

Майката Десислава Крумова

Не можеш да имаш главен прокурор с милиционерска глава на раменете си и да очакваш справедливост за обикновените хора. Спомняте ли си го този интелектуален титан – инструментът на Дявола Иван Гешев, който след обявяването на извънредното положение каза, че

трябва да се въведе и ВОЕННО положение?

Очевидно дори мутрите на власт тогава му скръцнаха със зъби та до военно положение не се стигна.

Вече цяла България научи за пребитото без причина младо семейство от столичния квартал “Левски”. Мрежата изригна от гняв! За отвратителната случка разказа майката на жената от младото семейство пред БТВ Десислава Крумова.

Влизат с бесен взлом през входа на блока, после разбиват яростно вратата на апартамента, където преди четири месеца има родилка със секцио. Смилат от бой съпруга, ритат младата майка. Няма легитимация на въоръжените до зъби униформени, няма заповед за обиск, нито за арест, че да имат правото да закопчават белезници, няма поискани лични документи от потърпевшите, които се чудят какво и защо им се случва. И чак като ги смилат от бой се сещат не за лични карти, а да попитат за имената им.

Толкова страшно е било, че младата майка възкликва:

“Майко, убиват ни!”

След време някакво тъпоумно началство се извинява по йезуитски: “Стават грешки!” Колко закона са погазени от униформените тъпаци преди “грешката” – заповеди за обиск или арест, легитимация, най-елементарното – да разбереш кой е срещу теб? Заслужават не просто уволнение и затвор! Преди това един як бой до посиране без никакви обяснения защо ги бият, а после да плащат от джоба си, а не пак от нашите данъци, до живот обезщетения.

Мрежата закипя от гняв! Защото е ясно – днес по грешка в квартал “Левски”, утре по “грешка” и на нашите врати!

В каква червива държава живеем! Ако ви нападнат, не дай Боже престъпници или при някакъв друг инцидент, на кой ще се обадите най-напред – на близки и приятели, или на българската полиция? Отговорът е очевиден. Това у нас дори не е диктатура! Това е

мракобесие от средновековен тип.

А вчера карикатурата Плевнелиев със присъщото си самочувствие се плюнчеше от екрана, че президентът Румен Радев тикал държавата ни към диктатура!

Боже, прибери ги някъде тези изроди, за да спрат да пречат на нормалните хора да живеят нормално! Има много, много за изриване в България!

#Оставка, мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за премиера Бойко Борисов


Видяхте ли го? Бойко Борисов от нахакан мачо се превърна в мижитурка мафиот

Усетихте ли „енергията”, която излъчи подпрян на язовирната ограда, загледахте ли се в лицето и скръстените до кръв ръце на вицето му Томислав Дончев?

Дори отработеният му чалъм, когато е притиснат, да се измъква като стоварва всички грехове на комунистите и предишните управляващи, пред язовира не сработи. Прозвуча като хленч на бито куче. Вероятно, защото го бият тайно от нашите очи. Това как едно време хората били репресирани заради един виц прозвуча като махленско мрънкане. Този човек вече дори задачите, поставени от скъпо платените му пиари не може да изпълнява, камо ли нещо смислено за България. Но върнете се назад – да сте забелязали през последните 11 години

това неграмотно и ниско културно

лице да е решило някакъв по-дългосрочен проблем на България? А не е като да няма такива за решаване.

Като чистокръвен мафиот неговият талант е само един и той го употреби по предназначение. Узурпира де що има институция със свои подчинени и зависими от корупция чиновници, прокурори, в това число и главният Иван Гешев, обгради се с министри, пред които и калинките му изглеждат като интелектуални шампиони. И

да краде, да краде, да краде, да краде…

Вече на всички стана ясно, че Борисов е в клещите на Путин – не случайно хвръкна над газопровода “Турски поток”, който си е руски отвсякъде, за да види чекистът цар, че не спира да работи за него. Не случайно прати вицето си Красимир Каракачанов в САЩ, за да изпроси закрила от Америка срещу безмилостното КГБ срещу милиарди български осолени от пот и недоимък милиарди на народа. Но когато играеш двойна игра, краят обикновено е жесток.

Рано или късно идва фактурата със сметката. С отлагането на оставката Борисов само насъсква хората още повече срещу себе си. Този човек освен политически скоро ще рухне и физически.

Оставил е държавата на автопилот.

И може би за добро – когато пилотът е некадърник, може да изтрепе всички, какъвто опит бе направен на 2 септември.

Видя се обаче, че това изкомандвано лично от него – не се съмнявайте в това, позорно полицейско и мутренско насилие, не спря протестите.

Нещо повече – гласове надигнаха дори най-страхливите, подкрепяли само мълчаливо месеци преди това протестите. Най-окуражаващи са изявленията на съдии и адвокати.

#Оставка, мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Бойко Борисов и ГЕРБ-ът Му ЛЪЖАТ за Брюксел така както само мутрите могат да лъжат

Доналд Туск уж бил казал: “Имате нашата подкрепа! Редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин да изрази своето мнение.”

Изопачените в угода на на пропагандата думи на шефа на ЕНП в Евросъюза Доналд Туск тутакси бяха разпространени и препечатани от медиите. Но когато Бойко Борисов говори винаги трябва да се гледа дали Слънцето все още изгрява от изток. Журналисти от сайта “Дневник” се усъмниха в това твърдение на фона на критиките, които бяха отправени към България за погазването на върховенството на закона, за несвободата на медиите, за корупцията. И решават да проверят какво все пак в действителност е казал Туск на нашия премиер. Никаква изненада.

Оказва, че е имало защо да се съмняват.

В посланието си в туитър Туск пише: “Демокрацията в България ще каже последната си дума на изборите”. Никъде няма думата “РЕДОВНИ” – това, за което със зъби и нокти се бори да постигне на фона на разрастващите се протести управляващата мафия

Хич не им трепва окото да лъжат на едро – лъжливите цигани вече само им дишат прахоляка. Както социалната министърка Деница Сачева, например, излъга без да й трепне окото как 80 ранени от протестиращите полицаи лежат в болница, пък те се оказаха само 4, как протестирали не повече от 6 хиляди, пък те се оказаха десетки хиляди и над 100 хиляди в някои дни, как правителството било инвестирало 2,5 милиарда в образованието,

пък инвестициите са НУЛА,

2,5 милиарда е редовната годишна издръжка на образованието и т.н. Само не си мислете лекомислено, че номерата им не им минават. Те наистина не им минават пред протестиращите, пред хора, които не разчитат да се информират от парцалите на Делян Пеевски, от сайтове като ПИК, които за пари са готови и в огъня да се хвърлят, но да не казват истината, от домуз телевизията. Има обаче цели региони и социални групи, които могат да

гледат само кошлуков ТВ.

По-възрастните са народ доверчив – не могат да си представят защо ще седнат да ги лъжат от екрана, за тях това, което казва телевизорът е 100 на сто истина.

Така че щетите от лъжите им са толкова големи, колкто и грабежите на национално богатство за частно ползване.

В официалното съобщение на ГЕРБ се говори още и за важни постигнати успехи, за Западните Балкани, за партии като ГЕРБ, които имали и разум, и опит да се справят с кризата. В туита на Туск НЯМА НИТО ДУМА, НИТО НАМЕК от този последен абзац!

И тези измамници си позволяват да говорят за борба с фалшивите новини? Никой не бълва фейк повече от тях.

#Оставка, прости мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Ще се разплачете от смях! Мечтата на чекмедже премиера “Дискавъри” да снима магистралите МУ се сбъдна!

Изгледа ли клипчето Бойко Борисов или ще поиска да се гръмне, или ще хвърли оставка. Или – което е най-вероятно, ще прати ДАНС, НАП, НОИ, АПИ, Гешев да направят ревизия на автора на видеото

Стартиралото строителство на автомагистрала “Хемус” още през далечната 1974 г. с първа копка, направена от историческата ръка на бай Тошо, е повод за просълзяваща гордост на премиера Бойко Борисов. “Строителят” на нова България.

С радостни сълзи на очи бодигардът

на Тодор Живков, сега по нещастни стечения на обстоятелства премиер на България, също направи първа копка. И минат, не минат два три-дни Той хОди на място да види с колко сантиметра е мръднало изграждането й. От телевизия “Джипка” Той излъчва на живо

и ни държи постоянно На течение.

Та именно от обичаното си напоследък бронирано работно място система четири по четири Бойко Борисов се провикна: Ех, къде е сега “Дискавъри” да дойде, да дойде и да снима?


До тук 46 години от първата копка. Както се вижда има поле за изява на още поне десетина толкова талантливи министър-председатели, колкото е чекмедже премиера Борисов. А Хеопсовата пирамида в онези, “първобитните” времена, е построена за 20 години…

“Дискавъри” взе, че го чу. И за нула време спретна едно филмче, наречено

“Осмото чудо на света”.

В него става дума за всичките кражби от пластовете на настилките на магистралата, за спестените платна, за дупките??? по магистралите, за срутващите се върху главите на хората тунели и виадукти, за ръсенето на захар през лятото, на сол през зимата.

Така е направено, че ще се разплачете от смях, а Бойко Борисов със сигурност също ще се разплаче, но този път горчиво. И ще изреве на умряло: “Кажете едно благодаря, бе тулупи!”

С цел “превъзпитание” светкавично ще изпрати при автора на видеото НАП, ДАНС, НОИ, АПИ, тежко въоръжени спецчасти да направят ревизия – откъде пари за камера и интернет у този неблагодарник…

#Оставка, мутри!

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Край на мълчанието! 123 интелектуалци извикаха: Мафията на Бойко Борисов – вън!

Ако и след Четвъртото велико народно въстание не се изметат, това означава, че мутрите съзнателно искат да се пролее кръв

Уважавани писатели, актьори, режисьори, издатели, преподаватели, поети, сценаристи, продуценти, певци, преводачи поискаха незабавната оставка на управляващите мутри. И за да няма недоразумения посочват имената им – на министър-председателя Бойко Борисов заедно с цялото му правителство от тъпи калинки, на набедения за главен прокурор Иван Гешев, на прославилата се с простотиите и

заслужения си доживотен прякор ПКП

шефка на парламента Цвета Караянчева, на шефа на комисията по култура при парламента Вежди Рашидов, на шефа на държавната телевизия Емил Кошлуков.

На поставяния през всичките тези повече от 80 дни въпрос – защо българската интелигенция мълчи, защо я няма на протестите, също е даден отговор – подписалите се

недвусмислено подкрепят исканията на протестиращите.

Изброяват и мотивите си за исканите оставки. Те са същите, които възпламениха площадите у нас и в чужбина – чудовищните грабежи на управляващата мафия, избирателното правосъдие, използването на държавните институции като инструменти за саморазправа, унищожаване и заграбване на чужди бизнеси, съсипване на човешки съдби. За скалъпените набързо промени в изборния Кодекс

с цел мутрите отново да спечелят изборите,

за издевателствата над Конституцията. И тъй нататък, и тъй нататък…И сега вече ако мутрите не се изметат от изпълнителната и съдебната власт, това означава само едно – че тикат накипелия гняв към леене на кръв. Защото те са въоръжени до зъби, протестиращите са въоръжени само с плакати знамена.

#Оставка, мутри!

Вижте кои са се подписали под отвореното писмо, разпратено до всички споменати имена от върхушката и всички институции:

1. Албена Колева, актриса
2. Александрина Пендачанска, оперна певица
3. Александър Алексиев, актьор
4. Александър Морфов, режисьор
5. Александър Станишев, оператор, фотограф
6. доц. Александър Христов, преподавател
7. Ангел Дюлгеров, музикант, композитор
8. Ангел Игов, писател, преводач, преподавател
9. Андрей Гетов, режисьор
10. Андрей Паунов, режисьор
11. доц. Антоанета Дончева, историк на културата
12. Антоанета Колева, издател и преводач
13. Асен Асенов, културен мениджър
14. Боряна Пунчева, режисьор
15. Валентин Ганев, актьор
16. Валери Йорданов, актьор, режисьор
17. доц. Васил Георгиев, писател
18. Васил Василев-Зуека, актьор
19. Васил Германов, фотограф
20. Васил Гюров, музикант
21. Васил Живков, режисьор
22. Веселина Седларска, журналистка
23. Владимир Андреев, продуцент
24. Владимир Тодоров, аниматор
25. Владимир Явашев, продуцент
26. Владислав Петров, актьор, художник
27. Галин Стоев, режисьор
28. Георги Господинов, писател
29. Георги Иванов, сценарист
30. проф. Георги Каприев, философ
31. Георги Петров, хорист
32. Гергана Димитрова, режисьор
33. Гергана Димитрова, издател
34. Дамян Дамянов, художник
35. Дарина Такова, оперна певица
36. Деян Донков, актьор
37. Деян Енев, писател
38. Димана Йорданова, писател
39. Димитър Кенаров, журналист
40. Димитър Коцев-Шошо, режисьор
41. Димитър Кърнев, музикант, композитор
42. Досьо Досев, актьор
43. Драгомир Шолев, режисьор
44. Ева Вентова, сценограф
45. Ева Тепавичарова, актриса
46. Елена Телбис, актриса
47. Елена Кръстева, илюстратор
48. Емил Емилов, актьор
49. Захари Карабашлиев, писател
50. Златин Радев, режисьор
51. Златко Ангелов, писател
52. Зорница Христова, преводач
53. Ивайло Петров, фотограф, визуален артист
54. проф. Иван Добчев, режисьор
55. Иван Ланджев, поет
56. Иван Пантелеев, режисьор
57. Ивелин Иванов, продуцент
58. Иглика Трифонова, режисьор
59. Илия Троянов, писател
60. Ина Кънчева, оперна певица
61. Йордан Жечев, творчески директор
62. Йордан Ликов, архитект
63. Ирини Жамбонас, актриса
64. Проф. Калин Янакиев, философ
65. Калин Серапионов, художник
66. Камен Калев, режисьор
67. Кирил Златков, художник
68. Копринка Червенкова, журналист
69. Кристина Грозева, режисьор
70. Лъчезар Бояджиев, художник
71. Манол Пейков, издател, преводач
72. проф. Маргарита Младенова, режисьор
73. Марин Бодаков, поет
74. Марио Гаврилов, журналист
75. Мария Касимова, журналист, писател
76. Мартин Димитров, публицист
77. Мартина Троанска, актриса
78. Милена Маркова, актриса
79. Милица Гладнишка, певица, актриса
80. Мира Сталева, продуцент
81. Невена Кертова, сценарист
82. Неда Морфова, режисьор
83. Недко Солаков, художник
84. Никола Груев-Котарашки, музикант
85. Никола Тороманов, сценограф, художник
86. Николай Воденичаров Никеца, музикант
87. Николай Йорданов-Гилъна, музикант, продуцент
88. Павел Веснаков, режисьор
89. Палми Ранчев, писател
90. Петър Вълчанов, режисьор
91. Петър Дундаков, композитор
92. Петър Крумов, режисьор
93. Правдолюб Иванов, художник
94. Радина Кърджилова, актриса
95. Радослав Бимбалов, публицист
96. Рени Врангова, актриса
97. Росица Вълканова, продуцент
98. Ружа Лазарова, писател
99. Рут Колева, певица
100. Самуел Финци, актьор
101. Светлана Янчева, актриса
102. Силвия Недкова, публицист
103. Силвия Петкова, актриса
104. Силвия Чолева, поет
105. Станка Калчева, актриса
106. Стефан Командарев, режисьор
107. Стефания Колева, актриса
108. Стоян Алексиев, актьор
109. Теодора Маркова, сценарист
110. Тео Ушев, режисьор
111. проф. Тодор Кръстев, архитект
112. Тони Николов, философ
113. Филип Тодоров, продуцент
114. Христо Гърбов, актьор
115. Христо Узунов, актьор
116. Цветелина Цветкова, писател
117. Чавдар Гюзелев, сценограф
118. Юлиан Жилиев, преводач
119. Юлиян Атанасов, оператор
120. Юлия Спиридонова, писател
121. Явор Гърдев, режисьор
122. Яна Генова, културен мениджър
123. Яна Титова, режисьор, актриса

 

Вижте какво сме писали по-рано по темата


В кое ли сиромашко родопско село ще зарадва бабите чекмедже премиерът Бойко Борисов днес?

Колона от коли на жандармерията отпраши по шосето за Пещера

Преди има-няма десетина минути на селския площад се изсипаха пет буса на жандармерията. И от всички тях като черни скакалци наскачаха униформени. Все млади и наистина красиви момчета. Влязоха в магазина да си вземат безалкохолни, закуски и кафе.

И сега внимавайте: Всички редовни клиенти в магазина бяха с маски. Независимо дали вярват в ползата им или не вярват – просто спазват правилата. А сега внимавайте още повече:

НИТО ЕДИН Джандарин

не носеше маска. Но после пък дойде още една изненада в съвсем друга посока. Онези от тях, които си бяха изяли закуските, изпили напитките, дори опаковките да бяха дребно найлонче, отидоха до контейнерите за разделно събиране на боклука и там ги изхвърлиха.

Селяните общо взето не обръщат внимание на тези контейнери, освен ако не са под носа им. Съмненията, че нещо лошо се е случило в Ново село бързо се разсеяха. Колите в колона потеглиха по посока Пещера. Сега ще следим новините да видим

в кое сиромашко родопско село

ще цъфне чекмедже премиера Бойко Борисов. Знаем предварително и диалозите му са народа, но все пак може да ръсне и някой нов бисер. И така:

– Имате ли баби, ще попита лъчезарно Чекмеджето.
– Имаме, имаме, ще отговорят още по-лъчезарно бабите. Дядовците ще мълчат, защото Баце тях все забравя да ги пита.
– Хубаво ли ви е така – с 50 лева отгоре на пенсията?
– Хубаво е, хубаво отговарят в хор бабите докато пляскат щастливо с ръце. Кога са виждали живо Чемедже пред себе си.

И само накрая радостта съвсем лекичко помрачнява, когато една баба изрича достатъчно силно:

– Този месец ще си купя пълния комплект лекарства.

Чекмеджето премълчава логичния въпрос:

– А за храна, за отопление – остават ли?

Няма въпрос, няма и отговор….

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


СТО МИЛИАРДА СА ОТКРАДНАЛИ за десет години Бойко Борисов и шайката му, наречена ГЕРБ

Това твърди разследващият журналист Григор Лилов и призовава: на 3 и 4 октомври – всички на протеста! Милионите от чекмеджетата са само поредния “транш”

За десет години управление на Бойко Борисов и подчинената му шайка ГЕРБ е откраднал от българските граждани ужасяващата сума от 100 милиарда. Това твърди в свой пост във фейсбук разследващият журналист Григор Лилов. Той неведнъж е бръквал в “слабите” места на управляващите мутри и е предизвиквал гнева им. И поради това неведнъж е бил заплашван със смърт.

В това число му бяха разлепили и некролог.

Сметките на Лилов показват, че за периода на управление на Борисов през ръцете му са минали повече от 400 милиарда лева. Сивата икономика в България е достигнала почти 40 на сто – и тук сме “първенци” в Европейския съюз според световни оценки.

Поредния транш към Бойко Борисов

Всяка година от корупция българските граждани губят между 8 и 10 милиарда евро! За всичките строежи през този период –

най-голямата фукня на Борисов,

по оценка на Лилов я са похарчени 10 милиарда, я не. При това тук са и безплатните средства от ЕС.

Затова България е на последно място по доходи, по пенсии. Затова тук продължителността на живота е най-ниска в целия свят, а 4

смъртността – най-висока.

По паритет на покупателна способност Румъния дръпна напред и вече е 65 на сто от средния европейския показател, България – 51 на сто…

Затова на 3 и 4 октомври – всички на протест!

За живота ни! За хляба ни, не за трохите, призовава Лилов и цитира едно една от най-прекрасните творби на Радой Ралин.

На 3 и 4 октомври (събота и неделя) – на всенародна молитва за хляба ни – наш и на децата ниНИКОГА ПОВЕЧЕ ТАКА!ДОСЕГА…

Publiée par Grigor Lilov sur Dimanche 27 septembre 2020

Вижте какво сме писали по-рано за Бойко Борисов


Борисов превъртя! Заплаши директно президента Румен Радев: “Като говори да мисли за себе си!”

Това лице, натресено ни за премиер, стана опасно за националната сигурност на България! Да видим какъв ще е отговорът на държавния глава

След като месеци не можа да даде що-годе логично обяснение за еврата, кюлчетата злато и пистолета, за помиярските си нападки срещу чужди държавни мъже и местни опоненти, Борисов най-после се “усети” кой го е “сготвил” – разбира се, президентът Румен Радев. Защо? Защото само той говорил за позора му.

Не, Борисов, цяла България и цял свят говори за това. А благодарение на постоянните ти интелектуални напъни вече освен Баце, Тиква, Буда, те наричат още Чекмедже премиер, Мафиот, Еднокнижник и обърнете внимание – БЪЛГАРОУБИЕЦ. Ужасяващо за повечето български граждани, които изригнаха на площадите е осъзнаването, че освен че си алчна мутра,

имаш и психични проблеми.

Ти не можеш да направиш разлика между добро и зло, между успех и провал – тези фундаментални постулати в главата ти са мазало. Не можеш да разбереш защо хората са потресени от поведението ти – явно си ощетен генетично. Божа работа, ако отговаряше само за себе си. Но начело на една държава – ти се превръщаш

наказание за цял един народ.

Ако беше си тръгнал навреме възмездието можеше и да ти се размине или поне да е по-леко. Сега не е сигурно…

Той бил наясно как Румен Радев го сготвил. С прекрасна госпожица, която снимала докато него го нямало. Пък ние помним как него го имаше на някои кадри. И позорящите цяла България негови думи помним – доказани с експертиза. Странно колко много време му трябваше, за да си избистри ситуацията. Ако тя беше наистина такава, каквато му се иска, щеше буквално да я изреве още на другия ден

след лъсването на компроматите.

А той се правеше все едно нищо не се е случило – нито записите, които показват цялата му душевна нищета, нито снимките.
Президентът като като записвали, хъкал и мъкал, казва Борисов. А теб като те записаха

изуми света с простотията си и заканите на типичен диктатор…

На такива като Борисов през ум не им минава дори, че мисълта и поведението на преобладаващата част от хората в България текат по коренно различен начин. Не по неговия – мафиотски.

Както казва журналистът Стоян Тончев: “Ако бях на мястото на Румен Радев веднага щях да го дам на съд за клевета”.

Да видим как ще отговори на тази помия президентът Румен Радев.

Вижте цитат на уникалните “бисери” на Борисов ТУК

За Елена Иванова

Прочети още

ih

Проф. Иво Христов унищожи Борисов: Западен слуга, приеми, че си свършен! (ВИДЕО)

БоОперацията КОВИД-19 е човешка направа, преследваща цяла каскада от цели, убеден е професорът Вече съм …

2 Мнения

  1. ВвввввМмммм

    ПИЛЕТО ВЪВ ФУРНАТА!!!

  2. КОЗИ РОГ

    ХАК ВИ Е……АКО ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИЯ НЕ БЕШЕ ОТ ПРИМАТИ, НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ ПОМИЯР!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *