Учен: Магнитните полюси на Земята бързо се движат към Индонезия. Идва космическа катастрофа!

Магнитният щит на Земята загадъчно изтънява. До нас достига вредна космическа радиация, която хората вече усещат. Престоят на слънце през изминалото лято беше ад

Магнитното поле на Земята е започнало да отслабва още през 1850 г., показват наблюденията на учените. На границата между двете хилядолетия то обаче започва да спада експоненциално – на всеки десет години с по над 10%. Това отслабване се тълкува като екстремално и много тревожно.

Магнитното поле е много важно за живота на Земята, защото ни защитава от космическата радиация. Но този щит изтънява и това е много лоша новина за всичко живо на планетата. Възможно е да предизвика

поредното масово измиране на видовете,

каквото Земята вече е преживявала няколко пъти. “Когато магнитното поле отслабва полюсите сменят местата си”, коментира  от ORP и MRN. За последните сто години и северният, и южният полюси стремително се приближават към екватора, обяснява Мориело.

Южният полюс сега се намира зад Антарктида и се насочва право към Индонезия. А северният полюс се премества през полярния кръг по посока на Сибир и също се насочва към Индонезия, където вероятно полюсите ще се срещнат в близките няколко десетилетия, възможно е около 2050 г.

При тази среща са възможни два варианта:

1. Ще се случи пълен преврат, когато двата полюса ще се разменят.
2. Ще се получи отскок назад и полюсите бързо ще се върнат към изходните си точки.

Но най-главният проблем (не че не е проблем) не е в разместването на полюсите, коментира Мориело. Не, най-големият проблем е намаляващата магнитосфера, произтичаща като резлутат от това движение на полюсите.

“Според степента на отслабването на магнитното поле на Земята може да прониква все повече космическа радиация”, коментира ученият. Увеличават се не само космическите лъчи, достигащи планетата ни, но и целият спектър от всякакви лъчения. Забелязахте ли това лято как престоят само за няколко минути на слънце беше ад?”, казва Мориело. И продължава:

“Това е така, защото се намираме на етап на слънчев минимум, имаме намаляло магнитно поле и хората започнаха да чувстват това лъчение. И това, за съжаление, ще се увеличава до края на живота ви. Или дотогава докато това разместване, тази “екскурзия” се случва”.

“Фигурин

През последните години е документирано, че тези магнитни инверсии са предизвикали едни от най-големите масови измирания на планетата, включително такава е била причината за събитието Ранен Дриас, което е унищожило до 65% от световната мегафауна.

И всичко това се случва сега!

Сърцераздирателни снимки от Австралия например показват най-масовото изхвърляне на китове на брега – към днешна дата са загинали близо 400 кита. Подобни трагедии са се случвали неведнъж и в Нова Зеландия, а също и край бреговете на американския щат Вашингтон.

Мориело прогнозира на базата на наблюденията си, че подобни масови измирания могат да се очакват през 2031, 2032, 2033 години.

В заключение ученият казва: Това отклонение или разместване на магнитните полюси ще продължи, тъй като Слънцето също си има своите големи минимуми. Тези две събития, случващи се по едно и също време, според мен не са случайни, но фактически ще затвърдят очакването за идването на малък ледников период.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

“Както се очертава всички ние май ще преживеем началото на следващата космическа катастрофа – тук, на Земята”, твърди Мориело.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Започват да се случват пред очите ни: Предсказанията на Преподобна Стойна, Петър Дънов, Слава Севрюкова, Едгар Кейси, Нострадамус

Злото ще нахлуе в България с гръм и трясък, но ще настъпи внезапен обрат и страната ни ще стане райска градина!

Самозвани пророци и шарлатани е имало през всички времена. И все пак сред тях на пръсти се открояват личности с необикновени способности, предсказали събития, които действително се случват.

Сред по-старото поколение преди 50-60 години, което заради Антихристкият режим дори не знаеше как изглежда Библията, беше масово разпространено убеждението, че през 2000 ще настъпи внезапен и  апокалиптичен обрат. Годината изглеждаше далечна и непостижима, упорито се говореше как през тази 2000 г. ще има всемирен потоп. И това беше като нещо като призив да станем по-човечни, защото малко ни остава, или поне да не се косим за глупости.

Видяхме, че всемирен потоп не настана

преди 20 години. Но пък от тогава насам ураганите и наводненията стават на все повече места и все по-свирепи. Та не се знае.

Преподобна Стойна
Преподобна Стойна

Спящият пророк на Америка Едгар Кейси предрича, че “там, където сега бушува война, ще бъде море” . Когато го питат в състояние на транс: Кога ще се случи това? Той отговаря: “Когато в Тихи океан започват да се образуват нови острови”. Обърнете внимание – Кейси е починал преди края на Втората световна война.

Евелина Лютова

Факт е, че в момента средната температура на ледения континент Антарктида се повишава три пъти по-бързо, отколкото средното за планетата. Ако така продължава нивото на океаните наистина ще се покачи опасно за много държави по света.

Нашата пророчица – святата Преподобна Стойна казва, че няма смисъл българите да ходят на Бяло море.

Бяло море ще дойде в България.

Слава Севрюкова предрича – това, което е сега земя, няма все да бъде земя. България е по- нависоко и няма да пострада колкото други държави. Това предсказание Слава го е направила преди 50 години.

Също по време на Втората световна война Петър Дънов казва, че където сега е суша, ще бъде вода, а където сега е вода, ще стане суша. Това според него ще е заради възмущението на Земята, която ще изпрати много земетресения и бедствия на хората.

Нострадамус – великият френски прорицател, провижда, че нова жълта сила от изток ще завладее света. Това пророчество си го приписват и други. Но е факт, че ако не физически, то икономически инвазията на Китай вече е факт.

От всички пророчества за света и за България обаче като че ли в настоящия момент за държавата ни, превзета и ограбвана от мафията, най-много се нуждаем от реализация на живо на едно от предсказанията на Слава Севрюкова. А именно:

Злото според нея ще нахлуе при нас с гръм и трясък. И точно когато всичко изглежда непоправимо и безнадеждно, ще настъпи обрат. И то – внезапен обрат.

И държавата ни ще тръгне към добро.

Страната ни ще стане райска градина. А грабителите на България ще получат заслужено възмездие.

Вярата в тези предсказания е въпрос на мироглед и личен избор. Но ако не сме предубедени, нямате ли усещането, че някои неща вече са се случили – за злото, завладяло страната ни и света, а други, че са започнали да се сбъдват пред очите ни?…

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Загадъчното число 42 мистично се повтаря по света. Крие ли наистина смисъла на човешкия живот?

Дешифрирано ли е посланието му? Или го товарим със съдържание в копнежа си да научим какъв е Божествения план за нас?

От обща култура повечето от нас знаят с какъв вълнуващ символизъм хората са натоварили някои цифри и числа. Например, че цифрата 7 означава щастие, успех, късмет. А числото 666 – това е дяволското число, което предсказва неволи и скръб. Дяволската дузина – 13, предвещава опасност.

Но чували ли сте някога за числото 42? Срещали ли сте го в мистиката и фантастичните произведения?

Писателят фантаст Дъглас Адамс в своята популярната книга “Пътеводител на галактическия стопаджия” пише за

необикновената намеса

на изключително мощния компютър. На въпроса: Какъв е смисълът на съществуването на човека и на цялата Вселена, компютърът отговаря: “42”.

Но как едно число може да бъде резултат от половин милион години упорита работа? Компютърът отговаря, че старателно е проверил всичко и е отговорил съвършено правилно, друго заключение просто не може да има. Според компютъра хората на практика не разбират каква е същността на въпроса.

Всички мислят, питат,

а не знаят какъв отговор искат да чуят. Въпросът за живота и Вселената – това е Вечният въпрос.

Авторът създава интрига за читателите на неговите произведения без да обяснява защо е написал точно това число – 42. Но доста по-късно признава, че просто го е измислил и е написал това число, което първо е изникнало в ума му. И нищо особено самият автор не намира в него.

Агент Мълдър от хитовия сериал “Досиетата Х” живее в жилище под № 42. В хотелите той се установява в стаи с № 42 и то неведнъж. В една от сериите той обяснява, че е гледал филма “Деветата планета” точно 42 пъти. Не е ясно има ли значение това число или е просто съвпадение. Но по принцип чак такива съвпадения няма.

Има вероятност числото 42 като цяло да не означава нищо. Просто писателите фантасти си го предават един на друг. Но за да стане по-ясно, да видим дали числото 42 дали се среща и другаде.

Св. Йоан Богослов в своя Апокалипсис в Библията (Откровение) пише как хората се поклонили на звяра и пита кой може да бъде този звяр? Кой може да го победи? Били му дадени устни горделиви и богохулни и му било дадено да властва в продължение на 42 месеца и нито един повече.

Всички са чували за Египетската книга на мъртвите. В нея са написани тържествени религиозни песни и текстове. Книгата се пази в гробниците заедно с починалите. Това са прави, за да може починалият да се бори с опасностите в този свят и да намери спокойствие след кончината си. В нея се казва, че като се яви на страшния съд, той ще бъде задължен да се покае за 42 свои простъпки. И ще прави това пред 42 божества.

През 42-а година от новата ера

апостол Петър станал първия по рода си римски папа, макар това да е по-скоро легенда, отколкото исторически факт.

За кабалистите името на Всевишния бог има точно 42 символа. А иврит могат да започнат да учат само хора над 42-годишна възраст.

И така: Има ли действително загадка в числото 42? Скрит ли е в него смисълът на живота и на цялата Вселена? Категоричен отговор засега няма. Или защото все още нямаме необходимите научни познания, за да го дешифрираме, или защото сме го натоварили със съдържание, което то няма.

 

 

 

 

 

 

Вижте за какви загадки сме писали по-рано


Има ли живот на Марс? Разумен ли е? Скрива ли НАСА от нас истината за Червената планета?

Защо древният произход на името на египетската столица Кайро в превод означава планетата Марс? Може и да знаете, но нека припомним как се дешифрира името на египетската столица Кайро? От Ел Кахира, което в превод от арабски означава…Планетата Марс (според Уикипедия). А нашият масово разпространен израз: “Да не си паднал от Марс?”. Той пък – откъде накъде – защо не от Луната, не от Венера и т.н. И означава не друго, ами че не можеш да се ориентираш и разбереш някои банални неща.

Последователи на легендарния швейцарец Ерих фон Деникен, който създаде теорията с доказателства за палеоконтактите на земните жители с извънземни и самият Деникен, смятат, че един от основателите на династиите на египетските фараони – Аменхотеп IV, известен и като Ехнатон, също е марсианец с неестествено удължения си огромен череп и несполучливия си опит да наложи нова религия.

Но това е в далечното минало, може да е било така, но може и да не е. Сега обаче сериозни организации, като МУФОН например, в които работят бивши ченгета и следователи, правят разкритие след разкритие в тази насока. По документалните телевизионни канали личности като Ник Поуп – бивш служител от секретните служби на Британското Министерство на отбраната,  Ли Елизондо,

бивш служител на Пентагона,

са водещи или участват в филми за извънземни и за прикриваната от човечеството информация на тази тема. Мислите ли , че досега устите им нямаше да бъдат запушени, ако не работеха със санкция от ведомствата си? Елизондо например каза като за пред наивници – напуснал Пентагона, защото не можел повече да мълчи. За какво – за извънземните и постоянното им присъствие на Земята? Все повече интересуващи се от темата са на мнение, че с изпускане, уж случайно на информация, подготвят човечеството за голяма новина, с това се обяснява фактът, че им позволяват безнаказано да говорят.

А това видео е с една от поредните находки на Скот Уоринг

Но да се върнем на Марс – голяма група, наричаща себе си астроархеолози или виртуални археолози, изследват сантиметър по сантиметър достъпните снимки на НАСА, направени на Луната и на Червената планета. Отдалече всичко изглежда замазана картина. Но тези упорити изследователи откриват непрестанно

удивителни находки с видимо изкуствен произход

– на сгради, на скулптури и т.н. Най-упоритият и най-известният от тях е Скот Уоринг. Той често хваща в крачка НАСА, като доказва как върху снимките от Марс и Луната е играл ретуш или фотошоп. По правило каквито и находки да открият независимите изследователи, НАСА не коментира. Не е само най-популярното – Лицето на Марс.

Ако сте стигнали до тук, значи темата ви интересува. Ако сте търпеливи – на официалния сайт на НАСА, често има публикувани наистина много интересни неща. ВИЖТЕ ТУК!

Но Космическата Агенция на САЩ все пак официално съобщи, че на Марс очевидно е имало реки и от там – живот, че по полярните шапки на планетата и сега има вода. Удивителното е, че вода в ледено състояние е открита и на Луната. Пак по сведения на НАСА техните уреди са засекли на Червената планета наличието на метан. А той се излъчва само от органична, тоест жива материя.

Вероятно животът във близкия Космос и въобще във Вселената е повсеместен.

Марс вероятно е

преживял ужасен апокалипсис.

Едни предполагат, че преди хиляди години там е имало ядрена война, други, че някакво космическо тяло – астероид или комета, са ударили планетата и са се престъргали по повърхността й, защото тази диря е огромна и се вижда от орбита около планетата. Случайно ли Марс за земните жители е бог на войната? Тогава може би на марсианците им се е наложило да се евакуират. Някои намират доказателства и в телата на земните жители. Марс е четвъртата планета от Слънчевата система, Земята – третата. Марс е по-малък с по-слаба гравитация от нашата, Слънцето там грее по-слабо. Затова човеците много често получават пердета на очите, изгарят на слънце и почти всички имат проблеми с гръбнаците и костите си. Заради непривичното силно слънце и по-голямата гравитация. Възможно е в кръвта на някои земни жители да тече и марсианска кръв.

Най-удивителни по тази тема обаче са интервютата на Дейвид Уилкок с Кори Гууд – има ги в мрежата. Та този кори Гууд твърди, че в продължение на 17 години е служил в космическите войски на НАСА на Марс, като задачата му е била да пази земните колонисти от “НЕДРУЖЕЛЮБНОТО МЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ”. А как е стигал до Марс? С кораби на извънземни – програмата била съвместна.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Това е едно от многото интервюта на Дейвид Уилкок с Кори Гууд – с надписи на български.

Прави ли ви впечатление как космическите амбиции на големите държави внезапно изгубиха интерес към Луната – дето се вика на “една ръка разстояние” от Земята. И се насочиха към Марс.

Спътникът на Земята е на 384 хил. км средно. Докато Марс, когато е най-близко до Земята е на близо 58 милиона км, Червената планета средно е на 225 МИЛИОНА км. Ако е за вода има я – доказано е и на Луната, И на Марс. Това не се крие от НАСА.

Илън Мъск се стяга до 2050 г. да изпрати не един, не двама, а ЕДИН милион земни жители на Луната. Мислите ли, че инвестициите му в това начинание са от печалбите на “Тесла”? И друг собственик на мощна корпорация – Робърт Бигълоу, инвестира в Космоса. Американски уфолози смятат, че не случайно с това се занимават частни компании – така се избягват законите за достъп до информация, когато става дума за харчене на държавни средства и могат да не отговарят. Но всъщност тайно програмите им са финансирани от правителството.

Ние не си даваме сметка или рядко го правим, че всъщност всички сме космонавти или астронавти – живеем в Космоса. Смехотворно е да си мислим, че само ние имаме глави на раменете си и че цялата тази Вселена е направена заради черните очи. Очевидно там горе гъмжи от живот.

Най-смущаващото е обаче, че когато се коментира официално за предстоящите пилотирани експедиции до Марс – а това, казват, може да стане още в близките десетина години, винаги се говори за КОЛОНИЗИРАНЕ на Червената планета и за използване на неизчерпаемите й ресурси от ценни елементи. Иначе казано – ще действаме като тук, като безмозъчни марокански скакалци си унищожаваме планета, ще отидем да опоскаме всичко и там.

Това вече не води до гордост от величието на човешкия ум, а до безгранична тъга у хората, които уважават и живата, и неживата материя.

За Елена Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *