Професор Аврамов със сензационно твърдение: НИКОЙ не е починал от зараза с коронавирус

Ние и светът сме във нов вид война – микроблиологична и информационна, казва още Проф. Лъчезар Аврамов

Черната, но истинска статистика показва, че всеки ден в България умират около 300 човека. През 2019 г. страната ни е изпратила към отвъдното 108 хиляди души.

Но тогава защо никой миналата година никой не обяви извънредно или военно положение, риторично пита в ефира на Българското национално радио професор Лъчезар Аврамов, който е създателят на лаборатория Биофотоника към Българската академия на науките.

Той твърди нещо направо сензационно – че досега НИКОЙ НЕ Е ПОЧИНАЛ, защото се е заразил с коронавирус. За да се каже нещо такова по категоричен начин

Трябва да се направи аутопсия.

Професор Аврамов смята, че хората умират от ракови и сърдечно-съдови болести, но са и с регистрирана коронавирус инфекция и така автоматично се отчитат като жертви на епидемията.

Ние сме в нов вид война – тя е микробиологическа и информационна, коментира професорът.

Това всъщност е виртуална война,

което значи, че не съществува. Но в съзнанието на човека тя е факт.
При много повече починали спрямо миналата година медиците не са били фокусирани в някаква зараза и не са внушили това на хората.

Професор Аврамов не го казва, но посочените от него аргументи говорят само за едно – цялото човечество, в това число и България, са

Подложени на невиждана манипулация.

Нямате ли усещането, че всичко това, от което бе сполетяна горката ни планетата, се командва от единен и очевидно – всемогъщ център?…

Вижте какво сме писали преди по тази тема


Въпреки натиска и вътре в страната, и от вън шведските власти не наложиха строга карантина

Фигурин лесно отслабване диета отслабване 10 килограма

Въпреки критиките и отвън, и отвътре, Швеция отказа да въведе строги карантинни мерки спрямо гражданите си в борбата с КОВИД-19. Властите й не се стреснаха и от предупрежденията на Световната здравна организация, че може да бъде блокирана заради това си лежерно отношение към заразата.

Но ето че вчера – на 16 04.2020 г. главният вирусолог на страната – доктор Андерс Тегнел съобщи, че пикът в разпространението на заразата в столицата е преминал.

Там, както и навсякъде в страната, въведените ограничителни мерки бяха символични. Основната препоръка към гражданите бе ако почувстват симптоми, веднага да се изолират в домовете си. Това очевидно масово е било спазвано. Показва го и символичния трафик по улиците и пътищата през отминалия католически Великден.

Заведенията си работят,

макар да приемат по-малко клиенти едновременно, предприятията работят. Затворени са само училищата и университетите.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Около 20 на сто от леглата в интензивните отделения, приготвени за посрещане на епидемията, са празни.

Доктор Тегнел коментира, че все още не се знае още колко време ще се наложи да живеем с този нов вирус. Но очаква ако не изчезне напълно, то поне

разпространението му да се забави през лятото.

Различното при стратегията на Швеция е, че тя е устойчива. И може да се прилага дълго време, коментира д-р Тегнел.

Това е по-висока смъртност от съседните държави, но чувствително по-малка от тази в Испания и Италия

Само на 15 април в Швеция са загинали 170 човека от КОВИД-19. Това прави 101 на милион души. Данните са официални на Агенцията за общественото здраве в скандинавската държава. Така общият брой на починалите достигна 1203.

Светът от седмици наблюдава обстановката с епидемията в Швеция, тъй като властите й не въведоха драконовски ограничения както в повечето европейски държави. Предприятията и заведенията работят както преди.
Съседните страни като Дания и Финландия с въведени строги ограничения починалите на 15 април от коронавирус са съответно 51 и 11 човека на един милион.

Смъртните случаи от новия вирус в Швеция обаче са чувствително по-малко от Великобритания, Испания и Италия – съответно 182, 386 и 348 за деня, които прилагат строга карантина. Но е по-висока от регистрираните смъртни случаи в САЩ и Германия.

Водещи лекари и вирусолози в страната разкритикуваха начина, по който подходи към пандемията правителство на Швеция. Получава се нещо като повторение на ситуацията в Англия – отначало решиха да си изградят по естствен път колективен имунитет, но страхът и натискът на хората принуди правителството да въведе ограничителни мерки.

Евелина Лютова

Засега не се съобщава шведското правителство да е променило подхода си за справяне с епидемията.

Към вчерашна дата данните сочат, че вирусът е достигнал до двеста държави и региони.

Продължаваме надолу със старата интерпретация на шведския модел, която изглежда вече не е толкова актуална:

При пълна свобода починалите от коронавирус в Швеция са много по-малко

3 април 2020. В тази всеобща парализа на планетарно ниво все повече специалисти и обикновени хора започват да следят какво точно става в Швеция. Там също има регистрирани заразени от коронавирус, има и починали.

Но за разлика от повечето държави, които поставиха на “колене” и народите си, и стопанския живот, шведските власти постъпиха по коренно противоположен начин.

Шведски модел коронавирус

Повече съмненията, споделени публично, че тези извънредни мерки – на затварянето на хората по домовете, на спирането на работа на цели икономически отрасли, са

НЕСЪРАЗМЕРНИ с реалната опасност.

В Швеция сега животът си тече по обичайния начин. Работят заведенията, училищата,  търговските обекти, баровете, офисите. Единственото ограничение е в закрити зали да не се събират повече от 500 човека.

ВАЖНО: Данните по-долу са валидни към дата 3 април. Днес положението е различно. Актуална статистика можете да видите ТУК!

Към настоящия момент в тази скандинавска държава от коронвирус са починали 33 човека на 1 милион души. Във Франция са 83, в Италия 230, в Великобритания 43, в Нидерландия 78 на милион. В САЩ починалите са 18 човека на милион души.Но там епидемията започна по-късно и вероятно случаите ще се увеличават. (Вижте първоизточника на този анализ ТУК.)

Вече има и съмнения за коректността на статистиката на починалите от коронавирус, защото самата практика показва това. Например, ако човек е болен от рак в терминален стадий, но се зарази и от корона вирус и умре. От какво всъщност е починал – от коронавирус или от рак? В смъртните актове обаче се пише – коронавирус. Или пострадал тежко в пътнотранспортно произшествие мъж почива. Също има коронавирус, но от него ли си е отишъл или от несъвместимите с живота тежки травми? А в Северна Ирландия за жертви на коронавирус се броят и лица, починали 28 дни след като са дали първи положителен резултат, независимо дали вирусът е бил причина за смъртта. Варианти за изкривяване на тази статистика има много.

Но не и в Швеция се раздува статистиката.

Здравеопазването в страната изисква установяване на истинската причина за смъртта. Нека не забравяме, че преди още да се пръкне този нов коронавирус, всеки ден, всяка секунда някой някъде умира.

А какво ще стане, ако Швеция се справи по-добре от държавите, поставили народа си под строга карантина? Ако накрая излезе, че и другите страни са могли да се справят с заразата без да разрушават цели сектори от икономиката си, без да наливат милиони във фондовете по безработица, без драконовските мерки, ограничаващи гражданските свободи?

Вече има съмнения, че тази тъжна статистика е раздута. Но дори и раздута пак не е убедителен аргумент за императивно наложената всеобща парализа.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

В Швеция при почти обичайната свобода и начин на живот, броят на починалите от коронавирус  спрямо броя на населението е по-малък, отколкото на други места по света. Текстът продължава след рекламата и видеото

Роля в раздуването на тази невиждана планетарна истерия има и Световната здравна организация. В разпространената от нея на 25 март 2020 г.своя нова методика тя препоръчва да се счита за официална причина за смъртта КОВИД 19 дори, когато тестовете за наличие на вирус са отрицателни. Този подход наистина е удивителен.Иначе казано болниците дори без медицинско потвърждение могат да определят като причина за смъртта коронавируса.

Така излиза, че истерията, свързана с коронавируса, се раздухва преднамерено. Може би е рано още за категорични изводи. Но отсега е ясно, че Швеция като лакмус ще ни покаже истината. Ако тази скандинавска страна покаже и докаже, че вирусното плашило е изфабрикувана лъжа, то правителствата, предприели строги мерки, да се стягат: чакат ги много по-големи неприятности, когато възмущението на народите изригне.

За Елена Иванова

Прочети още

hasan-efraimov_600x380

Д-р Ефраимов: Искат да ни дупчат, за да лапат по 7 млрд.! Отказвам да участвам в това

Хасан Ефраимов няма да участва в призивите за ваксинации и не иска да работи в …

4 Мнения

  1. Ивайло Първанов

    Автора на статията бил ли е в Швеция или се води от статистиката и какво пише в нета?

  2. Пандемия няма, няма и корона това е сезонен грип. Играе се със страховете на хората.

  3. Специално към вас умните и непукистите: Вместо да пишете глупости по нета и да обяснявате как няма нищо опасно – вземете да се запишете доброволци в районната ви болница, защото и без това здравите лекари вече са на привършване ! / за справка вижте неврологичното отделение в гр. Видин /

  4. Do Galin -AMI “bila sym TAM” ot 50 godini a i moga i da GLEDAM i da cheta!!! Predi nedelia pochina syvsem MLADO i zdravo momche nad 20 godini -moi sysed…Haide VMESTO “da se d e r e m” NEKA SE POMOLIM GOSPOD OT NEBETO DA NI POJALI! KATASTROFATA E globalna!!!! 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *