Защо ли за Делян Пеевски “инструментът на Господ” години наред упорито мълчи?

Заради Пеевски милиарди народни пари бяха засмукани като от торнадо

Главният прокурор Иван Гешев меко казано втрещи мислещата част на българското общество с израза си “Аз съм инструмент на Господа”. Има си специалисти, които могат да анализират този “скромен” израз и да разтълкуват като какви подсъзнателни и съзнателни сили принудиха главния ни прокурор да изстреля тези думи. И какво може да се очаква като негови действия. Но пък може и да е прав човекът.
Но ако е прав някои инатливи хора от години, а и сега, си поставят въпроса: Този Господьов инструмент би трябвало да вижда всичко, отнасящо се до справедливостта. Но още като наблюдаващ редови прокурор все не успяваше да види едно липсващо, но много

Ключово име в пладнешкия грабеж,

наречен фалит на КТБ (Корпоративна търговска банка). Това име го знае цяла България – Делян Пеевски. Само редовият прокурор Иван Гешев, сега вече прокурор над прокурорите, не го вижда.

Не е въпросът само в името Пеевски. А че сякаш заради него беше организиран този фалит и многомилионните му дългове се занулиха. А после, уж с квестори, разграбването на банката продължи.

Милиарди народна пара изтекоха

за обезщетения. Инструментът на Господ и това не видя.
Малкото оцелели разследващи журналисти вършеха неговата работа –

Разкриваха далавера след далавера,

в това число и подвизите на Пеевски. Инструментът на Господ или не ги виждаше, или ги изкарваше невинни.
Остава да се надяваме, че Господ реално ще се намеси в полза на справедливостта по тези територии.

Стотици офшорни фирми по цялото земно кълбо замитат далаверите му

Сервилните медии, чийто висок стандарт е изцяло зависим от донорските инжекции на властта, се съдраха да хвалят мастития бизнесмен Делян Пеевски: Този път като най-големия спонсор в помощ на борбата с епидемията от коронавирус. Цели три милиона – наистина не е шега работа и дай, Боже, да отидат където трябва и да послужат за каквото трябва!

Пеевски даде 3 милиона за коронавируса, а заедно с аверите си Гергов, Румен Вълка и подобни взе 75 милиона от Българската банка за развитие. Подробности на страницата ни във Фейсбук ТУК!

Този успял млад човек, както бива определян, се появи преди години от нищото и за нула време буквално узурпира де що има сладки доходоносни фирми, а също и медии, за да им диктува как е правилно да хвалят него и обкръжението му.

Отдавна на мислещите хора в България е ясно, че влезлият гол като църковна мишка във властта, сега мултимилионер, а може би и милиардер, е внушителното и в буквален, и в преносен смисъл официално лице на #КОЙ. Длъжностната му характеристика е

Фронтмен. Първи певец.

Неслучайно е толкова недостъпен, толкова рядко дава интервюта, толкова оскъдни изречения излизат от устата му. Причината е, че прекалено много и навързани са далаверите му, замитани през стотици фирми, че сам ще се оплете и изпусне нещо, което не е за пред хората.

Делян Пеевски, КОЙВ “Свободна Европа” е публикувано обширно разследване за оплетените като свински черва офшорни и всякакви други стотици фирми на Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева. Те може да се водят и на други имена, разбира се, това е формалност. Така са навъртени фирмите, че човек страда от световъртеж дълго след последния ред от списъка им. Това очевидно много тежко разследване е направено от Николай Стайков.

“Демир

Той от дълго време проучва безбройните му офшорки, пръснати по цялото земно кълбо, както и имотите на Делян Пеевски. Автор е на поредицата “Делото КТБ: Липсващите имена”. Та точно стана дума – ключово липсващо име от пладнешкия грабеж на една стабилна банка, на галено наречен, фалит, е Делян Пеевски. Кредитите, които той тегли, са все от 100 милиона нагоре. Така е било и в КТБ. За нула време след това

Пеевски се освободи от дълговете си

към банката чрез цесия.

Не си въобразявайте, че стотиците милиони, които върти и откровено краде, са само негови, става ясно от публикацията. За него вероятно е изключително съблазнително заплащане. Не си въобразявайте, че тези дарения от близо 3 милиона лева са негови лични – те пак са взети от някъде, я от банка, я от неразплатени задължения.

Вече има доста признаци, че бушонът Пеевски скоро ще изгори. Никога преди не е влизал толкова често в устите на хората. Като изключим дарението, често шумът около него е свързан със скандали. Скандали, на които другото име е ПАРИ.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:
Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Но да не се радваме предварително за изгорелия бушон на име Пеевски. И да се случи това светкавично, ще бъде заместен с някое ново лице – кръговете зад него са мощни, те назначават управляващите в България.

За el_em

Прочети още

Червен професор: Владислав Горанов и негови подчинени да бъдат изгонени от държавата

Бойко Борисов получавал по 15 милиона всеки Божи месец от Васил Божков, твърди сайтът „Аларма” …

2 коментара

  1. Престанете да завиждате на можещите! Може, има!

  2. Може – има!
    Завистниците обикновено са некадърни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *