Сенатът на Америка сгащи Делян Пеевски: Репутацията му в САЩ е на международен престъпник и мафиотски дон

Тримата – Бойко Борисов, Иван Гешев и Пеевски според сенаторите са основна причина за упадъка на демокрацията в България

Съдържание:

Успелият млад мъж – Делян Пеевски, се е опитал чрез посредници да прикрие нелегални преводи на пари и това е една от причините Комисията по вътрешна сигурност при Сената на САЩ да предприеме разследване срещу фронтмена на ДПС и другите висши корумпета у нас Делян Пеевски.

В опит да изпере имиджа

си оттатък океана Пеевски е наел лобистката компания Alexandria Group International. Тя е същата, която са наели и преследваните от главния прокурор Иван Гешев Пламен, Атанас и Христина Бобокови, съобщава “Капитал”. Навярно няма да сте изненадани, че от наша страна интересите на Пеевски се защитават от фирма, чиито собственици и ръководители са все бивши

служители на Държавна сигурност,

както и техни наследници. За фамилията Бобокови в резюмето на документа се съобщава, че те имат бизнес в САЩ, че доставят батерии и дори на космическата агенция НАСА и на други машиностроителни компании.

Управляващият съдружник Маршъл Харис на Alexandria Group International, коментира казуса така, както и повечето български граждани, които виждат как

законите в България се погазват най-редовно

от едни и същи хора. Той нарича управлението на Бойко Борисов корумпиран посткомунистически режим. А за Пеевски, че “заедно с Иван Гешев и премиера са създали престъпен триумвират”.
Напразно Пеевски се опитва да си подобри репутацията в САЩ, която е на международен престъпник и мафиотски дон, коментира Харис.

Още подробности вижте ТУК

Вижте какво сме писали по-рано за #ДелянПеевски


Мутрите пак развъртяха бухалките: Удрят с измислена жестока глоба “Хиполенд”!

Делян Пеевски бави, но не забравя. Мафиотите не прощават. Мъстят за изречени критични позиции, за това, че не ги хвалиш, за това, че не им пълниш шкафчетата

Помните, нали? Как съвсем “различни” държавни институции скочиха като една на зверска проверка срещу собственика на проспериращата верига за играчки “Хиполенд”. Защо? Защото собственикът й заедно със сина си и свои служители участваха в протестите с искане на оставката на правителството на мутра № 1 #БойкоБорисов в пакет с всичките му по-тъпи и от него калинки, а също и оставката на инструмента на Дявола #ИванГешев. И защото синът на собственика #Мариан Колев пострада от униформените защитници на хунтата, а

бащата не премълча това.

Тогава протестиращите защитиха по изключително оригинален и ефективен начин “Хиполенд”. И бухалките бяха принудени да се оттеглят. Разбра се също, че едно преуспяващо дебело момче, дето не ходи на работа, е поискало бизнеса на Колев. То момчето така и забогатя – разработи някой с пот и зверски труд бизнеса си и Делянчо отива и враждебно го поглъща. С помощта на бухалките.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

h

Помните, нали? Още преди тези събития това успяло младо момче – #ДелянПеевски, заплашително бе поискало за себе си бизнеса на “Хиполенд”. Става ясно, че

отмъстителните мутри сън не ги хваща,

докато не стане на тяхното. И са го измислили. Този път не МВР, НАП и Агенцията по метрология са изпълнители на “мократа поръчка”.

В края на миналата седмица КЗК – Комисията за защита на конкуренцията, е наказала с #глоба от 124 500 лева “Хиполенд”. Основанието – нелоялна конкуренция, съобщи “Капитал”. Заради банална търговска кампания в интернет.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Маркетинг специалсти четат мотивите за невероятната за нашите географски ширини глоба и не престават да се чудят – какво точно е нарушила веригата, след като всички големи търговски компании провеждат акции и промоции тъкмо по начина, по който го прави и “Хиполенд”, без това да нарушава законите?

Под вола не можело да има теле? Само така ви се струва. Не и в България.

Мъст! Мъст! Мъст!

Така под вола мутрите изобретяват повод да откраднат “законно” едни 124 хиляди лева. Засега отлагат поглъщането на целия бизнес на веригата, защото работата ще стане прекалено ачик.

Няма нормален съд, който да не събори тази глоба. Не и в България обаче – тук е страната на неограничените за мутритге възможности. Има и читави съдии, но има и едни други.
Спомнете си за какво публично скоро сте критикували крадливите простаци на власт у нас. За да не се чудите, когато задумкат на вратата ви. Ама знаете, че нищо лошо не сте направили? Наивници…

Виждате ли пасмината как взе да се окопитва отново, как бухалките си въобразиха, че ще продължават да мачкат во веки веков безнаказано…

 

Вижте какво сме писали по-рано за Делян Пеевски

Евелина Лютова

Изненада! Бащата на Делян Пеевски: Синът ми рано или късно отива в кошчето

Подкрепям протестите, но оставките не решават нищо, ако системата не бъде променена, казва Славчо Кънчев

Това твърди без колебание бащата на алчния паяк в сянка – сина му Делян Пеевски, който между другото днес има рожден ден. Със сигурност това твърдение на баща му Славчо Кънчев, който намеква, че си имат специфични взаимоотношения, е вгорчил пиршеството на всемогъщия фронтмен на ДПС.

Но Кънчев не спира дотук. Според него, ако системата не бъде сменена, на мястото на сина му ще дойде друг Пеевски.

Тази порочна система е заложена

според него още през 90-а година на миналия век. Големи ограбвания на държавата е имало и далеч преди Пеевски да се появи, казва бащата на недосегаемия засега олигарх пред сайта Фрогнюз.

Преуспелият за сметка на държавата млад мъж Делян Пеевски

Преди сегашната действаща Конституция е имало друга, която е позволявала да бъдат отзовавани депутати преди края на мандата им. Изборни са били съдиите и съдебните заседатели, които също е можело да бъдат отзовавани преди края на срока, подсказва Кънчев.

Оценката му за главния прокурор

Иван Гешев съвпада само отчасти с тази на протестиращите, които му искат оставката. Той оценява положително борбата на Гешев с битовата престъпност, но не и факта, че не смее да се заеме с многобройните сигнали за източването на държавния бюджет.

Бащата на Пеевски подкрепя протестите,

но само ако те доведат до смяната на системата. Иначе според него оставките не решават нищо.

Вижте какво сме писали по-рано по темата


Защо изчезнаха плакатите с проклятия срещу Делян Пеевски! Кой спасява имиджа на мераклията за министър-председателски стол?

Просмука ли се мафията и в чистите протести на младите срещу корумпираната върхушка?

Това, от което мнозина се опасяваха, вече се случва. Плакатите с неповторимия образ на Делян Пеевски на протестиращите с тежки, обидни, но справедливи, послания изчезнаха, забеляза бдителната Миролюба Бенатова. Читатели с тъга констатираха

как политическите к@рви

след неуспешните им опити за провокации, след скандалното насилие над беззащитни младежи, се инфилтрираха дълбоко сред протестиращите.

Според Миролюба Бенатова това означава, че се задава

правителство тип Орешарски.

А според читатели теренът на Бойко Борисов се разчиства, след което следва калесване на “новите” – разбирайте старите “к@рви в “новия” бардак. Следват и ангелски обещания. А светлият път, по който ще ни поведат, води към

същия мутренски, рекетьорски, корупционен ад,

в който сме затънали сега. Разликата този път е, че обкръжението на Борисов отдавна е маркирало “червената точка” между веждите му и го държи на мушка. Очевидно ще се наложи Борисов да бяга през задния вход, прогнозира Бенатова.

Вижте какво сме писали по-рано за Пеевски


Ще има ли война между Борисов и Шиши? Еманципира ли се Бойчето?

Най лошият сценарий е държавата да се поднесе на тепсия на БСП – един клан мутри и олигарси, просто ще бъде заменен с друг клан мутри и олигарси

Не е за вярване как банкянският селски хитрец Бойко Борисов за първи път публично се дистанцира от Делян Пеевски! По какъв уникално подъл начин. Заяви, че Шиши, редял кабинета на президента Румен Радев! Сякаш цяла България не виждаше, че е дупе и гащи с Пеевски. Личеше си и по това, че косъм не даваше да падне от главата му, а главата му трябваше да „хвръкне” още при грабежа, наречен фалит, на КТБ.

Поредно доказателство за патологичното психичното раздвоение на личността на Бойко Борисов и обяснение за лекотата, с която сутрин защитава една позиция, а вечер я критикува, сякаш е изречена и застъпена от някой друг.

И сега Бойчето пак ни сплаши,

както обича да го прави – състави ли държавният глава служебен кабинет, ГЕРБ ще организира протести срещу него. Няма България, няма за интереси на държавата да чуете от устата му. Единствено Радев, който го изкарва от кожата само като си помисли за него.

В същото време протестиращите срещу мафията в правителството, начело с премиера и срещу мафията в прокуратурата, начело с Иван Гешев, се нахъсват още повече за участие в днешния протест. Към него се присъединява и протестът на движение БОЕЦ, обявен като дата и час още преди за подозираме, че ще избухне такъв силен граждански протест. Очертава се да е най-мощният от началото досега. Според един от организаторите на протеста – професор Владислав Минеков, поисканите от премиера три оставки, свързвани като хора на Шиши, са

огризки, хвърлени сякаш на улични кучета.

Няма да му мине номерът на Бойко Борисов, уверен е Минеков. В паниката да спаси кабинета си Борисов поиска оставките на министрите на МВР Маринов, на финансите Горанов, на икономиката Караниколов.

Стане ли напечено Борисов “реже” главите на довчерашните си авери без да му трепне окото. Но този филм вече сме го гледали. Целта му е да остане на власт. Както се раздели навремето с вицето си Валери Симеонов, например. И както винаги в такива моменти, Борисов не излиза с програма, която да удовлетвори исканията на хората, а със заплахи: “Държавата ще катастрофира, ако тези на улицата дойдат на власт”, заплашва бившият СИК-аджия. Не излиза с програма, защото никога не имал такава, решенията ги взима като типичен пожарникар – според това, каквото поднесе денят.

Затова и не вижда, че държавата катастрофира точно заради него и мафията му. Спомнете си заплахите по време на извънредното положение. Спомнете си как

едни 5 милиарда лева се изпариха само за няколко дни

уж за борба със заразата, и как все се прави на разсеян, когато му се поиска отчет за тях. Спомнете си арогантното високомерие на финансовия министър Владислав Горанов в отговор на въпроса защо България е единствената страна в света, която не подпомогна пряко българските граждани. Изостави народа, сплаши го и сега се чуди откъде изскочи това недоволство.

Тези нагли крадци плашат са катастрофа? Бъдете сигурни, че след като паднат от власт ще се опитат с техните си мафиотски методи да я предизвикат.

В същото време герберските тролчета и те плашат гаргите по форумите. Най-напред – опорка явно, защото се повтаря, протестиращите в столицата били 1000 най-много 2000. А при служебно правителство ни чакало истинско бедствие. Но по форумите 99 на сто от кометарите са в този смисъл:

По-големи майцепродавци от сегашните мутри никъде не можеш да намериш!

Опасността е, че при написания от герберите избирателен закон така, че те да печелят, резултатите от изборите могат да са неприятна изненада. И може да стане така, че управлението на държавата да се поднесе на тепсия на Корнелия Нинова. А това ще означава само едно – единият клан от мутри и олигарси ще бъде заменен от друг клан мутри и олигарси. И цялата тази справедлива борба на протестиращите да отиде на вятъра.

Впечатляващ е начинът, по който в коментарите си за последните събития Нинова не успя да пречупи устата си и да произнесе името на Иван Гешев – много, много показателно.

Истината е, че ако Шиши, Доган, Гешев и Борисов не бъдат арестувани,

има огромна опасност сега протестиращите да изгубят битката. Ако Борисов бъде неутрализиран по този начин – само за няколко часа ГЕРБ-ерите му ще се разлетят и партията му ще отиде в небитието. Вече бе съобщено, че депутат от партията му, напуска ГЕРБ. Такава е съдбата на диктаторските партии навсякъде по света.

Капани ще има много, нека еуфорията от народното недоволство не ни затваря очите. Иначе пак ще паднем в клещите на мафията и тогава ще бъде много по-зловещо от сега.

Вижте какво сме писали за Шиши по-рано


Съмнявате се, че Делян Пеевски се цели в стола на Борисов? Вижте шокиращите разкрития на Цветан Василев

Паякът е поискал от преследвания банкер да му „подари” активи за над 1 милиард лева, да му опрости кредити от 500 милиона

И името на този човек, който слага в малкия си джоб по рекет всички мутри, дори не фигурира като свидетел в делото за принудителния фалит на КТБ?…

Делян Пеевски има болни амбииции да застане начело на държавата. Това твърди унищоженият от узурпираната ни държава от узурпираната ни държава по схемата Васил Божков топ банкер от близкото минало Цветан Василев в интервю на Генка Шикерова в TV 1. Това пред банкера е споделяла майката на Пеевски Ирена Кръстева. Всичко от инсценирания фалит на КТБ насам около корпулентната личност подсказва, че това не са измислени приказки на преследван от държавните бухалки човек. Нищо че при такива разкрития засегнатите управници се измъкват от отговори и отговорност със смешното – не коментирам тезите на обвиняеми. Ако имаха истински контрааргументи, не се съмнявайте – на мига щяха да ги изстрелят по всички медии.

И това ли ще проспим?

Най-високият пост в държавата да бъде освободен от един рекетьор и бивша мутра, за да бъде зает от нов рекетьор с болни амбиции? Най-големите нещастия на човечеството са причинени тъкмо от хора с болни амбиции.

Цветан Василев отива дори още по-далеч в шокиращите си разкрития – Пеевски се опитвал да си присвои и партията на Доган. Но и това не е всичко.

А сега вижте за какви далавери с какви чудовищни мащаби, с какъв рекет, се действа в България.

Известно време Цветан Василев и Делян Пеевски са били в добри бизнес отношения. Но идилията се развалила. Защо? Защото шефът на бившата Корпоративна търговска банка не се съгласил доброволно да даде, тоест под натиск да подари на Пеевски 10 на сто от “Виваком”, 30 на сто от компанията “Петрол”, и обърнете внимание – половината от “Авионамс” и също половината от “Дунарит”. Спомнете си какви страшни събития споходиха шефа на “Дунарит” Емилиян Гебрев, в това число опит да бъде убит чрез отравяне, в това число опит да се „одържави” частното оръжейното предприятие. Вижда се, че хора като Пеевски и задкулисието му са безмилостни и не се спират пред нищо, ако пожелаят нещо чуждо.

Няма по-голямо доказателство за това, че българската прокуратура в лицето и на предишния Цацаров и на сегашния главен прокурор Гешев, обслужват единствено

интересите на престъпна шайка от върхушката

– името на Пеевски въобще не фигурира дори като свидетел в делото за фалита на КТБ.

Но и това съвсем не е всичко – успелият млад мъж Пеевски поискал от Василев да му опрости не лев, не два а цели 500 милиона лева!!! Ей така се става милионер и се влиза в смърдящото висше общество на България.

За рекета, извършван от Борисов също си е имало посредници и куриери. За пиарката му Севдалина Арнаудова, посещавала всеки Божи месец офиса на Васил Божков, вече всички научихме от хазартния бос. При Богомил Манчев визитите са правени от Роско Котарака. А при самия Цветан Василев куриер и посредник на далаверите на превзелите държавата е бил Александър Сталийски, твърди банкерът.

Цветан Василев

Сметките на Цветан Василев показват, че Пеевски е поискал ей така, заради честните си сини учи, да му подарят разработени бизнеси, чиито активи надхвърлят един милиард лева!!!

Очевидно зад добре охранения гръб на Пеевски има и други алчни за чуждото като него пиявици. Непрестанно ни се лансира версията, че това е уж оттеглилия се лидер на ДПС Ахмед Доган. Вероятно и той е в редицата пиявици на народното богатство, но сякаш нарочно ни се натрапва непрестанно това обяснение, за да останат в сянка другите кукловоди. Не се съмнявайте – има такива.

България очевидно не е бедна държава,

щом толкова настървени свинепаяци (изразът е на Цветан Василев) се готвят да изместят един крадлив клан, с нов крадлив клан.

Сега разбирате ли колко от отдавна се готви Пеевски за предстоящите “избори”. Не случайно накупи на килограм сума ти медии. Защото знае, че мислещите хора трудно ще ги привлече на своя страна. Но по тези територии има много неграмотни, а също така и наивни и доверчиви хора, които могат да се обработват като пластелин в желаната от мутрите посока. Като прибавим и вечните измами при изборите, целта на Пеевски е напълно осъществима.

Очевидно Бойко Борисов слиза от сцената. Да не стане така, че после да съжаляваме за него, ако Пеевски и пиявиците му вземат властта? И това ли ще проспим, и това ли ще позволим да се случи?

 

 

 

Вижте какво сме писали по-рано за мераците на Делян Пеевски

Задкулисието ни подгрява, за да свикваме: Готви Делян Пеевски за премиер на България

Успелият корпулентен млад мъж започна да поздравява народа все едно това вече се е случило

Забелязвате ли какво ни готви задкулисието в лицето на Делян Пеевски? Той, който по думите на хазартния бос Васил Божков, седи като паяк в ъгъла и дърпа конците? Метафората е на Божков, но наблюдателните хора по тези земи отдавна са забелязали задкулисната му роля в делата на България. По-точно в делата на шепа от върхушката – политици и бизнесмени, които ползват държавата като своя частна собственост.

Поради тази си роля години наред Делян Пеевски бягаше от всякакви публични изяви. Но нещо коренно се промени през последните. А преди дори не можехме да си спомним как звучи гласът му.

След шумната атака

срещу Васил Божков, чиято цел очевидно е едни мафиоти да заемат мястото на друг клан мафиоти до бюджетното кранче – задават се големи пари от Европа, Делян Пеевски изведнъж започна да бъде изтикван на светло. Разбирайте – започна да се появява пред публика. Като се започне от “даренията” му – подозренията, че са от офшорки, а не от джоба му, не са съвсем без основание, неговите медии

започнаха през ден да го славославят.

Но истинката изненада дойде с нечувания от устата му поздрав по случай любимия български празник – 24 май. Поздрав какъвто приляга и е протоколно задължение на президент или министър-председател на страната. Изненадващото пиар упражнение се повтори и на 1 юни – празника на децата.
Очевидно цял екип на задкулисието, което назначи за главен прокурор каскета Иван Гешев, ни подгряват за нова роля на успелия млад мъж. А именно или за премиер, или за президент. Но по-скоро за министър-председател, защото

ще разпределя бюджета

в правилните посоки. Президентството в този смисъл не е привлекателно. Може смело да се предположи, че изяви на Пеевски от този сорт тепърва предстоят. Предстоят и избори, реално предизборната кампания вече започна.
Представяте ли си за какво става дума? Овладяната досега от нечисти сили държава влиза в клещите на още по-алчен кръг, настървен за европейски милиарди?
Ако позволим това стане – с България е свършено завинаги.

Вижте какво сме писали за Делян Пеевски по-рано


Защо Пеевски (Гешев) не удари Ковачки за боклуците, а братя Бобокови?

Системата на Пеевски се опитва да заграбва бизнеси, да се готвят следващите индустриалци, които сега си траят, призовава Илиян Василев

Защо удрят братята Бобокови, а не Ковачки, нали и той внася и гори боклуци, при това далеч не по-законно? Това се пита Илиян Василев в коментар на профила си във Фейсбук. И отговаря с кратък анализ на проблема:

Вносът на боклуци е законен бизнес в цяла Европа. Швеция е един от най-големите вносители и от това става по-богата и печели много. Самото понятие боклуци предполага третирането им и като суровини, като източник на възможности да се постави начало на следващи вериги на стойността.
Защо братя Бобокови, а не Ковачки. Просто е – Пеевски иска да изтръска поредния богат българин за да му вземе парите през Гешев. Ковачки има протекция през Доган.

Делян Пеевски,

А индустриалците да седят и да мълчат, докато индивидуално ги ограбват.
Сетили се кога да вкарват в борда американски дипломат.
Но всеки търси защита отвън.
Схемата е ясно, както при Арабаджиеви, Стайков и т.н.
Арест, държат те докато ти вземат активите, и те пускат.

Те са толкова алчни че не могат да спрат, трябвам им пари, много пари, и понеже не могат да ги направят сами през бизнес трябва да плячкостват чуждия труд и пари.
Посегнаха на Божков, ще посегнат и на Златев. Вече няма никакво значение какви гаранции им е давал Борисов.
Пеевски през Гешев е Главния.

Утре ще посегнат на всеки друг олигарх или бизнесмен с пари.
Ето това не мога да разбера – притихнали са и си мислят, че бурята ще ги отмине. Вместо да дадат отпор – са си заровили главите в пясъка.
Уелкъм ту реалити – Пеевски премиер.

Защо ли за Делян Пеевски Гешев години наред упорито мълчи?

Заради Пеевски милиарди народни пари бяха засмукани като от торнадо

Главният прокурор Иван Гешев меко казано втрещи мислещата част на българското общество с израза си “Аз съм инструмент на Господа”. Има си специалисти, които могат да анализират този “скромен” израз и да разтълкуват като какви подсъзнателни и съзнателни сили принудиха главния ни прокурор да изстреля тези думи. И какво може да се очаква като негови действия. Но пък може и да е прав човекът.
Но ако е прав някои инатливи хора от години, а и сега, си поставят въпроса: Този Господьов инструмент би трябвало да вижда всичко, отнасящо се до справедливостта. Но още като наблюдаващ редови прокурор все не успяваше да види едно липсващо, но много

Ключово име в пладнешкия грабеж,

наречен фалит на КТБ (Корпоративна търговска банка). Това име го знае цяла България – Делян Пеевски. Само редовият прокурор Иван Гешев, сега вече прокурор над прокурорите, не го вижда.

Не е въпросът само в името Пеевски. А че сякаш заради него беше организиран този фалит и многомилионните му дългове се занулиха. А после, уж с квестори, разграбването на банката продължи.

Милиарди народна пара изтекоха

за обезщетения. Инструментът на Господ и това не видя.
Малкото оцелели разследващи журналисти вършеха неговата работа –

Разкриваха далавера след далавера,

в това число и подвизите на Пеевски. Инструментът на Господ или не ги виждаше, или ги изкарваше невинни.
Остава да се надяваме, че Господ реално ще се намеси в полза на справедливостта по тези територии.

Стотици офшорни фирми по цялото земно кълбо замитат далаверите му

Сервилните медии, чийто висок стандарт е изцяло зависим от донорските инжекции на властта, се съдраха да хвалят мастития бизнесмен Делян Пеевски: Този път като най-големия спонсор в помощ на борбата с епидемията от коронавирус. Цели три милиона – наистина не е шега работа и дай, Боже, да отидат където трябва и да послужат за каквото трябва!

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Пеевски даде 3 милиона за коронавируса, а заедно с аверите си Гергов, Румен Вълка и подобни взе 75 милиона от Българската банка за развитие. Подробности на страницата ни във Фейсбук ТУК!

Този успял млад човек, както бива определян, се появи преди години от нищото и за нула време буквално узурпира де що има сладки доходоносни фирми, а също и медии, за да им диктува как е правилно да хвалят него и обкръжението му.

Отдавна на мислещите хора в България е ясно, че влезлият гол като църковна мишка във властта, сега мултимилионер, а може би и милиардер, е внушителното и в буквален, и в преносен смисъл официално лице на #КОЙ. Длъжностната му характеристика е

Фронтмен. Първи певец.

Неслучайно е толкова недостъпен, толкова рядко дава интервюта, толкова оскъдни изречения излизат от устата му. Причината е, че прекалено много и навързани са далаверите му, замитани през стотици фирми, че сам ще се оплете и изпусне нещо, което не е за пред хората.

Делян Пеевски, КОЙВ “Свободна Европа” е публикувано обширно разследване за оплетените като свински черва офшорни и всякакви други стотици фирми на Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева. Те може да се водят и на други имена, разбира се, това е формалност. Така са навъртени фирмите, че човек страда от световъртеж дълго след последния ред от списъка им. Това очевидно много тежко разследване е направено от Николай Стайков.

Той от дълго време проучва безбройните му офшорки, пръснати по цялото земно кълбо, както и имотите на Делян Пеевски. Автор е на поредицата “Делото КТБ: Липсващите имена”. Та точно стана дума – ключово липсващо име от пладнешкия грабеж на една стабилна банка, на галено наречен, фалит, е Делян Пеевски. Кредитите, които той тегли, са все от 100 милиона нагоре. Така е било и в КТБ. За нула време след това

Пеевски се освободи от дълговете си

към банката чрез цесия.

Не си въобразявайте, че стотиците милиони, които върти и откровено краде, са само негови, става ясно от публикацията. За него вероятно е изключително съблазнително заплащане. Не си въобразявайте, че тези дарения от близо 3 милиона лева са негови лични – те пак са взети от някъде, я от банка, я от неразплатени задължения.

Вече има доста признаци, че бушонът Пеевски скоро ще изгори. Никога преди не е влизал толкова често в устите на хората. Като изключим дарението, често шумът около него е свързан със скандали. Скандали, на които другото име е ПАРИ.

Но да не се радваме предварително за изгорелия бушон на име Пеевски. И да се случи това светкавично, ще бъде заместен с някое ново лице – кръговете зад него са мощни, те назначават управляващите в България.

За Елена Иванова

Прочети още

md

Мартин Димитров: Хрантутниците от ЦИК си гласуваха щедри бонуси и нови телефони по 1400 лева парчето

За електронно гласуване от къщи и дума не обелват. Режат от урните и хората под …

2 коментара

  1. Престанете да завиждате на можещите! Може, има!

  2. Може – има!
    Завистниците обикновено са некадърни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *