Емануела Толева. Биография, семейство, образование. Ръст и др. данни

Емануела Толева. Баща, родители (кои са те?) Сървайвър. Сестри Емануела и Доротея Толеви. Ръст и други данни. Мъж. Биография, образование. Андрей Арнаудов.

Още в текста: ♠ Детство ♠ Години в спорта ♠ Образование ♠ Модният подиум ♠ Телевизията ♠ Сватбата ♠ Първо бебе ♠ Хранителното разстройство ♠ Андрей като татко ♠ Първи рожден ден ♠ ТВ участия  ♠ Модерно  ♠ Африка: Звездите сигурно са полудели  ♠ Накъде с Дори и Еми ♠ Черешката на тортата  ♠ Я кажи на тези хора  ♠ Емануела Толева гола ♠ Профили в социални мрежи

Тя е родена на празника на влюбените през 1987 година.

Детството й минава под знака на баскетбола – състезава се професионално.

Следващият период от живота си посвещава на модния подиум. Присъединява се към екипа на „Ивет Фешън“ и следват ревюта, тв реклами, фотосесии и др. ангажименти на родна и чужда земя.

„Пътьом“ записва висше – специалността „Връзки с обществеността“.

За кого разказваме? Тази кратка биография на 100% приляга на две жени едновременно.

Близначките Толеви

Те много си приличат. Снимка от “Африка…”

До 26-годишна възраст Емануела и Доротея се движат синхронно през живота. Днес са на 32 години и вече всяка има индивидуален облик. Доротея се е отдала на своята страст – актьорската професия, а Еми се изявява като ивент мениджър, майка и съпруга.

И двете по свой начин не спират да привличат вниманието и да бъдат мишени на обективите. Красотата им грее на прекрасната възраст 32.

Биография на Емануела Толева

Емануела толеваКариера: модел, ивент мениджър

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Рождена дата: 14. II. 1987 г.

Възраст: 32 г.

Месторождение: София

Ръст: 181 см.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

Тегло: 52 кг.

Мерки: 85/ 61/ 87 см.

Любим стил: неглиже.

Детство

Родителите на Ема и Дори са обвити в тайнственост. Кои са, с какво се занимават? Сестрите мълчат. В едно интервю бегло се споменава, че майка им не живее в България (живее в Лондон). Ако вие знаете някакви подробности, молим, споделете в коментарите или директно ТУК!

Близначките Толеви обичат да говорят за силната връзка помежду си, за това как са станали неразделни още в утробата.

Емануела е въплъщение на типичната жена Водолей – изискана, жизнерадостна и изключително адаптивна. Адаптивните личности като нея с лекота ще минат през спорта, модния подиум и телевизионния екран, за да се отдадат след това на майчинството. Способността за резки промени е заложена в звездната й карта.

Гудман казва, че жените Водолей имат непредсказуем живот и ние няма да й противоречим. Само ще добавим, че тези жени са интересни, вълнуващи, верни, но и свободолюбиви, безстрастни, дори хладни. Трудно се задържат в ролята на домакини, защото имат безкрайно много интереси. Дали това ще се окаже вярно и за Емануела? Предстои да видим, защото съвсем отскоро тя е „вързана“ с малко бебе и дом, за който да се грижи.

Години в спорта

На 8 г. Емануела влиза в спортната зала и свързва задълго живота си с баскетбола. Впоследствие започва да се състезава за клуб „Славия“. Участва в турнири и състезания в България и на международно ниво. Тя и сестра й печелят няколко десетки медали и индивидуални призове.

Евелина Лютова

Образование

Заедно със сестра си, Емануела завършва гимназия с френски език в столицата. Отново заедно двете продължават с „Връзки с обществеността“ в Нов български университет.

Модният подиум

Ема като модел

През 2007 г., все още спортистка, Емануела е привлечена към модата. Тя се причислява към моделите на известната „Ивет Фешън“ и започва паралелно да гради кариера и в този бранш.

Две години по-късно – през 2009 г., тя се разделя със спорта и се отдава изцяло на модния подиум. Получава ангажименти за тв реклами, клипове, модни фотосесии. Някои от договорите й са в чужбина.

Телевизията

Интересна визия, висок ръст, интелигентно излъчване и действителна интелигентност – това са качества, които обясняват навлизането на Ема в телевизията.

Първият й ангажимент е в предаването по bTV „Модерно“. 

Годината е 2009. Ема все още е неразделна от сестра си Доротея и двете заедно стават модели и репортери за модното предаване, водено от известната Радост Драганова.

Докато на сцената сменя тоалети и демонстрира най-актуалните модни тенденции, Емануела се старае да живее просто и непретенциозно. Любимият й стил е

Неглиже

Предпочита удобните обувки (е, и ръстът й го позволява), дънките с всякаква дължина са любимата й дреха. Дори за светски събития избира комфортни и семпли тоалети. Прекрасното съчетание на непринуденост и естествена красота привличат вниманието и мъжкия интерес.

През 2016 г. Емануела свързва съдбата си с известния тв продуцент Андрей Арнаудов, по-известен като Андрей от дуета водещи Иван и Андрей.

Емануела Толева и Андрей Арнаудов

Папарашките камери следят, разбира се, тв водещият Андрей. Така на тях се натъква Емануела. Пътници заснели двойката в самолет от София до Барселона. В първия момент жълтата преса не успява да разбере коя е новата жена до Андрей, но през 2017 г. загадката е окончателно разкрита.Емануела Толева

„Пик“ триумфално съобщава, че Андрей Арнаудов е засечен в афера с Емануела. Прави се алюзия с прочутата еротична Емануела от едноименния филм. Много скоро ще се наложи медиите да сменят тона. По всичко личи, че връзката се развива в посока семейство.

В този момент Емануела вече упражнява придобитата в университета професия – тя работи като организатор на събития (ивенти).

През 2017 г. Андрей все още не мисли за сватба. Пред в. „Труд“ той казва, че работи за деца и се надява да има поне две. Но запитан за узаконен брак, той отговаря, че вече се е женил и не е нещо особено.

Само след няколко месеца се случва…

Сватба?

По-скоро става дума за официално подписване на граждански брак. През февруари 2018 г. в. “Уикенд” разкрива, че двойката е подписала в много тесен кръг. Ема вече е бременна в IV месец. Известните влюбени са предпочели да не правят показна сватба. За Андрей бракът е втори, след кратко обвързване със сръбкинята Даниела.

Става известно и как са се запознали и влюбили Андрей и Емануела. Не е в телевизията, както би могло да се предположи. Мястото на запознанството са контейнерите за отпадъци, където двамата често се засичали в домашно облекло.

Според „Уикенд“ Емануела е била впечатлена от чувството за хумор на съседа си, а Андрей – от уникалната й визия. Любовта буквално избухнала. Двамата започнали веднага да правят опити за наследник. Първите месеци не се получавало, но скоро след това дошла прекрасната вест за

Първо бебе

Казват, че бебето е първо, защото двойката иска още деца. Момченцето се роди през май 2018 г. и беше наречено на дядо си по бащина линия – Васил. Веднага направи впечатление, че детето е с перфектни мерки, като майка си.

Най-после двамата имат семейство. По-рано пред в. “24 часа“ Андрей споделя, че за него семейството не идва с подписа в Гражданското, а със създаването на деца.

Ето и първото интервю с Андрей два дни след раждането:

Осъществява се и една детска мечта на Емануела. Преди 8 години в едно интервю тя казва, че не може да си представи бъдещето. Че всичко, за което е мечтала, се променя. Обаче за едно нещо е сигурна: че иска да има хубаво семейство. Младата жена добавя, че си е обещала да създаде хубаво и здраво семейство. Каквото винаги е желала да има.

На 20-я ден след раждането новоизлюпените родители грабват бебето и тръгват на море. За ужас на близки и приятели. Едва ли не първите снимки на мъника са от плажните дюни. А мама демонстрира фино и слабо тяло – сякаш никога не е раждала. Тя почти не е променила и теглото си.

Наскоро Емануела призна в телевизионен ефир, че дълги години през младостта си е страдала от хранително разстройство. Тя не назовава името, но като че ли става дума за анорексия, преминала по-късно в булимия. От описанието става ясно, че първоначално Ема не е можела да се храни, а след това – и да задържа храната.

Хранителното разстройство

Диагнозата логично се свързва с кариерата й на професионален спортист и след това – на професионален модел. Вижда се, че издълженото и добре оформено тяло й е генетична даденост, но стриктно поддържана чрез строг подход към храненето.

Андрей като татко

Той е много влюбен в малкия Васко и много грижовен. Поема обслужването през нощта, за да може мама да се наспива, разкрива в. „24 часа“. Докато сменя пелените, снима весели клипчета и в зори ги разпраща на баби и дядовци.

Грижовните родители треперят над детето, след като още в първите месеци са преживели шок – Васко прекарал тежка жълтеница и свалил ужасяващите 500 г за едно бебе, достигайки до 2900 г.

Днес Васко е вече на 1 г.

Първи рожден ден

За първата годинка на сина си, Андрей и Емануела организираха градинско парти. Отново за прецизиран кръг роднини и приятели. Семейството явно не обича да споделя интимните си моменти с твърде широка аудитория.

Васко вече ходи и отново чака почивката на море, с която е закърмен.

Емануела бременна и на море

ТВ участия

Близначките Толеви правят първи стъпки в телевизията заедно. Те стават модели и репортери в предаването на bTV

Модерно

В него те натрупват първоначален опит с камера и микрофон. Скоро идва поканата за участие в реалити форматът

Африка: Звездите сигурно са полудели

Приключенското шоу се снима през есента на 2013 г. в Ботсвана, Зимбабве и още няколко африкански държави. Обективите са насочени не само към участниците, но и към местното население. Шоуто запознава зрителя с живота в Африка и с характера на хората там.

14 участници се борят за приза. Близначките Толеви не го печелят, но печелят прекрасни преживявания и неочаквана известност. После споделят, че за тях шоуто е било уникална възможност да видят Африка и да поживеят там. Било е вълнуващо, трудно, на моменти страшно, но като цяло – супер преживяване.

Емануела и сестра й са забелязани. През следващата година са поканени от bTV да водят своя рубрика в рамките на сутрешния блок:

Накъде с Дори и Еми

(2014 – 2015)

Отново им се отваря възможност да пътуват и да опознават нови земи и хора. Двете сестри обикалят света и срещат зрителите с интересни места и личности.

Оказва се, че телевизията им пасва. Чувстват се добре, свободно. Тя им дава простор, пътувания, нови впечатления и ги прави щастливи. Дори и Еми заявяват, че телевизията е тяхното призвание.

През следващия тв сезон отново са поканени от „Преди обед“, този път интересът се насочва към атрактивни дейности и активности. Репортерките също ги изпробват. Повече Доротея, защото тогава Емануела е след операция на коляното и е леко ограничена в натоварванията. Контузията е спортна, защото близначките спират с професионалния спорт, но никога със спортуването.

Такава е и втората им рубрика – тя утвърждава движението: скачане с парашут, катерене, туризъм и др.

Черешката на тортата

Близначките Дори и Еми останаха неразделни и в тв формата за готвене. Те бяха поканени в юнски брой на предаването през 2019 г. Само че сестрите се представиха в различни дни и домакинстваха на гостите отделно.

Емануела бе във втората вечер на предаването. Тя посрещна гостите в своя дом и им поднесе ястия по интерпретирани рецепти. Бившата баскетболистка каза, че не обича да готви по готови формули.

В кухнята Емануела показа готварски способности и интерес към необичайното и здравословно меню. Тя поднесе студена супа от зелени зеленчуци, морска храна, гарнирана с ечемик, месо в прошуто и за гарнитура – зеленчуци. Десертът беше вегански.

По време на това предаване Емануела разкри, че е имала проблеми с храненето, от които се е излекувала.

Я кажи на тези хора

Последното участие на сестрите Толеви към момента е в предаването на bTV, където красивите дами отговаряха на въпроси заедно с братя Аргирови.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Емануела Толева гола

С Доротея в “Максим”

През 2013 г. близначките – отново заедно!, зарадваха силния пол с горещи фотоси за сп. Maxim. Двете момичета разкриват перфектни тела и някои интимни подробности от личния си живот. Разказват за мъже, които са се влюбвали едновременно и в двете.

Профили в социални мрежи

Още снимки на Емануела намираме в профила й във Фейсбук.

И в Инстаграм:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Emanuela Toleva (@emanuelatolevaaa) на

И още малко от Емануела Толева от рубриката „Накъде“:

За Радост Ангелова

Прочети още

Берен Саат, Великолепният век Кьосем, Забранения плод,

Берен Саат. Филми, деца, биография

♠ Детство в Анкара. Джем Саат. Филми. ♠ Визитка на Берен Саат ♠ Първа любов …

2 Мнения

  1. Дарина Толева

    Здравейте от доста време на сам търся част от рода на семейството ми което е Толеви и попанах на тази статия и искам да попитам дали е възможно да сме роднини аз се казвам Дарина Иванова Толева а баща ми е Иван Любомиров Толев

  2. Баща им е достатъчно известен! Ники Толев-участник в Сървайвър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *